- 30 Mayıs 2015
- 5.218
- 12.863
- 448
- 34
ay ben de halıları vereceğim çok pahalanmış bari temiz temiz oturalım diye camlara saldırdımSadece halıları yıkatan benbaşka hiçbir temizlik yapamadım ne perde ne cam kapı mutfak. Napalım bu sene de böyle olsun. Tek başıma temizlik yapmam mümkün değil oğlum sürekli kucak istiyor, bir de havalar birden serinledi temizlik yaparken üşütsün istemedim.
yaaa kanguruda duruyor mu ne kadar şanslısın çok istemiştim sling ve kanguruyla taşımayı ama hiç durmadı benim zıpır oğlanKış değil de Nisan, mayıs olabilirmiş . Daha fazla gezebilirmişiz . Kanguru ile dışarı çıkıyoruz biz, her seferinde ilk defa görüyormuş gibi şaşkınlıkla bir sağa bir sola kafasını çevirip bakıyor. Hafif rüzgarlı sıcak havada deniz dalgalarını ağzı açık izliyor, kıyıya çarpan dalgaların su damlacıkları rüzgarla yüzüne çarpınca hemen yüzünü diğer tarafa dönüyor. Sonra tekrar köpüren denizi ağzı açık izliyor bazen salyaları akıyor. Ben de onu izliyor, eriyorum. Keşke biraz daha izleyebilsem diyorum çabucak büyüyeceğini düşünüp hüzünleniyorum.
kız işte ilk aylar daha çok uyuyorlardı yaŞimdi çok uyuyorlar ya
Yok canım benimki hep 6 saat uyuyordu.simdi de 6 saatkız işte ilk aylar daha çok uyuyorlardı ya
Kanguru hangi marka.dun bir kanguru deneyeyim dedim.cigligi bastı.Kış değil de Nisan, mayıs olabilirmiş . Daha fazla gezebilirmişiz . Kanguru ile dışarı çıkıyoruz biz, her seferinde ilk defa görüyormuş gibi şaşkınlıkla bir sağa bir sola kafasını çevirip bakıyor. Hafif rüzgarlı sıcak havada deniz dalgalarını ağzı açık izliyor, kıyıya çarpan dalgaların su damlacıkları rüzgarla yüzüne çarpınca hemen yüzünü diğer tarafa dönüyor. Sonra tekrar köpüren denizi ağzı açık izliyor bazen salyaları akıyor. Ben de onu izliyor, eriyorum. Keşke biraz daha izleyebilsem diyorum çabucak büyüyeceğini düşünüp hüzünleniyorum.
Benim yavrum mecburen kanguruda durmayı öğrendiyaaa kanguruda duruyor mu ne kadar şanslısın çok istemiştim sling ve kanguruyla taşımayı ama hiç durmadı benim zıpır oğlanhem de deniz varmış çok kıskandım ama güzel anlamda tadını çıkarın bol bol çıkın valla çok haklısın. yaza denk gelince sıcaklarda ne evde durabildik ne dışarı çıkabildik inşallah yavaş büyürler ya bu günlerde ben de baktıkça iç çekiyorum
https://www.hepsiburada.com/wellgro-comfy-4-in-1-kanguru-bebek-tasima-kangurusu-pm-HBC000049JOEJ bunu aldım ben, bebeğim hiç huzursuzluk çıkarmadıKanguru hangi marka.dun bir kanguru deneyeyim dedim.cigligi bastı.
Kilolu musun.https://www.hepsiburada.com/wellgro-comfy-4-in-1-kanguru-bebek-tasima-kangurusu-pm-HBC000049JOEJ bunu aldım ben, bebeğim hiç huzursuzluk çıkarmadı
Burada da öyle 80 tl diyorlar metresine . Hafta içi veririm ben de. Öğleden sonra karşı apartmandaki bey tüm perdeleri indirdi camları sildi, az önce de mutfağı - balkonu temizledi . Eşi de ufak tefek işeri yaptı bana da bir gaz geldiay ben de halıları vereceğim çok pahalanmış bari temiz temiz oturalım diye camlara saldırdımbir abla vardı temizliğe gelmişti ben hamileyken çok güzel bi temizlik yapmıştı. yine onu çağırırım diyordum kadın 3 aylık hamileymiş hayattaki şansım
hiç dert etme aslında ben de yapmazdım ama annemlerle yaşıyoruz diye biraz mecbur kaldım. depremden sonra bizde kalmaları gerekiyor annem biraz titiz de
Benim bebeğim 7 kilo civarı, boyu da en son 64 cm idi . Ben 54 kg, eşim 69 kilo. İkimiz de rahat kullanıyoruzKilolu musun.Ben kiloluyum. Dün e bebekte denedim. Ben daha giremedim içine. Ya da ayarlayamadim bir de bacakları m oluyor mu .son bir soru bebegin yeri geniş mi
Kullanırsınız tabi. 86 kg ol da kullanabiliyor musnuBenim bebeğim 7 kilo civarı, boyu da en son 64 cm idi . Ben 54 kg, eşim 69 kilo. İkimiz de rahat kullanıyoruz
Kullanırsınız tabi. 86 kg ol da kullanabiliyor musnu
benim saçım da aşırı dökülüyor. kısacık kestirmiştim şimdi her yer saç
1 ay oldu dökülüyor hala devam ederse gideyim bi doktora bakalımDurmuyor canim ya cildiye yada bi uzmana danışman gerek, iyi bir şampuan kullanmak ve vitamin colegen felan gerekiyor, ben oglum da sürekli dökülme yaşıyordum, 3 buçuk sene çare bulamadım sonra farmasinin keratin şampuanı dökülmeyi durdurmuştu, iyi gelmişti, tabi herkesin saç yapısı farkli
Beurer lb88 ikinci el almıştım ben. Alacağınız makine ne kadarlık alana uygun ona dikkat 3din bir de internette birçok ürün için negatif yorumlar vardı ona dikkat ederek almak lazimKızlar kış geliyor hava nemide düşmeye başladı artık buhar makinası kullananlar hangi marka kullanıyorsunuz memnun musunuz?
Yaklasik bir ay önce benim bebegimde de oldu pul pul şeklinde ben bebek yagiyla yagladim 1 saat sonra konak taragiyla da taradim o şekilde gecirebildim. Iki veya uc kez yaptım galiba.Anneler bebeklerinizi hala her gün mü yıkıyorsunuz. Ben havalar serinledi biraz da tembellikten gün aşırı yıkıyorum 10 gündür. Ama biraz önce bebeğim başını kaşıyordu baktım kafasının üstünde bir kaç yerde pul pul soyulmalar var konak gibi değil , kepek gibi. Sizin bebekleriniz de de var mı? Yine sol dizinin üstü ve etrafı da pul pul soyuluyor. Orası da kaşınıyor. Şampuan ve bebek losyonum mustela. Onlarla alakalı olabilir mi? Bebeğinde olan var mı? Yine günlük mü yıkayayım ? Ne önerirsiniz
Eki Görüntüle 3285928 bu sekilde
Evet bizimki de böyle. Ama saçlarımız sizin ki gibi gür değil maşallahHksu böyleydik ama bundan sonra da konak oldu sari sari o zamanlar da taşınma telaşım vardı dort gün falan yıkayamadım ondan oldu galiba yine ayni sekilde bebe yağı kullandım geçirdim.
Teşekkür ederimEvet bizimki de böyle. Ama saçlarımız sizin ki gibi gür değil maşallahsize, sarı ve ince telli olduğu için kafa derisi görünüyor ,bugün yıkadım geçti, tekrarlarsa yağlarım
amiiiinn inşallah canımBenim yavrum mecburen kanguruda durmayı öğrendiçünkü ben bebek arabasını kullanamıyorum beceremedim bir türlü.
Sağlıkla büyüsünler inşallah tüm bebekler
döküldü mü kuzunun saçlarıTeşekkür ederimgür saçlı doğdu kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?