Kızlar bebeklere D vitaminini aynı dozda mı veriyor sunuz?1.ay kontrolünde 3.ayı doldurduğunda doktor 2 katına çıkarmamı söylemişti,yapmadım.Çünki dinlediğim doktorlar 1 yaşına kadar aynı dozda verin diyor
şimdiki 25 derece yazın 25 dereceyle aynı değil gibi bence.Bizde de bu gün maksimum 24-25 dereceydi,sabah 7-8 arası 22 dereceydi,sabaha doğru derece aşağı düşüyor,ben üşüdüğüm için ince bir hırka giymiştim.Şimdi sıcaklık 24 derece. Oğlum bu gün kısa kollu zıbın,kalın pamuklu sweater gibi üst ve ayaklı pantolondaydı,üşüdüyünü sanmıyorum.Gece ya sabaha doğru üstden hırka,kazak,sweater gibi bir şey giydire bilirsin.
Kızlar bebeklere D vitaminini aynı dozda mı veriyor sunuz?1.ay kontrolünde 3.ayı doldurduğunda doktor 2 katına çıkarmamı söylemişti,yapmadım.Çünki dinlediğim doktorlar 1 yaşına kadar aynı dozda verin diyor
Allah razi olsun.Evet gece 11 e kadar gözetim altındayız. Carona testi yaptılar ateşini yine çıktı.38.3 ağrısı var ki inliyor minik kızım.. ne zormuş anne olmak
bence de 2 sıcak olur ya ben içinde duracağına da pek inanmıyorum ama yine de aldım 1 tane. şimdi sen söyleyince baktım 0.5 tog almışım. sonuçta evi ısıtacağız bir şekilde pahalı olsa da bu işin banyosu yıkaması falan var hep tulumla durmayacak o yüzden çok sıcak tutan alınmamalı bence de
Test sonucumuz pozitif küçük bedeni ile savaşıyor Dün gece taburcu olduk evdeyiz. Ateşimiz 37.8 çıktı en son parol şurup veriyorum. Burnu tıkalı 2 saatte bir açmaya çalışıyorum. Huysuz eski neşesi yok. Allah in izniyle alacağız. Herkes çok dikkat etsin.
Merhabalar kizlarr yazamasam da hep okuyorum, hasta olan bebislere acil şifalar dilerim. Bir sey soracagim bebeğimin arada gözleri yaşarıyor bu durumu yaşayan var mii?
Merhaba kızlar. Bugün bebeğimin kanlı kakası vardı acile götürdüm makatı çatlamış o yüzdendir dedi dr. Bi kaç gündür aşırı derecede gaz çıkarıyor genel durumu normal huzuru yerinde çok şükür ateşi de normal. Ben kan damlasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum onun öncesinde bu kadar gaz ve ıkınma sorunu yoktu sanki var mı yaşayan yada yorumu olan
Normalde ben hem emziriyorum hem mama veriyorum 2 saatte bir meme+mama(90cc) ama bugün 3 kere beni emdi toplamda 240cc mama içti başkada yok sanırım atak haftasındayız çıldırıcam aşırı zorlanıyorum
Merhaba kızlar. Bugün bebeğimin kanlı kakası vardı acile götürdüm makatı çatlamış o yüzdendir dedi dr. Bi kaç gündür aşırı derecede gaz çıkarıyor genel durumu normal huzuru yerinde çok şükür ateşi de normal. Ben kan damlasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum onun öncesinde bu kadar gaz ve ıkınma sorunu yoktu sanki var mı yaşayan yada yorumu olan