çok doğru söylüyorsun canım ben de öyle yapacağımşimdiki 25 derece yazın 25 dereceyle aynı değil gibi bence.Bizde de bu gün maksimum 24-25 dereceydi,sabah 7-8 arası 22 dereceydi,sabaha doğru derece aşağı düşüyor,ben üşüdüğüm için ince bir hırka giymiştim.Şimdi sıcaklık 24 derece. Oğlum bu gün kısa kollu zıbın,kalın pamuklu sweater gibi üst ve ayaklı pantolondaydı,üşüdüyünü sanmıyorum.Gece ya sabaha doğru üstden hırka,kazak,sweater gibi bir şey giydire bilirsin.
Evet hala aynı dozda veriyorum. Son kontrolünde kanı ekledi d vitaminin dozunu yükselt gibi bilgilendirme yapmadı sağlık ocağı hemşiresi.Kızlar bebeklere D vitaminini aynı dozda mı veriyor sunuz?1.ay kontrolünde 3.ayı doldurduğunda doktor 2 katına çıkarmamı söylemişti,yapmadım.Çünki dinlediğim doktorlar 1 yaşına kadar aynı dozda verin diyor
Son durum nedir canimAllah razi olsun.Evet gece 11 e kadar gözetim altındayız. Carona testi yaptılar ateşini yine çıktı.38.3 ağrısı var ki inliyor minik kızım.. ne zormuş anne olmak
Öyle çok kalın değil ama sürekli üstünde olduğu için sıcak tutuyomuş1 tog un ellediğinde kalınlığı nasıl peki
Ben sıcak havayı sevmiyorum o yüzden doğalgazı köklemiyoruz. E bebek de varken üşür yanımızda diye taktım bu uyku tulumuna aslındabence de 2 sıcak olur ya ben içinde duracağına da pek inanmıyorum ama yine de aldım 1 tane. şimdi sen söyleyince baktım 0.5 tog almışım. sonuçta evi ısıtacağız bir şekilde pahalı olsa dabu işin banyosu yıkaması falan var hep tulumla durmayacak o yüzden çok sıcak tutan alınmamalı bence de
Test sonucumuz pozitif küçük bedeni ile savaşıyorSon durum nedir canim
Çok geçmiş olsun size de hepimiz dökülüyoruz. Yaz bitti hastalıklar başladı.Benim kız da krup oldu çok kötü öksürüyor tıkanıyor oof of
Benimki de öyle gözüne toz filan gittiyse göz yaşıyla atıyor benimkiMerhabalar kizlarr yazamasam da hep okuyorum, hasta olan bebislere acil şifalar dilerim. Bir sey soracagim bebeğimin arada gözleri yaşarıyor bu durumu yaşayan var mii?
Uyku tulumlarının ısıya göre kalınlık değeri oda ısısına göre farklı tog değerinde uyku tutlumu almak gerekiyorHasta bebislere geçmiş olsun. Ben yine cezalydim . Bu tog meselesi ne .mesajın ilk basini da bulamdim
Teşekkür ederimUyku tulumlarının ısıya göre kalınlık değeri oda ısısına göre farklı tog değerinde uyku tutlumu almak gerekiyor
Anladım canım bende e bebeğe gittiğimde dokunarak almayı düşünüyorum internetten yanlış alırsam onca paraya yazıkÖyle çok kalın değil ama sürekli üstünde olduğu için sıcak tutuyomuş
Biz yorganı arada havalandırıyoruz mesela ama bebeğin üstüne hep yapışık ya
Normalde ben hem emziriyorum hem mama veriyorum 2 saatte bir meme+mama(90cc) ama bugün 3 kere beni emdi toplamda 240cc mama içti başkada yok sanırım atak haftasındayız çıldırıcam aşırı zorlanıyorumBebişini mama ile besleyen arkadaşlar kaç cc ve kaç saatte bir veriyorsunuz acaba?
Çocuğum da değil ama bende oldu.umarim bir an önce iyileşir. Can acıtıcı bir şey.Merhaba kızlar. Bugün bebeğimin kanlı kakası vardı acile götürdüm makatı çatlamış o yüzdendir dedi dr. Bi kaç gündür aşırı derecede gaz çıkarıyor genel durumu normal huzuru yerinde çok şükür ateşi de normal. Ben kan damlasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum onun öncesinde bu kadar gaz ve ıkınma sorunu yoktu sanki var mı yaşayan yada yorumu olan
İnşallah canım sağolasınÇocuğum da değil ama bende oldu.umarim bir an önce iyileşir. Can acıtıcı bir şey.
Sarı kantaron yağını bir sorsana doktora dışarıda görünen bir yerdeyse bir iki damla döksem işe yarar mı diyeİnşallah canım sağolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?