2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
kesinlikle katılıyorum bizim bebiş de böyle yaşıyor ekstra bir müdahale etmedim ki edebileceğimi de çok sanmıyorum… uykum yokken kim beni zorla uyutabilir? yine sessiz ortam sağlarız ama yüzde beş ihtimal falan veriyorum uykusu olmayan bir bebeğin uyuması çok zor ve güzel de değil..
kızlar sizin yaptığınız uyku eğitimi benim ve yeşilcanın bahsettiği durumla alakalı değil zorla ve ağlayarak uyutmaktan bahsediyoruz

yoksa elbette düzen süper olur kim istemez ki çocuğu saatli uyusun uyansın ama bence bunun için de biraz erken çünkü 4 ayda uyku gerilemesi oluyor. yine de hangi yöntemi denersek deneyelim hepimize gönülden başarı diliyorum kuzucuklarımıza da bol ve rahat uykular

çok geçmiş olsun canım erkenden keşfetmeniz çok iyi olmuş burnu tıkalı bebek hem yemede hem uyumada sorun yaşayabilir. en azından artık sebebini biliyorsunuz inşallah kolaylıkla geçer gider

Bende ayrılma planları kuruyorum. Ayrilinca daha iyi olacak diye dusunuyorum. Herkes boyle rahatlayacsk. Konuşmadığım için tartistti bu kez de . Resti çektim artık. Gorecez bakalım.
tavsiyem geri adım atma ama onlar yüzünden keyfini de bozma. çok zor biliyorum maalesef politik davranmak gerekiyor (ben hiç beceremem diye düşünüyorum ama artık öyle duygusuzum ki)
eşini karşına al tek tek anlat daha çok sana nasıl hissettirdiğinden bahset ve bebişe kıyamadığını, babasız büyümenin zorluklarını anlat. inşallah doğru yolu bulur yuvasına sahip çıkar. herkes kapısını kapatıp evine gidiyor geriye sen kocan ve bebek kalıyor. onun da bunu anlaması ve ona göre davranması lazım. inşallah anlar hiç sıkma canını. hayatımızın biraz olsun normale dönmesi bence minimum 6 ay sürüyor ya hamilelik 9 ay evde bebiş yok o bile bizi ne kadar zorluyordu. şimdi birden bebeğe alışmamız hem de bu saçma sapan 3.kişilerle alışmaya çalışmamız elbette zaman alacak.

çok geçmiş olsun canım erkenden keşfetmeniz çok iyi olmuş burnu tıkalı bebek hem yemede hem uyumada sorun yaşayabilir. en azından artık sebebini biliyorsunuz inşallah kolaylıkla geçer gider
İnşallah canım çok teşekkür ederim
Valla çok üzülüyodum her gece bu hırıltı neden diye hasta mı ne falan kendimi suçluyodum giydiremedim mi üşüttüm mü vs
Bi yandan iyi oldu da bi yandan 2 sene böyle nasıl geçer bilmem bunun kışı da var. Hasta olursa diğer burnu tıkanırsa falan aman aman

Geçmiş olsun canım. Endişelerinde haklısın tabiki Allah yardımcınız olsun. Ama şükür sebebini öğrenmişsin dediğin gibi Allah beterinden korusun

acaba hasta olduğunda falan uygulayabileceğiniz yöntemler var mıymış canım?

Evet probiyotik bize de yaramıyor hiç… daha çok gaz oluyor ve ishal oluyor

Evet haklısın kesin bir de bunun pişmanlığını yaşarım.
Bazen o kadar zor geliyor ki ama anne olmaya hiç hazır değil miydim diyorum
Sevgimi verip veremediğimden korkuyorum aslında, az mı seviyorum diyorum
İşten ayrılmış olmak, eşimin şu an işsiz olması, bebeğimin isteklerinin artıyor olması, (daha çok kucak daha çok emme gibi) , dün dayanamadım ve ağladım emzirirken
Ağladığımı anlayınca o da ağladı
O kadar farklı ağladı ki ama bu sefer ona ağlamaya başladım
Sonra eşime verdim işte sakinlesene kadar ben
Sakinleşince aldım sardım sarmaladım koynumda
Ne kadar yoğun hissediyormus bebekler, o kadar net gördüm ki dün
Kendimi onun yanında bırakma lüksümün olmadığını düşünüyorum artık kesinlikle

Yeni normalimiz bu değil mi ? Bebegini al havalar güzelken yürüyüşe çık. Belki biraz iyi hissedersin.
Evet yeni normal gibi oldu :)
Bugün aldım ayaklarım ağrıyana kadar yürüdüm, iyi geldi.
Her gün yapasım var.
Bugün kakası için test verdik, sonuç ne çıkacak bakalım. İnşallah bir sorun çıkmaz. Doktor da olabilir dedi ama bir şey var mı yok mu emin olmak istedi o da yine.
Dobarlaniyorum :) dün benim ağlamama onun daha fazla ağlaması içimi cız ettirdi.
Üst üste gelen şeyler yordu biraz beni. Umudum hep var önümdeki günlerin güzel olacağına dair ama insan yolda yoruluyor işte :)

Şu mesajdan sonra ben de bir kbb ye uğrarım kesin. Çok geçmiş olsun.
Akması falan yok ama hırıltı var. Temizlesek bir kaç gün geçiyor sonra hop tekrar.
Evet probiyotik bize de yaramıyor hiç… daha çok gaz oluyor ve ishal oluyor
Bizde de öyle oldu gibi.
Sapsarı kakalar gitti, normal insan kakasi gibi kahverengi ve cıvık ama mukusumsu kakalar geldi, pütür de azaldi.
Bu canımı sıktı zaten, bu kadar uç renk değişimi garip geldi.
Tamamen anne sütü alıyor bir de artık ve yediğim de değişen yok.

çok üzüldüm iş durumuna. en kısa zamanda çözülmesini diliyorum inşallah eşin hemencecik içinize sinen bir iş bulur bu süreçte bir şeye ihtiyacınız olursa lütfen haberleşelim, hiç yalnız hissetme kendini
biogaia bizde işe yaramıştı sarı kaka bazen çok cıvık ve kahverengiye dönüyor ama. hiç doktora sormadım. sadece eskiden her gün yapardı şimdi iki günde bir yapıyor.
burun konusuna gelince ben havalar soğumaya başladığından beri günde 2 defa çıkarmaya çalışıyorum. burada hava çok kuru ve tozlu benim de burnum kanıyor kuruluktan.

etiketlemeyi unutmuşum Look Up

Çok teşekkür ederim, amin
Ailelerimiz destek, doğum izni ücreti, birikim vs derken çok şükür geçiniyoruz. İşe girmesi müthiş rahatlatacak ama yine de, özellikle zihinsel olarak.

Burnu için babyvac aldım. Icerdekinin hepsinin çıkmadığını düşünüyorum hep. Babyvac işe yarayacak diye umuyorum.

Valla ben hiç iyi görümce görmedim.annemle halam çok iyiydiler.sqnki kızı gibiydi ann3min. Halam sagolsun en büyük kazığı attı gitti. Umarım sizinki Hep böyle devam.edr

Deveye hendek atlatmaya çalışırım daha kısa sürer. Karşıma alıp konuştum. Tartıştım daha neler neler . Baya da psikologtan yardım aldım. Ama aralarındaki aile bağları olması gerekenden daha bağımlı ilişkileri var. O yüzden hayırlısı. Artik

Benim bebeği de alıp gezdirsen iki gün yapıp baya bir ara verdim . Bu arada benim bebeğinin kakasi da mukuslu cıvık.ili kere test verdik bir şey çıkmadı. Belki yediğin ictigindendir.

Kızlar bebeğimin kafasında konak var. 3 . Aya kadar bir şey yoktu . Bu hafta yoğunlaştı. Nasıl geçirdiniz siz.

Kızlar bebeğimin kafasında konak var. 3 . Aya kadar bir şey yoktu . Bu hafta yoğunlaştı. Nasıl geçirdiniz siz.
benim tamamen bitmesi çok uzun zaman aldı 2 ay falan yıkamadan önce zeytinyağı sürüp masaj yapıyorsun. tarakla tarıyorsun geriye doğru. yıkadıktan sonra da doğal bir yağla nemlendirin diyor osman gönülal. ben sadece yağı sürüp yıkıyordum

çok üzüldüm epey emek vermişsin canım. en iyisi kendinden ve bebeğinden başka kimseyi düşünmemek.

Zeytinyağ çok rahat çıkıyor mu kafadan. Tereddüt ediyorum. Cikarmaazsam.bir de bitlenmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…