- 10 Ekim 2019
- 3.083
- 2.456
- 133
- 35
Evet ilk bebeğim benim deSizin ilk çocuk mu ?bizimki tecrubesizlik aslında tecrubelileri de çok dinlemedim ilk başta
Buzluğun kapağını kapatmamşm sabah Bi uyandım bütün sütlerim çözülmüş çööpyaaa çok üzücü ziyan oluyorlar değil miben de çok üzülmüştüm. sağlık olsun normal yoğurt verilmiyor mu ya ek gıdaya başlayınca
Benm bebeğim de çok köpük köpük yapıyordu sütün şekerli olduğu için olabilir diye okumuştum bi yer de o yüzden üstünde durmadım.Bu kaka meselesine iyice taktım. Altını değiştirirken kaka yaptı. Kaka demeye binsahit. Bildiğiniz köpük çıkarıyor. Tahlillerde bir şey yok ama.bir tane kılcal damar gibi kan. Napacaz ya
Yaaa çok üzücüBuzluğun kapağını kapatmamşm sabah Bi uyandım bütün sütlerim çözülmüş çööp
Evet canım ya kısmetYaaa çok üzücü, nasibi değilmiş kuzunun
öyle ya da böyle sağmak pişmanlıktırEvet canım ya kısmet
Bana bişey olursa ısıtın verin diiyp espri yapıyordum artık yapamicam ajsjsjsjsöyle ya da böyle sağmak pişmanlıktırgeçmiş olsun canım üzülme kaynağı bizde
Mamayı kestik bir hafta tamamen. Sonra benim dışarda işim olunca 120 cc kadar verdi eşim, sagdigim süt hiç yok çünkü. Sonrasında ara ara 45 cc verdik, alıyor verince gayet ama memeyi de çok seviyor. Bugün yine hiç mama vermedim bakalım. Kilo alımı nasıl bilmiyorum daha ben de. Gözüme zayıf geliyor ama ağırlaşti da aslında.Canim naptın ? Mama veriyormusun aynı durumdaydik seninle. Benim ki tamamen bıraktı mamayı . Günde 1 kere bile almıyor artik. Üzülüyorum bana hep aç gibi geliyor ama çocuk gayet huzurlu mutlu. Tabi mama icerkenki kadar değil çiş sayısı da. Kilo durumu ne durumda onu da bilmiyorum. Artık akışına bırakacağım. İnatlasmaya gerek yok bebeğimle. Bu sefer daha çok inatçı oluyorlar. Ek gıda sürecinde daha zorlanırız inatlasirsam.
Gündüz uykularından siz mi uyandiriyorsunuz?
hahahahahs ay allah korusunBana bişey olursa ısıtın verin diiyp espri yapıyordum artık yapamicam ajsjsjsjs
Hayır uyandırır mıyımCanim naptın ? Mama veriyormusun aynı durumdaydik seninle. Benim ki tamamen bıraktı mamayı . Günde 1 kere bile almıyor artik. Üzülüyorum bana hep aç gibi geliyor ama çocuk gayet huzurlu mutlu. Tabi mama icerkenki kadar değil çiş sayısı da. Kilo durumu ne durumda onu da bilmiyorum. Artık akışına bırakacağım. İnatlasmaya gerek yok bebeğimle. Bu sefer daha çok inatçı oluyorlar. Ek gıda sürecinde daha zorlanırız inatlasirsam.
Gündüz uykularından siz mi uyandiriyorsunuz?
Umarım öyledir, bizim şuan 1 haftadır her saat başı kalkıyor gündüz uykularına dikkat etmeye çalışıyorum 1 buçuk saatten çok uyanık tutmadan uyutmaya çalışıyorum vs ama gece uykuları bir türlü düzelmiyor. Bir anda kendi kendine düzelir mi ki bilmiyorum ne yapmak lazıminternette bebekler 4,5,6.aylarda ortalama 600 gr kilo almalı yazıyor
2 gündür bizim de gece uykuları kötü,geceleri 1 kez uyanan bebeğim sık-sık uyanmaya başladı,dün 11e yakın uyudu,12de uyandı,emzik verdim uyudu,1de uyandı yine emzikle uyudu,2de uyandı belki açtır,o yüzden uyanıyor diye emzirdim.3 buçukta uyudu,5:45te uyandı emzikle uyutdum,6:15e uyandı.İnşallah 4.ay uyku gerilemesidir de düzelir diyorum.
Geçmiş olsun. Korkma ateşinin takibini yap. Düşmezse hastaneye götür.bir de canım senin ilk çocuğun değildi demi. Tecrubelisindjr. Bize akıl vereceksin senBebeğim grip oldu.. offf çok mutsuzum ... nasıl atlatacagiz.. bu gece başladı. Az önce uykusundan burnu tıkalı bu şekilde uyandım kusmaya çalıştı kusamadi. Hemen serum fizyolik le.burnunu açmaya çalıştım. Ardından vücut ısısının yüksek olduğunu anladım. Bide bakarım ki 38.0calpol verdim. Emzirdim yatırdım. Napicam ben yaa. Çok korkuyorum bişi olur diye.
Üçüncü çocuk. Ama üzerinden 11 sene geçti . Ben herşeyi unutmuşum valla. Sil baştan yapıyorum. Bide tek başıma cocuklara baktığım için bişi olacak diye daha çok korkuyorum. Bütün sorumluluk üzerimde. Başımı kasiyacak elim kalmıyor bazen. Dün gece hüngür hüngür ağladım inan. Çaresizlik yalnızlık Allah kimseye vermesinGeçmiş olsun. Korkma ateşinin takibini yap. Düşmezse hastaneye götür.bir de canım senin ilk çocuğun değildi demi. Tecrubelisindjr. Bize akıl vereceksin sen
Esin gelmedi mi ? Her çocukta farklı şeyler yaşıyorsun . Ben için rahatlasın diye tecrübe yazdım. Sakin uzulmeÜçüncü çocuk. Ama üzerinden 11 sene geçti . Ben herşeyi unutmuşum valla. Sil baştan yapıyorum. Bide tek başıma cocuklara baktığım için bişi olacak diye daha çok korkuyorum. Bütün sorumluluk üzerimde. Başımı kasiyacak elim kalmıyor bazen. Dün gece hüngür hüngür ağladım inan. Çaresizlik yalnızlık Allah kimseye vermesin
Benimki de 25 Mayıs doğumlu elini çarpıyor tutuyor ama çok iyi kavrayamıyor, oturmak için can atıyor resmen, destekli oturtmaya başladım, dönmeye pek niyeti yok gibi bi kaç hafta önce dönmeye çalışıyordu unuttu onu daBenim oğlum da öyle. 26 mayıs doğumlu. Hala kendi uzanmıyor. Ben eline tutuşturursam tutuyor.
canım benim hiç üzülme bebek bu böyle böyle büyüyecek. etrafta büyük salgın var zaten nereye kadar koruyabiliriz? hem korusak bile hiç hastalanmaması daha kötü. böyle bağışıklık kazanıyorlarÜçüncü çocuk. Ama üzerinden 11 sene geçti . Ben herşeyi unutmuşum valla. Sil baştan yapıyorum. Bide tek başıma cocuklara baktığım için bişi olacak diye daha çok korkuyorum. Bütün sorumluluk üzerimde. Başımı kasiyacak elim kalmıyor bazen. Dün gece hüngür hüngür ağladım inan. Çaresizlik yalnızlık Allah kimseye vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?