Senin yerinde olsam faturaları asla ödemem. Birkaç kez de onun için kavga çıkar belki,çıksın ama böylelikle üstünden atarsın. hazır ev de almışsınız onun borcu evin çocuğun ihtiyaçları kendi ihtiyaçların bahanesiyle maaşın bittiğini ya da yetmediğini söylerim. Biraz da o düşünsün geçim derdini. Bu zamanda prenses gibi olan kadınlar daha kıymetli. Alışmayan için zor ama öyle olmak lazım.kendimi epeydir kadın gibi hissetmiyorum.. bunun bebişle ilgisi var mı bilmiyorum doğumdan sonra daha çok ortaya çıktı hiç istediğim gibi destek göremiyorum ben mi çok abartıyorum bilmiyorum….zaten bu konuyla ilgili sorunlarım vardı çok erilim 45 kiloyla damacana taşımaya çalışırım. evin alışverişini fatura kira ödemesini hep ben yaparım.. eşim de para kazanıyor ama düzenli değil. o da bu rahatlığa alışmış olacak ki aramızda karı koca ilişkisi çok azaldı şimdi ben sürekli söylenmiş oluyorum onun gözünde de lafımın değeri kalmıyor bizde durumlar böyle
Bizim bebeler koca adam olmuş. Yemek yiyelim diyorum yok diyor. Ya sen yok demeyi nereden öğrendin.Biz de ayrı yatanlardanız, kızım emerek uyuyor. Ben onu uyutmaya çalışırken ondan önce uyuyakalıyorum .
Eee ayın yarısında da kocam evde değil diye düzen böyle oldu.
Kızım da 2 yaş sendromu yaşıyor. Her şeye hayır. Yemeğe , yıkanmaya filan ama bana çok komik geliyor bu sendrom . Ayaklarını elleri gibi kullanmak istiyor
Ellerini yıkayacağım zaman arkasına saklıyor.
Eşyaları fırlatıyor sakin kalıyorum,
Çok sinirlenip kendine zarar vermesine engel oluyorum onun dışında kendini yere atmasına filan çok gülüyorum.
Saçlarını tarıyorum, dağıtıyor
Bazen hiç bir şey yapamıyorum ama takılmıyorum geçeceğini biliyorum
Hadi gözün aydın.Kızlar regl oldumtest bozukmuş galiba.
Benim eşimde gidip oğlumuzun odasında yattı bi süre söylendim yatağı eskiteceksin diye baya da kavga ettik, çocuk yatağın 3 de 2 sini kaplıyor eşim ayak ucunda enlemesine yatıyor artık, aynı zorluğu o da çeksin, biz de uzun süre kavga edip durduk ama bakıyorum baba olmak için doğmuş, yorgunluktan birbirimize ayıracak vaktimiz kalmıyor, 2 kişi ancak bir çocuğa yetişebiliyoruz, bizim çocuk bizle yatıp bizle kalkıyor onsuz bi zaman dilimimiz yok.kendimi epeydir kadın gibi hissetmiyorum.. bunun bebişle ilgisi var mı bilmiyorum doğumdan sonra daha çok ortaya çıktı hiç istediğim gibi destek göremiyorum ben mi çok abartıyorum bilmiyorum….zaten bu konuyla ilgili sorunlarım vardı çok erilim 45 kiloyla damacana taşımaya çalışırım. evin alışverişini fatura kira ödemesini hep ben yaparım.. eşim de para kazanıyor ama düzenli değil. o da bu rahatlığa alışmış olacak ki aramızda karı koca ilişkisi çok azaldı şimdi ben sürekli söylenmiş oluyorum onun gözünde de lafımın değeri kalmıyor bizde durumlar böyle
kesinlikle çok haklısın ben bu işlerin aksamasından çok korkuyorum nedense. o yüzden her şeyi yüklenmişim rahata alıştırmışım söylediğimde kabul etmiyor.. kendi de çok çalışıyor tembel biri değil ama işte anlaşılamamak yoruyor insanıSenin yerinde olsam faturaları asla ödemem. Birkaç kez de onun için kavga çıkar belki,çıksın ama böylelikle üstünden atarsın. hazır ev de almışsınız onun borcu evin çocuğun ihtiyaçları kendi ihtiyaçların bahanesiyle maaşın bittiğini ya da yetmediğini söylerim. Biraz da o düşünsün geçim derdini. Bu zamanda prenses gibi olan kadınlar daha kıymetli. Alışmayan için zor ama öyle olmak lazım.
Kendini yıpratıyoruz boş yerekesinlikle çok haklısın ben bu işlerin aksamasından çok korkuyorum nedense. o yüzden her şeyi yüklenmişim rahata alıştırmışım söylediğimde kabul etmiyor.. kendi de çok çalışıyor tembel biri değil ama işte anlaşılamamak yoruyor insanı
Ya biz benim eşimde oğlumun yatağında yatıyor. Biz genç odası almistikBenim eşimde gidip oğlumuzun odasında yattı bi süre söylendim yatağı eskiteceksin diye baya da kavga ettik, çocuk yatağın 3 de 2 sini kaplıyor eşim ayak ucunda enlemesine yatıyor artık, aynı zorluğu o da çeksin, biz de uzun süre kavga edip durduk ama bakıyorum baba olmak için doğmuş, yorgunluktan birbirimize ayıracak vaktimiz kalmıyor, 2 kişi ancak bir çocuğa yetişebiliyoruz, bizim çocuk bizle yatıp bizle kalkıyor onsuz bi zaman dilimimiz yok.
Benim kızımın hala bir odası ve yatağı yokYa biz benim eşimde oğlumun yatağında yatıyor. Biz genç odası almistikben izin veriyorum hızlı yıpranır oğlana yere yakın bir yatak alırız diye geçiyor icimden
Ben hiç paylaşmadım.Kızlar günaydın. Sosyal medyada bebeğinizi paylaşıyor musunuz.bugun3 kadar 3 tane foto paylaşmışım. Bugün paylaşmak istesdim .yine kararsız kaldim
Ben paylaşıyorum zaman zamanKızlar günaydın. Sosyal medyada bebeğinizi paylaşıyor musunuz.bugun3 kadar 3 tane foto paylaşmışım. Bugün paylaşmak istesdim .yine kararsız kaldim
bizimki de bunun yerle bitişik olanı bence rahat.. daha selim de deneyimlemediBen de paylaşmıyorum. Bir de biz de sonunda yatak ve iç yatağını aldık. Bekliyoruz gelmesini. 90x190 ölçüsünde aldık. Böyle bir yatak aldık park yatagın yerine koyacagız bir süre daha bizle yatmaya devam edecek. İnşallah kullanışlı olur
Çoğunlukla anlaşılıyor bazıları anlaşılmıyor ama benim oğlum birçok kelimeyi söylüyor. Kelimeleri bizden sonra tekrar ediyor. 150 kelimesi vardır belki daha fazla. Ama hala cümle kuramıyor.Be paylasmiyorum:) kizlar ortalama 150kelime konusmalari gerekiyormus bu sayiya ulasab var mi? Benim kiz 30/40 felandir herhalde ya ki sanki cok geldi zaten 150 gözüme
Bizde kelime sayısı çok daha fazladır. Oglum temmuz doğumlu 3-4 kelimelik cümleler kurabiliyor artık. Bence sizin bebeğinizinde kelimeleri olduğu için yakın zamanda bir anda artış gösterip akıcı şekilde konuşmaya başlar diye düşünüyorum.Be paylasmiyorum:) kizlar ortalama 150kelime konusmalari gerekiyormus bu sayiya ulasab var mi? Benim kiz 30/40 felandir herhalde ya ki sanki cok geldi zaten 150 gözüme
Benim oğlumun da kelimesi o kadar olur.Babaaaa gel diyor akşamlar,bunu cümle sayarsak 1 cümlesi var diye bilirim.Son zamanlar söylediklerimi tekrarlamaya çalışıyor,bizim yakınımızda akrabamız yok,sosyal de değiliz,yakınımızda park ta yok,bunlar da etkiliyor bence.Çocuk çok iletişimde olmalı ki, duymalı ki,konuşsun.Be paylasmiyorum:) kizlar ortalama 150kelime konusmalari gerekiyormus bu sayiya ulasab var mi? Benim kiz 30/40 felandir herhalde ya ki sanki cok geldi zaten 150 gözüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?