Bizim bebekler biraz dengesiz galiba bi günü bi gününü tutmuyor, ya açlıktan ya dişten çok uyanırlarmış sık uyanmaları normal değilmişKizlar dungece yarım saatte bir uyandı oğlum ya . İki saatte bir uyanıyor diye laf etmiştim ya dün gece iki saati aradım valla
Çok geçmiş olsun, derinleşmişse acı şiddeti de artmıştırBende elimle alıyordum şimdi derinleşmiş galiba, eşim şimdi insülin iğne almaya gitti umarım daha beter etmem
Valla kilo alımı 400 gramdi bu ay. Ama nedense b3slen3md3digini düşünüyorum. Dış yerleri beyazlamış. Kaşınıyor da olabilirBizim bebekler biraz dengesiz galiba bi günü bi gününü tutmuyor, ya açlıktan ya dişten çok uyanırlarmış sık uyanmaları normal değilmiş
Bence doktora göster canım kendi kendine zarar verirsin bir şey olurEvet daha önceleri emdiğinde geçiyordu şimdi derine inmiş 2 haftadır çıkmıyor
Ben çok nadir temizledim . Serum fizyolojik bir kaç damla sadece tıkalı buruna damlatıyorum, bekliyorum. 5-10 dk içinde hapşırıp açılıyor. Eğer açılmazsa bir kaç damla daha damlatıyorum. Parmağımla burun kanadını sıkıştırıyorum . Sümüğü yumuşamış oluyor, öne doğru geliyor mendille alıyorum. Yumuşamış , ama öne gelmiyorsa ağız aspiratörü ile çekiyorum. Açılıyor. Hiç acıtmadığı için bebeğim rahatsız olmuyor. Tahriş de olmuyor.burun temizlemekten nefret ediyorum ya çok rahatsız oluyor bebişim de. galiba hava nemlendirici alacağım
Ben 2 aylıktan beri beraber yatıyorum ikimiz için de en rahatı yatarak emzirme olduKızlar sizler bebeginizle mi yatıyorsunuz. Be doğduğundan beri besiginde uyutuyorum. Bir kaç kişi beraber yatıyoruz diye yazmış.
O kremsi noktayı sıka sıka içini boşalttım bir iki gün öyle geçti benimKızlar meme ucum sürekli tıkanıyor kremsi bi nokta, bebeğim emerken çok acıyor ucu, açıldığında acımıyor, 2 haftadır Kapalı o nokta aynı durumu yaşayan varmı, mastit değil sadece ucu sanki ısırılıyormuş gibi acıyor, buhar zeytinyağı yaptım ama derinleşmiş baya
Bu ay en beteri gerçekten. Bunu atlatınca hepimiz birer bordo bereli olacağızKizlar dungece yarım saatte bir uyandı oğlum ya . İki saatte bir uyanıyor diye laf etmiştim ya dün gece iki saati aradım valla
Ben bir kere yatarak emzirmeyi denedim . Başaramadım. Nasıl yapıldığını bir izlemem gerek youtubedan..Ben 2 aylıktan beri beraber yatıyorum ikimiz için de en rahatı yatarak emzirme oldu
Ben hastaneye iade edec3gim artık. Bu benim değil diye Başka bir tane alıp geleceğim eveBu ay en beteri gerçekten. Bunu atlatınca hepimiz birer bordo bereli olacağız
yaaa ne kadar güzelBen çok nadir temizledim . Serum fizyolojik bir kaç damla sadece tıkalı buruna damlatıyorum, bekliyorum. 5-10 dk içinde hapşırıp açılıyor. Eğer açılmazsa bir kaç damla daha damlatıyorum. Parmağımla burun kanadını sıkıştırıyorum . Sümüğü yumuşamış oluyor, öne doğru geliyor mendille alıyorum. Yumuşamış , ama öne gelmiyorsa ağız aspiratörü ile çekiyorum. Açılıyor. Hiç acıtmadığı için bebeğim rahatsız olmuyor. Tahriş de olmuyor.
Beşiğinde yatırıyorum,doktorlar da bunun doğru olduğunu söylüyor.doğru yapıyorsunuz,hiç merak etmeyin.Ben babayla aynı yatakta yatıyorum. Ben uyandığımda o da uyansın diye . Hatta bu hafta gece va4diyasindan geliyor. Sabahları giderek rahatsız ediyoruzikincisi de üstüne yatarım bir şey olur diye korktuğumdan beşikte yatiriyorum. Bir kaç kişiden okuyunca filan . Böyle hır kural mı var ya da doğrusu yan yana yatmak mi diye dusundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?