2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Kızlar bebeklere D vitaminini aynı dozda mı veriyor sunuz?1.ay kontrolünde 3.ayı doldurduğunda doktor 2 katına çıkarmamı söylemişti,yapmadım.Çünki dinlediğim doktorlar 1 yaşına kadar aynı dozda verin diyor

çok doğru söylüyorsun canım ben de öyle yapacağım göğsüne baktım sıcaktı demek ki üşümüyor

Evet hala aynı dozda veriyorum. Son kontrolünde kanı ekledi d vitaminin dozunu yükselt gibi bilgilendirme yapmadı sağlık ocağı hemşiresi.

Ben sıcak havayı sevmiyorum o yüzden doğalgazı köklemiyoruz. E bebek de varken üşür yanımızda diye taktım bu uyku tulumuna aslında

Son durum nedir canim
Test sonucumuz pozitif küçük bedeni ile savaşıyor Dün gece taburcu olduk evdeyiz. Ateşimiz 37.8 çıktı en son parol şurup veriyorum. Burnu tıkalı 2 saatte bir açmaya çalışıyorum. Huysuz eski neşesi yok. Allah in izniyle alacağız. Herkes çok dikkat etsin.
Benim kız da krup oldu çok kötü öksürüyor tıkanıyor oof of
Çok geçmiş olsun size de hepimiz dökülüyoruz. Yaz bitti hastalıklar başladı.

Hasta bebislere geçmiş olsun. Ben yine cezalydim . Bu tog meselesi ne .mesajın ilk basini da bulamdim

Hasta bebislere geçmiş olsun. Ben yine cezalydim . Bu tog meselesi ne .mesajın ilk basini da bulamdim
Uyku tulumlarının ısıya göre kalınlık değeri oda ısısına göre farklı tog değerinde uyku tutlumu almak gerekiyor

Merhaba kızlar. Bugün bebeğimin kanlı kakası vardı acile götürdüm makatı çatlamış o yüzdendir dedi dr. Bi kaç gündür aşırı derecede gaz çıkarıyor genel durumu normal huzuru yerinde çok şükür ateşi de normal. Ben kan damlasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum onun öncesinde bu kadar gaz ve ıkınma sorunu yoktu sanki var mı yaşayan yada yorumu olan

Öyle çok kalın değil ama sürekli üstünde olduğu için sıcak tutuyomuş
Biz yorganı arada havalandırıyoruz mesela ama bebeğin üstüne hep yapışık ya
Anladım canım bende e bebeğe gittiğimde dokunarak almayı düşünüyorum internetten yanlış alırsam onca paraya yazık

Bebişini mama ile besleyen arkadaşlar kaç cc ve kaç saatte bir veriyorsunuz acaba?
Normalde ben hem emziriyorum hem mama veriyorum 2 saatte bir meme+mama(90cc) ama bugün 3 kere beni emdi toplamda 240cc mama içti başkada yok sanırım atak haftasındayız çıldırıcam aşırı zorlanıyorum

Çocuğum da değil ama bende oldu.umarim bir an önce iyileşir. Can acıtıcı bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…