- 4 Haziran 2022
- 360
- 406
- 53
- 31
Benim bebegim de böyle su sıralar huysuz da acaba ne zaman çıkar yaaBu hafta bebeğim çok huysuz canima okuyor. Dış mi çıkarıyor o mu yapıyor acaba damaginda beyaz sey var dis olabilir mi? Onu rahatlatacak ne alayim beyaz toz onerdiler iyi geliyormuş. Onu mu alsamEki Görüntüle 3328244
Tuvalete gidecek ve şu içecek vaktim yok. Tüm vaktim kızım çok huysuz uyumak istemiyor, oyuncakları istemiyor. Ne yapacağım şaşırdım.Benim bebegim de böyle su sıralar huysuz da acaba ne zaman çıkar yaa
Yarın eczaneye gidip alayım. İnşallah iyi gelirBizimde dişler şu ara çok kaşınmaya başladı bugün 5 aylık olduk artık en çok bu ikisini önerdiklerini gördüm bi kaç yakınımda kullanmıştı rahatlattığını söylediler bende deneyeceğim huzursuzluğumuz artarsa ama denemek isteyen olursa öneri olarak iliştireyim şuraya
Evet doktora sordum dünBeşiğinde yatırıyorum,doktorlar da bunun doğru olduğunu söylüyor.doğru yapıyorsunuz,hiç merak etmeyin.
Her diş tanesi bize olay yaratacak öyle gözüküyor.bana da istanbulda çok kötü olunca eczanede bi ürün önerdiler aldım iyi geliyor mu bilemedim daha sık vereyim
ben de huysuzluğunu dişe yoruyorum ya. bence de çok erken. arkadaşımın oğlu 8 aylık daha çıkarmadı. sanırım diş çıkarma zamanı genetikmiş
Bu hafta en huysuz haftasını yaşıyorum. Ne çok zormuş dün kafayı yiyecektim. Dün akşam baktım durmuyor aldım akşam 10 gibi parka çıkardım. Hemen uyudu eve geldik. Yağmur da yağsaydı yine çıkacaktım o kadar gözüm karardı. Bir tek şansım gece uyuyor ama 3.4 kez kalkıyor en az aman ağlamasın yeter kiBu arada benim bebeğim de çok huysuz diş yeri sertleşmiş dedi doktor. Akşamları diş kasiyici filan rahatlatmaya çalışıyoruz. Bazen calpol veriyorum.( aslında hiç vermek istemiyorum ama o zaman rahatlayıp uykuya geçebiliyor yanlış olduğunu biliyorum) ne yapalım. Uyku yok ,emme yok . Ama kilo alımı iyiymiş.
Allah Allah yün yatak zararli mıymış ya daha iyi diye biliyordum ilk kez duydum. Uyku tulumu belki sıcak tutabilir.Kizlar ben bebeğimi yun yatakta yatiriyorum. Normal yatakta aldım. Doktor normal yatakta yatsın dedi. Ama bu kezd3 sırtı göğüs kısmı soğuk oluyor dedi.bebegim yun yatakta sıcacık oluyordu . Ama zararlı. Ne yapmalıyım.
Zararlı derken omurgası için sordum ben canim. Icine gomuluyor cunku .O kadar hızlı baktı ki doğru düzgün bir şey soramadım.Allah Allah yün yatak zararli mıymış ya daha iyi diye biliyordum ilk kez duydum. Uyku tulumu belki sıcak tutabilir.
Her diş tanesi bize olay yaratacak öyle gözüküyor.
Bu hafta en huysuz haftasını yaşıyorum. Ne çok zormuş dün kafayı yiyecektim. Dün akşam baktım durmuyor aldım akşam 10 gibi parka çıkardım. Hemen uyudu eve geldik. Yağmur da yağsaydı yine çıkacaktım o kadar gözüm karardı. Bir tek şansım gece uyuyor ama 3.4 kez kalkıyor en az aman ağlamasın yeter ki
Normal yatakta yatması daha iyi bence de,beşiğinin yatağında yatırıyorum bende.Çünki daha bizim gibi dönemiyorlar,yun yatakta omurgası eğile bilir.Neden sırtı ve göğsü soğuk oluyor?Uyku tulumu iyi fikir bence de.Kizlar ben bebeğimi yun yatakta yatiriyorum. Normal yatakta aldım. Doktor normal yatakta yatsın dedi. Ama bu kezd3 sırtı göğüs kısmı soğuk oluyor dedi.bebegim yun yatakta sıcacık oluyordu . Ama zararlı. Ne yapmalıyım.
Son 1 haftayı biz de zor geçirdik,şimdilerde eski düzenine dönmeye başladı.Uyanık kalma süresi artık 2 saate yaklaştı,önceleri 1,5 saatti.Büyüyorlar,uyanık kalma süreleri uzamaya,uyku süreleri kısalmaya doğru gidiyor,onlar için de kolay deyil,bunlar da geçecek deyip sabredeceğiz.Her diş tanesi bize olay yaratacak öyle gözüküyor.
Bu hafta en huysuz haftasını yaşıyorum. Ne çok zormuş dün kafayı yiyecektim. Dün akşam baktım durmuyor aldım akşam 10 gibi parka çıkardım. Hemen uyudu eve geldik. Yağmur da yağsaydı yine çıkacaktım o kadar gözüm karardı. Bir tek şansım gece uyuyor ama 3.4 kez kalkıyor en az aman ağlamasın yeter ki
Evet uyku tulumu deneyeceğim. Uyanık kalma süresi iki saate yaklaştı ne güzel bir cümleNormal yatakta yatması daha iyi bence de,beşiğinin yatağında yatırıyorum bende.Çünki daha bizim gibi dönemiyorlar,yun yatakta omurgası eğile bilir.Neden sırtı ve göğsü soğuk oluyor?Uyku tulumu iyi fikir bence de.
Son 1 haftayı biz de zor geçirdik,şimdilerde eski düzenine dönmeye başladı.Uyanık kalma süresi artık 2 saate yaklaştı,önceleri 1,5 saatti.Büyüyorlar,uyanık kalma süreleri uzamaya,uyku süreleri kısalmaya doğru gidiyor,onlar için de kolay deyil,bunlar da geçecek deyip sabredeceğiz.
uyanık kalma süresi 5 saati bulmaya başladı ben huniyi takmak üzereyimNormal yatakta yatması daha iyi bence de,beşiğinin yatağında yatırıyorum bende.Çünki daha bizim gibi dönemiyorlar,yun yatakta omurgası eğile bilir.Neden sırtı ve göğsü soğuk oluyor?Uyku tulumu iyi fikir bence de.
Son 1 haftayı biz de zor geçirdik,şimdilerde eski düzenine dönmeye başladı.Uyanık kalma süresi artık 2 saate yaklaştı,önceleri 1,5 saatti.Büyüyorlar,uyanık kalma süreleri uzamaya,uyku süreleri kısalmaya doğru gidiyor,onlar için de kolay deyil,bunlar da geçecek deyip sabredeceğiz.
Canım benim bebem doğduğundan beri 16 saat uyumadigi için. 5 saat bile bana güzel geliyoruyanık kalma süresi 5 saati bulmaya başladı ben huniyi takmak üzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?