2023 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ne güzel anne oluyorsunu ben tedavi oluyorum bisey yok daha dua edin inşallah
Canım benim İnşallah sen de Sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini dualarımız seninle. Tedavi olan bu yoldan geçip bebeğini kucağına alan çok kişi var içini ferah tut stres yapma en önemlisi bu Allah'ım kararlaştırdığı vakitte kucağına verecek

Canım benim İnşallah sen de Sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini dualarımız seninle. Tedavi olan bu yoldan geçip bebeğini kucağına alan çok kişi var içini ferah tut stres yapma en önemlisi bu Allah'ım kararlaştırdığı vakitte kucağına verecek
Amin Rabbım isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bizim aramızda 3 gün var. Atak haftası olarak görünüyor bu hafta biz pek etkilenmiyoruz ama biraz uyku düzenimiz değişiyor. Akşam 8.30 gibi yatar gece 4.30 kadar kıpırtısız uyur genelde. Ben uyandırmadan besler yatırırım. Dün gece 1.30 dan sonra her saati gördük sabaha kadar kıpır kıpırdı.
Balım akşam 8.30'da uyumasına mı imreneyim 4.30'a kadar uzun bir saat uyanmadan uyumasına mı imreneyim Maaşallah maaşallah yavruma Aman nazarlar değmesin 🧿🧿🧿🧿🧿🧿Git bir Şükür namazı kıl çocuğuna bir Nazar duası oku vallahi 🤣🤣

Annemi çağırdım iki gündür nazenin uyuyor uyanıyor gece bölük pörçük oldum gelsin bir iki gün torun baksın 🥳🥳

Dün gece herkesin bebesi zorlanmış Demek ki Dolunay hava nava bir şeyler varmış kızlar böyle olduğu için rahatlıyoruz genel bir sorunmuş bizim bebeğe ait bir sorun değil

Balım akşam 8.30'da uyumasına mı imreneyim 4.30'a kadar uzun bir saat uyanmadan uyumasına mı imreneyim Maaşallah maaşallah yavruma Aman nazarlar değmesin 🧿🧿🧿🧿🧿🧿Git bir Şükür namazı kıl çocuğuna bir Nazar duası oku vallahi 🤣🤣
Sağ ol canım 😇 ya böyle yaşlı teyzeler gibi olacak ama her şeyin iyi ve zor yanları vardır. Kimi emzirme kimi uyku kimi başka şeyler o yüzden her şey geçecek iyi de olsa geçecek kötü de olsa geçecek hiçbirimiz canımızı sıkmayalım. Geriye güzel anılar bırakalım ailemizle🥰

Sen yine de tamamen kesme, azalt. Sutune yansir. Duzgun beslenemedigim maya kilo alamiyor😞 4 kg yakin dogan bebek 2 ayda 1 kg aldi. Sutum de var yani.
Sağol canım mümkün değil kesemem zaten because boğa burcu 😄

Üzülme bende süt olsun diye neler yemiyorum ki yine de mama desteği veriyorum, sadece beslenmeyle de alakalı olmuyor 😢

Diyorum ki kızıma Minnoş Minnoş etkinlikler yapayım hepsinden sonra sıkılıyor ya hepsinde ağlıyor iş kucakta bitiyor sabah kim demişti biriniz demiştiniz 45 dakika piyanolu halıda oynuyor diye yok 5 dakikada sıkıldı 2 haftadır annemlerdeydim ya piyanolu halıya koyamamıştım sizin 45 dakika mesajınızı görünce dedim Oo Tamam bebekler büyüdü Demek ki artık uzun süre duruyor Yok benimki 5 dakikada viyak viyak marketten gelen siparişi mutfakta yerleştireyim dedim poşetten çıkardım dolaba koyamadım
Her gün dene inanki alışıyorlar git gide oynama süresi artıyor, bi de benimki ilgi delisi bende yanında oldum mu çok güzel oyalanıyor ama yanında değilsem başlıyor ağlamaya

Dün gece herkesin bebesi zorlanmış Demek ki Dolunay hava nava bir şeyler varmış kızlar böyle olduğu için rahatlıyoruz genel bir sorunmuş bizim bebeğe ait bir sorun değil
Alparslan da gece 11 de uyudu 2 de uyandı normalde sabaha kadar uyurdu ve uyanmadan evvel kabus görüyormuş gibi tuhaf tuhaf sesler çıkardı 😢

Annen ve sen hangi şehirdesiniz canim, ben bolu'dayim annem Ankara'da, annemi çağırınca babam kalıyor vicdan yapiyorum gelmiyor rahat edemiyor 🙃😔
Aydın dayım annem İzmir’de. Babamla görüşmüyoruz biz küçük kardeşim de evlendi annem tek. çalışıyor normalde eşime rapor yazdırdım gelecek birkaç gün kalacak. İzin alamam dedi ben de raporun yazıldı geçmiş olsun dedim geliyor yolda😂

Hadi gözünüz aydın çalışacak mısınız yani anneniz mi bakacak çocuğa?
Evet çalışacaktım zaten izni biraz uzattıktan sonra ama annem geleyim uzatma diyor 💙🥳annemden başkasına bırakamam bi 2 ay annem gelir bi 2 ay kv yazında kız kardeşim gelir inşallah böyle böyle idare edicez zaten süt izni de var işimde evime yakın

Back
X