2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Guruldama ben de duyuyorum ve ıkınma da hala devam. Zaten doğduğundan beri gazlıyız ama bir miktar azaldı öncesine göre
Benim bebegimde gazlıydi. Ama şimdi istediği zaman ikinmadan rahatça yapıyor . Ama o kaka esnasında büyük ihtimal ağrı giriyor. Olmadı diğer ay tekrar götüreceğim

Kızlar Bebeğim Son ay 300 gr almış, Dün doktor kontrolümüz vardı. Doktor sebze çorbası veya mama içmesini önerdi.Açık bebek ağlar diyorlar ya benimki hiç alamıyor ama evet memede çok duruyor, Dün akşam emzirdikten sonra sağım yaptım her iki meme toplamından 90 ml süt çıktı mı, Kafam çok karışık doymuyorsa bu bebek memeyi neden tamamen boşaltmadan uyudu.

Çok geçmiş olsun canım. Nereden bulaşmış. Dikkat et kendine
Ah ben de anlasam evdeyim bir yere de çıkmıyorum.
çok geçmiş olsun canım bence maske takarak ilgilenirsen bebişle sorun olmaz ya. 4-5 gün emzirmemek bana da mantıklı gelmedi
Maske takıyorum sürekli anlatacağız inşallah bebeğimi anne sütünden mahrum eder miyim onlar için kolay söylemesi..

Uykuluyken mi emziriyorsun acaba .uyuyunca bırakıyordur emmeyi

Kizlar elektirikli tırnak törpüsü kullanan var mı? Tırnak keserken çok zorlanıyoruz. Bir de bebeği alt dudağını emen var mı? Benim bebeğim alt dudağını emiyor.
4.ayın başlarında benimki de emiyordu,1-2 haftadır bıraktı
Kızlar bebişleriniz ne zaman yüzüstü dönmeye başladı?ya da dönüyor mu? Benim kızım tembel sanki yaa en fazla yana dönüyo yüzüstü dönmek hiç yok. 4 aylık olmak üzere
benim oğlum daha dönmüyor,1 haziran doğumlu.3.ayın sonlarına doğru sırtüstü 90 derece dönüyordu,ama şimdi o da yok.

benimki de 400 gr almıştı boyuna gitmiş doktor gelişimine bakarız eğer iyiyse kiloyu kafaya takma nasıl hepimiz bir değilsek her bebek de bir değil dedi

Biz 2.5 aylıkken uçtuk en önemlisi kalkış ve inişte mutlaka emzir yoksa kulaklar basınçtan ağırır bebek arabasıyla uçağın kapısına kadar gidiyorsun valiz verirken bebek arabası olduğunuda söyleyin bir torba veriyolar uçağın kapısında ona koyup bırakıyosunuz inerkende hemen kapıdan arabaları veriyorlar zaten

Memeden çıkan süte canını sıkma sakın çünkü o bebeğin emdiği miktarı göstermiyor bebekler en iyi pompadan bile daha iyi çekim yapıyor birde bebek emdikçe süt üretilip geliyor sağarken çokta öyle olmuyor

Bugün 4 aylık aşılarımızı olduk 6000 kg 63 cm kafada 41 cm çıktı geçen aya göre 600 gr almışız hemşire gayet iyi dedi bide hafif öksürük vardı doktor baktı ciğerlerde bişe çıkmadı çok şükür ama salgın var dikkat edin dedi

Klavye yanlış yazmış e bebek markasinin kalıpları nasıl yazcaktim alışveriş yapcam da
hello baby nin ürünlerinin kalıpları küçük bence. ben 63 cm 6700 gr bebişime 9 aylık aldım uzun kollu zıbınları
altına giydirdiklerim de genelde 9 ay
civilde 30 tlye uzun kollu zıbın vardı onu giydirdim şimdi 6-9 ay tam oldu

bizimki büyük al şimdi giydirirsin oluyor

Guruldama var. Bir de yaparken çok ikiniyor ağrısı oluyor demekkki. Ama doktor tahlillerde sorun yok diyor
benimki de böyle birkaç gündür. özellikle dün aşırı köpüklüydü her yerine bulaştı kan var mıydı hiç bakamadım bile. doktora hiç götürmedim karnı gurul gurul bence üşüttü

çorap kesin küçük gelir ben 6-9 ay almıştım o bile çok küçük geldi lastik kısmını hep kestim. kaç defa mesajını alıntılayıp yazamadım bebiş durmadı

merhaba maşallahhh çok iyi almış benim bebiş daha erken ve büyük doğmasına rağmen küçük kaldı ya
artık her gün annemlerin sütün mü yok yaramıyor mu emzirmiyo musun şiirlerini dinliyorum

Valla sweat ve ikili alt aldım ayaklı onlar hellobabymarke diğerleri değişik markaymis şimdi baktım da sweat 6 ay altlar 9 ay almışım en büyük 9mus şansına artık yaa

merhaba maşallahhh çok iyi almış benim bebiş daha erken ve büyük doğmasına rağmen küçük kaldı ya
artık her gün annemlerin sütün mü yok yaramıyor mu emzirmiyo musun şiirlerini dinliyorum
Çok teşekkür ederim , ben de şiir dinleyeceğimi bildiğim için gebelikte de doğum sonunda da yanımda kimseyi istemiyorum dedim hastanede yardımcı olmak için 2 gün kız kardeşimi çağırdım çünkü nazım geçiyordu , eşim yıllık izin aldı doğum izniyle beraber neredeyse 1 ay beraber baktık . annem 40. gününde geldi kayınvalide de haftaya gelecek görmek için .
Bu süreçte eşim benden çok benimsedi bebeğimizi hala da memesi olmadığı, emziremediği için üzülür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…