2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
ayy benimde var böyle bir listem krizlik ajjajakaja

Ben de istedim 5 taş + robot süpürge + kızımın baş harfli altin kolye

Daha sancı falan yok ama bakalım ben de bekliyorum merak etmeyin çatır çatır doğuracağım
Benim inancım sonsuz tabiki dogursun mis gibi bu arada 3 gün içinde gelebilir sancin bu rahim ağzı tikaciymis artık tikac cikti sanci bekliyorsun ayyyy ben öyle olsam sanci olmasa da kendimi dinleye dinleye getiririm o sancıyı

Evde tekim bir de dönüp duruyorum
Çocuk doğana kadar 41 Yasin okuyacaktım 15 tane okudum daha simdi duşa girip tamamlamam lazım 41e nolur nolmaz

Hastanede dağıtmalık bir şey ayarlamadım bende henüz. Başlarda daha hevesliydim benimde bir hevesim mi kaçtı ne, noldu anlamadım
Ben de öyle oldum canım allahtan magnet soylemisim bi o var başka da bisey yok sanırım doğum zamanına ilgim artti onun dışında bisey düşünemiyorum

Ben de öyle oldum canım allahtan magnet soylemisim bi o var başka da bisey yok sanırım doğum zamanına ilgim artti onun dışında bisey düşünemiyorum
Ben onu da sipariş etmedim
olabilir bende bu ara sürekli doğumu düşünür oldum. Aslında sonrasına da odaklanmak lazım yeni doğan bakımı emzirme süreci vs
Arkadaşım o bebe bir şekilde çıkacak sonrası ile ilgili bilgi birikimi yap diyordu ama ne kdr okusam da bildiğim her şeyi unutacak gibi hissediyorum

Medical parkta kendimiz kapı süsü dışında birsey koyamıyormusuz ama hastaneyle anlaşmalı organizasyon firması var ondan kiralama gerekiyormuş

Bence her bebek farklı bazı bebekler zor emer bazıları direk memeye yapışır bazıları çok sakindir bazısı zor sakinlesir her bebegin talebi farklı olacagi için Ben açıkçası doğunca ne sıkıntısı çekersem onu arastiririm diye çok da kafaya takmıyorum bazı bebis kundak ister bazısı istemez deneye deneye öğreniriz doğurunca analik yukleniyormus zaten otomatik biz bi sekilde bakariz gibi geliyo ne kadar sakin olursak o kadar bebis de sakin kalır bence tabi

Kizlar sizde de bi anda ter bosalmasi bi anda serinleme hissi geliyo mu ben durup durup oturduğum yerde ter atıyorum sonra bi anda üşüme demeyeyim de serinleme geliyo
Bir anda ter boşalıyor. Klima çalışıyor ama bana ateş basıyor. Menopozlu kadınlar gibi anlık pikler yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…