2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Ebebekteki 1 tog tulumu aldım18-22 derece arasında giydiriliyor, ev 23.3 ama şuan bile ince olur üşür gibi geldi bana
ben bir tane aldım ama şart mı bilmiyorum ya havaların soğumasını bekliyorum denemek için

şöyle 100-200 lira bi şey olsa alıp koyayım 2-3 tane de yapmışlar 600 lira alasım gelmiyo 1den fazla
Ben de ilk kez alacağım için hiç anlamıyorum tog olayını. 2 tog tavşanlı bi tulum vardı e bebekte bayıldım görsel olarak ama 2 terletir diye almadım gidip 1 aldım inş hata etmemişimdir

Bende weewell le deerma arasında kaldım genelde ikisini tercih etmişler bilemedim
Evet ama bazı modellerde ses çok oluyormuş ondan korkuyorum bir de su dolumu üstten olanlar daha kullanışlıymış. Bu hafta alcam ama çok kararsızım özellikle ses konusunda hassasım

Evet ama bazı modellerde ses çok oluyormuş ondan korkuyorum bir de su dolumu üstten olanlar daha kullanışlıymış. Bu hafta alcam ama çok kararsızım özellikle ses konusunda hassasım
deerma f300 dü sanırım üstten dolumlu ve sessizmiş bi deerma modellerine bak istersen

1 tog un ellediğinde kalınlığı nasıl peki

Çok güzel bi tablo buldum 1 tog 20 dereceye kadar içine sadece çıtçıtlıyla giydiriliyormuş eviniz kışın gece kaç derece oluyor?

Eklentiler

• IMG_9608.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 74
Ben hamile kaldığım zaman favorilerime eklemiştim bir infulencer kullanıyodu bebeğine ondan görmüştüm ama daha alıp kullanmadım iyi yada kötü diyemem istersen bi bak canım

Eklentiler

• IMG_9609.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 63
bence de 2 sıcak olur ya ben içinde duracağına da pek inanmıyorum ama yine de aldım 1 tane. şimdi sen söyleyince baktım 0.5 tog almışım. sonuçta evi ısıtacağız bir şekilde pahalı olsa da bu işin banyosu yıkaması falan var hep tulumla durmayacak o yüzden çok sıcak tutan alınmamalı bence de

Ben de togları anlayamadım sanırım daha önce kullanan da olmamış ya da varsa ben mesajlardan kaçırdım.
Bulunduğum il nispeten sıcak , akşamları oda ısıs 24-25 derece iken kendim şort t shirt ile oturduğum halde saat 9-10 gibi bebeğim ısrarla uyumak istemedi , üzerinde uzun kollu zıbın, uzun kollu sweat, tayt , uzun çorap ve de battaniyesi vardı, dokunduğumda göğsü bile soğuktu, bu kıyafetlerinin üzerine bir de tulum giydirince 10 dk içinde tekrar uyudu, yavrum üşümüş. 3 gündür bu şekilde giydirerek uyutuyorum. Bana 1 -2 tog bu yüzden ince geldi 2,5 tog aldım , kalın olursa içine az giydiririm o da ısısını düşürürüm diye düşündüm.

benimki 0.3 togmuş
ben içinde duracağını pek sanmıyorum ya az önce uyumuyor diye koydum kollarını kurtarana kadar ağladı

ben başka toglara dokunmadım bunu internetten almıştım
1.3 tog normal ince bir zıbın kalınlığında belki faydası olur

ay gerçekten mi bizim ev de birkaç gündür 25 derece oğlanı uzun kollu zıbın ayaklı pantolon ve bir yelekle tutuyorum. üşüyor mu ya annemler hep giydir diyorlardı sıcak diyordum

ay gerçekten mi bizim ev de birkaç gündür 25 derece oğlanı uzun kollu zıbın ayaklı pantolon ve bir yelekle tutuyorum. üşüyor mu ya annemler hep giydir diyorlardı sıcak diyordum
Ben de hava sıcaklığına güvendim ama ateşi 34,9-35 ,1 di . İnanamadım kendimi -eşimi ölçtüm bizim beden ısımız normaldi, siz de dereceyle takip edin isterseniz.ona göre giydirirsiniz.
Bu arada hasta anne ve bebişlerine Allah acil şifalar versin. Anne ve bebekleri hasta olmasın

şimdiki 25 derece yazın 25 dereceyle aynı değil gibi bence.Bizde de bu gün maksimum 24-25 dereceydi,sabah 7-8 arası 22 dereceydi,sabaha doğru derece aşağı düşüyor,ben üşüdüğüm için ince bir hırka giymiştim.Şimdi sıcaklık 24 derece. Oğlum bu gün kısa kollu zıbın,kalın pamuklu sweater gibi üst ve ayaklı pantolondaydı,üşüdüyünü sanmıyorum.Gece ya sabaha doğru üstden hırka,kazak,sweater gibi bir şey giydire bilirsin.

Hastalara acil şifalar dilerim,ah çok küçükler daha,kıyamam.Biz bazen griple baş edemiyoruz,onlar nasıl dayansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…