- 13 Ekim 2022
- 273
- 441
- 33
- 38
Bize 5 damla demişti kan damlasını da 5 dediler birde kan damlasından sonra mı tesadüfmü bilmiorm ama bizimki kaka yaparken zorlanmaya başladım hergün en az iki kere yapan oğlum şimdi bi kere o da zorla ıkına ıkına yapıyo ama katı değil tabiki sizde böyle bişi oldumu bu arada bizimki 7 kilo4.ay aşısında kan damlası verdi, d vitamini aynı şekilde 3 damla devam et dedi
ay nesi varBugün oğlumun çocuk dr kontrolü vardı. Pipisinde anormallik varsı sünnetten sonra,sorduk gerçekten de sıkıntı varmış. Bir de özel hastanede genel cerraha yaptırdık sünnetini. Sabahtan beri canım çok sıkkın. Çocuk cerrahı ve ürolojiye göstereceğim
Artık hwrgün yıkamıyorum çünkü havalar soğdu dışarda güneş olsa bile bizim ev güneş almıyor o yüzden sanırım ev soğuk.şampuanlardan kaynaklı olabilir benim kızım öyleydi mustelann nemlendiricisini önermişti doktor kuruyodu cildi su bile yapıyomuşAnneler bebeklerinizi hala her gün mü yıkıyorsunuz. Ben havalar serinledi biraz da tembellikten gün aşırı yıkıyorum 10 gündür. Ama biraz önce bebeğim başını kaşıyordu baktım kafasının üstünde bir kaç yerde pul pul soyulmalar var konak gibi değil , kepek gibi. Sizin bebekleriniz de de var mı? Yine sol dizinin üstü ve etrafı da pul pul soyuluyor. Orası da kaşınıyor. Şampuan ve bebek losyonum mustela. Onlarla alakalı olabilir mi? Bebeğinde olan var mı? Yine günlük mü yıkayayım ? Ne önerirsiniz
neden böyle kabızlık yapacak ürünler verdiriyorlar gerçekten çok kızgınımSağol canım benim, sorun değil. Aynen kuzum ya sağlık ocağının hiç bi verdiğini kullanmayacağım artık bestiron aldım bugün geldi henüz kullanmadım doktor poposu için hametan bide kabızlık şurubu duphalac yazmış
ay şimdi sen söyleyince dikkatli baktım yanlar ve arka baya seyrelmişBenmkininde ortada var yanlar boş
Sular çok kireçli, burdan arkadaşlar önerdi henüz almadım ama yeşil sabun ve bebek sabunu da alıcam . Nemlendiriyorum her duştan sonra ve aklıma geldikçe. Bir de kaşıyor yavrum kafasını. Çok teşekkür ederimArtık hwrgün yıkamıyorum çünkü havalar soğdu dışarda güneş olsa bile bizim ev güneş almıyor o yüzden sanırım ev soğuk.şampuanlardan kaynaklı olabilir benim kızım öyleydi mustelann nemlendiricisini önermişti doktor kuruyodu cildi su bile yapıyomuş
Bebeklerin ciltleri çok çabuk yenileniyor geçmesi lazımdı şimdiye kadar naçizane fikrim acaba doğum lekesi olabilir mi?kızlar ilk günlerde bebişimin ayağını çorap sıkmıştı şöyle iz kaldı geçer mi
Bizimki de kenarlar daha kısa tam ortada bir tutam daha uzun ve dik duruyor, yanaklarda tombiş görem tweety e benzetiyorIllaki döküldükce yenisi geliyor ki formundan bisey kaybetmedi. Orta kısmı hep havada sinirli olacak bu kız diyorlar görenleryandık öyle olursa
Çok geçmiş olsun .Bugün oğlumun çocuk dr kontrolü vardı. Pipisinde anormallik varsı sünnetten sonra,sorduk gerçekten de sıkıntı varmış. Bir de özel hastanede genel cerraha yaptırdık sünnetini. Sabahtan beri canım çok sıkkın. Çocuk cerrahı ve ürolojiye göstereceğim
Ahh keşke benimki de o kadarla sınırlı olsa , benim saçlar her yerde bulaşık makinesi de dahilÇocuğun saçları benim ağzımda, benim saclar cocugun kafasında geziyor
diğer bacağında da bir leke var bunu sanırım çorap yaptı öyle kaldıBebeklerin ciltleri çok çabuk yenileniyor geçmesi lazımdı şimdiye kadar naçizane fikrim acaba doğum lekesi olabilir mi?
çok üzüldüm ya resmen doktorun suçu bence konu mahkemeye bile taşınabilirÇok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için.
Şöyle bir anormallik vardı. 24 ağustosta ameliyat olmasına rağmen pipisi hala şiş uc tarafının etrafı 1 parmak boğumu kadar kalemtıraşla soyulmuş gibi ve en önemlisi ucunda 2 delik var.
Sünneti yapan doktoru kesinlikle hatanın kendinde olduğunu kabul etmiyor,peygamber sünnetli olmuş diyor. Halbuki başta kendi muayene ermişti bazı çocuklar doğuştan sünnetli oluyor diyip bakmıştı bunda yok deyip ameliyat etmişti. Şimdi ürolog baksın diyor
Eşim mahkemeyle uğraşmak istemiyor. Yoksa bence de mahkemelik. Bi fotoğraf gönderdim bak belki aynıdırçok üzüldüm ya resmen doktorun suçu bence konu mahkemeye bile taşınabilirinşallah çok önemli bir şey değildir zamanla geçmez mi acaba?
bizimki de hala kızarık duruyor ve alt tarafı biraz yapışık gibi. ne zaman bezini açsam pipi içeri kaçmış görünüyor
Canın cimerden şikayet et.sakin peşini bırakma olayın. Baya olmuş yazık değil mi. Aciyor mu canı ve iki delik olmasının sağlık açısından sıkıntısı var mı?Çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için.
Şöyle bir anormallik vardı. 24 ağustosta ameliyat olmasına rağmen pipisi hala şiş uc tarafının etrafı 1 parmak boğumu kadar kalemtıraşla soyulmuş gibi ve en önemlisi ucunda 2 delik var.
Sünneti yapan doktoru kesinlikle hatanın kendinde olduğunu kabul etmiyor,peygamber sünnetli olmuş diyor. Halbuki başta kendi muayene ermişti bazı çocuklar doğuştan sünnetli oluyor diyip bakmıştı bunda yok deyip ameliyat etmişti. Şimdi ürolog baksın diyor
Benim b3b3gimin ki mor duruyor ucu. Normal mi değil mi bilemiyorumçok üzüldüm ya resmen doktorun suçu bence konu mahkemeye bile taşınabilirinşallah çok önemli bir şey değildir zamanla geçmez mi acaba?
bizimki de hala kızarık duruyor ve alt tarafı biraz yapışık gibi. ne zaman bezini açsam pipi içeri kaçmış görünüyor
Kazak ve polar tercih edebilirsin, ben öyle yapacağımYok canım çok soğuk oluyor doğalgazım da yok
Yok kac kiloysa o kadar damla dedi, kizin 6 bucuk kilo 6 damla, 7 kilo olunca 7 damla vereceksin dedi, d vit 3 damla. Bizde henüz kabızlık olmadı çok şükürBize 5 damla demişti kan damlasını da 5 dediler birde kan damlasından sonra mı tesadüfmü bilmiorm ama bizimki kaka yaparken zorlanmaya başladım hergün en az iki kere yapan oğlum şimdi bi kere o da zorla ıkına ıkına yapıyo ama katı değil tabiki sizde böyle bişi oldumu bu arada bizimki 7 kilo
Ben de bi kaç gündr azaldı gibi hissetmiştim incir uyutması yaptım yedim iyi geldi gibi dene istersenArkadaşlar benim sütüm çok azaldı ya, bi 10 gün öncesine kadar taşıyordu resmen, kızım biraz fazla uyusa taş gibi oluyordu, gittikçe azaldı 2 3 gündür yetemiyorum kızıma, mama almak istemiyorum 4 buçuk aylık oldu nerdeyse, ek gıda ıçinde erken 6 aydan önce düşünmüyorum, ağır bi grip atlattım büyük olasılıklada koronaydım, ondan olabilirmi, göğüslerimin uçları yara olmak üzere, çocuk bisey bulamadıkça cekistiriyor, napcam bilmiyorum, bol su içiyorum yarında incir aldıracak inşallah düzelir, çocuk kusardı sürekli kaç gündür küsmüyor bile günü zor kurtariyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?