2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Teşekkür ederim canım. Ben de 4 numara takıyorum garanti olsun diye. Bizim sünnet çok zor geçti.bacqklqrimdan kollarından tutmuşlar. Şimdi bacaklarına ne zaman dokunsak korkuyor. Calpol kullandim. Ama dün yinee verdim bir ker kere. Çünkü çok huzursuz ve ağlıyordu.verdikten sonra 5 saat uyudu

Cuma günü yaptırdık. Dün huzursuzdu.bir kere calpol verdim.( vermek.istemiyorum cunku karacigeri zorluyoruz) Internette 5-6 damla yaziyir. Bilemedim. Bugün yine huzursuz

Kızlar beni. Bebeğimin gözünün renkli kısmında yağ tabakası gibi tabaka var. Acaba göz muyanesinde ki damlalardan mi oldu. Sizde var mı? Bu arada 1.ayda göz muyanesi yaptırdık.cocuk doktoru çok erken olmuş dedi.3 aylıkken tekrar yaptır dedi. Sünnette çok zor geçti.kollarını filan tutmuslar. Yarın göz muyanesi var. Yine kollarını filan tutacaklar. Çok korkmuş sünnette .1 aylıkken sorun yoktu. Acaba gotursem mi goturmesem mi bilemedim

Son düzenleme:
Cuma günü yaptırdık. Dün huzursuzdu.bir kere calpol verdim.( vermek.istemiyorum cunku karacigeri zorluyoruz) Internette 5-6 damla yaziyir. Bilemedim. Bugün yine huzursuz
Kolay değil ama çok minikler ve dikişi var kesisi var sonuçta iyice huzursuzsa. verebilirsinn calpol 1 çay kaşığı sürekli vermiyorsun ki sonuçta belki ağrısı acısı kesilir rahatlayiverir

bizim de aynı bir de her anına şahit oldum maalesef çok kötü bir tecrübeydi keşke yaptırmasaydım diyordum ilk günler. iyi yapmışsın calpol rahatlatıyor. inşallah hemencecik atlatır kuzucuk

Geçmiş olsun çabuk iyileşir inşallah.

Selam kızlar 3 ay kontrolden geliyoruz. Rota aşımızı olduk. Kilomuz 6.560 boyumuz 62.5 cm her sey iyimis. Tuvalet sorunu zamanla duzelecegini soyledi. O da düzelir inşallah
maşallah ishale hazır olun rota 1-2 defa ishal yapabiliyor

kızlar bebişleriniz gündüz uyursa oturduğunuz yere mi bırakıyorsunuz yoksa yatak odasına kendi yatağına mı? ben iki gündür yatak odasında kendi beşiğinde yatırıyorum. acaba gece ve gündüzü karıştırır mı endişelendim

Değişiyor canım.gunduz uykusu çok az zaten hemen bulduğum yere bırakıyorum

Amin canım. Keşke bakmasaydin
bizim o dr tanıdıktı. ameliyathanede de başka kimse yoktu cümbür cemaat içeri girdik ne olduğunu şaşırdım valla kötüydü ama dediğim gibi geçiyor, enseyi karartmayalım erkek bebişin de tek sorunu buydu geçti gitti inşallah

Gündüz beşiğine götürüyorum öbür türlü zırt pırt uyanıyor şuan mesela şekerleme yapıyor uyku saati değil normalde ışığı kapatmadım.

Gündüz beşiğine götürüyorum öbür türlü zırt pırt uyanıyor şuan mesela şekerleme yapıyor uyku saati değil normalde ışığı kapatmadım.
ben de ışığı açarak odaya götürmeye karar verdim daha rahat yatıyor sanki kendi yerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…