Şuan için öyle bir imkanım yok süt izinleriyle idare ediyorum şimdilik umarım alışır en kısa süredeen azından ek gıdaya kadar diye dedim canım. 6 ayı atlatsak sonra bir şekilde beslenir
Teşekkür ederim canım. Ben de 4 numara takıyorum garanti olsun diye. Bizim sünnet çok zor geçti.bacqklqrimdan kollarından tutmuşlar. Şimdi bacaklarına ne zaman dokunsak korkuyor. Calpol kullandim. Ama dün yinee verdim bir ker kere. Çünkü çok huzursuz ve ağlıyordu.verdikten sonra 5 saat uyuduçok geçmiş olsun canım ben bir süre çektim ya sünnet ve sonrası epey zorlandım. 2 gün sonra geçiyor. yapışma problemi yaşamadık bir göz kremi vermişti her bez değişiminde sürdüm. mutlaka bir beden büyük bez kullan ve çıtçıtı takma
calpol ü de ilk iki gün kullandım
sonraki günlerde de arada uykusunda bağırıp ağlıyordu kuzum. ama geçiyor çok şükür. iyi ki yapıp kurtulmuşuz diyorsun
Cuma günü yaptırdık. Dün huzursuzdu.bir kere calpol verdim.( vermek.istemiyorum cunku karacigeri zorluyoruz) Internette 5-6 damla yaziyir. Bilemedim. Bugün yine huzursuzKaç gün oldu valla 2 3 gün bı çok huysuz oluyolar ama tamamen normale dönmesi keyfinin bı 5 6 gün sürdü illa yara yani kesilip biciliyo ya. Ama her çocuk bir olmaz işte . İlk cisinden ve ilk günden korkmuştum çok fazla ama o gün korktuğum gibi olmadı ertesi bı kaç gün huzursuzdu. Kantoron yağını 1 2 damlatın hemen çok damlatmayin
Kolay değil ama çok minikler ve dikişi var kesisi var sonuçta iyice huzursuzsa. verebilirsinn calpol 1 çay kaşığı sürekli vermiyorsun ki sonuçta belki ağrısı acısı kesilir rahatlayiverirCuma günü yaptırdık. Dün huzursuzdu.bir kere calpol verdim.( vermek.istemiyorum cunku karacigeri zorluyoruz) Internette 5-6 damla yaziyir. Bilemedim. Bugün yine huzursuz
bizim de aynı bir de her anına şahit oldum maalesef çok kötü bir tecrübeydiTeşekkür ederim canım. Ben de 4 numara takıyorum garanti olsun diye. Bizim sünnet çok zor geçti.bacqklqrimdan kollarından tutmuşlar. Şimdi bacaklarına ne zaman dokunsak korkuyor. Calpol kullandim. Ama dün yinee verdim bir ker kere. Çünkü çok huzursuz ve ağlıyordu.verdikten sonra 5 saat uyudu
Geçmiş olsun çabuk iyileşir inşallah.Kızlar beni. Bebeğimin gözünün renkli kısmında yağ tabakası gibi tabaka var. Acaba göz muyanesinde ki damlalardan mi oldu. Sizde var mı? Bu arada 1.ayda göz muyanesi yaptırdık.cocuk doktoru çok erken olmuş dedi.3 aylıkken tekrar yaptır dedi. Sünnette çok zor geçti.kollarını filan tutmuslar. Yarın göz muyanesi var. Yine kollarını filan tutacaklar. Çok korkmuş sünnette .1 aylıkken sorun yoktu. Acaba gotursem mi goturmesem mi bilemedim
maşallahSelam kızlar 3 ay kontrolden geliyoruz. Rota aşımızı olduk. Kilomuz 6.560 boyumuz 62.5 cm her sey iyimis. Tuvalet sorunu zamanla duzelecegini soyledi. O da düzelir inşallah
Yeter ki yapsın ishal fark etmez gözlerim yoldamaşallahishale hazır olun rota 1-2 defa ishal yapabiliyor
Haklısın. Gece yine olursa veririmKolay değil ama çok minikler ve dikişi var kesisi var sonuçta iyice huzursuzsa. verebilirsinn calpol 1 çay kaşığı sürekli vermiyorsun ki sonuçta belki ağrısı acısı kesilir rahatlayiverir
Amin canım. Keşke bakmasaydinbizim de aynı bir de her anına şahit oldum maalesef çok kötü bir tecrübeydikeşke yaptırmasaydım diyordum ilk günler. iyi yapmışsın calpol rahatlatıyor. inşallah hemencecik atlatır kuzucuk
Çok saol canimGeçmiş olsun çabuk iyileşir inşallah.
Değişiyor canım.gunduz uykusu çok az zaten hemen bulduğum yere bırakıyorumkızlar bebişleriniz gündüz uyursa oturduğunuz yere mi bırakıyorsunuz yoksa yatak odasına kendi yatağına mı? ben iki gündür yatak odasında kendi beşiğinde yatırıyorum. acaba gece ve gündüzü karıştırır mı endişelendim
bizim o dr tanıdıktı. ameliyathanede de başka kimse yoktu cümbür cemaat içeri girdik ne olduğunu şaşırdım valla kötüydüAmin canım. Keşke bakmasaydin
Nerde uyursa orda bırakıyorum vallakızlar bebişleriniz gündüz uyursa oturduğunuz yere mi bırakıyorsunuz yoksa yatak odasına kendi yatağına mı? ben iki gündür yatak odasında kendi beşiğinde yatırıyorum. acaba gece ve gündüzü karıştırır mı endişelendim
Gündüz beşiğine götürüyorum öbür türlü zırt pırt uyanıyorkızlar bebişleriniz gündüz uyursa oturduğunuz yere mi bırakıyorsunuz yoksa yatak odasına kendi yatağına mı? ben iki gündür yatak odasında kendi beşiğinde yatırıyorum. acaba gece ve gündüzü karıştırır mı endişelendim
ben de ışığı açarak odaya götürmeye karar verdimGündüz beşiğine götürüyorum öbür türlü zırt pırt uyanıyorşuan mesela şekerleme yapıyor uyku saati değil normalde ışığı kapatmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?