- 10 Ekim 2019
- 3.054
- 2.448
- 133
- 35
Öncelikle hayırlı olsun . Allah analı babalı büyütsünselam millet güncellemeyle geldim
öncelikle selimle mini bir tatil yaptık. sandığım kadar korkunç olmadı ama bir tık saldık ve aşırı şımarık oldu.. dönüşte bez bırakmaya çalıştık. ilk gün çok iyiydi anlayışlıydı kakasını bile lazımlığa yaptı. 5-6 defa çiş kaçırdı. 2.gün kabus gibiydi yapmıcam etmicem her yere kaka ve çiş yaptı.. 3.gün ishal oldu çok karın ağrısı vardı mecburen tekrar bez bağladık. daha yeni iyileşiyor. karın ağrısı çok oldu ve sürekli kaka yaptığı için çok kötü pişik oldu. pişiği yara gibi oldu yineve bütün popoya yayıldı.
bu süreçte hamile olduğumu öğrendim çok fena şok oldum ve hala inanamıyorum kabul etmek istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum…
selim’i 5 yıl bekledik ne ilaçlar ne emekler, 2 tüp bebek tedavisi anca olmuştu.
Zor ya. Ben en cok dede, anneanne falan kısmına zorlanıyorum. Bir anda yeni yeni şeyler çıkarıyorlarHosgeldin . Nerelerdesin. Valla bizde sabır tükendi. Çocuk büyütmek bu kadar zor olmamalı
. Olmazdan hayırdan anlamıyor. E sonunda sabır taşıyor ve benn bağırıyorum.. şimdi bir video izledim. Sürekli hayır demek olmazmış. Hayır demek çocuğun yararına ise demek gerekiyormuş. Ailenin yararına ise dememeliymisiz. Ama nasıl olacak bilmiyorum
Valla anneanne ksimini geçtim. Kardeşim geldi . Olmaz dediğim her şeyi yapiyorZor ya. Ben en cok dede, anneanne falan kısmına zorlanıyorum. Bir anda yeni yeni şeyler çıkarıyorlarben sürekli hayır demiyorum ama bazen küçük seylere kiziyorum, dolmuşum demek ki diyorum ama vicdan yaptiriyor tabi bu durum. Benim ufaklik da duygusal. Gözleri doluyor hemen, çok üzüldüğü oluyor, daha kötü hissediyorum bu defa.
Ya valla aslında baksan büyükler gibi onlar da. Çok hayır deyince ya da sebebini anlatmayinca falan çok fazla reddediyorlar. Hani yetiskinler biraz daha utanip sıkılıp dinliyor belki ama çocuk da bu yok daha.Valla anneanne ksimini geçtim. Kardeşim geldi . Olmaz dediğim her şeyi yapiyor
..Bir tane yeğeni varmış (öğretmen bu arada) zaten dediğim g8bi oğlum hayırdan anlamıyor. Elimi tutacaksın, yola çıkmayacaksın diyorum. İnadına yolda oynamaya çalışıyor gibi.aman vicdan yapa yapa bu hale geldik
Kesinlikle 15 gün öncesine kadar yine iyiydi havalar. Bütün gün disarda oynuyordu. Şimdi akşam 7ye kadar evde sıkılıyor. İyice telefona sardıYa valla aslında baksan büyükler gibi onlar da. Çok hayır deyince ya da sebebini anlatmayinca falan çok fazla reddediyorlar. Hani yetiskinler biraz daha utanip sıkılıp dinliyor belki ama çocuk da bu yok daha.
Beni havalarin sıcaklığı da zorladi baya. Evde ne yapsam diye diye. Disari ciksak full güneş akşama kadar.
Hayırlı olsunselam millet güncellemeyle geldim
öncelikle selimle mini bir tatil yaptık. sandığım kadar korkunç olmadı ama bir tık saldık ve aşırı şımarık oldu.. dönüşte bez bırakmaya çalıştık. ilk gün çok iyiydi anlayışlıydı kakasını bile lazımlığa yaptı. 5-6 defa çiş kaçırdı. 2.gün kabus gibiydi yapmıcam etmicem her yere kaka ve çiş yaptı.. 3.gün ishal oldu çok karın ağrısı vardı mecburen tekrar bez bağladık. daha yeni iyileşiyor. karın ağrısı çok oldu ve sürekli kaka yaptığı için çok kötü pişik oldu. pişiği yara gibi oldu yineve bütün popoya yayıldı.
bu süreçte hamile olduğumu öğrendim çok fena şok oldum ve hala inanamıyorum kabul etmek istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum…
selim’i 5 yıl bekledik ne ilaçlar ne emekler, 2 tüp bebek tedavisi anca olmuştu.
Kabızlık neden oldu?Benim oğlum meyve çok yiyor,günde 2 defa kaka yapıyor,ben de 1 defa yapsan iyi olur oğlum diyorumBen erteleye erteleyecegim galiba tuvalet egitimnj . Hergun düzenli aynı saatte kaka yapan çocuk. Kabızlık cekiyor
Ben tuvalete zorladigimi düşünüyorum. Ters tepki olarak. Çorba içmiyor uzun süredir ama meyveli kefir ya da meyve çok yiyen bir cocukKabızlık neden oldu?Benim oğlum meyve çok yiyor,günde 2 defa kaka yapıyor,ben de 1 defa yapsan iyi olur oğlum diyorum
sağol canım size güldüm başıma geldi hala şoktayımÖncelikle hayırlı olsun . Allah analı babalı büyütsünsonra da geçmiş olsun . Salgın var biz 10 gün cektik. Serum filan bağlandı acaba sizin oglanda mi enfeksiyon kapti
ben de allak bullak oldum açıkçası hem karnımdakine hem selim’e hem de kendime üzülüyorum. bir bebişle baş edemiyorum nereden yaptım diye her gün ağladığım günlerdiHayırlı olsun
Ben de 7 yıl sonra oğlumu kucağıma aldım,çok zor süreçti benim için,tedavisiz hamile kalmıştım,şimdi de yine tedavi gereke bilir diye düşünüyordum,Rabbim yine tedavisiz nasib etti,hiç planda yokken olmasına pek sevinememiştim,çünki bütün planlarım bozulmuş durumda,ama şimdi içimde bir kıpırtı,sevinçle bekliyorkm,sağlıklı olsun da her şey düzelir diyorum.Umarım öyle de olur.
deniyor musun? bence 2 yaş krizleriyle birleşince kötü oldu. biraz uyumlu bir zamanını bekliyorum tekrar deneyeceğim. sonbahar gibiBen tuvalete zorladigimi düşünüyorum. Ters tepki olarak. Çorba içmiyor uzun süredir ama meyveli kefir ya da meyve çok yiyen bir cocuk
kesinlikle ısrar etmemek gerekiyormuşBen tuvalet egitimini denedim, istemedi.istemeyince zorlamadim. 30-36 ay arasi denemeyi düşünüyorum. Bilincli olarak reddediyor cunku.
sağol canım size güldüm başıma geldi hala şoktayım
valla ben de öyle sandım bir gece doktora götürdüm. bol meyve yiyorsa meyvedendir dedi meyveyi kes takip edelim dedi gerçekten de öyle oldu.. pişik için kremler verdi o da iyileşti çok şükür
Yok bıraktım . Çünkü bezi bile çıkarmıyor artık. Bez iyice pamuk pamuk olana kadar g3ziyordeniyor musun? bence 2 yaş krizleriyle birleşince kötü oldu. biraz uyumlu bir zamanını bekliyorum tekrar deneyeceğim. sonbahar gibi
Benim oğlum 1taşından beri çorba içmiyor diye bilirim,nadiren içer.Meyve her gün yer,yemek sırasıında su içer.Ek gıdaya geçtiğimiz ilk zamanlardan başka kabız olmadı hiçBen tuvalete zorladigimi düşünüyorum. Ters tepki olarak. Çorba içmiyor uzun süredir ama meyveli kefir ya da meyve çok yiyen bir cocuk
Bil3medim yaBenim oğlum 1taşından beri çorba içmiyor diye bilirim,nadiren içer.Meyve her gün yer,yemek sırasıında su içer.Ek gıdaya geçtiğimiz ilk zamanlardan başka kabız olmadı hiç
Hamilekik nasıl gidiyorBenim oğlum 1taşından beri çorba içmiyor diye bilirim,nadiren içer.Meyve her gün yer,yemek sırasıında su içer.Ek gıdaya geçtiğimiz ilk zamanlardan başka kabız olmadı hiç
Kizzz senin hamilelik nasıl gidiyirkesinlikle ısrar etmemek gerekiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?