- 30 Mayıs 2015
- 5.231
- 12.892
- 448
- 34
uyurken çişlerini tutabiliyormuş bu minik canavarlarCansu Merve canim sana birşey sormak istiyorum. Benim kızım biberon reddine başladı. Gündüz 3-4 sefer kandırarak tutturuyorum ama gece asla kabul etmiyor. Bu sebepten çiş sayisida eskisine göre azaldı. Merak ettiğim şu gece çok şık beslenmeye kalkmiyorsa bebeğin cisi az oluyor mu? Bı taraftan eğer doymasa huzursuzluk yapar diyorum hiç huzursuzluk yapmıyor ama çiş az gibi geliyor gozume. Mama yerken ki o doluluğu göremedim
Benim 3 ay oldu hala ilişki yaşamadım, korkuyorum, hapşırınca kaçırıyorum bende sadece kegel önerdi doktor, idrar torbası ya da rahim ya da ikisi bilmiyorum baktığımda görünüyor, devlet hastanesinde ameliyatlık değil dedi, başka doktora daha görünücem amaHanımlar biraz özel bir konu danisacagim sizlere özellikle normal doğum yapanlara. benim eşim ayın sonunda yurtdışından gelecek ve ben biraz cekiniyorum ilişki konusunda. Normal doğum yapanlar herhangi hi sorun varmı ilişkinizde. Bende doğumdan bu yana idrara sıkışınca bikac damla kaçırma problemi kaldım . Kegel egzersizi yapıyorum ama hala toparlanmadi. İlişkide zevk alamama gibi bı sorunum olur mu? Yada genişleme falan hissediyor musunuz?
Ya bazı bebekler içmiyormus nedenini okumuştum da tam hatirlamiyorum simdi ise baslamadan bi denemek lazim aslinda icmezse napacaz hic bilmiyorum. Bir de biberon mu tutmuyor yoksa sütü kaşıkla vermeyi denemisler mi sütü mü icmiyor merak ettimbenim oğlan sağdığım sütü içmemiş iki biberon var ikisini de tutmamış ne yapacağım şimdi
Kaşık biberon ya da bardak yöntemini deneyebilirsiniz. İşe mi başladınızbenim oğlan sağdığım sütü içmemiş iki biberon var ikisini de tutmamış ne yapacağım şimdi
kaşıkla denememişler canım biberon ve alıştırma bardağıyla denediler hiç ağzına koymamışYa bazı bebekler içmiyormus nedenini okumuştum da tam hatirlamiyorum simdi ise baslamadan bi denemek lazim aslinda icmezse napacaz hic bilmiyorum. Bir de biberon mu tutmuyor yoksa sütü kaşıkla vermeyi denemisler mi sütü mü icmiyor merak ettim
evet bugün 3 saat kadar yoktum bi deKaşık biberon ya da bardak yöntemini deneyebilirsiniz. İşe mi başladınız
ay bi deneyeyim anne varken hiç tutmaz diyenler var ama denemekten zarar gelmez çok sağolannem ve eşim verememişti biberonu tutmuyodu ben meme veriyomuş gibi verip tutturmuştum sonra kucağımdan onlara vermiştim öyle öyle alıştırdım
ben önce mememi verip sonra çıkarıp biberonu verdim ilk başta almadı sonra tuttuay bi deneyeyim anne varken hiç tutmaz diyenler var ama denemekten zarar gelmez çok sağol
Yok ya. Hiç mama vermesem niye vermiyorsun demiyor gayet sakin. Ama çiş sayisida az oluyor böyle. Ben alıştım mama vermeye benim kız istemiyor. Bu durum cok güzel ama niye stres oluyorumGece gunduze gore daha az çiş yapıyor dun gece dort gibi aldim bezini dolu değildi iki kez belki anca yapmıştır canim. Sabahlari guzel dolduruyor bezi onun dışında genelde kakali bezini aldığım için çişi cok mu az mi tam kestiremiyorum ama için rahat olsun doymasa ortalığı yıkarbiz öyleyiz yani.
Evet bende böyle düşündüm ama çişini mi tutuyor diye. Sağol canimuyurken çişlerini tutabiliyormuş bu minik canavarlar
Eğer çalışan anneyseniz alıştırma bardağı yada biberon birine alistirilmasi gerek bebek. Çok zor diğer türlü hemen ek gıdaya başlanması gerekiyor yoksa.benim oğlan sağdığım sütü içmemiş iki biberon var ikisini de tutmamış ne yapacağım şimdi
Aaa ben hiç bakmadjm. B n de bı bakayım bakalimBenim 3 ay oldu hala ilişki yaşamadım, korkuyorum, hapşırınca kaçırıyorum bende sadece kegel önerdi doktor, idrar torbası ya da rahim ya da ikisi bilmiyorum baktığımda görünüyor, devlet hastanesinde ameliyatlık değil dedi, başka doktora daha görünücem ama
Benimki de anca böyle biberonu tutuyor. Yoksa asla almıyor. Kandiriyorum yaniben önce mememi verip sonra çıkarıp biberonu verdim ilk başta almadı sonra tuttu
Bırak parmağını yumruk yapıp o yumruğun hepsini ağzına sokmaya çalışıyor.Arkadaşlar sizin de bebemiz durmadan parmağını emiyor mu? Aç olmadığına eminim
Ya onu da yapıyor da parmağını resmen emzik gibi emiyor durmadanBırak parmağını yumruk yapıp o yumruğun hepsini ağzına sokmaya çalışıyor.Cokcokcok emiyor.
evet 80. gündeyiz ve ataktayız muhtemelen siz de 3. ay atağındasınız82 günlük olan bebek atakta olabilir mi ? Kızım dünden beri beni çıldırttı
Kucaktan bir saniye inmek istemiyor yattığı an feryat figan….
aynı yaa resmen aynıydı bugün kaç günlükBugün kucaktan inmiyor.uyutuyorum yatağa yatırdığım da uyanıyor.. sürekli ağlama. Bana geldiler yine niye doğurdum. Niye çocuk istedim dusunceleri
75 gün olmuş bugün. Ateşi filan da yok . Valla yıldımaynı yaa resmen aynıydı bugün kaç günlük
82 günlük olan bebek atakta olabilir mi ? Kızım dünden beri beni çıldırttı
Kucaktan bir saniye inmek istemiyor yattığı an feryat figan….
evet 80. gündeyiz ve ataktayız muhtemelen siz de 3. ay atağındasınız
Bugün kucaktan inmiyor.uyutuyorum yatağa yatırdığım da uyanıyor.. sürekli ağlama. Bana geldiler yine niye doğurdum. Niye çocuk istedim dusunceleri
aynı yaa resmen aynıydı bugün kaç günlük
75 gün olmuş bugün. Ateşi filan da yok . Valla yıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?