2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201

Emerken uyuyorsa uyandırmalısınız,bebek yemekle uykuyu çeliştirmemeli.sabah 6 buçukta uyandığı zaman 1,5-2 saat sonra uyuması lazım,1 saat sonra uyuması çok erken.Bir defa ile pes etmeyin,uyku düzeni oluşturmak için sabahdan başlayın.Benim oğlumun hem yemeyi,hem de uykuları arasında 3 saat fark oluyor.Mesela 7de uyandı emzirdiniz,8:30 gibi uyuyup 10 civarı gibi de uyanırsa çok iyi olur.Emdiyse altını değişture bilirsin,oyun oynaya bilirsin,gezdire bilirsin,ya kendi oynar,uykusu geldiğinde de yatmaya götüreceksin.Ben artık uyku saati gelmişse yatağına koyuyorum.Dakika farkı oluyor bizde de,elbette olacak insan bu robot değil,bazen erken bazen geç uykuya dala biliyor,bazen fazla,bazen az uyuya biliyor.45 dk-dan önce uyanırsa,geri yatırmaya çalışıyorum,30 dk içinde geri yatmasa,artık yataktan alıp emziriyorum.

Valla hiç bir şeye bakmadım. Bazen instagramda bir şeyler görüyorum o kadar. Elime teli aldigim an oğlum da hemen telefona pür dikkat . Çok gösteremek istemiyorum. Telefonu

mathildays benim oğlum da gece uykuya geç geçiyor.Önceleri 7 ile 8 arası uyordu,sonra 10-11 gibi bazen 9da uykuya geçiyordu.Son bir kaç gün 8de yatıyordu,10,11 gibi uyanıyordu,emzirip yatırıyordum,dün 9da yatdı,onda da sık sık uyandı,11de emzirdim,00:15-te anca uykuya geçti.Gece de 3 saate bir uyanıyor,gündüzler 3 saatte bir emdiği için gece de böyle uyanıyor bence.Tracy Hogg'un kitabını tekrar okumam lazım,ordan sayfaların resmini de çekip atarım.

Bizim eve de bir uğrayabilir misin? benimki ya meme de ya açık hava da gezince uyuyor.. kendi kendine uyumayı hiç bilmediği için yatağa koysak apartman inip kalkiyor

huysuzlanmiyor mu ? Benimki kucağa almadığımız da daha kötü ağlıyor
Dün akşam kucağıma alınca sustu. Yatağa bıraktım konuşmaya başladı kendi kendine uyudu. Bu tekniği deneyeceğim.. O kadar değişken ki bazen kucağımda iken huysuzlaniyor. Ayağa kalkıp gezdirmemi istiyor. Sıcak soğuk yaşıyoruz ikizleri sevmezdim başıma geldi

mizmiz bu bebekler. Bende doğum günüme denk gelsin istedim bebeğimin dogum günü. İkizler diye hiç dusunmedim

bir düzen oluşmuyor ki. bi gün dişi çok kaşınıyor, bi gün huysuzluğu oluyor, bi gün bi bakıyorum gündüz uykusu diğer günden çok daha fazla, akşam uykusu gelmiyor.

yani inşallah ihtiyaçları olan her şeyi alıyorlardır diye umut ediyorum

Düzensizliğin düzeni var adeta bu dönem böyle rutini olan bebekleri duyunca inanamıyorum. Ben iki çocuğumda da bu aylarda bir rutin düzenli uyku oluşturamadım. Gündüz ya kucakta uyur ya dışarda pusette. Evdeysem kucağımdan bırakırken daha yakama yapışıyor nasıl uyutup yatağına bırakıyorsunuz nolur bana da bi öğretin kızlar

mizmiz bu bebekler. Bende doğum günüme denk gelsin istedim bebeğimin dogum günü. İkizler diye hiç dusunmedim
Doğum gününe denk geldi mi
Ya benim bebeğim yine grip oldu. Blalari okuldan getiriyor napicam ben. Serum fizyolojik yapıyorum ama çok huysuz. Doktora götürsem birşey veriyorlar mı?
4 yaşına kadar soğuk algınlığı vermeyin diyorlar. Biz de olduk sürekli çektim. Burun aspiratör ile bol bol temizlik ve oda nemi iyi olmalı. Ben yeni aspiratör aldım elektrik süpürgesini takılıyor çok güçlü şekilde çekiyormuş. Onu araştır istersen bendeki is görmedi neler çekmiştim.

bazen emerken uyuyor bazen de emzikle gezdirerek uyutuyoruz. annem yalnızken ayağında sallıyor toplam 4-5 defa anca olmuştur böyle. bir düzen ve rutin oluşturamadık ona göre hareket ederek uyuttum hep şimdiye kadar bir sorun yaşamamıştık ama artık geç uyuyup uyanması böyle alışırsa sıkıntı yaşayacak olmamız canımı sıkıyordediklerini deneyeceğim çok teşekkür ederim

iki çocuğunda şu an durumlar nasıl? uykuları özellikle düzenli mi? eğer öyleyse hiç canımızı sıkmayalım yaaa

gerçekten tam olarak dediğin gibi. neyi var acaba düşünmekten yoruluyoruz

1 gün oncesinde doğurdum tehlikeli değil mi supurgeye takılması. Elektirikli aspiratör cikmis belki o da iyidir

rutini olan bebekler, doğduğu an bebek arasında sessiz gezen bebeler en çok özendiğim hala bebek arabasını sevmiyor

1 gün oncesinde doğurdum tehlikeli değil mi supurgeye takılması. Elektirikli aspiratör cikmis belki o da iyidir
Bebeginizle yakın en azından doğum gününüz
Aspiratörü araştırdım. yorumlara baktım herhangi bir zararı yok. Çekme gücü çok iyi diyorlar hala elime ulaşmadı. Merak ediyorum bakalım.

Gündüz uykusu için şurada bekleyeyim (memede uyuyor, dalmak üzereyken yanına uzanıyorum uyuduğunda yavaşça kalkıyorum çok zor oluyor ) 4 gün oldu geceyi rutine koyduk 8-8 uyuyoruz

Gece eve geç gelecek eşe mesaj atılır “ senin gelme saatin bebeğin emzirme saati , alarm kurmayacağım geldiğinde uyandır bebeği emzircem”.Eve gelen eş kişisi benden önce bebeği dürterek, ismi ile seslenerek bayağı yoğun bir çabayla bebeği uyandırır, uykusunu açar sonra da beni uyandırıp uyumaya gider, Sonuç 50 dk bebeği uyutmaya çalışırkende uykusu kaçan ben .

Ya benim bebeğim yine grip oldu. Blalari okuldan getiriyor napicam ben. Serum fizyolojik yapıyorum ama çok huysuz. Doktora götürsem birşey veriyorlar mı?
Cokk geçmiş olsun. Atesi varsa ateş düşürücü veriyorlar baska da bisey vermiyorlar
Bebeginizle yakın en azından doğum gününüz
Aspiratörü araştırdım. yorumlara baktım herhangi bir zararı yok. Çekme gücü çok iyi diyorlar hala elime ulaşmadı. Merak ediyorum bakalım.
Ben kullanıyorum cok da memnunum sadece süpürgenizin cekme hizi ayari varsa en düşüğe alın ve kullanin o kadar rahat ki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…