- 10 Ekim 2019
- 3.077
- 2.455
- 133
- 35
Bende saatlere göre uyutmaya çalıştım iki gün.gece daha kötü oldu.esji düzenden devamuykusunu düzeltmeye çalışırken iyice bozuldu. dün 10da uyuttuk diye sevindik 1 de uyandı taaa 3.5a kadar uyumadısonra da saat başı uyandı
Merhaba bu akıntıdan sonra süreç nasıl ilerledi? Benim de aynı şekilde akintim ve adet ağrısı gibi ağrılarım varÖnce jel gibi içerisi kanlı bi akıntı sonra kahve rengi kanla karışık akıntı geldi şimdide kahve rengi hafif kanlı devam ediyor ara ara da sancım var inşallah süreç uzamadan doğururum sancı durumuna göre hastaneye gitcem
Ah ben de düşünmüyor değilimvalla üç dört kez zaten kalkıyor benimki de . Geçen yarım saatte bir kalktı ya . Bittim o gece ben. Bugün düşündüm bebesiz işe gidip geliyordum ne güzel . İyiydim. Bazen böyle düşündüğüm için pişman oluyorum. Bir şey gelir diye başına korkuyorum. Ama ne bileyim sessiz sedasız mutluydum sanki
Onlar için de zor bizle içinde zor. Allahim bana kolaylık ver diye dua ediyorum. Dün 4.5 uyanikti zombi gibiydi. 2 saat uyanık takılıyoruz bu aralar büyüyoruz.. kendi başına oynama süreleri uzasa bu kadar yorulmazdik. Geçecek bu günler inşallahNormal yatakta yatması daha iyi bence de,beşiğinin yatağında yatırıyorum bende.Çünki daha bizim gibi dönemiyorlar,yun yatakta omurgası eğile bilir.Neden sırtı ve göğsü soğuk oluyor?Uyku tulumu iyi fikir bence de.
Son 1 haftayı biz de zor geçirdik,şimdilerde eski düzenine dönmeye başladı.Uyanık kalma süresi artık 2 saate yaklaştı,önceleri 1,5 saatti.Büyüyorlar,uyanık kalma süreleri uzamaya,uyku süreleri kısalmaya doğru gidiyor,onlar için de kolay deyil,bunlar da geçecek deyip sabredeceğiz.
Bir gün boyunca az az akıntı adet sancısı gibi devam etti ama gece sancı artmıştı uyuyamadım hiç sabah 5 gibi hastaneye gittik 3-4 cm açıklık vardı doğum başlamıştı ama düzenli sancı olmadığı için eve geldim öğleden sonra ağrılarım iyice arttı saat 4 gibi hastaneye yatışım yapıldı açıklık 6-7 cm olmuştu sonrada doğum süreci devam etti akıntının gelmesi doğum 2 gün içerisinde oldu hemen işte uzamadı günlerceMerhaba bu akıntıdan sonra süreç nasıl ilerledi? Benim de aynı şekilde akintim ve adet ağrısı gibi ağrılarım var
dün akşam uyanıklık süresi 4 saati buldu,ama gece iyi uydu,ondan bir kaç gece önce her saat başı uyanmıştı,bu günler karışık gidiyor.Ama güne erken başlamak çok önemli,bunu bir daha anladım.Evet uyku tulumu deneyeceğim. Uyanık kalma süresi iki saate yaklaştı ne güzel bir cümledarısı bize
Allah yardımcın olsun,senin oğlunun uykuları iyiydi,ne sıkıntısı var acaba?uykusunu düzeltmeye çalışırken iyice bozuldu. dün 10da uyuttuk diye sevindik 1 de uyandı taaa 3.5a kadar uyumadısonra da saat başı uyandı
sağol canım valla biraz erken uyusun diye çabaladım iyice bozuldu. belki de zamana ihtiyacı var. bu arada bi uçak yolculuğu yaptık düzeni değişti ondan oluyor sanırımdün akşam uyanıklık süresi 4 saati buldu,ama gece iyi uydu,ondan bir kaç gece önce her saat başı uyanmıştı,bu günler karışık gidiyor.Ama güne erken başlamak çok önemli,bunu bir daha anladım.
Allah yardımcın olsun,senin oğlunun uykuları iyiydi,ne sıkıntısı var acaba?
Ay ne güzel inşallah benim de böyle ilerler. 40+0 dayımBir gün boyunca az az akıntı adet sancısı gibi devam etti ama gece sancı artmıştı uyuyamadım hiç sabah 5 gibi hastaneye gittik 3-4 cm açıklık vardı doğum başlamıştı ama düzenli sancı olmadığı için eve geldim öğleden sonra ağrılarım iyice arttı saat 4 gibi hastaneye yatışım yapıldı açıklık 6-7 cm olmuştu sonrada doğum süreci devam etti akıntının gelmesi doğum 2 gün içerisinde oldu hemen işte uzamadı günlerce
Canım dakika takip et istersen. Bende ne kanlı akıntı ne su geldi. Direk sancı ile başladı. 8 cm açıklık ile gittim ben hastaneye. Anlamdım çünkü doğumun başladığınıAy ne güzel inşallah benim de böyle ilerler. 40+0 dayım
Canım dakika takip et istersen. Bende ne kanlı akıntı ne su geldi. Direk sancı ile başladı. 8 cm açıklık ile gittim ben hastaneye. Anlamdım çünkü doğumun başladığını
Doktorum da bana hemen gelme sancılar siklasinca gelirsin dedi. Gün boyu bebek çok hareketli hala da öyle. Vajinaya baskı yapıyor. Zor yürüyüş yaptım. Düzenli sancı gerçekten kendini hissettiriyor mu? Ya da sancı nereden geliyor? Belden, vajinadan, karından?Bir gün boyunca az az akıntı adet sancısı gibi devam etti ama gece sancı artmıştı uyuyamadım hiç sabah 5 gibi hastaneye gittik 3-4 cm açıklık vardı doğum başlamıştı ama düzenli sancı olmadığı için eve geldim öğleden sonra ağrılarım iyice arttı saat 4 gibi hastaneye yatışım yapıldı açıklık 6-7 cm olmuştu sonrada doğum süreci devam etti akıntının gelmesi doğum 2 gün içerisinde oldu hemen işte uzamadı günlerce
Peki sanciniz nereden geldi? Belden, vajinadan, karından? İlk gebeligim o yüzden bilemiyorum.Canım dakika takip et istersen. Bende ne kanlı akıntı ne su geldi. Direk sancı ile başladı. 8 cm açıklık ile gittim ben hastaneye. Anlamdım çünkü doğumun başladığını
Sancı kaç dk da bir geliyor diye dakika tutacaksınumarım böyle olmaz çünkü hastane bana uzakta. Dakika ile nasıl oluyor inşallah anlayabilirim. Bugün bebek çok hareketli, karnım geriliyor, sağdan soldan çıkıyor. Vajinaya baskı yapıyor, arkaya da baskı yapıyor. Ama bunlar düzenli mi anlayamıyorum. Çok hareketli.
Benimde ilk bebegim. İçini ferah tut. İnan hatırlamıyorum sancınin nereden geldiğini. Benim sancimın başlamasıyla doğumu. İki buçuk saat içinde oldu. Umarım seninde öyle olurPeki sanciniz nereden geldi? Belden, vajinadan, karından? İlk gebeligim o yüzden bilemiyorum.
Hadi hayırlısı inşallah anlarımSancı kaç dk da bir geliyor diye dakika tutacaksın
. Mesela benimki 4 dakika da bir geliyordu. Tabi ben yine anlamamistim
Dk tut düzenli olduğunda aralıklar sıklaştığında fark ediyorsun herkesin sancı farklı geliyor benim belden bacaklarıma vuruyordu kiminin karnı kiminin beli ağrıyor sancı gelip geçiyor gelip geçiyor açılma arttıkça zaten sıklaşıyor her zaman suda gelmiyor benim 9 cm açıklığımda bile suyum gelmemişti ebe 10 cm olunca kendi patlattı kimininde sancısız birden bire suyu geliyorDoktorum da bana hemen gelme sancılar siklasinca gelirsin dedi. Gün boyu bebek çok hareketli hala da öyle. Vajinaya baskı yapıyor. Zor yürüyüş yaptım. Düzenli sancı gerçekten kendini hissettiriyor mu? Ya da sancı nereden geliyor? Belden, vajinadan, karından?
Anlarsın canım. Ben hep kendimi nişan gelecek , su gelecek diye sartlandirdim. Ben suya ,nişan olmadan da başlıyor doğum.diye yazdimHadi hayırlısı inşallah anlarım
Toplamda kaç kilo5.ay kontrolümüzü olduk bugün, 340 gr almış doktor az buldu
7340Toplamda kaç kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?