2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Çok güzel bi tablo buldum 1 tog 20 dereceye kadar içine sadece çıtçıtlıyla giydiriliyormuş eviniz kışın gece kaç derece oluyor?
Hiç bilmiyorum ki bebek olmadığı için bakmamışım hiç. Ama şöyle merkezi sistem olduğu için ben odayı hiç yakmasam da belli bi ısıda oluyo kendi kendine
İnşallah 1 yeterli olur

4.ay aşısında kan damlası verdi, d vitamini aynı şekilde 3 damla devam et dedi

Bebisler hep hasta olmus, coook geçmiş olsun, bizim evde ben cok agir hasta oldum, kızımda hafif geçirdi, ben dr a gitmedim ama koronaydım kesin, çünkü kemik ağrılarım şiddetliydi birde koku ve tat duyumu kaybettim, şuan hala yok, bayagi iyiyim agrım yok ama koku %0 hiç alamıyorum, çamaşır suyunu turşuyu felan kokluyorum ama yok yani hiç almiyorum, tat %5 ancak var tam alamıyorum bilmiyorum ama çok acıyı eksiyi ve tatlıyı hafif şekilde hissediyorum Rabbim yardim etsin, bebisler hasta olmasında biz her türlü atlatiriz

çok geçmiş olsun canım hangisini kullanıyorsun?

Kan damlaları kabız yapıyor canım çok, biz sağlık ocağının verdiğini almadık, ocean aldık içeriği temiz olsun kakası siyahlaşmasın diye kabız yapmadı ama alerji yaptı bizde ağız kenarı kızardı 5 dk içinde geçti doktor kullanabilirsiniz dedi ama ben bestiron aldım içinde sadece Demir ve C vitamini var.

Ocean içinde şeker varmış galiba onu değil de ben de bestiron sipariş verdim geliyor

Salgın var sanırım bizde bi şey yok ama oğlumun ateşi 38 üzerine çıktı calpol verdik düşürmedi fitil verdik çok rahatlatmadı, hastaneye gittim test yapıldı enfeksiyon çıktı antibiyotik kullanıyor iyi geldi, geçmezse covit testi yapacaklarmış onun da tedavisi yok yatış yapılıyormuş.

Arkadaşlar kışlık alışverişi yaptıysanız nerelerden aldınız fikir edinmek isterim

Arkadaşlar kışlık alışverişi yaptıysanız nerelerden aldınız fikir edinmek isterim
Sen hangi şehirdesin . Ben Ankara da bebek adası diye bir yer buldum. Alt üst takım 150ye aldım. Kalın yünlü ya da Polar gibi bir şeyler çok almıyorum. Kombiyi kışın yakarız 3vd3 gerek yok diye. Dışarı çıkınca da astronot tulumu var. Duruma göre yine kışlık bir şeyler alırız diye düşündüm. Bjr de lcw almıştım bir iki parça e bebek mağazası bana çok karışık geliyor. Sanki her şeyi üst üste atmışlar gibi

Ankara’da nişastaşı pazarı varmış uyku tulumu bile varmış orda olsam kesin bi bakardım.

Canım kışın evin sıcak oluyormu ona gore biseyler al, bizim ev müstakil olduğu için çok sıcak olmuyor, sıcak olması için aylik 10 15 bin tl lik doğalgaz yakmamız gerek o da mümkün değil o yüzden ince ve kalin triko kazaklar alacağım, tüm sitelere baktım civil ebebek defacto lcw felan, en uygun fiyata takiple lcw den bulabiliyorsun ve bazen kod veriyorlar indirimli aliyorsun

Adanadayım canım . Evde doğalgaz yok bi de çok büyük ısıtmak zor olacak gibi ilk bebek kışın nasıl giydirilir onu bile tam bilmiyorum öğreneceğiz

Tecrübeli anneler bu saç dökülmesi ne zaman duruyor ya saç toplamaktan yıldım evde artık
Çözüm bulan bizi de bilgilendirsin lütfen , doğumdan beri demir d vit b12 vit kullanıyorum.başa çıkılamaz düzeyde döküldüğü için eşimin tüm itirazlarına rağmen bir tane daha hafif dikey süpürge aldım . Bebek kucağımdayken hemencecik kılları süpürüyorum. Em azından sağda solda saç görüp sinirlenmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…