2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
uyurken çişlerini tutabiliyormuş bu minik canavarlar

benim oğlan sağdığım sütü içmemiş iki biberon var ikisini de tutmamış ne yapacağım şimdi

Benim 3 ay oldu hala ilişki yaşamadım, korkuyorum, hapşırınca kaçırıyorum bende sadece kegel önerdi doktor, idrar torbası ya da rahim ya da ikisi bilmiyorum baktığımda görünüyor, devlet hastanesinde ameliyatlık değil dedi, başka doktora daha görünücem ama

benim oğlan sağdığım sütü içmemiş iki biberon var ikisini de tutmamış ne yapacağım şimdi
Ya bazı bebekler içmiyormus nedenini okumuştum da tam hatirlamiyorum simdi ise baslamadan bi denemek lazim aslinda icmezse napacaz hic bilmiyorum. Bir de biberon mu tutmuyor yoksa sütü kaşıkla vermeyi denemisler mi sütü mü icmiyor merak ettim

annem ve eşim verememişti biberonu tutmuyodu ben meme veriyomuş gibi verip tutturmuştum sonra kucağımdan onlara vermiştim öyle öyle alıştırdım

kaşıkla denememişler canım biberon ve alıştırma bardağıyla denediler hiç ağzına koymamış ay valla aşırı stres oldum ne yapacağım ben de bilmiyorum

Kaşık biberon ya da bardak yöntemini deneyebilirsiniz. İşe mi başladınız
evet bugün 3 saat kadar yoktum bi de alıştırma bardağıyla iyi oluyor meme reddi olmaz demişlerdi ondan ve normal biberondan aldım ikisini de sürmemiş ağzına bir deneyelim sağolasın

annem ve eşim verememişti biberonu tutmuyodu ben meme veriyomuş gibi verip tutturmuştum sonra kucağımdan onlara vermiştim öyle öyle alıştırdım
ay bi deneyeyim anne varken hiç tutmaz diyenler var ama denemekten zarar gelmez çok sağol

Yok ya. Hiç mama vermesem niye vermiyorsun demiyor gayet sakin. Ama çiş sayisida az oluyor böyle. Ben alıştım mama vermeye benim kız istemiyor. Bu durum cok güzel ama niye stres oluyorum
uyurken çişlerini tutabiliyormuş bu minik canavarlar
Evet bende böyle düşündüm ama çişini mi tutuyor diye. Sağol canim
Eğer çalışan anneyseniz alıştırma bardağı yada biberon birine alistirilmasi gerek bebek. Çok zor diğer türlü hemen ek gıdaya başlanması gerekiyor yoksa.
Aaa ben hiç bakmadjm. B n de bı bakayım bakalim
ben önce mememi verip sonra çıkarıp biberonu verdim ilk başta almadı sonra tuttu
Benimki de anca böyle biberonu tutuyor. Yoksa asla almıyor. Kandiriyorum yani

82 günlük olan bebek atakta olabilir mi ? Kızım dünden beri beni çıldırttı
Kucaktan bir saniye inmek istemiyor yattığı an feryat figan….

Bugün kucaktan inmiyor.uyutuyorum yatağa yatırdığım da uyanıyor.. sürekli ağlama. Bana geldiler yine niye doğurdum. Niye çocuk istedim dusunceleri

82 günlük olan bebek atakta olabilir mi ? Kızım dünden beri beni çıldırttı
Kucaktan bir saniye inmek istemiyor yattığı an feryat figan….

evet 80. gündeyiz ve ataktayız muhtemelen siz de 3. ay atağındasınız

Bugün kucaktan inmiyor.uyutuyorum yatağa yatırdığım da uyanıyor.. sürekli ağlama. Bana geldiler yine niye doğurdum. Niye çocuk istedim dusunceleri

aynı yaa resmen aynıydı bugün kaç günlük

75 gün olmuş bugün. Ateşi filan da yok . Valla yıldım

Hepimi aynı haftalardayız ve aynıyız kesinlikle ataktalar anladım geçecek diye sabredeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…