2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Bende su iciriyorum, gece uykusu biraz arttı, çokta zorlamadi şaşırtıcı bir şekilde. Elimden tutup bi yere oturtup meme isterdi hep, şimdi elimden çekip götürüyor oturtup sarılıyor o alışkanlığı devam.
Bizde gündüz uykusu uzun zamandır bitti, sabah geç uyanıyor 11 den sonra, akşamda uyuması 11 12 yi buluyor. Memeyi bırakalı uykusu artti
Nasil konuşmuyor, cümlemi kurmuyor, kelime felan yokmu

Anne baba mama vs birkaç kelime var.
Tuvalete gitmeye de çok meraklı, tuvalet eğitimine de hazır ama konuşmadığı için eğitime başlayamıyorum. Çünkü işe gidiyorum, eşim bunu dikkatle takip etmez.

Merhaba benim kizim koca kiz oldu 4 kelimeli birkac kez de 5 kelimeli cümleler kurdu. Konusmasi bizden farksiz cok sosyal bir cocuk bakicida (5 cocuk var) güzel güzel arkadaslariyla oynuyor masallah kendi isini cogunu kendi yapiyor bence iki yas cok degisik bir dönem ben cok sevdim ama yüksek sesten korkuyor yavrum

Anne baba mama vs birkaç kelime var.
Tuvalete gitmeye de çok meraklı, tuvalet eğitimine de hazır ama konuşmadığı için eğitime başlayamıyorum. Çünkü işe gidiyorum, eşim bunu dikkatle takip etmez.
kelimeleri varsa endişelenme bence. bazı çocuklar sonradan birden açılıyor kendini ifade etmeye çalışıyor değil mi göstererek vs?

Ben başka ülkedeyim,buradaki aylık gelirler Türkiyedeki aylık gelirlerle uyuşmuyor.O kısmı ne yapayım?

Çok teşekkür ederim.Defnenin uykusu en kısa sürede düzelir inşallah.
Yeniden hamile arkadaşlar mathildays , A-BH tebrik ediyorum. Allah sağlikla kucağınıza almayı nasip etsin.
Çok teşekkür ederim.

kızlar bebeklerinize nereden ayakkabı alıyorsunuz? terlik ve sandaleti küçük geliyor. spor ayakkabısı falan var ama şöyle mevsimlik ince bir şeyler arıyorum
terliğini temudan,sandaleti çocuk mağazasından almıştım.Sonbahar için viccodan almak istiyorum.

geç uyandığı için öğle uykusuna ihtiyacı olmuyor.Sabah uyandıramıyor musun?Sabah erken uyanıp öğlen uyuması daha sağlıklı değil mi canım?

Hksu
Kelimesi varsa,konuşacak.Peki konuşmasında geriliği ne ile ilgili diye bir şey söylüyorlar mı?Benim eltimin küçük oğlu da 4 yaşında kreşe başladıktan sonra konuşmaya başlamıştı,ona da bir sorunu yok diyorlardı.

Kelimeleri tek tük. Anne baba bebek bitti, gitti gibi 10-15 kelime. Herhangi bir sebep söylenmedi.
Ay sonunda tekrar götüreceğiz psikiyatri doktoruna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…