yok bişi istemiyom bugün ondan , ay bilmiyorum ya herşeye ağlıyorum ben 2 haftadır filan hormonlar tavan.. Ağlancak konu değildi de ben gıcık olup ağladım wc gidipHayırdır?
Kızdırdıysa daha cok istememiz lazım
Benim doktorum da çatı muayenesi yapmıyormuş gebeyi bide onunla germiyim diyormuş, bebeğin kafası büyükse gerekli görürse yapıyormuş. Ama bana saçma geldi bi açıdan, diyelim ki çatım müsait değil ve normal diye bekliyorum o kadar sancıyı vs çekip “aa senin çatın darmış haydi sezeryana” der mi
Halbuki kendi İlay koymadı ama yine de bir sempatizan olduİlay ismi pazarlamacısı sankitamam kız bana benzerse ilay adını da koyacağım.
Galiba teyzesi nazenin adından kurtarmak istiyor çocuğumu tesekkurler
Benim doktorum su sekilde aciklamisti ‘cati muayenesinde sadece tahmini olarak durumu saptayabiliyoruz. Asil acilma dogum basladiginda ve bebek kanal icerisinde hareket ettiginde belli oluyor. O yuzden bosu bosuna gebeyi strese sokup muayene yapmiyorum, dogum basladiginda ona gore mudahele ediyorum’ demisti. Bana da mantikli geldi acikcasi o an ne kadar acilacagi belli olmaz. Cati darligi olayi eger bebek normal kilo araliginda ise sadece %5 mis. Yani basarabilirizBenim doktorum da çatı muayenesi yapmıyormuş gebeyi bide onunla germiyim diyormuş, bebeğin kafası büyükse gerekli görürse yapıyormuş. Ama bana saçma geldi bi açıdan, diyelim ki çatım müsait değil ve normal diye bekliyorum o kadar sancıyı vs çekip “aa senin çatın darmış haydi sezeryana” der mi
Bizim için dedim bebiş için değil.Doktor da bilmez ya neye alerjisi çıkacak deneyip görülür. Ama inş mamaya gerek kalmaz da cok cok emerler aminn
Kızlar Allah aşkına çatı muayenesi nedir? Neden yapılır? Ne zaman yapılır? Nasıl yapılır? biri ayrıntılı anlatabilir mi? Yarımız bu konuda hiç bir şey bilmiyor.
Ben hasır sepet alıcam daha çok hoşuma gidiyor. Büyüyünce artık kıyafetlerini ayırmayacağım zaman farklı şeyler koyulur içine.Bebeklerin kirlileri icin böyle bi ürün gerekli mi, sizler aldiniz mi anneler
Mochi'm hazir, steril edilip çantaya konmayi bekliyor. Dün mochinin süt saklama posetlerini de aldirdim, hem memelere hem evrene bol süt mesajida gittiCanım en yakın arkadaşımın ikizleri 4 yaşında oldular. Tüm süreçlerde yanlarındaydım. İlk başlarda kuvöz ve mama desteği olsada sonra fuuull meme emdiler 2sine de yetti bol bol çok şükür. Ama en çok tavsiye ettiği şey mochi oluyor tüm konuştuklarına bilgin olsun. '2 li mamajoosu var bir de hastane tipi kiraladılar başlarda. Ama düzen oturunca hep mochi kullanmış. Daha pratikmiş. çünkü ikizleri sırayla emzirip bir de elektrikli ile koltuğa bağlı şekilde süt sağmaktan bana vakit kalmıyor diyordu. mochiyle geze geze işleri halletmiş bilgine
Ben hasır sepet alıcam daha çok hoşuma gidiyor. Büyüyünce artık kıyafetlerini ayırmayacağım zaman farklı şeyler koyulur içine.
Son üç gündür yaşadığım şiddetli bel ağrısı vardı kuzum bide iki gün önce yoğun akıntım olmuştu suyummu geldi diye şüphelendim çok şükür devamı gelmedi bel kasık ağrısı oluyor onuda idare ediyorum pazartesi kontrolum var bakalım dr ne diycek şimdilik sırt üstü yatıyorumBir sorun mu oldu canım ben mi kaçırdım? İyi gidiyordun tarihte almıştın diye hatırlıyorum.
Yaaa evet 6 da gidicem akşam , zaman geçmiyor valla sanki 10 sene olmuş görmeyeli
Amin inşallah teşekkür ederimtabı kı cıkacakherkesın basına gelebiliyor bebek bu nerden bilelim di mi? onemlı olan saglıkla dogması. hemen de toparlanıp sıze gelecek
Bu hafta kontrole gittiğimde doktorum artık bu haftalarda yüzü dışa dönük değil içeriye dönük olur dedi olması gereken pozisyon budur yüzünü görmeye hiç heveslenme artık doğumda dediooy ne güzel annesi görmüşsün benim sıpa da hç göstermiyor. İnşalah 37de gidince gösterir ya.. Sevindim senin adına. Hem bebeği gördün hem rapor alıyon
ayy ben de bu kez göreyim bari diyordum da görmemek daha iyi o zaman. Arkasını döndün yoluna baksınBu hafta kontrole gittiğimde doktorum artık bu haftalarda yüzü dışa dönük değil içeriye dönük olur dedi olması gereken pozisyon budur yüzünü görmeye hiç heveslenme artık doğumda dedien son 6 aylıkken görmüştüm
ya benim aım önceden belliydi yeni isim seçme sürecim olmadı o nedenle Ayliz ve İlay hep çok hoş gelecek bana , ama Simay'ımın yeri ayrıHalbuki kendi İlay koymadı ama yine de bir sempatizan oldu
Bende pazarlama yapmış gibi olmayayım ama, Nazeninde güzel bir isim bence ama bana bi tık uzun geliyor
Sana benzesede benzemesede bence tercih edebilirsin anlamı ülkenin en güzeli neticede
Allllaaah Nazende İlay geliyoor galibaaa.... Doktorların dediği leke işaret işte bu. Kıbrıs'ın da öyle mukus gibi geldi ya.. hadi başla yer silmeye kalk. squat.. 4 saniye nefes al 8 saniyede verKızlar hadi grubu heyecanlandırayım biraz az önce lavaboya gittim yıkamıyorum enfeksiyon ıslaklık olmasın diye peceteyle bi sildim cok cok açık kahve rengi sumuksu bir sey. Eşime gonderdim mukus tikaciymis. Bu geldikten hemen sonra da sancı başlayabilir bir iki hafta içinde de dedi eşim. Sabahtan beri de belim agriyor ara araheyecanlandım
Slime lar vardı ya bi ara popüler oldu oyle tam o kıvamda. Ay yapamam bir sey valla bir iki gün gec gelsinAllllaaah Nazende İlay geliyoor galibaaa.... Doktorların dediği leke işaret işte bu. Kıbrıs'ın da öyle mukus gibi geldi ya.. hadi başla yer silmeye kalk. squat.. 4 saniye nefes al 8 saniyede ver
kız açılman olursa desteklemen lazım. Neyse şimdilik soluna yat izin verdim azcık izle kendini sonra başlarsın olmazsa. Kaç haftasın 37ydi dimi? kaç kaçsınSlime lar vardı ya bi ara popüler oldu oyle tam o kıvamda. Ay yapamam bir sey valla bir iki gün gec gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?