2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bir anda ter boşalıyor. Klima çalışıyor ama bana ateş basıyor. Menopozlu kadınlar gibi anlık pikler yaşıyorum
Evet ben de öyle tam olarak o vantilator var bizde önüne oguruyorum içim cayır cayır yanıyor tenim buz gibi ama ter atiyorum şakır şakır neden acaba

Ah umarım yüklenir doğurunca
Kesinlikle her bebe farklı bir dünya. Bakalım yaşayıp göreceğiz

Kızlar bide hepinze bişey danışmak istiyorum.
Bu İlk kez gittiğim özel de ki doktor bana dedi ki herşey yolunda giderse tansiyon preeklampsi veya acil erken doğum durumu olmazsa normal doğum yapmak ister misin? Benim ilki sezeryan çünkü. Bende evet isterim dedim. Eğer istiyorsan biz bu hastanede yapıyoruz dedi rahim dikisimi kontrol etti yaran iyileşmiş bebek kanala girmiş sezeryanin üstünden en az iki yıl geçmesi yeterli senin 7 yıl geçmiş. Eğer istersen normal doğum yapabilirsin dedi. Eşinle konuş karar ver dedi. Bizde çıktık fiyat bilgisi aldık. Fiyatı da acayip ucuz hem sezeryan fiyatı uygun hem ssvd fiyatı Uygun diğer hastanelere göre?.
Sizce ne yapmalıyım denemelimiyim?

Kizlar sizde de bi anda ter bosalmasi bi anda serinleme hissi geliyo mu ben durup durup oturduğum yerde ter atıyorum sonra bi anda üşüme demeyeyim de serinleme geliyo
E bu süper bi şey. Ben alev atiyorum. Hic bi şey serinletmiyor. Yaz kiş soğuk su icerim hamileligimde soğuk su kesmiyor, buz yesem anc, yine serinleyemiyorum

İstiyorsan neden olmasın canım belki bu olay vesile olmuştur bak

Evet ben de öyle tam olarak o vantilator var bizde önüne oguruyorum içim cayır cayır yanıyor tenim buz gibi ama ter atiyorum şakır şakır neden acaba
Hormonlar sanırım. Bir de emzirirken lohusalık döneminde oluyor bu. Hatta bir tık daha fazla gibi gözlemledim.

Canim en iyi kendini sen bilirsin yapabilirim ben diyorsan yap önemli olan senin bunu fiziksel olarak hazır hissetmen

Çok güzel düşünmüşsün inşallah

Kızlar beni zorla dogurtcaniz galibatekrar geldi nisan bu sefer pembe doktor gelsin bakalım demiş banyo yapıp gideceğim haber ederim dua edin bana
ahh çok heyecanlandımm şu annn sabahtan beri iş yoğunluğundan girip bakamamıştımm. akşama belliki sürekli sayfa yenileyeceğiz ❤ çooookk güzel geçer inşallah doğumsa eğerr

Mavişiimmm
33. Haftadayız bekliyoruz bakalım ne zaman nasıl gelecek minnoşş.
Senin bebiş büyümüştür çok nasıl gidiyor
Sağlıkla gelsin insallah doğum şekli hiç önemli değil siz iyi olun yeter ki büyüdük ya teyzesi Eylül de bir yaşımız geliyor emekleyerek karıştırmaya bile başladık

Bildiğim kadarıyla yüksek tansiyonun 14 olması gebelikte eşik değer, üzerine çıkmasını kesinlikle istemiyorlar. Belki stres ve sıcakta yükseltmiş olabilir ya düzenli takip yaptırın 1-2 gün eczanede ya da ilaca başlayın bence. Gebelikte yüksek tansiyon ihmale gelecek bir husus değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…