2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Kizlar dungece yarım saatte bir uyandı oğlum ya . İki saatte bir uyanıyor diye laf etmiştim ya dün gece iki saati aradım valla
Bizim bebekler biraz dengesiz galiba bi günü bi gününü tutmuyor, ya açlıktan ya dişten çok uyanırlarmış sık uyanmaları normal değilmiş

Bizim bebekler biraz dengesiz galiba bi günü bi gününü tutmuyor, ya açlıktan ya dişten çok uyanırlarmış sık uyanmaları normal değilmiş
Valla kilo alımı 400 gramdi bu ay. Ama nedense b3slen3md3digini düşünüyorum. Dış yerleri beyazlamış. Kaşınıyor da olabilir

burun temizlemekten nefret ediyorum ya çok rahatsız oluyor bebişim de. galiba hava nemlendirici alacağım
Ben çok nadir temizledim . Serum fizyolojik bir kaç damla sadece tıkalı buruna damlatıyorum, bekliyorum. 5-10 dk içinde hapşırıp açılıyor. Eğer açılmazsa bir kaç damla daha damlatıyorum. Parmağımla burun kanadını sıkıştırıyorum . Sümüğü yumuşamış oluyor, öne doğru geliyor mendille alıyorum. Yumuşamış , ama öne gelmiyorsa ağız aspiratörü ile çekiyorum. Açılıyor. Hiç acıtmadığı için bebeğim rahatsız olmuyor. Tahriş de olmuyor.

O kremsi noktayı sıka sıka içini boşalttım bir iki gün öyle geçti benim

Kızlar bebeklerin odası sizce ne zaman ayrılmalı?
Ben en az 1 yaşına kadar yanımda yatması taraftarıyım park yatağında yani
Ama bebeğim geceleri yatakta dönme sesine bile uyanacak halde. Valla diken üstündeyiz hep
Gündüzleri o yanımda uyurken tv bile izlerim uyanmaz ama geceler sıkıntılı

yaaa ne kadar güzel bizimki kafasını sağa sola çeviriyor çırpınıyor yani. serum fizyolojiği tazyikli sıkmak gerekiyor aslında ama yarısı dışarı çıkıyor. sonra yumuşayınca da içeriden almam gerekiyor yine aynı sahne ağızla çekilenden denememiştim bir alayım çok sağol canım

Benim kız biraz düzeldi gibi ama hala hiç huyu olmamasına rağmen gece uykusuna yatırdığımda 45 dk uyuyup uyanıyor neden bilmiyorum gündüz uykusu gibi yapıyor geri de hemen uyumuyo
8 buçukta uyuyor 9.15te kalkıyor tekrar uyuması 10-10 buçuk. Hiç böyle değildi

Ek gıda için ben de bişeyler söyleyeyim
Benim kız ek gıda kriterlerini sağladığı için ben 15 20 gündür tadımlara başlamıştım birçok şeyi de tattı ve sıkıntı yaşamadık çok şükür. Yoğurtla başlamıştım sonra sırayla kabak, havuç, patates, elma, muz diye devam ettik dün en son yumurta sarısı ve peynir denedik sadece patatesi sevmedi neden bilmiyorum
Bir de artık yavaş yavaş desteksiz oturuyor gibi o kadar seviniyorum ki
Ek gıdaya başlamanın bir de kötü yanı var artık yediğiniz her şeye sulanıyorlar ahdhs sabah bi çay keyfim vardı ona vermiyorum diye ağladı sürekli ağzıma bakıp yalanıp durdu 2 tane yarım dişi var yediğim tosta sulanıyo ahdjsh bi sal beni be kardeşim

Son olarak geçen gün kızımın neden emmek istemediğini çözdüm sanırım
Patates yemeği yapmıştım o gün yakışıyor diye de kekik atmıştım içine. Kekik sütün tadını değiştiriyormuş sanırım o yüzden emmedi emin olmamakla beraber

Kızlar bebeğim yaklaşık 2 haftadır falan bazı geceler saat başı cırlıyor bağırıyor. Emziryorum yada emzik veriyorum susuyor sonra yine aynı şey ama uyanmıyor uykusunda yapıyor. Diş mi ne anlamadım yaşayan var mı?

benim bebeğim de gece uykusundan hep ağlayarak uyanıyor birkaç gündür. bence diş ya. ben dişe yoruyorum bilemedim uglygoddess
çok hızlısın sen ve kızına kocaman maşallahh her şeyi yemiş bitirmiş sırada tost ve çay var tabi ki S Sakura1533

Kızlar benim bebeğim de diş çıkardı tam 4 buçuk aylıkken farkettim ve farkettiğimde bir tanesinin ucu bayağı çıkmış diğeri de patlamıştı. Aslında çok huzursuzdu aniden ağlama durumları oluyodu salyası çoktu eli hep ağzındaydı ama ben bu kadar erken beklemiyordum. Bence siz de gözardı etmeyin benim gibi bilseydim rahatlatmak adına daha fazla şey yapardım biraz acemiliğime geldi . Şimdiden sonra diş granülü aldım kullanıyorum. Umarım kalanları rahat atlatır

Bu hafta bebeğim çok huysuz canima okuyor. Dış mi çıkarıyor o mu yapıyor acaba damaginda beyaz sey var dis olabilir mi? Onu rahatlatacak ne alayim beyaz toz onerdiler iyi geliyormuş. Onu mu alsam

Beşiğinde yatırıyorum,doktorlar da bunun doğru olduğunu söylüyor.doğru yapıyorsunuz,hiç merak etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…