2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
ay ben de halıları vereceğim çok pahalanmış bari temiz temiz oturalım diye camlara saldırdım bir abla vardı temizliğe gelmişti ben hamileyken çok güzel bi temizlik yapmıştı. yine onu çağırırım diyordum kadın 3 aylık hamileymiş hayattaki şansım
hiç dert etme aslında ben de yapmazdım ama annemlerle yaşıyoruz diye biraz mecbur kaldım. depremden sonra bizde kalmaları gerekiyor annem biraz titiz de

yaaa kanguruda duruyor mu ne kadar şanslısın çok istemiştim sling ve kanguruyla taşımayı ama hiç durmadı benim zıpır oğlan hem de deniz varmış çok kıskandım ama güzel anlamda tadını çıkarın bol bol çıkın valla çok haklısın. yaza denk gelince sıcaklarda ne evde durabildik ne dışarı çıkabildik inşallah yavaş büyürler ya bu günlerde ben de baktıkça iç çekiyorum

Kanguru hangi marka.dun bir kanguru deneyeyim dedim.cigligi bastı.

Benim yavrum mecburen kanguruda durmayı öğrendi çünkü ben bebek arabasını kullanamıyorum beceremedim bir türlü.
Sağlıkla büyüsünler inşallah tüm bebekler

Burada da öyle 80 tl diyorlar metresine . Hafta içi veririm ben de. Öğleden sonra karşı apartmandaki bey tüm perdeleri indirdi camları sildi, az önce de mutfağı - balkonu temizledi . Eşi de ufak tefek işeri yaptı bana da bir gaz geldi onları izleyince mutfak dolaplarının dışını sildim bir de yazlık tişörtlerimden giymedikkerimi ayıkladım. Eşimin izin gününe kadar da karşı apartmandaki beyi anlatıcam

Kilolu musun. Ben kiloluyum. Dün e bebekte denedim. Ben daha giremedim içine. Ya da ayarlayamadim bir de bacakları m oluyor mu .son bir soru bebegin yeri geniş mi
Benim bebeğim 7 kilo civarı, boyu da en son 64 cm idi . Ben 54 kg, eşim 69 kilo. İkimiz de rahat kullanıyoruz

benim saçım da aşırı dökülüyor. kısacık kestirmiştim şimdi her yer saç

1 ay oldu dökülüyor hala devam ederse gideyim bi doktora bakalım

Kızlar kış geliyor hava nemide düşmeye başladı artık buhar makinası kullananlar hangi marka kullanıyorsunuz memnun musunuz?
Beurer lb88 ikinci el almıştım ben. Alacağınız makine ne kadarlık alana uygun ona dikkat 3din bir de internette birçok ürün için negatif yorumlar vardı ona dikkat ederek almak lazim

Yaklasik bir ay önce benim bebegimde de oldu pul pul şeklinde ben bebek yagiyla yagladim 1 saat sonra konak taragiyla da taradim o şekilde gecirebildim. Iki veya uc kez yaptım galiba.

Hksu böyleydik ama bundan sonra da konak oldu sari sari o zamanlar da taşınma telaşım vardı dort gün falan yıkayamadım ondan oldu galiba yine ayni sekilde bebe yağı kullandım geçirdim.
Evet bizimki de böyle. Ama saçlarımız sizin ki gibi gür değil maşallah size, sarı ve ince telli olduğu için kafa derisi görünüyor ,bugün yıkadım geçti, tekrarlarsa yağlarım

Benim yavrum mecburen kanguruda durmayı öğrendi çünkü ben bebek arabasını kullanamıyorum beceremedim bir türlü.
Sağlıkla büyüsünler inşallah tüm bebekler
amiiiinn inşallah canım ben biraz pahalı bi araba aldım. sırf süremedğim için yine de kanguru olayı çok tatlı uzun uzun durur inşallah kuzucun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…