2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Hayırdır?
Kızdırdıysa daha cok istememiz lazım
yok bişi istemiyom bugün ondan , ay bilmiyorum ya herşeye ağlıyorum ben 2 haftadır filan hormonlar tavan.. Ağlancak konu değildi de ben gıcık olup ağladım wc gidip Sonra ağladıkça daha çok ağladım Geçsin ağlamam diye uğraştım ettim. Tam geçiyor aklıma gelir bir daha gözüm doluyor

İlay ismi pazarlamacısı sanki tamam kız bana benzerse ilay adını da koyacağım.
Galiba teyzesi nazenin adından kurtarmak istiyor çocuğumu tesekkurler
Halbuki kendi İlay koymadı ama yine de bir sempatizan oldu

Bende pazarlama yapmış gibi olmayayım ama, Nazeninde güzel bir isim bence ama bana bi tık uzun geliyor

Sana benzesede benzemesede bence tercih edebilirsin anlamı ülkenin en güzeli neticede

Benim doktorum su sekilde aciklamisti ‘cati muayenesinde sadece tahmini olarak durumu saptayabiliyoruz. Asil acilma dogum basladiginda ve bebek kanal icerisinde hareket ettiginde belli oluyor. O yuzden bosu bosuna gebeyi strese sokup muayene yapmiyorum, dogum basladiginda ona gore mudahele ediyorum’ demisti. Bana da mantikli geldi acikcasi o an ne kadar acilacagi belli olmaz. Cati darligi olayi eger bebek normal kilo araliginda ise sadece %5 mis. Yani basarabiliriz olumlu dusunelim

Buradan bakabilirsiniz bir cok soruya cok guzel bilimsel dayanaklarla aciklama yapan doktorum. Mustafa Melih Erkan sayfasini inceleyebilirsiniz.

Mochi'm hazir, steril edilip çantaya konmayi bekliyor. Dün mochinin süt saklama posetlerini de aldirdim, hem memelere hem evrene bol süt mesajida gitti

Ben hasır sepet alıcam daha çok hoşuma gidiyor. Büyüyünce artık kıyafetlerini ayırmayacağım zaman farklı şeyler koyulur içine.

Simdilik düsünülekler listesine attim

Bir sorun mu oldu canım ben mi kaçırdım? İyi gidiyordun tarihte almıştın diye hatırlıyorum.
Son üç gündür yaşadığım şiddetli bel ağrısı vardı kuzum bide iki gün önce yoğun akıntım olmuştu suyummu geldi diye şüphelendim çok şükür devamı gelmedi bel kasık ağrısı oluyor onuda idare ediyorum pazartesi kontrolum var bakalım dr ne diycek şimdilik sırt üstü yatıyorum

37. haftama girdim ve bütün gece ağrıdan uyuyamadım. Doğum sancısı olmadığını biliyordumu. İnanılmaz bir baskı var alt karnımda. Sanırım doğum yakın. Tek kötü şey nezleden dolayı burun tıkanıklığım. Bu şekilde doğumda düzgünce nefes alıp veremem Hemen iyileşmem lazım

ooy ne güzel annesi görmüşsün benim sıpa da hç göstermiyor. İnşalah 37de gidince gösterir ya.. Sevindim senin adına. Hem bebeği gördün hem rapor alıyon
Bu hafta kontrole gittiğimde doktorum artık bu haftalarda yüzü dışa dönük değil içeriye dönük olur dedi olması gereken pozisyon budur yüzünü görmeye hiç heveslenme artık doğumda dedi en son 6 aylıkken görmüştüm

ayy ben de bu kez göreyim bari diyordum da görmemek daha iyi o zaman. Arkasını döndün yoluna baksın çıkınca görürüz şunun şurasında ne kaldı maks. 33 gün kaldı

Kızlar hadi grubu heyecanlandırayım biraz az önce lavaboya gittim yıkamıyorum enfeksiyon ıslaklık olmasın diye peceteyle bi sildim cok cok açık kahve rengi sumuksu bir sey. Eşime gonderdim mukus tikaciymis. Bu geldikten hemen sonra da sancı başlayabilir bir iki hafta içinde de dedi eşim. Sabahtan beri de belim agriyor ara ara heyecanlandım

ya benim aım önceden belliydi yeni isim seçme sürecim olmadı o nedenle Ayliz ve İlay hep çok hoş gelecek bana , ama Simay'ımın yeri ayrı

Allllaaah Nazende İlay geliyoor galibaaa.... Doktorların dediği leke işaret işte bu. Kıbrıs'ın da öyle mukus gibi geldi ya.. hadi başla yer silmeye kalk. squat.. 4 saniye nefes al 8 saniyede ver

Allllaaah Nazende İlay geliyoor galibaaa.... Doktorların dediği leke işaret işte bu. Kıbrıs'ın da öyle mukus gibi geldi ya.. hadi başla yer silmeye kalk. squat.. 4 saniye nefes al 8 saniyede ver
Slime lar vardı ya bi ara popüler oldu oyle tam o kıvamda. Ay yapamam bir sey valla bir iki gün gec gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…