2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Umarım sorun yoktur.

Grip olunca kullanılan aferin katarin tarzı ilaçlar sütü çok azaltıyormuş. Kullandıysanız ondan olabilir

Grip olunca kullanılan aferin katarin tarzı ilaçlar sütü çok azaltıyormuş. Kullandıysanız ondan olabilir
Yok canım parol dan başka ilaç almadım, onuda çok kötü olunca aldım, limonlu su içtim, bugün, incir rezene biraz bakacam kendime inşallah duzelir

Bebişinze demir ilacı başladınız mı kızlar başladıysanız hangi marka kullanıyorsunuz?

Bende de senin gibi göğüslerim yumuşadı,emzirmeye yakın bir az sertleşiyor,o da bu aylarda normal diye okudum,rahatladım bir az,çünki artık bebeğin ihtiyacına göre süt salgılanıyor.Benim oğlum memede çok kalıyor,kendim ağzından çıkarıyorum,çünki fazla emdiyini çıkarıyor sonra.Ek gıdaya 6.aydan sonra geçilse de,1 yaşa kadar esas gıdası anne sütü olmalı.7.ay tadımlık olarak vermeliyiz,o da günde 1 öğün.Osman Gönülalın ek gıda videolarını(canlı yaptığı videoları da) mutlaka izle canım.Bu yüzden sütümüzün azalmaması lazım.

Sizin bebeklerde çığlık atiyor mu .benim ağlarken , oyuncağı ağzına sokamayinca vb. çığlık atıyor. 3.5 aylık.
Oğlum 4 aylık,3.ayından çığlık atıyor,bazen sevinçten bazen uykusu geldiği için,bazen sizinki gibi oyuncağıyla damağını kaşırken

kışlık halıları serdim kızlar hiç çocuğum olmayacakmış gibi bütün halıları açık renk almışım örtü almayı düşünüyorum acaba gereksiz mi ya ya da halı yıkama makinesi mi alsam

Bebeğim yine emmek istemiyor ya çok yoruluyorum emzirmeye çalışmaktan süt var kendi kendine işkenceye çeviriyor beslenmeyi Süt azalacak diye korkuyorum

Kızlar benim kızım bugün çok öksürüyor. Cigerlerinden gelmiyor gibi .. ama yinede korkuyorum ya ilerlerse. Boğazında gıcık var gibi. Hatta bazen öksürüğü geliyor ama yutkunuyor oksurmemek için sonra tabi tutamiyor öksürüyor.

hala kaybettiğim su yerine gelmedi.
çok içemiyorum da midem bulanıyor hemen.
bizim merkezi sistem olduğu için petekler yanmıyor.
3 gün annemlerdeydik, bugün geldik.
evler soğudu ankarada.
oğluşum da tatlı tatlı gülümsüyor bu aralar bol bol.
babasının kucağındayken ona bakıp güldüğümde utangaç gülümseme yapıyor, gülüp başını saklıyor.
ne tatlı zamanları.
hep dinç, enerjik ve anda kalabiliyor olsak diyorum.
çok güzeller.

geçmiş olsun inşallah gıcık gibi bir şeydir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…