2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
4.ay aşısında kan damlası verdi, d vitamini aynı şekilde 3 damla devam et dedi
Bize 5 damla demişti kan damlasını da 5 dediler birde kan damlasından sonra mı tesadüfmü bilmiorm ama bizimki kaka yaparken zorlanmaya başladım hergün en az iki kere yapan oğlum şimdi bi kere o da zorla ıkına ıkına yapıyo ama katı değil tabiki sizde böyle bişi oldumu bu arada bizimki 7 kilo

ay nesi var

Artık hwrgün yıkamıyorum çünkü havalar soğdu dışarda güneş olsa bile bizim ev güneş almıyor o yüzden sanırım ev soğuk.şampuanlardan kaynaklı olabilir benim kızım öyleydi mustelann nemlendiricisini önermişti doktor kuruyodu cildi su bile yapıyomuş

neden böyle kabızlık yapacak ürünler verdiriyorlar gerçekten çok kızgınım çok geçmiş olsun canım inşallah hemencecik iyileşir kuzu

kızlar ilk günlerde bebişimin ayağını çorap sıkmıştı şöyle iz kaldı geçer mi

Eklentiler

• IMG_8450.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 75
Sular çok kireçli, burdan arkadaşlar önerdi henüz almadım ama yeşil sabun ve bebek sabunu da alıcam . Nemlendiriyorum her duştan sonra ve aklıma geldikçe. Bir de kaşıyor yavrum kafasını. Çok teşekkür ederim

kızlar ilk günlerde bebişimin ayağını çorap sıkmıştı şöyle iz kaldı geçer mi
Bebeklerin ciltleri çok çabuk yenileniyor geçmesi lazımdı şimdiye kadar naçizane fikrim acaba doğum lekesi olabilir mi?

Çok geçmiş olsun .

Çocuğun saçları benim ağzımda, benim saclar cocugun kafasında geziyor
Ahh keşke benimki de o kadarla sınırlı olsa , benim saçlar her yerde bulaşık makinesi de dahil, yavrumun ki sadece çarşafında kalıyor.

Çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için.
Şöyle bir anormallik vardı. 24 ağustosta ameliyat olmasına rağmen pipisi hala şiş uc tarafının etrafı 1 parmak boğumu kadar kalemtıraşla soyulmuş gibi ve en önemlisi ucunda 2 delik var.
Sünneti yapan doktoru kesinlikle hatanın kendinde olduğunu kabul etmiyor,peygamber sünnetli olmuş diyor. Halbuki başta kendi muayene ermişti bazı çocuklar doğuştan sünnetli oluyor diyip bakmıştı bunda yok deyip ameliyat etmişti. Şimdi ürolog baksın diyor

Bebeklerin ciltleri çok çabuk yenileniyor geçmesi lazımdı şimdiye kadar naçizane fikrim acaba doğum lekesi olabilir mi?
diğer bacağında da bir leke var bunu sanırım çorap yaptı öyle kaldı inşallah geçer

çok üzüldüm ya resmen doktorun suçu bence konu mahkemeye bile taşınabilir inşallah çok önemli bir şey değildir zamanla geçmez mi acaba?
bizimki de hala kızarık duruyor ve alt tarafı biraz yapışık gibi. ne zaman bezini açsam pipi içeri kaçmış görünüyor

Eşim mahkemeyle uğraşmak istemiyor. Yoksa bence de mahkemelik. Bi fotoğraf gönderdim bak belki aynıdır

Canın cimerden şikayet et.sakin peşini bırakma olayın. Baya olmuş yazık değil mi. Aciyor mu canı ve iki delik olmasının sağlık açısından sıkıntısı var mı?

Benim b3b3gimin ki mor duruyor ucu. Normal mi değil mi bilemiyorum

Yok canım çok soğuk oluyor doğalgazım da yok
Kazak ve polar tercih edebilirsin, ben öyle yapacağım
Yok kac kiloysa o kadar damla dedi, kizin 6 bucuk kilo 6 damla, 7 kilo olunca 7 damla vereceksin dedi, d vit 3 damla. Bizde henüz kabızlık olmadı çok şükür

Arkadaşlar benim sütüm çok azaldı ya, bi 10 gün öncesine kadar taşıyordu resmen, kızım biraz fazla uyusa taş gibi oluyordu, gittikçe azaldı 2 3 gündür yetemiyorum kızıma, mama almak istemiyorum 4 buçuk aylık oldu nerdeyse, ek gıda ıçinde erken 6 aydan önce düşünmüyorum, ağır bi grip atlattım büyük olasılıklada koronaydım, ondan olabilirmi, göğüslerimin uçları yara olmak üzere, çocuk bisey bulamadıkça cekistiriyor, napcam bilmiyorum, bol su içiyorum yarında incir aldıracak inşallah düzelir, çocuk kusardı sürekli kaç gündür küsmüyor bile günü zor kurtariyoruz

Ben de bi kaç gündr azaldı gibi hissetmiştim incir uyutması yaptım yedim iyi geldi gibi dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…