Allah bagislasin maşallah güzel kilo almış güzel uzamışbizden 4 gün kucuksunuz yorum yapmayınca kimse valla gece aldiydim ya 6 ay bı tane o ayağında oyuncak ilan varya onunla bı badi aldım o da 6 ay şimdi giydireyim diyecunku kucakta olduğunda ayaksizlar hep sivaniyor paçaları . Bir de 2li 9 ay ayaklı alt varmış onu aldım bide 0 6 ay çorap aldiydim. Tüh küçük gelcek sanirim
Ben çocuk sarkilari açıyorum o dinlerken dikkatlice kesiyorumŞu an hevesim kaçtı. Yine de denemekte fayda var
Benim kızım yan dönüyor ama daha yüzüstü dönmüyor, aktif bir bebek ama 1bbucuk ay kalça kemiği gelişim geriliği yaşadığı için pavlik bandajı taktı, 10 gün oldu cikarali ancak döner canlari sagolsunKızlar bebişleriniz ne zaman yüzüstü dönmeye başladı?ya da dönüyor mu? Benim kızım tembel sanki yaa en fazla yana dönüyo yüzüstü dönmek hiç yok. 4 aylık olmak üzere
Valla hiç sormadım bilmiyorum, ölçüp normql diyorlarKızlar sizlere bişey sorucam lütfen cevap verirseniz çok.
Bebekleriniz doğum baş çevresi ve ilk 3 ay baş çevresi kac çıkmisti.
Mesela
Yenidoğan:
1.ay
2.ay
3.ay
Lütfen cevap esrigemeyin
Benim kizim 1 ayda 200 dr almis wma boyu 3 cm uzamis, gayet beslenmesi guzel bir cocuk, bu konuda endise etmeyin, bir ay kilodan bir ay boydan alacak bundan sonramathildays canim 3 hafta 200 gram aldı yazmışsın . Peki ne dedi hemşireler yada doktor. Benim bebeğim biberonu bırakınca kilo takibi yapmıştımbu ay icerisinde. Haftada 100 gram almıştı burdaki hemşire az almış dedi. Sana da dediler mi boyle birşey.
Dundenberi bende oyoeyim kesin corona oldum, cunku ben grip olunca kemik agrim olmuyor, sadece corona oldugumda kemik agrisi yasıyorum, daha once 4 defa olmustum biliyorum ama dr a gitmeyecegim antibiotik istemiorumSelam herkese 2 gün önce gece ciddi boğaz ağrım başladı. Dün daha şiddetlendi kemiklerime kadar ağrı yaşadım. Hastaneye gittim testler yapıldı corona olduğum çıktı. 4 saat emzirmedim antibiyotik aldığım için.. doktor antibiyotik artı kortizon reçete edeceğini 4.5 gün çocuğunu emzirme dedi. Ben kabul etmedim bol sıvı bol c vitamin tüketiyorum bugün şükürler olsun daha iyiyim. Meva min doktoruna danıştım genelde bebekler de gribal enfeksiyon gibi seyrediyor dedi. Ates iştahsızlık durum olursa görmemiz gerekebilir dedi. Corona ciddi patlama söz konusu herkes dikkat etsin
Yok canım sen çorba felan başlama boşver, dediğin gibi aç olsa aglardi, benim kızımda 1 ayda 200 gr almis, boyu 3 cm uzamış, ebe obur ayda kilo alır dedi, oğlundan biliyorum ilk 3 aydan sonra, bi ay kilo alıyor, bi ay boyu uzuyorKızlar Bebeğim Son ay 300 gr almış, Dün doktor kontrolümüz vardı. Doktor sebze çorbası veya mama içmesini önerdi.Açık bebek ağlar diyorlar ya benimki hiç alamıyor ama evet memede çok duruyor, Dün akşam emzirdikten sonra sağım yaptım her iki meme toplamından 90 ml süt çıktı mı, Kafam çok karışık doymuyorsa bu bebek memeyi neden tamamen boşaltmadan uyudu.
Her bebek farklidir, benim kızım 3 aylıktan beri uzanıyor beşiğine astigim oyuncaklaraKızım dün tam 4 aylık oldu eline bişey verdiğimde tutuyor ama kendisi uzanmıyor normal mi? Sizin bebekler uzanıp alabiliyor mu
Oyun halısındaki oyuncaklar falan eline değerse tutuyor ağzına götürüyor ama kendisi bilinçli uzanmıyor oyuncak gösterdiğimde falan
Bilmedim ya belki diğer ay düzelir.Iykuluyken emdiği oluyor ama uyanıkken de emiyor
Ya işte en az üç ay giydiririz demi .umutlarımı alma elimdenbizimki büyük al şimdi giydirirsin oluyor
9 12 beden al 10aylik olana kadar giyerYa işte en az üç ay giydiririz demi .umutlarımı alma elimden
Canım ben özellikle uzanmasi için göz hizasına tutuyorum.ellerinin biraz üstüne. Öyle öyle alıştı galiba. Bir de ilgisini çekmiyor olabilir mi.?Ben mesela beresini filan gösteriyorum kırmızı renkki Her bebek farklı burda herkes bebeğim dönmeye çalışıyor diyor benimkinde kıpırtı yok. Komple vücudunu kaldırmaya çalışıyor. Sanki kalkıp oturacak. Aklına takiliyorsa sorKızım dün tam 4 aylık oldu eline bişey verdiğimde tutuyor ama kendisi uzanmıyor normal mi? Sizin bebekler uzanıp alabiliyor mu
Oyun halısındaki oyuncaklar falan eline değerse tutuyor ağzına götürüyor ama kendisi bilinçli uzanmıyor oyuncak gösterdiğimde falan
12_ 18 giydirdim şu an9 12 beden al 10aylik olana kadar giyer
ben kesin giydiririm benimki büyümüyor artıkYa işte en az üç ay giydiririz demi .umutlarımı alma elimden
Ben sırf bu yüzden çok fazla kıyafet almadım , hızlı büyüyorlar kalıbı uymuyor filan. Bir tek yenidoğan zamanı 5 takım almıştım diğerlerini ihtiyaç oldukça çıkıp alıyoruz tam bedenine uygun olanı alıyorum, giydiremediğim hiç kıyafeti olmadı.Ya işte en az üç ay giydiririz demi .umutlarımı alma elimden
Benim oğlum da öyle. 26 mayıs doğumlu. Hala kendi uzanmıyor. Ben eline tutuşturursam tutuyor.Kızım dün tam 4 aylık oldu eline bişey verdiğimde tutuyor ama kendisi uzanmıyor normal mi? Sizin bebekler uzanıp alabiliyor mu
Benim bebeğim hiç beşiğinde yatmadı şimdiye kadar, oyun halısı da almamıştım uzanıp uzanmadığına hiç dikkat etmemiştim sizin mesajınızı okuyunca sırt üstü uzanırken oyuncak uzattım o da elini uzatıp dokundu tutmaya çalışıyor bilinçli mi yaptı denk mi geldi bilmiyorumKızım dün tam 4 aylık oldu eline bişey verdiğimde tutuyor ama kendisi uzanmıyor normal mi? Sizin bebekler uzanıp alabiliyor mu
Büyümüyor derkenben kesin giydiririm benimki büyümüyor artıkama seninki sığmaz belki
Sizin ilk çocuk mu ?bizimki tecrubesizlik aslında tecrubelileri de çok dinlemedim ilk baştaQUOTE="Hksu, post: 75678264, member: 1111865"]
Ben sırf bu yüzden çok fazla kıyafet almadım , hızlı büyüyorlar kalıbı uymuyor filan. Bir tek yenidoğan zamanı 5 takım almıştım diğerlerini ihtiyaç oldukça çıkıp alıyoruz tam bedenine uygun olanı alıyorum, giydiremediğim hiç kıyafeti olmadı.
Sadece koton ve de facto dan takım halinde 6-9 ay bedenli pantolon ve sweat , tayt kazak takımlarının pantolon ve taytlarını şimdi giydirebiliyorum tam oluyor,üstleri kol manşetleri katlayınca giydirebiliyorum . Sanırım bir iki ay daha giyer onları ama pantolonları taytları giyebilir mi bilmiyorum
Tartıda sorun vardır. Benim ölçümleri görmedin mi hepsi ayrı bir şeykız 3 haftada 200 gr aldı ya ona diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?