- 10 Ekim 2019
- 3.083
- 2.456
- 133
- 35
Benim bebegimde gazlıydi. Ama şimdi istediği zaman ikinmadan rahatça yapıyorGuruldama ben de duyuyorum ve ıkınma da hala devam. Zaten doğduğundan beri gazlıyız ama bir miktar azaldı öncesine göre
Benimki de öyleBu kaka meselesine iyice taktım. Altını değiştirirken kaka yaptı. Kaka demeye binsahit. Bildiğiniz köpük çıkarıyor. Tahlillerde bir şey yok ama.bir tane kılcal damar gibi kan. Napacaz ya
Ah ben de anlasam evdeyim bir yere de çıkmıyorum.Çok geçmiş olsun canım. Nereden bulaşmış. Dikkat et kendine
Maske takıyorum sürekli anlatacağız inşallahçok geçmiş olsun canım bence maske takarak ilgilenirsen bebişle sorun olmaz ya. 4-5 gün emzirmemek bana da mantıklı gelmedi
Uykuluyken mi emziriyorsun acaba .uyuyunca bırakıyordur emmeyiKızlar Bebeğim Son ay 300 gr almış, Dün doktor kontrolümüz vardı. Doktor sebze çorbası veya mama içmesini önerdi.Açık bebek ağlar diyorlar ya benimki hiç alamıyor ama evet memede çok duruyor, Dün akşam emzirdikten sonra sağım yaptım her iki meme toplamından 90 ml süt çıktı mı, Kafam çok karışık doymuyorsa bu bebek memeyi neden tamamen boşaltmadan uyudu.
4.ayın başlarında benimki de emiyordu,1-2 haftadır bıraktıKizlar elektirikli tırnak törpüsü kullanan var mı? Tırnak keserken çok zorlanıyoruz. Bir de bebeği alt dudağını emen var mı? Benim bebeğim alt dudağını emiyor.
benim oğlum daha dönmüyor,1 haziran doğumlu.3.ayın sonlarına doğru sırtüstü 90 derece dönüyordu,ama şimdi o da yok.Kızlar bebişleriniz ne zaman yüzüstü dönmeye başladı?ya da dönüyor mu? Benim kızım tembel sanki yaa en fazla yana dönüyo yüzüstü dönmek hiç yok. 4 aylık olmak üzere
benimki de 400 gr almıştı boyuna gitmiş doktor gelişimine bakarız eğer iyiyse kiloyu kafaya takma nasıl hepimiz bir değilsek her bebek de bir değil dediKızlar Bebeğim Son ay 300 gr almış, Dün doktor kontrolümüz vardı. Doktor sebze çorbası veya mama içmesini önerdi.Açık bebek ağlar diyorlar ya benimki hiç alamıyor ama evet memede çok duruyor, Dün akşam emzirdikten sonra sağım yaptım her iki meme toplamından 90 ml süt çıktı mı, Kafam çok karışık doymuyorsa bu bebek memeyi neden tamamen boşaltmadan uyudu.
Biz 2.5 aylıkken uçtuk en önemlisi kalkış ve inişte mutlaka emzir yoksa kulaklar basınçtan ağırır bebek arabasıyla uçağın kapısına kadar gidiyorsun valiz verirken bebek arabası olduğunuda söyleyin bir torba veriyolar uçağın kapısında ona koyup bırakıyosunuz inerkende hemen kapıdan arabaları veriyorlar zatenHaftaya bebeğimle memlekete gideceğiz. Ama uçaklailk kez bebekle uçak yolculuğu yapacağım. Eşim de yanımızda olacak ama hem heyecanlıyım hem de biraz korkuyorum. Tavsiyeleriniz var mı? Bir de bebek arabasını da götürmek istiyorum kabin tipi. O nasıl oluyor acaba
Memeden çıkan süte canını sıkma sakın çünkü o bebeğin emdiği miktarı göstermiyor bebekler en iyi pompadan bile daha iyi çekim yapıyor birde bebek emdikçe süt üretilip geliyor sağarken çokta öyle olmuyorKızlar Bebeğim Son ay 300 gr almış, Dün doktor kontrolümüz vardı. Doktor sebze çorbası veya mama içmesini önerdi.Açık bebek ağlar diyorlar ya benimki hiç alamıyor ama evet memede çok duruyor, Dün akşam emzirdikten sonra sağım yaptım her iki meme toplamından 90 ml süt çıktı mı, Kafam çok karışık doymuyorsa bu bebek memeyi neden tamamen boşaltmadan uyudu.
Bende boyuna mi gitti acaba diye soruyorum 71 cm, alakası yok diyor, 132 günlük tam.benimki de 400 gr almıştı boyuna gitmiş doktor gelişimine bakarız eğer iyiyse kiloyu kafaya takma nasıl hepimiz bir değilsek her bebek de bir değil dedi
Iykuluyken emdiği oluyor ama uyanıkken de emiyorUykuluyken mi emziriyorsun acaba .uyuyunca bırakıyordur emmeyi
hello baby nin ürünlerinin kalıpları küçük bence. ben 63 cm 6700 gr bebişime 9 aylık aldım uzun kollu zıbınlarıKlavye yanlış yazmış e bebek markasinin kalıpları nasıl yazcaktim alışveriş yapcam da
doktor mu alakası yok diyorBende boyuna mi gitti acaba diye soruyorum 71 cm, alakası yok diyor, 132 günlük tam.
bizimki büyük al şimdi giydirirsin oluyorLcw 1 yaş kiyafeti giydirdim kolları paçaları katliyorum. Tek çözüm bu .ayına göre aldıklarımı çok az giydiiryorum kalıpları küçükse hiç giydiremedigimde oluyor. Büyük al seneye giydirirsin dedikleri buymuş demekki
benimki de böyle birkaç gündür. özellikle dün aşırı köpüklüydü her yerine bulaştı kan var mıydı hiç bakamadım bile. doktora hiç götürmedim karnı gurul gurul bence üşüttüGuruldama var. Bir de yaparken çok ikiniyor ağrısı oluyor demekkki. Ama doktor tahlillerde sorun yok diyor
çorap kesin küçük gelir ben 6-9 ay almıştım o bile çok küçük geldi lastik kısmını hep kestim. kaç defa mesajını alıntılayıp yazamadım bebiş durmadıAllah bagislasin maşallah güzel kilo almış güzel uzamışbizden 4 gün kucuksunuz yorum yapmayınca kimse valla gece aldiydim ya 6 ay bı tane o ayağında oyuncak ilan varya onunla bı badi aldım o da 6 ay şimdi giydireyim diyecunku kucakta olduğunda ayaksizlar hep sivaniyor paçaları . Bir de 2li 9 ay ayaklı alt varmış onu aldım bide 0 6 ay çorap aldiydim. Tüh küçük gelcek sanirim
merhaba maşallahhh çok iyi almış benim bebiş daha erken ve büyük doğmasına rağmen küçük kaldı yaMerhaba, ben de Haziran annesiyim hiç yazmadım ama tüm mesajları günlük takip ediyorum.Bebeğim 24 Haziran doğumlu kız 3180 gr doğmuştu şu an 6900 gr 64 cm( p tesi ölçüldü)
ben de e bebekten alıyorum ama patikli - patiksiz 6 ay tulumları bu ölçülerdeki bebeğime olmuyor artık 9 ay alıyorum.
Sweat ve kazaklar, patiksiz pantolonlar 6 ay tam oluyor .
Çoraplar 12 ay aldım oluyor.
Uzun kollu zıbınları da 6 ay tam oluyor
Ayrıca de facto, koton ve lcw dan da alıyorum
Onların pantolon ve tayt kalıpları daha küçük 6-9 ay şu anda tam oluyor
Valla sweat ve ikili alt aldım ayaklı onlar hellobabymarke diğerleri değişik markaymis şimdi baktım da sweat 6 ay altlar 9 ay almışım en büyük 9mus şansına artık yaahello baby nin ürünlerinin kalıpları küçük bence. ben 63 cm 6700 gr bebişime 9 aylık aldım uzun kollu zıbınları
altına giydirdiklerim de genelde 9 ay
civilde 30 tlye uzun kollu zıbın vardı onu giydirdim şimdi 6-9 ay tam oldu
Çok teşekkür ederimmerhaba maşallahhh çok iyi almış benim bebiş daha erken ve büyük doğmasına rağmen küçük kaldı ya
artık her gün annemlerin sütün mü yok yaramıyor mu emzirmiyo musun şiirlerini dinliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?