2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Ben de kendime yaslayarak oturtuyorum bizimki de ana kucagından falan doğrulmak için can atıyor kalkmaya calışıyor arada yan dönüyor tam yüz üstü hiç dönemedi biraz tembel

Son düzenleme:
Kızlar kış geliyor hava nemide düşmeye başladı artık buhar makinası kullananlar hangi marka kullanıyorsunuz memnun musunuz?

benim de önce eşim rahatsızlandı sonra biz kızımla. Kızıma 3 veya 4 defa calpol verdim bir daha ateşi 38 üstüne çıkmadı ama ben 3 gece çok kötü oldum. Ardından tek bademcigim şişti ve hala iyilesmedi. Tat koku da çok silik. Hala burnum genzim de biraz ödemli. Ama mide ve barsagimda hiçbir şey olmadı. Sizde nasıldı belirtiler? Benim yarın 10. Gün dolacak hala tam iyi olmadım belki de COVID değil başka bi enfeksiyondur benimki

Merhabalar kizlarr yazamasam da hep okuyorum, hasta olan bebislere acil şifalar dilerim. Bir sey soracagim bebeğimin arada gözleri yaşarıyor bu durumu yaşayan var mii?

Merhabalar kizlarr yazamasam da hep okuyorum, hasta olan bebislere acil şifalar dilerim. Bir sey soracagim bebeğimin arada gözleri yaşarıyor bu durumu yaşayan var mii?
Benimkide öyle arada oluyor kızarıklık çapak falan yok ama

Ateşi nereden ölçtünüz? Koltuk altı 38 üstü, kulak içi 38.5 üstü ateş. Hemen Osman gönülal ateş videosu izleyin önce. 3 ayı geçtiğimiz için daha iyi durumdaymisiz benim kızımın da çıktı geçenlerde calpol verdim 3 veya 4 defa. Hal burnu tıkanıyor atlatamadik tam ama daha iyiyiz. Maske takın bebeği üşütmeden odayı sık sık havalandırın. Bebeğe bulaşmış bile olsa daha az virüs vermek adına havalandırma ve mesafe önemli. Geçmiş olsun.

Evet evet. Herşeyi kontrol edebilirim gibi geliyor. Ama aciziz hicbirseyi kontrol edemeyiz. Rabbim acziyetimizi anlamayı ve tevekkül edebilmeyi öğretsin bizlere bana
Koltuk altı ölçtüm . 38 çıktı. Ama on dakika sonra 37.7 olctum. Gece sersem kafayla hemen calpol verdim. O kadar panik yaptimki . Çocuk elimde kalacak zannettim tövbe tövbe. Normalde en son başvurduğum şey şurup olur. Diğer kızlarını ilaçsız büyüttüm desem yeridir. Şimdi bı tirsak oldum ben ya.
Maske takın demişsin ya evimizde hickimsr hasta değil.
Rabbim uavrusuna da sifalarini nasıp etsin

Kızlar kış geliyor hava nemide düşmeye başladı artık buhar makinası kullananlar hangi marka kullanıyorsunuz memnun musunuz?
Ben de arayış içindeyim e bebekteki markaları araştırıyorum
Weewell, kanz, deerma vs vardı
Kiwi vardı bi de en uygunu 500 lira civarı ama bilemedim ya hangisi iyi
Bir de benim bebeğim aşırı tıkanıyor o yüzden iyisini almak zorundayım

Uyku tulumu aldınız mı? Almak gerekli mi
1 tog buldum bugün e bebekte fiyatı da fena değildi diğerlerine göre ama çok arada kaldım
Ben sıcak havada uyuyamıyorum maalesef o yüzden bebeğime şart diye düşünüyorum
Doğalgazlı evde 2 tog çok mu sıcak olur acaba
Valla hiçbir şey bilmiyorum kış geldi yok uyku tulumu yok buhar makinesi yok hastalık hep bi Araştırma halindeyim

İlk boğazda ciddi bir ağrı hissettim. gecesinden... sonra gün eklemlerin ağrıdı şiddetli şekilde ayağa kalkacak fermanın yoktu. Şu an gribe çevirdi parol alıyorum ağrım olunca...

Bugün kızım da akşam uyku hali sürekli ve inlemeli başladı. Ateşini ölçtüm 38.3 hemen hastaneye gittik 39 gördük. O an yaşadığım korku anlatamam. Hastanesi doktor yatışa almamızı 24.saat gözetim altında olması gerektiğini söyledi. Damar yolu açıldı tedaviye başlandı. Allah im hiç bir anne yaşamasın. Bize dua eder misiniz? Çabuk geçsin bu süreç kendi canımı unuttum kızımın derdine döndüm.

çok geçmiş olsun canım çok iyi yapmışsınız hastaneye giderek inşallah daha iyisinizdir

ben bir tane aldım ama şart mı bilmiyorum ya havaların soğumasını bekliyorum denemek için

Bende araştırma aşamasındayım 1.6 tog almayı düşünüyorum malum doğalgaz vs ama 2 tog da sıcacık tutar sanırım ay bilemedim bu tog meeseleleri biraz karışık elle kavramak gerek aslında kalınlığını

Ebebekteki 1 tog tulumu aldım18-22 derece arasında giydiriliyor, ev 23.3 ama şuan bile ince olur üşür gibi geldi bana

Çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifa nasip etsin. Hastanede misiniz hala

Bende weewell le deerma arasında kaldım genelde ikisini tercih etmişler bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…