- 18 Kasım 2022
- 1.035
- 2.176
- 53
- 38
Paket açılınca belli sürede tüketmek gerekiyor diye biliyorum canım800 gram vardı kuzu aslında az alacaktım ama yoktu. Çok olanı aldım 300 dedi eczacı ama skt falan iyiydi seneye Ekim gibi öyle olunca aldım. Yani 0 6 ay olunca sorun olmaz diye düşündüm. Bebeği evde bırakıp hastaneye falan gitmek durumunda kalırsam da verilir diye düşünüyorum. Lohusayken uyumayı da düşünüyorum bol bolyoklugumda verilebilir. Senin durumun değişebilir kuzu belki hiç gerek kalmaz.
Valla benimki de dünden beri hunharca kullanıyor alanını. Bugün nefes almakta zorluk çekiyorum ama hangi pozisyonda olduğunu anlayamadım tamBenimde akşam üzeri öyle oldu. Kendini bir tarafa doğru iyice ittirdi sanki. Gevşedikten sonrada ayağıyla kaburgama doğru dürtükleyip durdu nefesimi kesti. Dönmediğini öyle anladım. Bu mekan benim ona göre diyor herhalde.
Salı günü randevum var bakalım onda belli olurozguss canım benim bebeğin kafası aşağıdaydı , ama bazen öyle sertleşiyordu ama hiç dönmedi
800 gram vardı kuzu aslında az alacaktım ama yoktu. Çok olanı aldım 300 dedi eczacı ama skt falan iyiydi seneye Ekim gibi öyle olunca aldım. Yani 0 6 ay olunca sorun olmaz diye düşündüm. Bebeği evde bırakıp hastaneye falan gitmek durumunda kalırsam da verilir diye düşünüyorum. Lohusayken uyumayı da düşünüyorum bol bolyoklugumda verilebilir. Senin durumun değişebilir kuzu belki hiç gerek kalmaz.
Hiç aldırış etmeyin. İnsan bedeni süt üretmeye odaklı, siz ilk bebeğinizi emzirip tamamlayıp ikinciye geçince bedeniniz tükürük salgılarının farklı olduklarını algılayıp daha fazla süt üretmeye devam edecektir. Tabi ikizleri aynı anda emzirmeyi de tercih edebilirsiniz daha pratik olur sizin içinBi de benim ikiz. Ne kadar müdahale etsemde kulağima geliyor, ikiz bebek sütün yetmez diyorlar, çok biliyorlar
Çok sagolunHiç aldırış etmeyin. İnsan bedeni süt üretmeye odaklı, siz ilk bebeğinizi emzirip tamamlayıp ikinciye geçince bedeniniz tükürük salgılarının farklı olduklarını algılayıp daha fazla süt üretmeye devam edecektir. Tabi ikizleri aynı anda emzirmeyi de tercih edebilirsiniz daha pratik olur sizin içininstada şu profili Login • Instagram takip etmenizi öneririm iki defa ikiz doğurmuş bir anne sizin için pek çok konuda yol gösterici olabilir
ooy ne güzel annesi görmüşsün benim sıpa da hç göstermiyor. İnşalah 37de gidince gösterir ya.. Sevindim senin adına. Hem bebeği gördün hem rapor alıyonZaten uyuyamadım 5 te gözlerim fal taşı gibi açıldıdevlette sıra bulmak kolay değil haftaya randevu alabildim napim, bugün gidip ismimi yazdirdım boşluktan aldılar ohhh işlem tamam ben rahatladım ayy ilk defa suratını net gördüm ayyyyynnı ablasına benziyor
Ufak bir isyanla kahvaltı yaptım, eşime diyorum ki, ben sizin sülalenizi kopyalamayamı geldim bu dünyaya ya diyeşaka biryana sağlıklı ve iyi olsun temennim bu
Eksikleri de aldım bugün Bebelac Gold 1 numara mama ufak wee biberon
Doktor da bilmez ya neye alerjisi çıkacak deneyip görülür. Ama inş mamaya gerek kalmaz da cok cok emerler aminnZararlı içeriği yok ama hastalığı olupta yan etki yapan olabilir doktora danışıp kullanmak iyi olur.
Ayy istemem kızdırdı beni sinirliyim ona bugünEvet ben geçen sey dedim bugun ayaklarım şişmedi görüntü kirliliği olmadığı için de hediye istiyorumo da demek bugün hiçbir iş yapmadın bütün gün yattın dedi. Off bunlardaki çene de başka bir şeyde yok yanı
İsteyenin bir yüzü kara isteyin
Ay çok doğru valla. Benimki bi ara altın nazar boncuklu kolye aldı hamile kalınc ao yeterAy ben özellikle istemedim zira ha eşim ha ben yine birlikte ödeyeceğiz dertsiz başıma dert hiç gerek yok
ahaha kız bunlar sana değil evee son 2sini seçer inş. Yoksa diğerlerini zaten alır zamanla mecburBen öyle bi liste yapmisim ki.. şimartilma ihtiyacindan degil ama 11 yillik evli olunca ihtiyaçtan
Bulasik makinesi
Firin
Ocak
Davlumbaz
Robot süpürge
Normal süpürge
Telefon
Yeni bi alyans
Yeni bi saat
Son iki tanesi şimartilma ihtiyacimdan diyebilirim, digerleri hep ihtiyaç
Hayırdır?Ayy istemem kızdırdı beni sinirliyim ona bugün
Benim fazladan bir kirli sepetim vardı bebeginkileri karıştırmayacağım bizimkilerleBebeklerin kirlileri icin böyle bi ürün gerekli mi, sizler aldiniz mi anneler
Domestic bi kadinin doğumda eşinden bekledigi hediyeler tamda böyle olurahaha kız bunlar sana değil evee son 2sini seçer inş. Yoksa diğerlerini zaten alır zamanla mecbur
Benim ekstra sepetim yok, bebekler icinde hem oyuncak hem kirli sepeti gibi kullanabilen formu olmayan bi sepet var, ondansa bu tarz daha iyi is görür mü diye düsünüyorum. Hem düzenli de duruyor ama bu paraya degermiBenim fazladan bir kirli sepetim vardı bebeginkileri karıştırmayacağım bizimkilerleekstra bir sey almadım.
ya bayıldıım çok tatlı olmuşKızlarrr kapı süsüm hazırlanmış ve kargoya verilmiş
Vallahi benimde aklıma geldi İlay düşünenleri etiketlemek, sen benden önce davrandınya bayıldıım çok tatlı olmuşZaten İlay ismine zaafım var :) Bakın da görün kızlar nasıl yakışmış İlay ismi Salon Kadini Melikeben
Canım en yakın arkadaşımın ikizleri 4 yaşında oldular. Tüm süreçlerde yanlarındaydım. İlk başlarda kuvöz ve mama desteği olsada sonra fuuull meme emdiler 2sine de yetti bol bol çok şükür. Ama en çok tavsiye ettiği şey mochi oluyor tüm konuştuklarına bilgin olsun. '2 li mamajoosu var bir de hastane tipi kiraladılar başlarda. Ama düzen oturunca hep mochi kullanmış. Daha pratikmiş. çünkü ikizleri sırayla emzirip bir de elektrikli ile koltuğa bağlı şekilde süt sağmaktan bana vakit kalmıyor diyordu. mochiyle geze geze işleri halletmiş bilgineÇok sagolun
İste böyle bilgilere ve motivasyona hayranim.. yetmez kesin mama veririz diyenler beni bizi dusunuyor olamazlar. Evet yetmeyebilir ama bunu zamanla yasayip görecegiz. Takibe aldim tesekkür ederim
Bence bu kadar büyüğe gerek yok zaten minicik kıyafetleri :) ben oyuncak sepeti tarzı olanlardan aldım.Bebeklerin kirlileri icin böyle bi ürün gerekli mi, sizler aldiniz mi anneler
İlay ismi pazarlamacısı sankiya bayıldıım çok tatlı olmuşZaten İlay ismine zaafım var :) Bakın da görün kızlar nasıl yakışmış İlay ismi Salon Kadini Melikeben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?