ayy benimde var böyle bir listem krizlik ajjajakajaBen öyle bi liste yapmisim ki.. şimartilma ihtiyacindan degil ama 11 yillik evli olunca ihtiyaçtan
Bulasik makinesi
Firin
Ocak
Davlumbaz
Robot süpürge
Normal süpürge
Telefon
Yeni bi alyans
Yeni bi saat
Son iki tanesi şimartilma ihtiyacimdan diyebilirim, digerleri hep ihtiyaç
Yalniz olmadigima sevindimayy benimde var böyle bir listem krizlik ajjajakaja
Ben de istedimBen öyle bi liste yapmisim ki.. şimartilma ihtiyacindan degil ama 11 yillik evli olunca ihtiyaçtan
Bulasik makinesi
Firin
Ocak
Davlumbaz
Robot süpürge
Normal süpürge
Telefon
Yeni bi alyans
Yeni bi saat
Son iki tanesi şimartilma ihtiyacimdan diyebilirim, digerleri hep ihtiyaç
Yok ben okadar acımasız değilimben hem iPhone 14 pro aldırcam hemde extrra hediye banane kabul etmiyorumo
Suan hic doğuracak gibi değilim ya kızlar durunKuzum senin zamanın gelmiş gibi zaten maşallahsaglıkla gelsin, valla heyecanlandım
Daha sancı falan yok ama bakalım ben de bekliyorum merak etmeyin çatır çatır doğuracağımMelike cok sevindimheyecanli son saatlerdesin dualarim seninle bize pozitif doğum hikayenle gelmeni sabirsizlikla bekliyorum
Benim inancım sonsuzDaha sancı falan yok ama bakalım ben de bekliyorum merak etmeyin çatır çatır doğuracağım
Evde tekim bir de dönüp duruyorumBenim inancım sonsuztabiki dogursun mis gibi bu arada 3 gün içinde gelebilir sancin bu rahim ağzı tikaciymis artık tikac cikti sanci bekliyorsun ayyyy ben öyle olsam sanci olmasa da kendimi dinleye dinleye getiririm o sancıyı
güveniyorum sanaDaha sancı falan yok ama bakalım ben de bekliyorum merak etmeyin çatır çatır doğuracağım
Oku kuzum Allah kabul etsin kendini de iyi hissedersin bence bol bol hurma ye canim acilman kolay olsunEvde tekim bir de dönüp duruyorum
Çocuk doğana kadar 41 Yasin okuyacaktım 15 tane okudum daha simdi duşa girip tamamlamam lazım 41e nolur nolmaz
Kızlar ne durumdasınız doğuran varmi iyice agirlasmissinizdir dimigüveniyorum sanason eksikler varsa aklında olanlar onları tamamla bir kaç gün de olabilir bir kaç haftada bakalım
Ben de öyle oldum canım allahtan magnet soylemisim bi o var başka da bisey yokHastanede dağıtmalık bir şey ayarlamadım bende henüz. Başlarda daha hevesliydim benimde bir hevesim mi kaçtı ne, noldu anlamadım
Ben onu da sipariş etmedimBen de öyle oldum canım allahtan magnet soylemisim bi o var başka da bisey yoksanırım doğum zamanına ilgim artti onun dışında bisey düşünemiyorum
Medical parkta kendimiz kapı süsü dışında birsey koyamıyormusuz ama hastaneyle anlaşmalı organizasyon firması var ondan kiralama gerekiyormuşKızlar azıcık güzel şeylerden bahsedelim :) Ben hastane için dağıtmaya magnet yaptırmıştım. Sonra burda kolonya paylaştı ya o şişelerden de aldım. Birde etiket bastırdım. kolonya da dağıtçam. Bizim aileler dışarda o nedenle çok gelenim olmaz o nedenle 2sini de vercem. kalanını da mevlütte vereceğiz. Bir de Çikolata için etiket bastırdım. Madlen çikolata alıp üstüne yapıştırcam. :) Hepsi aynı desen etiket güzel bi konsept olduBir de şu küpler var ya harf yazıyor içine de balon koyuyorsun. Onlardan aldım TY'dan kızımın isminden onları da koycam odaya süs olarak. Pembiş badem şekeri alcaz . Şerbet için de çeşmeli cam şeylerden verdi arkadaş bende plastik ayağı çıkan minik kadeh aldım onlara çiçek yapıştırcam onlarla ikram edeceğiz :) Ben seviyorum böyle şeyleri. Hem ikram etmeyi hem de uğraşmayı. Bakalım inş. güzel sağlıklı bir doğum olur da yapabiliriz.
Mavişiimmm
Bence her bebek farklı bazı bebekler zor emer bazıları direk memeye yapışır bazıları çok sakindir bazısı zor sakinlesir her bebegin talebi farklı olacagi için Ben açıkçası doğunca ne sıkıntısı çekersem onu arastiririm diye çok da kafaya takmıyorumBen onu da sipariş etmedim
olabilir bende bu ara sürekli doğumu düşünür oldum. Aslında sonrasına da odaklanmak lazım yeni doğan bakımı emzirme süreci vs
Arkadaşım o bebe bir şekilde çıkacak sonrası ile ilgili bilgi birikimi yap diyordu ama ne kdr okusam da bildiğim her şeyi unutacak gibi hissediyorum
Bir anda ter boşalıyor. Klima çalışıyor ama bana ateş basıyor. Menopozlu kadınlar gibi anlık pikler yaşıyorumKizlar sizde de bi anda ter bosalmasi bi anda serinleme hissi geliyo mu ben durup durup oturduğum yerde ter atıyorum sonra bi anda üşüme demeyeyim de serinleme geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?