- 18 Kasım 2022
- 1.035
- 2.176
- 53
- 38
Terleme var canım ama serinleme yok maalesef hep terlemeKizlar sizde de bi anda ter bosalmasi bi anda serinleme hissi geliyo mu ben durup durup oturduğum yerde ter atıyorum sonra bi anda üşüme demeyeyim de serinleme geliyo
Evet ben de öyle tam olarak o vantilator var bizde önüne oguruyorum içim cayır cayır yanıyor tenim buz gibi ama ter atiyorum şakır şakır neden acabaBir anda ter boşalıyor. Klima çalışıyor ama bana ateş basıyor. Menopozlu kadınlar gibi anlık pikler yaşıyorum
Offf bu normal o zaman hepimizde varsa ben usuttum mu acaba diyordumTerleme var canım ama serinleme yok maalesef hep terleme
Ah umarım yüklenir doğuruncaBence her bebek farklı bazı bebekler zor emer bazıları direk memeye yapışır bazıları çok sakindir bazısı zor sakinlesir her bebegin talebi farklı olacagi için Ben açıkçası doğunca ne sıkıntısı çekersem onu arastiririm diye çok da kafaya takmıyorumbazı bebis kundak ister bazısı istemez deneye deneye öğreniriz doğurunca analik yukleniyormus zaten otomatik biz bi sekilde bakariz gibi geliyo ne kadar sakin olursak o kadar bebis de sakin kalır bence tabi
Üşüme değilde bir anda kafamdan aşağı terliyorum ben de. Duşa atıyorum hemen kendimiKizlar sizde de bi anda ter bosalmasi bi anda serinleme hissi geliyo mu ben durup durup oturduğum yerde ter atıyorum sonra bi anda üşüme demeyeyim de serinleme geliyo
Karnimizdakiler en güzel hediye, bi de bu istediklerimiz gelirseBen de istedim5 taş + robot süpürge + kızımın baş harfli altin kolye
E bu süper bi şey. Ben alev atiyorum. Hic bi şey serinletmiyor. Yaz kiş soğuk su icerim hamileligimde soğuk su kesmiyor, buz yesem anc, yine serinleyemiyorumKizlar sizde de bi anda ter bosalmasi bi anda serinleme hissi geliyo mu ben durup durup oturduğum yerde ter atıyorum sonra bi anda üşüme demeyeyim de serinleme geliyo
İstiyorsan neden olmasın canım belki bu olay vesile olmuştur bakKızlar bide hepinze bişey danışmak istiyorum.
Bu İlk kez gittiğim özel de ki doktor bana dedi ki herşey yolunda giderse tansiyon preeklampsi veya acil erken doğum durumu olmazsa normal doğum yapmak ister misin? Benim ilki sezeryan çünkü. Bende evet isterim dedim. Eğer istiyorsan biz bu hastanede yapıyoruz dedi rahim dikisimi kontrol etti yaran iyileşmiş bebek kanala girmiş sezeryanin üstünden en az iki yıl geçmesi yeterli senin 7 yıl geçmiş. Eğer istersen normal doğum yapabilirsin dedi. Eşinle konuş karar ver dedi. Bizde çıktık fiyat bilgisi aldık. Fiyatı da acayip ucuz hem sezeryan fiyatı uygun hem ssvd fiyatı Uygun diğer hastanelere göre?.
Sizce ne yapmalıyım denemelimiyim?
Hormonlar sanırım. Bir de emzirirken lohusalık döneminde oluyor bu. Hatta bir tık daha fazla gibi gözlemledim.Evet ben de öyle tam olarak o vantilator var bizde önüne oguruyorum içim cayır cayır yanıyor tenim buz gibi ama ter atiyorum şakır şakır neden acaba
O zaman tadından yenmezKarnimizdakiler en güzel hediye, bi de bu istediklerimiz gelirse
Canim en iyi kendini sen bilirsin yapabilirim ben diyorsan yap önemli olan senin bunu fiziksel olarak hazır hissetmenKızlar bide hepinze bişey danışmak istiyorum.
Bu İlk kez gittiğim özel de ki doktor bana dedi ki herşey yolunda giderse tansiyon preeklampsi veya acil erken doğum durumu olmazsa normal doğum yapmak ister misin? Benim ilki sezeryan çünkü. Bende evet isterim dedim. Eğer istiyorsan biz bu hastanede yapıyoruz dedi rahim dikisimi kontrol etti yaran iyileşmiş bebek kanala girmiş sezeryanin üstünden en az iki yıl geçmesi yeterli senin 7 yıl geçmiş. Eğer istersen normal doğum yapabilirsin dedi. Eşinle konuş karar ver dedi. Bizde çıktık fiyat bilgisi aldık. Fiyatı da acayip ucuz hem sezeryan fiyatı uygun hem ssvd fiyatı Uygun diğer hastanelere göre?.
Sizce ne yapmalıyım denemelimiyim?
Kızlar beni zorla dogurtcaniz galibatekrar geldi nisan bu sefer pembe doktor gelsin bakalım demiş banyo yapıp gideceğim haber ederim dua edin bana
Vücut süt mü uretiyo acaba ondan mı bu terlememiz logusa gibiHormonlar sanırım. Bir de emzirirken lohusalık döneminde oluyor bu. Hatta bir tık daha fazla gibi gözlemledim.
Çok güzel düşünmüşsünKızlar azıcık güzel şeylerden bahsedelim :) Ben hastane için dağıtmaya magnet yaptırmıştım. Sonra burda kolonya paylaştı ya o şişelerden de aldım. Birde etiket bastırdım. kolonya da dağıtçam. Bizim aileler dışarda o nedenle çok gelenim olmaz o nedenle 2sini de vercem. kalanını da mevlütte vereceğiz. Bir de Çikolata için etiket bastırdım. Madlen çikolata alıp üstüne yapıştırcam. :) Hepsi aynı desen etiket güzel bi konsept olduBir de şu küpler var ya harf yazıyor içine de balon koyuyorsun. Onlardan aldım TY'dan kızımın isminden onları da koycam odaya süs olarak. Pembiş badem şekeri alcaz . Şerbet için de çeşmeli cam şeylerden verdi arkadaş bende plastik ayağı çıkan minik kadeh aldım onlara çiçek yapıştırcam onlarla ikram edeceğiz :) Ben seviyorum böyle şeyleri. Hem ikram etmeyi hem de uğraşmayı. Bakalım inş. güzel sağlıklı bir doğum olur da yapabiliriz.
ahh çok heyecanlandımm şu annnKızlar beni zorla dogurtcaniz galibatekrar geldi nisan bu sefer pembe doktor gelsin bakalım demiş banyo yapıp gideceğim haber ederim dua edin bana
Sağlıkla gelsin insallah doğum şekli hiç önemli değil siz iyi olun yeter kiMavişiimmm
33. Haftadayız bekliyoruz bakalım ne zaman nasıl gelecek minnoşş.
Senin bebiş büyümüştür çoknasıl gidiyor
Bildiğim kadarıyla yüksek tansiyonun 14 olması gebelikte eşik değer, üzerine çıkmasını kesinlikle istemiyorlar. Belki stres ve sıcakta yükseltmiş olabilir ya düzenli takip yaptırın 1-2 gün eczanede ya da ilaca başlayın bence. Gebelikte yüksek tansiyon ihmale gelecek bir husus değilKızlar bende bugün devlete muayeneye gittim. Bebeğin bütün ölçümlerin iki hafta önceyle aynı dedi. Gelişmemiş dedi. Kan akımı doppler falan yaptı onlar normal çıktı. Nst de Tansiyonda iyi çıktı pazartesi gel 3 günde bir kontrol eğer büyümezse doğum planlariz hareketleri çok iyi takip et dedi.
Çıktım içim rahat etmedi. Daha önce adını duyduğum iyi bı doktor vardı hiç gitmemiştim özelde.
Eşimi aradım beraber oraya gittik.Durumu anlattım. Ultrasonda bebeği ölçtü. Haftasına uyumlu çıktı Devletle arasında 600 gram fark çıktı bebeğin.
Niye böyle falan dedik bilemiyorum dedi. Tansiyonumu ölçtü bu sefer tansiyon yüksek çıktı. Tansiyon ilacı yazdı. Ne yapacağımı bilemiyorum kullanayım mi ? Devlette tansiyon 11/7 dediler burda 14 /9.5 civarı..
Hangisinin bebek ölçümleri doğru bilmiyorumne yapmalıyım hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?