2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Aynen bizde de öyle oldu.2 gün önce kendi evimize döndük,benim oğlum da köude senin oğlun gibiydi,şimdi de evde öyle.Bizim de uyku düzenimiz bozuldu.Her şeyi kendisi yapmak istiyor,ya da benim yapmamı istiyor,knun istediği gibi olmazsa,kriz çıkartıyor,ağlıyor
cinsiyet belli oldu mu? kaçırdım kusura bakma canım
2. de erkek.Peki sende belli mi?

Merhaba ilk günler siz yanında olmadınızmı?kreşin ilk günlerini daha detaylı anlata bilir misiniz?

Merhaba ilk günler siz yanında olmadınızmı?kreşin ilk günlerini daha detaylı anlata bilir misiniz?
İlk gün sadece öğlene kadar ordaydık ama bizi görmedi biz kameradan izleyip takip ettik ilk 1 saat hiç sorun çıkarmadı 1 saatin sonunda ağlamaya başladı bizi görseydi hergün gitmemizi istiycekti ağladı öğretmeni dikkatini dağıttı dışarı falan çıkardılar öyle aramadı bizi sakinleşti o gün erken aldık ertesi gün öğretmeni kapıdan aldı bizden beklemedik hiç zaten işyerime yürüme 10 dk lık mesafede kreş bişe olduğunda haber verdiler öyle gittik ilk hafta sabahları bırakırken ağlıyordu ama içeri geçince öğretmeni sakinleştiriyordu bidaha da ağlamıyordu yemek yememek için ağlıyordu sadece ama oda geçti alıştı ordaki ortama düzene 3 ay oldu şuan bazen sabahları evden çıkarken mızmızlık yapıyor onun dışında bir sorun yaşamıyoruz

Çok teşekkür ederim.İnşallah hep iyi devam eder,inşallah,benimki de çabuk alışır.
Epeydir takip edemiyorum aramızda yeniden hamile olanlar varmış sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah Allah yardımcınız olsun
Çok teşekkür ederim

Ayyy tekrar hamile olan arkadaşlarım, cok sevindim, Rabbım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Ya uzun zamandır giremiyorum, misafir yoğunluğu, kızımın dahada hareketlenmesi, yaz gelince yapılan işler, tarhana, konserve, salça. Cok yorgunum hem ruhsal hem bedensel olarak.
Bu arada kızım sonunda mucize şekilde memeyi bıraktı bugün 3.gün, hiç istemedi meme, cok şaşkınım. Çarşamba günü sabır taşı sürdüm öğğ yaptı, ayyy meme hasta olmuş tüh, sen abla oldun ya artık süt yokmuş felan dedım, bi daha istemedi, uyku düzeni bozuldu ama memeyle uyuduğu icin boşluğa düştü, emzik kullanmıyor süt icmeyide sevmiyor. Dün gece 3 te uyudu, nasil uyuyacaz bilmiyorum, her yolu denedim istemiyor

Arkadaşlar merhabaa umarim hepiniz ve bebisler cok iyidir. Makale calismam icin gerekli anketi doldurursaniz cook sevinirim
Bebek Tatil Deneyim Algısı
Bu anket, bebeğin tatil deneyimi algısının destinasyonu tekrar ziyaret etme üzerindeki etkisini ortaya çıkarmak için tasarlanmıştır. Ayrıca, elde edilen veriler, bu etkide rol oynayabilecek aracı (hedonik iyi-oluş) ve düzenleyici (ebeveyn tatil kaygısı) değişkenleri test etmek için kullanılacaktır. Toplanan veriler bilimsel araştırma amacıyla kullanılacak ve hiçbir kurum veya kişiyle paylaşılmayacaktır. Katılım gösterdiğiniz için teşekkür ederiz! Anketi doldurursaniz ve tanidiginiz çocugu olan kisilere de gönderirseniz çok sevinirim

selam ben doldurdum çok uygun muyuz bilemedim ama 27 aylık oldu çünkü bebişim:)

çok teşekkür ederim canım inşallah ben de sevinmeye başlarımmm
bıraktığı için sevindim birkaç güne uykusu düzene girer inşallah. su içirmeyi deneyebilirsin benimki artık sadece su içmek için uyanıyor

Hadi gözünüz aydın. Benim kızım yaklaşık 20 gün uyku konusunda bocaladı. Gündüz uykusu da gece uykusu da bozuldu. Sonra düzeldi. Şimdi gündüz 3-4 saat ( kucakta uyuyor, yatağa koyuyoruz)gece de 21-22 arası (yatakta)sabaha kadar deliksiz uyuyor.

Arkadaşlar benim kız hala konuşmuyor. Kaç kez gittim hep bekleyin diyorlar.
Bu arada ben de işe başladım. İş için taşınmak zorunda kaldım ve burada kreş yok, Eşimle dönüşümlü bakıyoruz. Evim iş yerine yakın, sabah beraber uyanıp kahvaltı yapıyoruz. Ara öğünü babası yaptırıyor. Öğlen beraberiz. Bazen ben, bazen babası uyutuyor. Öğle uykusundan uyandığında ben de işten gelmiş oluyorum. Eşim işe gidiyor. Bu şekilde eşimle bana kolay oldu, ama çocuğum için biraz üzülüyorum çünkü eve tıkılıp kaldı. Sadece hafta sonu sosyalleşebiliyor.

çok güzel bir düzen oturtmuşsunuz sakın üzülme. arada parka çıkarırsınız park da iyi oluyor
konuşmaması için bir şey diyemiyorum benimkinde de cümle yok ama kelimeler var. bbi arkadaşımın oğlu 4 yaşında falan konuştu ona da götürdüğü her uzman zamana bırakın diyordu

kızlar bebeklerinize nereden ayakkabı alıyorsunuz? terlik ve sandaleti küçük geliyor. spor ayakkabısı falan var ama şöyle mevsimlik ince bir şeyler arıyorum

kızlar bebeklerinize nereden ayakkabı alıyorsunuz? terlik ve sandaleti küçük geliyor. spor ayakkabısı falan var ama şöyle mevsimlik ince bir şeyler arıyorum
Flodan terlik almıştık yazı geçirdi. Ayakkabiyida viccoda almistik

Son düzenleme:
Canı bizde vardiya usulü bakıyoruz kimdeyse çocuk o götürüyor parka. Sıcak, akşam, sabah dinlemiyoruz yoksa elinden teli bırakmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…