- 10 Ekim 2019
- 3.083
- 2.456
- 133
- 35
Bazen kışın mi dogursaydim diyorum.Adanadayım canım . Evde doğalgaz yok bi de çok büyük ısıtmak zor olacak gibi ilk bebek kışın nasıl giydirilir onu bile tam bilmiyorum öğreneceğiz
Ben e bebek, lcw , koton, de facto dan alıyorum. Bulunduğum ilin öyle büyük pazarı yok. E bebek ile lcw ürünleri arasında ortalama 30-40 tl lcw daha ucuz, ürünlerin bazıları daha kaliteli. Ben bebeğime artık tulum ve pantolonlarda 6-9 ay baktığım için lcw daha iyi. Çünkü ürünleri pamuklu, e bebekte beğendiklerim de polyester de vardı almadım.Arkadaşlar kışlık alışverişi yaptıysanız nerelerden aldınız fikir edinmek isterim
Yok canım çok soğuk oluyor doğalgazım da yokCanım kışın evin sıcak oluyormu ona gore biseyler al, bizim ev müstakil olduğu için çok sıcak olmuyor, sıcak olması için aylik 10 15 bin tl lik doğalgaz yakmamız gerek o da mümkün değil o yüzden ince ve kalin triko kazaklar alacağım, tüm sitelere baktım civil ebebek defacto lcw felan, en uygun fiyata takiple lcw den bulabiliyorsun ve bazen kod veriyorlar indirimli aliyorsun
Neden canımBazen kışın mi dogursaydim diyorum.
Canım çok teşekkür ederim beden konuşuna benim de baya Bi kafam karışıyordu mesela carterin 9 aylık çıtçıtlı badileri oluyor şuan marka marka değişiyorBen e bebek, lcw , koton, de facto dan alıyorum. Bulunduğum ilin öyle büyük pazarı yok. E bebek ile lcw ürünleri arasında ortalama 30-40 tl lcw daha ucuz, ürünlerin bazıları daha kaliteli. Ben bebeğime artık tulum ve pantolonlarda 6-9 ay baktığım için lcw daha iyi. Çünkü ürünleri pamuklu, e bebekte beğendiklerim de polyester de vardı almadım.
Geçen aylarda de facto da 4 al 3 öde kampanyası vardı, bir de mağazadan alıyorsun onlar eve kargoluyordu , bundan da ekstradan indirim yapıyorlardı . kampanya çok iyiydi güzel indirimli aldım kazakları , hırka ve taytları. Ama pantolon ve tayt bedenleri küçük . Şu anda 6-9 ay defacto tayt giydirdim 15 güne kadar olacağını zannetmiyorum. Çünkü bilekten 4 parmak yukarıda kalıyor.( bebeğim 7 kiloyu geçmiştir diye düşünüyorum) E bebeğin 9 ayı lcw, de facto ve kotonun 1 yaş bedenine denk geliyor pantolon ve taytlarda.
Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin, inşallah evde atlatır kuzucuk, hastaneye yatırılmaz.Salgın var sanırım bizde bi şey yok ama oğlumun ateşi 38 üzerine çıktı calpol verdik düşürmedi fitil verdik çok rahatlatmadı, hastaneye gittim test yapıldı enfeksiyon çıktı antibiyotik kullanıyor iyi geldi, geçmezse covit testi yapacaklarmış onun da tedavisi yok yatış yapılıyormuş.
Evet ben internetten alıp beğenmeyince kargo iadesi ile eşim uğraşmak istemiyor, ( şehir dışına alışverişe gideceğim desem tamam diyen adama iade kargoyu götürmek ölüm geliyor 7-8 dk mesafe araba ile ) bu yüzden ben mağazadan görüp dokunup öyle alıyorum. Hepsini gezdiğim kıyaslayabiliyorumCanım çok teşekkür ederim beden konuşuna benim de baya Bi kafam karışıyordu mesela carterin 9 aylık çıtçıtlı badileri oluyor şuan marka marka değişiyor
Valla harikasın. Bizim araba olmayınca kafama göre mağaza mağaza bakamıyorum İnternetten de dediğin gibi dokunamıyorumEvet ben internetten alıp beğenmeyince kargo iadesi ile eşim uğraşmak istemiyor, ( şehir dışına alışverişe gideceğim desem tamam diyen adama iade kargoyu götürmek ölüm geliyor 7-8 dk mesafe araba ile ) bu yüzden ben mağazadan görüp dokunup öyle alıyorum. Hepsini gezdiğim kıyaslayabiliyorum
benimkinin de 2 gündür dökülüyorTecrübeli anneler bu saç dökülmesi ne zaman duruyor ya saç toplamaktan yıldım evde artık
kış bitene kadar uyurlardıBazen kışın mi dogursaydim diyorum.
ben her gün yıkamayı düşünüyordum ama eşim ve annem bırakmıyor. iki günde 1 yıkıyoruzAnneler bebeklerinizi hala her gün mü yıkıyorsunuz. Ben havalar serinledi biraz da tembellikten gün aşırı yıkıyorum 10 gündür. Ama biraz önce bebeğim başını kaşıyordu baktım kafasının üstünde bir kaç yerde pul pul soyulmalar var konak gibi değil , kepek gibi. Sizin bebekleriniz de de var mı? Yine sol dizinin üstü ve etrafı da pul pul soyuluyor. Orası da kaşınıyor. Şampuan ve bebek losyonum mustela. Onlarla alakalı olabilir mi? Bebeğinde olan var mı? Yine günlük mü yıkayayım ? Ne önerirsiniz
Neden canım
Durmuyor canim ya cildiye yada bi uzmana danışman gerek, iyi bir şampuan kullanmak ve vitamin colegen felan gerekiyor, ben oglum da sürekli dökülme yaşıyordum, 3 buçuk sene çare bulamadım sonra farmasinin keratin şampuanı dökülmeyi durdurmuştu, iyi gelmişti, tabi herkesin saç yapısı farkliTecrübeli anneler bu saç dökülmesi ne zaman duruyor ya saç toplamaktan yıldım evde artık
Değişik bi bakış açısıkışın sarıp sarmalardik yeni doğan diye yaza rahat ederdik.tecrube olurdu
Sadece halıları yıkatan ben4-5 gündür evde büyük temizliğe giriştim ölmek üzereyim sakın siz böyle bir şey yapmayın
Kış değil de Nisan, mayıs olabilirmiş . Daha fazla gezebilirmişiz . Kanguru ile dışarı çıkıyoruz biz, her seferinde ilk defa görüyormuş gibi şaşkınlıkla bir sağa bir sola kafasını çevirip bakıyor. Hafif rüzgarlı sıcak havada deniz dalgalarını ağzı açık izliyor, kıyıya çarpan dalgaların su damlacıkları rüzgarla yüzüne çarpınca hemen yüzünü diğer tarafa dönüyor. Sonra tekrar köpüren denizi ağzı açık izliyor bazen salyaları akıyor. Ben de onu izliyor, eriyorumkış bitene kadar uyurlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?