- 10 Ekim 2019
- 3.081
- 2.456
- 133
- 35
Umarım sorun yoktur.Başka bir doktora muayene ettirip görüşünü aldıktan sonra şikayet edeceğim. Hâlâ bi ihtimal belki hata yapmamıştır diyorum çünkü kendini öyle bi savunuyor ki..
Dün çocuk doktoru muayene ederken biraz derisini çekiştirdi uğraştı o zaman çok ağladı. Onun dışında çişini yaparken ağlamıyor.
Grip olunca kullanılan aferin katarin tarzı ilaçlar sütü çok azaltıyormuş. Kullandıysanız ondan olabilirArkadaşlar benim sütüm çok azaldı ya, bi 10 gün öncesine kadar taşıyordu resmen, kızım biraz fazla uyusa taş gibi oluyordu, gittikçe azaldı 2 3 gündür yetemiyorum kızıma, mama almak istemiyorum 4 buçuk aylık oldu nerdeyse, ek gıda ıçinde erken 6 aydan önce düşünmüyorum, ağır bi grip atlattım büyük olasılıklada koronaydım, ondan olabilirmi, göğüslerimin uçları yara olmak üzere, çocuk bisey bulamadıkça cekistiriyor, napcam bilmiyorum, bol su içiyorum yarında incir aldıracak inşallah düzelir, çocuk kusardı sürekli kaç gündür küsmüyor bile günü zor kurtariyoruz
Olabilir. Baya ucu açık çünküCanim öncelikle çok geçmiş olsun. Deriyi fazla mı kesmişler acaba. Çünkü ancak bu şekilde iki delik görünür. Instagram'da bı bayaninda başına böyle birşey gelmisti.
Yok canım parol dan başka ilaç almadım, onuda çok kötü olunca aldım, limonlu su içtim, bugün, incir rezene biraz bakacam kendime inşallah duzelirGrip olunca kullanılan aferin katarin tarzı ilaçlar sütü çok azaltıyormuş. Kullandıysanız ondan olabilir
Doktoru ocean microfer verdi. Bugün başlayacagızBebişinze demir ilacı başladınız mı kızlar başladıysanız hangi marka kullanıyorsunuz?
Bende de senin gibi göğüslerim yumuşadı,emzirmeye yakın bir az sertleşiyor,o da bu aylarda normal diye okudum,rahatladım bir az,çünki artık bebeğin ihtiyacına göre süt salgılanıyor.Benim oğlum memede çok kalıyor,kendim ağzından çıkarıyorum,çünki fazla emdiyini çıkarıyor sonra.Ek gıdaya 6.aydan sonra geçilse de,1 yaşa kadar esas gıdası anne sütü olmalı.7.ay tadımlık olarak vermeliyiz,o da günde 1 öğün.Osman Gönülalın ek gıda videolarını(canlı yaptığı videoları da) mutlaka izle canım.Bu yüzden sütümüzün azalmaması lazım.Incir banada iyi geliyor, genelde prolaktin sorunum var benim, bana yasaktı onceden incir, sut hormonunu yukselttigi icin gebe kalamiyordum, şimdi yükselsin istiyorum artık yiyebilirim
Yok azaldı eminim göğüslerim pamuk gibi ve az yutuyor
Ciglikta atıyor, kahkahada atiyor, beşiğe yatirinca ninni söylemezsek ııııı ııı ııh ( eeee eee eeh) yapiyor, herseyi kesfediyorlar
Cocuk emiyor önceden cuk cuk yutardı, suan azcik azcik birikiyor agzina farkediyorum
Yok meme birakma sorunu yok, hic memede uyumuslugu uzun uzun emiyimi yok, ben gibi tez canlı, emer karnı doğunca kafasını kaldırır, sut azaldı çok eminim
Sağma makinem yok malesef, 1 buçuk ay kaldı ek gıdaya, şuan için bana gereksiz masraf olur
Oğlum 4 aylık,3.ayından çığlık atıyor,bazen sevinçten bazen uykusu geldiği için,bazen sizinki gibi oyuncağıyla damağını kaşırkenSizin bebeklerde çığlık atiyor mu .benim ağlarken , oyuncağı ağzına sokamayinca vb. çığlık atıyor. 3.5 aylık.
Oğlum 4 aylık,3.ayından çığlık atıyor,bazen sevinçten bazen uykusu geldiği için,bazen sizinki gibi oyuncağıyla damağını kaşırken
Gecende lcwaya gitmistim orda vardı üçlü penye sapkalar guzel görünüyorlardi.kızlar bebişe şapka almak istiyorum alıp memnun kaldığınız bir yer var mı
Doktorumuz bestiron önerdi tam dort aylik olsun alacağım.Bebişinze demir ilacı başladınız mı kızlar başladıysanız hangi marka kullanıyorsunuz?
ben de ocean kullanıyorum eczacı arkadaşım önermiştiBebişinze demir ilacı başladınız mı kızlar başladıysanız hangi marka kullanıyorsunuz?
Emzirme döneminde içiliyor mu ki onlarGrip olunca kullanılan aferin katarin tarzı ilaçlar sütü çok azaltıyormuş. Kullandıysanız ondan olabilir
Doktor tavsiyesiyle alınabiliyor ama süt üretimini azaltıyorEmzirme döneminde içiliyor mu ki onlar
bugün benimki de aynıBebeğim yine emmek istemiyor ya çok yoruluyorum emzirmeye çalışmaktansüt var kendi kendine işkenceye çeviriyor beslenmeyi Süt azalacak diye korkuyorum
geçmiş olsun inşallah gıcık gibi bir şeydirKızlar benim kızım bugün çok öksürüyor. Cigerlerinden gelmiyor gibi .. ama yinede korkuyorum ya ilerlerse. Boğazında gıcık var gibi. Hatta bazen öksürüğü geliyor ama yutkunuyor oksurmemek için sonra tabi tutamiyor öksürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?