2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Öncelikle acil şifalar dilerim.Sezaryenden sonra benim başıma geldi,kullandığım multivitaminde demir de vardı, kabızlık yapmıştı,bende ondan olmuştu bence.Siyah mürdüm eriği kurusu yedim,makatıma da zeytin yağına batırdığım pamuk koydum,öyle iyileşti.Sen erik kurusu,kayısı,elma,armut vs. yersen,daha çok su içersen bebeğe de sütle geçip etki edecek bence.

Sağol canım sağlık ocağının verdiğini kulandım bir kaç kez Vegaferon
çok geçmiş olsun yazmayı unutmuşum imkan varsa başka bir tane alır mısın? sağlık ocağının verdiği d vitamini ve bu kabızlık yapıyor diye duymuştum

Teşekkür ederim canım. Size de geçmiş olsun elma yedim dün suyu zaten normal hayatımda da çok içerim ama bakalım ya inşallah bidaha olmaz

Arkadaşlar kışlık alışverişi yaptıysanız nerelerden aldınız fikir edinmek isterim
Trendyoldan 1 kollu zıbın,welsoft yelek, bebemodun welsoft tulumunu,civilden 2 eşofman takımı(6-9 ay) ve 2 alt-üst takım(3-6 ay aldım şimdilerde giysin diye ama kışın da 6-7.aylarda giyecek gibi duruyor) aldım.Evde hediyelik 3 uzun kollu zıbın var-1i polarlı,2 sweater var.Bebek olan oda küçük,ora da kışın sıcak olacak diye düşünüyorum,müstakil ev bizimki,kombi var.

Tecrübeli anneler bu saç dökülmesi ne zaman duruyor ya saç toplamaktan yıldım evde artık
bir anne 2.ayda başlayıb,9.ayda durduğunu söylemişti,ama o bebeğini 1 kaç ay emzirmişti,bizde ne kadar sürer bilmiyorum,ben kıvırcık saçlıyım,40 çıktıktan sonra kısa kesdirmiştim,pek uğraşmayayı diye,bir az uzun olunca kurutmak,fön çekmek çok vakyt alıyor.Gebelikten beri de kepek sorunu var,ara ara artıb azalıyor

ben haftada 1 defa yıkaya biliyorum, o da eşimin evde olduğu gün,tek başıma yıkamaya korkuyorum.Yıkadıktan sonra da yağlarım.Sık-sık yıkadığınız için saç derisi kurumuş ola bilir,şampuan da yapmış ola bilir.Yıkamadan önce başına hindistan cevizi ya da zeytinyağı sürüp tarayın,20-30 dk bekletin,sora yıkayın.Bedenini bebek sabunuyla yıkıyorum,şampuanı sadece saçına kullanıyorum.

Benimde 3.ayda başladı 40 tan sonra bende kestirdim kafam hafiflesin die ama hala devam ediyor dökülmeler kızımında dökülüyor ana kız tüy dökümündeyüz

Bugün oğlumun çocuk dr kontrolü vardı. Pipisinde anormallik varsı sünnetten sonra,sorduk gerçekten de sıkıntı varmış. Bir de özel hastanede genel cerraha yaptırdık sünnetini. Sabahtan beri canım çok sıkkın. Çocuk cerrahı ve ürolojiye göstereceğim

Naso
Çok geçmiş olsun canım nasıl Bi anormallik

çok geçmiş olsun yazmayı unutmuşum imkan varsa başka bir tane alır mısın? sağlık ocağının verdiği d vitamini ve bu kabızlık yapıyor diye duymuştum
Sağol canım benim, sorun değil. Aynen kuzum ya sağlık ocağının hiç bi verdiğini kullanmayacağım artık bestiron aldım bugün geldi henüz kullanmadım doktor poposu için hametan bide kabızlık şurubu duphalac yazmış

Geçmiş olsun. Nasıl bir anormallik var. Siz mi anladınız kontrolde mi soyledilrr

Cok geçmiş olsun insallah kolaylıkla çözülebilecek bir sorundur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…