2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Sizin ilk çocuk mu ?bizimki tecrubesizlik aslında tecrubelileri de çok dinlemedim ilk başta
Evet ilk bebeğim benim de , doğum sonrası eve kapanmayayım dışarı çıkmaya bahanem olsun diyerek almamıştım . Doğru karar vermişim . Hoş kıyafetleri küçülmeden de dışardaydım hep 6 günlükten itibaren çıkıyoruz her gün
[/QUOTE]
Nasıl ozenirdim dogurduktan sonra bebeğiyle gezenlere.benimki kolikti. Avmnin kapısına giderdik kapıdan dönerdim. Hiç dışarı çıkmadık. Şimdi bile çıkarırken çok tedirginim. Çıkmak bile istemiyorum

Bu kaka meselesine iyice taktım. Altını değiştirirken kaka yaptı. Kaka demeye binsahit. Bildiğiniz köpük çıkarıyor. Tahlillerde bir şey yok ama.bir tane kılcal damar gibi kan. Napacaz ya
Benm bebeğim de çok köpük köpük yapıyordu sütün şekerli olduğu için olabilir diye okumuştum bi yer de o yüzden üstünde durmadım.

Mamayı kestik bir hafta tamamen. Sonra benim dışarda işim olunca 120 cc kadar verdi eşim, sagdigim süt hiç yok çünkü. Sonrasında ara ara 45 cc verdik, alıyor verince gayet ama memeyi de çok seviyor. Bugün yine hiç mama vermedim bakalım. Kilo alımı nasıl bilmiyorum daha ben de. Gözüme zayıf geliyor ama ağırlaşti da aslında.
Ara ara mama büyük kolaylık bence.

Benimki hep emerken uyuyor. Şimdi de mesela öyle. Uyku düzeni diş kaşıntısına kurban oldu zaten. Çok yorulmadiysa uykuya zor geçiyor. Memeyi asla bırakmak istemiyor. Ne olacak bu durum bilmiyorum. Saatlerce kitli kalıyorum yanında.

Bebeğim grip oldu.. offf çok mutsuzum ... nasıl atlatacagiz.. bu gece başladı. Az önce uykusundan burnu tıkalı bu şekilde uyandım kusmaya çalıştı kusamadi. Hemen serum fizyolik le.burnunu açmaya çalıştım. Ardından vücut ısısının yüksek olduğunu anladım. Bide bakarım ki 38.0 calpol verdim. Emzirdim yatırdım. Napicam ben yaa. Çok korkuyorum bişi olur diye.

Hayır uyandırır mıyım onlardan da kendi uyanıyor. Uykuyu sevmiyor heralde

Umarım öyledir, bizim şuan 1 haftadır her saat başı kalkıyor gündüz uykularına dikkat etmeye çalışıyorum 1 buçuk saatten çok uyanık tutmadan uyutmaya çalışıyorum vs ama gece uykuları bir türlü düzelmiyor. Bir anda kendi kendine düzelir mi ki bilmiyorum ne yapmak lazım sürekli uyku eğitimi verenlerin sayfalarındayım sürekli okuyorum ama bir türlü uzatamıyorum gece uykularını

Geçmiş olsun. Korkma ateşinin takibini yap. Düşmezse hastaneye götür.bir de canım senin ilk çocuğun değildi demi. Tecrubelisindjr. Bize akıl vereceksin sen

Geçmiş olsun. Korkma ateşinin takibini yap. Düşmezse hastaneye götür.bir de canım senin ilk çocuğun değildi demi. Tecrubelisindjr. Bize akıl vereceksin sen
Üçüncü çocuk. Ama üzerinden 11 sene geçti . Ben herşeyi unutmuşum valla. Sil baştan yapıyorum. Bide tek başıma cocuklara baktığım için bişi olacak diye daha çok korkuyorum. Bütün sorumluluk üzerimde. Başımı kasiyacak elim kalmıyor bazen. Dün gece hüngür hüngür ağladım inan. Çaresizlik yalnızlık Allah kimseye vermesin

Esin gelmedi mi ? Her çocukta farklı şeyler yaşıyorsun . Ben için rahatlasın diye tecrübe yazdım. Sakin uzulme

Benim oğlum da öyle. 26 mayıs doğumlu. Hala kendi uzanmıyor. Ben eline tutuşturursam tutuyor.
Benimki de 25 Mayıs doğumlu elini çarpıyor tutuyor ama çok iyi kavrayamıyor, oturmak için can atıyor resmen, destekli oturtmaya başladım, dönmeye pek niyeti yok gibi bi kaç hafta önce dönmeye çalışıyordu unuttu onu da

canım benim hiç üzülme bebek bu böyle böyle büyüyecek. etrafta büyük salgın var zaten nereye kadar koruyabiliriz? hem korusak bile hiç hastalanmaması daha kötü. böyle bağışıklık kazanıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…