• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
kızlar biraz önce dusakabin camı tam banyoya giricekken üzerime patladı kafama düştü minik minik kanadı önemli bir sey yok ama hastaneye gittim eşim tetanoz aşını ol şimdiden dedi. 12sinde sağlık ocağında olacaktım zaten hastaneye gittim son iki tane hamileler için asi kalmış sağlık ocaklarında da yok dedi oradaki arkadaşım bana. Arayın sorun zamanınız gelmeden yaptırmayı düşünenler temin etsin. Ben p. Tesi hemşiremi arayıp yaptırdığımı söyleyeceğim ama bana gün verirken de gelmeden ara elimizdeki tüm aşılarım deprem bölgesine gönderdik gelmeyebilir demişti. Bilginiz olsun.
Ayy allah korumuş kuzum geçmiş olsun

Selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor? Sizlere bişey sormak istiyorum ev işlerinde neler yapıyorsunuz ben iki saat ayakta kalsam bel ağrısı çekiyorum sizler her işi yapıyor musunuz bu dönemde bişey olcak diyede endişeleniyorum :olamaz:
Bende biraz iş yapsam belim çok ağrıyor 😑 elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum kendimi zorlamadan, yardımcı çağıracağım canım temizlik için. Kendimi zorlamadan yemek, camasır gibi lazım olanları yapmaya çalışıyorum.

Valla yapmıyorum :) yemek bulaşık, arada toz alma, süpürmeyi robot yapıyor şükür bende bazı hqfta sonları hafiften süpürüyorum daha çok eşim yapıyor. Başka birşey yapmadım valla. Çamaşır sulu işleri eşime yaptırdım valla. Normalde Benim neler yaptığımı anlamış oldu🤣 bu klozeti hep böyle yapıyormuydul diyor. Ya dedim gör gör senin bilmediğin ne işler var 🤣🤣 bayram sonrası da annem gelsin de camları silelim diyorum 🤣🤣
İyi yapmışsın 😆 daha dikkatli kullanır belki evi, sende silme sakın cam falan, benimde perde yıkayasım cam silesim var mümkün değil 🥹 yardımcı abla gelecek

Bende biraz iş yapsam belim çok ağrıyor 😑 elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum kendimi zorlamadan, yardımcı çağıracağım canım temizlik için. Kendimi zorlamadan yemek, camasır gibi lazım olanları yapmaya çalışıyorum.
Genel olarak hepimizin beli ağrıyor ortak noktamız bu ben biraz abarttım sanırım perişan etti dahada az az yaparım

İyi yapmışsın 😆 daha dikkatli kullanır belki evi, sende silme sakın cam falan, benimde perde yıkayasım cam silesim var mümkün değil 🥹 yardımcı abla gelecek
Cam yönünden şanslıyım benim camları eşim siler sürekli düşerim diye korkuyor yükseklik korkusu yok bende çok asılarak siliyorum oda budurumdan korkuyor düşerim diye sürekli kendi siliyor yıllardır ama inan bana süper siliyor hakkını veriyor adam tüm aparat ve cam silme bezi falan aldı kendine

Ya kızlar benim kıyafetler artık olmuyor 🤣 son olan kot pantolonum da sıkıyor oturunca artık. Bayram için artık qlışveriş yapçam. Ama elbise bulamıyorum ya güzel. Bildiğiniz hamile kıyafeti satan markalar varmı? İnternetten kurcalıyorum ama yok. Hep çok yazlık var.

Ya kızlar benim kıyafetler artık olmuyor 🤣 son olan kot pantolonum da sıkıyor oturunca artık. Bayram için artık qlışveriş yapçam. Ama elbise bulamıyorum ya güzel. Bildiğiniz hamile kıyafeti satan markalar varmı? İnternetten kurcalıyorum ama yok. Hep çok yazlık var.
Benimde hiçbişey olmuyor şimdi eşofman altı bide tişört sipariş verdim iç kıyafet falan

Selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor? Sizlere bişey sormak istiyorum ev işlerinde neler yapıyorsunuz ben iki saat ayakta kalsam bel ağrısı çekiyorum sizler her işi yapıyor musunuz bu dönemde bişey olcak diyede endişeleniyorum :olamaz:
Yemek bulaşık çamaşır yapıyorum.süpürgeyi de her gün bütün evi yapamıyorum yaptığımda bir iki oda belim ağrıyor 🙈 banyoyu da sık sık yıkayamıyorum neyseki çok kirlenmiyor 🙄
benim de pantolonlar olmuyor düğmesi açık giyiyorum napam 😂 üstlerim bol ve uzun olduğu için sıkıntı olmuyor.ama önceki gebelikte Waikiki den almıştım gebeler için güzel üstler vardı.şimdi nasıl bilmiyorum

Günaydınlarrr 💕
Benim de belim ayakta kalınca çok yürüyünce ağrıyor.. okulda ayakta ders anlatmaya alışık olduğum için zorlanıyorum.. eve gelince direkt yatıyorum..
yazı iplee çekiyorummm 😅
Ve geçmeyen burun tıkanıklığı kuru öksürük halsizlik.. ne zaman iyileşeceğim acaba 🤦‍♀️🫣

Günaydınlarrr 💕
Benim de belim ayakta kalınca çok yürüyünce ağrıyor.. okulda ayakta ders anlatmaya alışık olduğum için zorlanıyorum.. eve gelince direkt yatıyorum..
yazı iplee çekiyorummm 😅
Ve geçmeyen burun tıkanıklığı kuru öksürük halsizlik.. ne zaman iyileşeceğim acaba 🤦‍♀️🫣
Günaydın🌸benım de belım aynı sekılde ayakta kalınca ve çok yuruyunce ağrıyor burun tıkanıklığı gebelıgımın basından berı var ya hıc geçmedi alıştım artık 😬

Cam yönünden şanslıyım benim camları eşim siler sürekli düşerim diye korkuyor yükseklik korkusu yok bende çok asılarak siliyorum oda budurumdan korkuyor düşerim diye sürekli kendi siliyor yıllardır ama inan bana süper siliyor hakkını veriyor adam tüm aparat ve cam silme bezi falan aldı kendine
Çok iyi yaaa☺️ helal olsun enişteye, benim eşim hiç anlamaz

Back
X