2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Paket açılınca belli sürede tüketmek gerekiyor diye biliyorum canım

Valla benimki de dünden beri hunharca kullanıyor alanını. Bugün nefes almakta zorluk çekiyorum ama hangi pozisyonda olduğunu anlayamadım tam
ozguss canım benim bebeğin kafası aşağıdaydı , ama bazen öyle sertleşiyordu ama hiç dönmedi
Salı günü randevum var bakalım onda belli olur

Moral bozmak istemem ama mamada skt hic onemli degil, cunku acildiktan sonra 4 hafta icinde tuketmeniz gerekir. O yuzden actiginiz gunu ustune not almalisiniz.

Bi de benim ikiz. Ne kadar müdahale etsemde kulağima geliyor, ikiz bebek sütün yetmez diyorlar, çok biliyorlar
Hiç aldırış etmeyin. İnsan bedeni süt üretmeye odaklı, siz ilk bebeğinizi emzirip tamamlayıp ikinciye geçince bedeniniz tükürük salgılarının farklı olduklarını algılayıp daha fazla süt üretmeye devam edecektir. Tabi ikizleri aynı anda emzirmeyi de tercih edebilirsiniz daha pratik olur sizin için instada şu profili Login • Instagram takip etmenizi öneririm iki defa ikiz doğurmuş bir anne sizin için pek çok konuda yol gösterici olabilir

Çok sagolun
İste böyle bilgilere ve motivasyona hayranim.. yetmez kesin mama veririz diyenler beni bizi dusunuyor olamazlar. Evet yetmeyebilir ama bunu zamanla yasayip görecegiz. Takibe aldim tesekkür ederim

ooy ne güzel annesi görmüşsün benim sıpa da hç göstermiyor. İnşalah 37de gidince gösterir ya.. Sevindim senin adına. Hem bebeği gördün hem rapor alıyon

Ayy istemem kızdırdı beni sinirliyim ona bugün

ahaha kız bunlar sana değil evee son 2sini seçer inş. Yoksa diğerlerini zaten alır zamanla mecbur

Bebeklerin kirlileri icin böyle bi ürün gerekli mi, sizler aldiniz mi anneler

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-10-13-19-43-119_com.pozitron.hepsiburada.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 42
Benim fazladan bir kirli sepetim vardı bebeginkileri karıştırmayacağım bizimkilerle ekstra bir sey almadım.
Benim ekstra sepetim yok, bebekler icinde hem oyuncak hem kirli sepeti gibi kullanabilen formu olmayan bi sepet var, ondansa bu tarz daha iyi is görür mü diye düsünüyorum. Hem düzenli de duruyor ama bu paraya degermi

Çok sagolun
İste böyle bilgilere ve motivasyona hayranim.. yetmez kesin mama veririz diyenler beni bizi dusunuyor olamazlar. Evet yetmeyebilir ama bunu zamanla yasayip görecegiz. Takibe aldim tesekkür ederim
Canım en yakın arkadaşımın ikizleri 4 yaşında oldular. Tüm süreçlerde yanlarındaydım. İlk başlarda kuvöz ve mama desteği olsada sonra fuuull meme emdiler 2sine de yetti bol bol çok şükür. Ama en çok tavsiye ettiği şey mochi oluyor tüm konuştuklarına bilgin olsun. '2 li mamajoosu var bir de hastane tipi kiraladılar başlarda. Ama düzen oturunca hep mochi kullanmış. Daha pratikmiş. çünkü ikizleri sırayla emzirip bir de elektrikli ile koltuğa bağlı şekilde süt sağmaktan bana vakit kalmıyor diyordu. mochiyle geze geze işleri halletmiş bilgine

ya bayıldıım çok tatlı olmuş Zaten İlay ismine zaafım var :) Bakın da görün kızlar nasıl yakışmış İlay ismi Salon Kadini Melikeben
İlay ismi pazarlamacısı sanki tamam kız bana benzerse ilay adını da koyacağım.
Galiba teyzesi nazenin adından kurtarmak istiyor çocuğumu tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…