Canım bende devlete gittim ya doğum için bana bebek 30 haftalık dedi halbuki yanlış ölçmüştü , devlet makineleri pek güvenli değişl , acaba sitres yaptın üzüldün diye mi tansiyonun çıktı ? İstersen içmeden önce başka yerde tekrar ölçtür , için rahat etmicekse yarın tekrar başka bir dr daha görün derimKızlar bende bugün devlete muayeneye gittim. Bebeğin bütün ölçümlerin iki hafta önceyle aynı dedi. Gelişmemiş dedi. Kan akımı doppler falan yaptı onlar normal çıktı. Nst de Tansiyonda iyi çıktı pazartesi gel 3 günde bir kontrol eğer büyümezse doğum planlariz hareketleri çok iyi takip et dedi.
Çıktım içim rahat etmedi. Daha önce adını duyduğum iyi bı doktor vardı hiç gitmemiştim özelde.
Eşimi aradım beraber oraya gittik.Durumu anlattım. Ultrasonda bebeği ölçtü. Haftasına uyumlu çıktı Devletle arasında 600 gram fark çıktı bebeğin.
Niye böyle falan dedik bilemiyorum dedi. Tansiyonumu ölçtü bu sefer tansiyon yüksek çıktı. Tansiyon ilacı yazdı. Ne yapacağımı bilemiyorum kullanayım mi ? Devlette tansiyon 11/7 dediler burda 14 /9.5 civarı..
Hangisinin bebek ölçümleri doğru bilmiyorumne yapmalıyım hiç bilmiyorum
canım hiç stres yapma evde dinlen en az yarım saat sonra bi ölç evdeki makinanla hala yüksekse iç hapını. Çekinecek bir şey yok. Doktor verdi sana bunu sonuçta korkma. Tansiyon olmasından iyidir. Hemen yarın başka doktora gitmene de gerek yok 1 günde birşey değişmez. Ptesi gidersin istersen. özele gittin ya zaten onun10 gün kontrol süresi var o hakkını da değerlendir haftaya bir daha git aynı doktora bakalım ne diyecek.Evde ölçüyorum normaldi
Benim bu riskim var zaten başından beri takip ediyorum. Ama alet farkı olabilir mi bilmiyorum. Benim evde ki pek iyi değil. Ozel Doktorda ki Omrondu
Devlet ise fıs fıslı manuelle ölçtü. Orda normal çıkmıştı
Aynen özelde ki haftaya cuma çağırdıcanım hiç stres yapma evde dinlen en az yarım saat sonra bi ölç evdeki makinanla hala yüksekse iç hapını. Çekinecek bir şey yok. Doktor verdi sana bunu sonuçta korkma. Tansiyon olmasından iyidir. Hemen yarın başka doktora gitmene de gerek yok 1 günde birşey değişmez. Ptesi gidersin istersen. özele gittin ya zaten onun10 gün kontrol süresi var o hakkını da değerlendir haftaya bir daha git aynı doktora bakalım ne diyecek.
Evet canım sakin ol sen tansiyon takibi yap yemek ye protein ye birşeyler ye ne bulursan yeAynen özelde ki haftaya cuma çağırdı
Devlette ki pazartesi çağırdı. Devlete pazartesi gidip kan idrar isticem. Preeklampsi başlangıcında idrarda protein kaçağı oluyor çünkü. Temiz çıkarsa cumaya kadar beklerim özeli.. tabi tansiyon hep yüksek çıkarsa acile de gidebilirim.
Teşekkür ederim kuzumooy ne güzel annesi görmüşsün benim sıpa da hç göstermiyor. İnşalah 37de gidince gösterir ya.. Sevindim senin adına. Hem bebeği gördün hem rapor alıyon
Bana düzgün göndermediler kullandırtmadılar yerime bol bol sürün mis kokulu minnaklarınızaBenim bebek losyonu geldi kızlar iva natura gayet sağlam güzel paketlenmiş ve SKT 01.2025 iyi yani.evcarshirak s
Vallahi heyecanlandımmm. Ayyy analar çoğalıyorr.Kızlar hadi grubu heyecanlandırayım biraz az önce lavaboya gittim yıkamıyorum enfeksiyon ıslaklık olmasın diye peceteyle bi sildim cok cok açık kahve rengi sumuksu bir sey. Eşime gonderdim mukus tikaciymis. Bu geldikten hemen sonra da sancı başlayabilir bir iki hafta içinde de dedi eşim. Sabahtan beri de belim agriyor ara araheyecanlandım
Satıcıya özellikle baktım direk iva naturadan aldım canım. Farklı satıcı da vardıBana düzgün göndermediler kullandırtmadılar yerime bol bol sürün mis kokulu minnaklarınıza
Ben bişey yapmadım yaaKızlar azıcık güzel şeylerden bahsedelim :) Ben hastane için dağıtmaya magnet yaptırmıştım. Sonra burda kolonya paylaştı ya o şişelerden de aldım. Birde etiket bastırdım. kolonya da dağıtçam. Bizim aileler dışarda o nedenle çok gelenim olmaz o nedenle 2sini de vercem. kalanını da mevlütte vereceğiz. Bir de Çikolata için etiket bastırdım. Madlen çikolata alıp üstüne yapıştırcam. :) Hepsi aynı desen etiket güzel bi konsept olduBir de şu küpler var ya harf yazıyor içine de balon koyuyorsun. Onlardan aldım TY'dan kızımın isminden onları da koycam odaya süs olarak. Pembiş badem şekeri alcaz . Şerbet için de çeşmeli cam şeylerden verdi arkadaş bende plastik ayağı çıkan minik kadeh aldım onlara çiçek yapıştırcam onlarla ikram edeceğiz :) Ben seviyorum böyle şeyleri. Hem ikram etmeyi hem de uğraşmayı. Bakalım inş. güzel sağlıklı bir doğum olur da yapabiliriz.
Süreç sizin için en iyi şekilde olur inşallahKanlı degildi ama cok açık kahve rengi. Gebe okulunda 36dan sonra gelebileceği hemen de başlayabileceği 2 3 hafta da surebilecegi söylendi o yüzden rahatım.
36+5 bugun ama tüm değerleri min. bir hafta önde
Sen tansiyonunu hep takip ediyordun zaten. Hiç bu seviyeye çıkmış mıydı? Dedikleri gibi üzüntü ve stres yapmış olabilir. Durduk yerde tansiyon ilacına başlamak mantıklı gelmedi ama biz uzman değiliz iyi karar ver. Evde de bol bol takibe devam etmelisin.Kızlar bende bugün devlete muayeneye gittim. Bebeğin bütün ölçümlerin iki hafta önceyle aynı dedi. Gelişmemiş dedi. Kan akımı doppler falan yaptı onlar normal çıktı. Nst de Tansiyonda iyi çıktı pazartesi gel 3 günde bir kontrol eğer büyümezse doğum planlariz hareketleri çok iyi takip et dedi.
Çıktım içim rahat etmedi. Daha önce adını duyduğum iyi bı doktor vardı hiç gitmemiştim özelde.
Eşimi aradım beraber oraya gittik.Durumu anlattım. Ultrasonda bebeği ölçtü. Haftasına uyumlu çıktı Devletle arasında 600 gram fark çıktı bebeğin.
Niye böyle falan dedik bilemiyorum dedi. Tansiyonumu ölçtü bu sefer tansiyon yüksek çıktı. Tansiyon ilacı yazdı. Ne yapacağımı bilemiyorum kullanayım mi ? Devlette tansiyon 11/7 dediler burda 14 /9.5 civarı..
Hangisinin bebek ölçümleri doğru bilmiyorumne yapmalıyım hiç bilmiyorum
Benimde iva natura idiSatıcıya özellikle baktım direk iva naturadan aldım canım. Farklı satıcı da vardı
abonelik açmış doğumla ilgili de hiç bilgi vermedi çıktım takipten onuKızla instada Nazlıaltac bebeği oldu şuan hem kaşık biberonla hem şırıngayla beslerken hikaye koymuş. Hızlı olan izler
Çok güzel şeyler yaptırmışsın.Kızlar azıcık güzel şeylerden bahsedelim :) Ben hastane için dağıtmaya magnet yaptırmıştım. Sonra burda kolonya paylaştı ya o şişelerden de aldım. Birde etiket bastırdım. kolonya da dağıtçam. Bizim aileler dışarda o nedenle çok gelenim olmaz o nedenle 2sini de vercem. kalanını da mevlütte vereceğiz. Bir de Çikolata için etiket bastırdım. Madlen çikolata alıp üstüne yapıştırcam. :) Hepsi aynı desen etiket güzel bi konsept olduBir de şu küpler var ya harf yazıyor içine de balon koyuyorsun. Onlardan aldım TY'dan kızımın isminden onları da koycam odaya süs olarak. Pembiş badem şekeri alcaz . Şerbet için de çeşmeli cam şeylerden verdi arkadaş bende plastik ayağı çıkan minik kadeh aldım onlara çiçek yapıştırcam onlarla ikram edeceğiz :) Ben seviyorum böyle şeyleri. Hem ikram etmeyi hem de uğraşmayı. Bakalım inş. güzel sağlıklı bir doğum olur da yapabiliriz.
Kuzum senin zamanın gelmiş gibi zaten maşallahKanlı degildi ama cok açık kahve rengi. Gebe okulunda 36dan sonra gelebileceği hemen de başlayabileceği 2 3 hafta da surebilecegi söylendi o yüzden rahatım.
Melike cok sevindimKanlı degildi ama cok açık kahve rengi. Gebe okulunda 36dan sonra gelebileceği hemen de başlayabileceği 2 3 hafta da surebilecegi söylendi o yüzden rahatım.
ben hem iPhone 14 pro aldırcam hemde extrra hediye banane kabul etmiyorumKızlar dün çok fena taklaya geldim. Telefonumu düşürdüm kırıldı hoparlör bozulmuş sanırım. Eşim telefon söyledi benim de telefon düşkünlüğüm yok 6s kullanıyordum senelerdir bozulmasa 10 sene daha kullanırdım. Neyse telefon aldı eşim doğum hediyen bu dedi yine ucuza gittik ya
Harika dusunmussun ben sadece magnet yaptirdim onun dışında bisey yaptirmadim bi hevesim mi kaçtı nedir mevludunde yapar8m sanırım diye dusundum erteledim ama cok guzel şeyler yaptırmışsin canim emeğine saglikKızlar azıcık güzel şeylerden bahsedelim :) Ben hastane için dağıtmaya magnet yaptırmıştım. Sonra burda kolonya paylaştı ya o şişelerden de aldım. Birde etiket bastırdım. kolonya da dağıtçam. Bizim aileler dışarda o nedenle çok gelenim olmaz o nedenle 2sini de vercem. kalanını da mevlütte vereceğiz. Bir de Çikolata için etiket bastırdım. Madlen çikolata alıp üstüne yapıştırcam. :) Hepsi aynı desen etiket güzel bi konsept olduBir de şu küpler var ya harf yazıyor içine de balon koyuyorsun. Onlardan aldım TY'dan kızımın isminden onları da koycam odaya süs olarak. Pembiş badem şekeri alcaz . Şerbet için de çeşmeli cam şeylerden verdi arkadaş bende plastik ayağı çıkan minik kadeh aldım onlara çiçek yapıştırcam onlarla ikram edeceğiz :) Ben seviyorum böyle şeyleri. Hem ikram etmeyi hem de uğraşmayı. Bakalım inş. güzel sağlıklı bir doğum olur da yapabiliriz.
ya ben şimdi almayacağım duruma göre dr neyi önerirse onu alırız, inşallah ihtiyaç olmaz ama yaAy bi de mama meselesi var di mi
Nereye bayilayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?