- 30 Mayıs 2015
- 5.208
- 12.856
- 448
- 34
ben de hep beşiğinde yatırıyorumKızlar sizler bebeginizle mi yatıyorsunuz. Be doğduğundan beri besiginde uyutuyorum. Bir kaç kişi beraber yatıyoruz diye yazmış.
Ilk bebekte evimiz o kadar kalabaliktiki cocugu nasıl neyle büyüttüm bilmiyorumama hatırladığım kadar yazıyım, mama sandalyesi olmalı bence, çünkü ben almamıştım kucağımda yediriyordum ona alisti, 7 bucuk yasinda hala ben yediriyim istiyor dana, meyve filesi benim cok hoşuma gitmedi, yeni nesil gelistirilmisleri varmi bilmiyorum ama kayış gibi geviyor çocuk, cam rendeydi pek kullanmadık, plastik biberonlarin rengi cabuk soluyor, 1 yasina kadar alissin yemege arkadaslar ondan sonra turşuya kadar verin ozel yemek yapmayin, ben 3 yasina kadar salak gibi ozel yaptim, çocuk turşu yerdi babannesi ciğeri yanar ciğeri diye yedirmezdi, zeytin gevislerdi ziyan ediyor diye saklardı, o öyleydi bu böyleydi şuan çocuk sayılı ve lüks yemekler yiyor, sebze agzina surmez, meyvede yemez hic, pizza hamburger tost kofte tavuk lahmacun baska bisey yemiyor, gunde 4 ogun yemek yiyor dusunsenize her gun günde 4 defa boyle seyler hazırlığınızı, 1 yaşından sonra ne varsa yedirin
Oyy sevsinler sümüğünu, yukarda anlattim ek gida tavsiyelerimi canim
Ilk 2 ay yattım canım yatarak emziyordum koynumda da uyuyordu, burnundan süt geliyordu emerken hep, araştırdım ki burnuna ve kulağına kaçabiliyormuş kulakta enfeksiyona neden oluyormuş, bir daha yatarak emzirmedim kucağımda oturarak emziriyorum, yorganin altına saklıyorum emince beşiğe koyuyorum, uykum çok hafiftir ama işte bebekle olunca biraz uykusuz kaldım uyur kalırım üzerine düşerim, yada babası deli uyur, babası kolunu felan çarparsa diye korkum kalmadı rahatca uyuyorum
Ben gece yanıma alıp yatarak emziriyorum ondan sonra yerine koyduğumda uyanıyor sabaha kadar çok fazla uyanıyor Bu yüzden hep yanımda, babası da salona gidip uyuyor, sabah kalktığında da ne güzel uyudunuz sabaha kadar diyor
Ben babayla aynı yatakta yatıyorum. Ben uyandığımda o da uyansın diye . Hatta bu hafta gece va4diyasindan geliyor. Sabahları giderek rahatsız ediyoruzben de hep beşiğinde yatırıyorum
ben de babayla yatıyorum gece bebiş uyandığında kocam sağındaysa soluna dönüyor bebek ağlarsa emziğini versene diyor ve uyumaya devam ediyorBen babayla aynı yatakta yatıyorum. Ben uyandığımda o da uyansın diye . Hatta bu hafta gece va4diyasindan geliyor. Sabahları giderek rahatsız ediyoruzikincisi de üstüne yatarım bir şey olur diye korktuğumdan beşikte yatiriyorum. Bir kaç kişiden okuyunca filan . Böyle hır kural mı var ya da doğrusu yan yana yatmak mi diye dusundum
gel de dövmeBen gece yanıma alıp yatarak emziriyorum ondan sonra yerine koyduğumda uyanıyor sabaha kadar çok fazla uyanıyor Bu yüzden hep yanımda, babası da salona gidip uyuyor, sabah kalktığında da ne güzel uyudunuz sabaha kadar diyor
Bizimki de öyle diyordu kendisi salonda uyurken, şimdi bebeği yatağına alıştırdım geçen günlerde, evde de yatılı misafirim var, bebek senin canına okuyor diyor. Halbuki bebeğim zor bebek değil. ( allah zor bebek annelerinin yardımcısı olsun. Babalardan hayır yokBen gece yanıma alıp yatarak emziriyorum ondan sonra yerine koyduğumda uyanıyor sabaha kadar çok fazla uyanıyor Bu yüzden hep yanımda, babası da salona gidip uyuyor, sabah kalktığında da ne güzel uyudunuz sabaha kadar diyor
Merhaba, benim kizim 4 ay 10 gunluk, biz son 5 gundur tadimlara basladik. Yurt disinda yasiyorum burada 4-6 ay arasi tadimlara baslatmayi tavsiye ediyorlar, bir de kendisi cok istekli. Biz yemek yerken onu da bizi gorecegi sekilde yanimizda konumlardirdik. Hep izledi bizi, sanirim o yuzden hevesli.Ek gıdaya başlayan vsmri neler veriyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim
Süt incisi olmuştur. Evet bende sadece sol göğsüm ayda bir kez mutlaka oluyor. Bazen elimle alabiliyorum tıkacı bazen de steril iğne ucu ile açıyorum.Kızlar meme ucum sürekli tıkanıyor kremsi bi nokta, bebeğim emerken çok acıyor ucu, açıldığında acımıyor, 2 haftadır Kapalı o nokta aynı durumu yaşayan varmı, mastit değil sadece ucu sanki ısırılıyormuş gibi acıyor, buhar zeytinyağı yaptım ama derinleşmiş baya
1 , 5 hafta öncesine kadar beraber yatıyorduk.,Kızlar sizler bebeginizle mi yatıyorsunuz. Be doğduğundan beri besiginde uyutuyorum. Bir kaç kişi beraber yatıyoruz diye yazmış.
Benimki de yorgun, uykusuz iken yüzüme bakmıyor ,sanki cezalandırıyor gibi. Yatarak emzirme dışında faynı dediğiniz gibi. Bence yüreğinizi ferah tutun .Kızlar ya kzıım 4bucuk aylık kucakta göz teması kurmamak için elinden geleni yapıyor ama yatarak kuruyor gülüyor babıldıyor va va… bir de yetmıyormuş gibi kucaga alınca ters cevirtiyor etrafa bakmak için veeeee artık yatarak emiziryorum kucakta emmiyor iyice otizmden korkar oldum bugün tam 4.5aylığız
Saçmalamayın. Dış dünyayı kesfediyor. Benimki de öyle eskiden bir saat memede duran bebek. Şimdi etrafı izleyecegim diye emmiyor bile. Algıları açık. Gündüz bol bol dışa dönük gezdireceksinKızlar ya kzıım 4bucuk aylık kucakta göz teması kurmamak için elinden geleni yapıyor ama yatarak kuruyor gülüyor babıldıyor va va… bir de yetmıyormuş gibi kucaga alınca ters cevirtiyor etrafa bakmak için veeeee artık yatarak emiziryorum kucakta emmiyor iyice otizmden korkar oldum bugün tam 4.5aylığız
İlk zamanlar bende de olmuştu. Acıdığı için ben almamıştım. Acaba bebek emdi de mi yok oldu Bilmiyorum.Kızlar meme ucum sürekli tıkanıyor kremsi bi nokta, bebeğim emerken çok acıyor ucu, açıldığında acımıyor, 2 haftadır Kapalı o nokta aynı durumu yaşayan varmı, mastit değil sadece ucu sanki ısırılıyormuş gibi acıyor, buhar zeytinyağı yaptım ama derinleşmiş baya
Amin canim .valla eşim banyo yapıyor ya gözüme batıyor .Bizimki de öyle diyordu kendisi salonda uyurken, şimdi bebeği yatağına alıştırdım geçen günlerde, evde de yatılı misafirim var, bebek senin canına okuyor diyor. Halbuki bebeğim zor bebek değil. ( allah zor bebek annelerinin yardımcısı olsun. Babalardan hayır yok
Yok canım aklınıza kötüyü getirmeyin hemen, benim kızımda uzun uzun göz teması kurmuyor, dikkatleri etrafta hep, merdivene çıkınca dışarı gidecez diye seviniyor geri eve dönünce ağlıyor benimki, artık farkindalar herşeyin, tanımak görmek istiyorlarKızlar ya kzıım 4bucuk aylık kucakta göz teması kurmamak için elinden geleni yapıyor ama yatarak kuruyor gülüyor babıldıyor va va… bir de yetmıyormuş gibi kucaga alınca ters cevirtiyor etrafa bakmak için veeeee artık yatarak emiziryorum kucakta emmiyor iyice otizmden korkar oldum bugün tam 4.5aylığız
Bende elimle alıyordum şimdi derinleşmiş galiba, eşim şimdi insülin iğne almaya gitti umarım daha beter etmemSüt incisi olmuştur. Evet bende sadece sol göğsüm ayda bir kez mutlaka oluyor. Bazen elimle alabiliyorum tıkacı bazen de steril iğne ucu ile açıyorum.
Evet daha önceleri emdiğinde geçiyordu şimdi derine inmiş 2 haftadır çıkmıyorİlk zamanlar bende de olmuştu. Acıdığı için ben almamıştım. Acaba bebek emdi de mi yok oldu Bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?