2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Merhaba bu akıntıdan sonra süreç nasıl ilerledi? Benim de aynı şekilde akintim ve adet ağrısı gibi ağrılarım var

Ah ben de düşünmüyor değilim Sonra pişmanlık duygusu yaşıyorum. Şu sıralar sık çalışırken rüyamda görüyorum. Çalışmayı özledim
Onlar için de zor bizle içinde zor. Allahim bana kolaylık ver diye dua ediyorum. Dün 4.5 uyanikti zombi gibiydi. 2 saat uyanık takılıyoruz bu aralar büyüyoruz.. kendi başına oynama süreleri uzasa bu kadar yorulmazdik. Geçecek bu günler inşallah

Merhaba bu akıntıdan sonra süreç nasıl ilerledi? Benim de aynı şekilde akintim ve adet ağrısı gibi ağrılarım var
Bir gün boyunca az az akıntı adet sancısı gibi devam etti ama gece sancı artmıştı uyuyamadım hiç sabah 5 gibi hastaneye gittik 3-4 cm açıklık vardı doğum başlamıştı ama düzenli sancı olmadığı için eve geldim öğleden sonra ağrılarım iyice arttı saat 4 gibi hastaneye yatışım yapıldı açıklık 6-7 cm olmuştu sonrada doğum süreci devam etti akıntının gelmesi doğum 2 gün içerisinde oldu hemen işte uzamadı günlerce

Evet uyku tulumu deneyeceğim. Uyanık kalma süresi iki saate yaklaştı ne güzel bir cümle darısı bize
dün akşam uyanıklık süresi 4 saati buldu,ama gece iyi uydu,ondan bir kaç gece önce her saat başı uyanmıştı,bu günler karışık gidiyor.Ama güne erken başlamak çok önemli,bunu bir daha anladım.
uykusunu düzeltmeye çalışırken iyice bozuldu. dün 10da uyuttuk diye sevindik 1 de uyandı taaa 3.5a kadar uyumadı sonra da saat başı uyandı
Allah yardımcın olsun,senin oğlunun uykuları iyiydi,ne sıkıntısı var acaba?

sağol canım valla biraz erken uyusun diye çabaladım iyice bozuldu. belki de zamana ihtiyacı var. bu arada bi uçak yolculuğu yaptık düzeni değişti ondan oluyor sanırım

Ay ne güzel inşallah benim de böyle ilerler. 40+0 dayım

Kızlar doktor demir ilacı başladı. Bir de sağlık ocağının verdiği d vitaminin tarihi geçmiş ( hep beni bulur bunlar) yeni d vit markası istedim doktordan. İki kutunun üstünde de 4 _ 10 yaş arası uygundur diyor. Sıkıntı olmaz herhalde doktor verdi sonuçta. Sizlerin ilaç kutusunda da öyle mi yaziyor

Canım dakika takip et istersen. Bende ne kanlı akıntı ne su geldi. Direk sancı ile başladı. 8 cm açıklık ile gittim ben hastaneye. Anlamdım çünkü doğumun başladığını
umarım böyle olmaz çünkü hastane bana uzakta. Dakika ile nasıl oluyor inşallah anlayabilirim. Bugün bebek çok hareketli, karnım geriliyor, sağdan soldan çıkıyor. Vajinaya baskı yapıyor, arkaya da baskı yapıyor. Ama bunlar düzenli mi anlayamıyorum. Çok hareketli.

Doktorum da bana hemen gelme sancılar siklasinca gelirsin dedi. Gün boyu bebek çok hareketli hala da öyle. Vajinaya baskı yapıyor. Zor yürüyüş yaptım. Düzenli sancı gerçekten kendini hissettiriyor mu? Ya da sancı nereden geliyor? Belden, vajinadan, karından?

Sancı kaç dk da bir geliyor diye dakika tutacaksın
. Mesela benimki 4 dakika da bir geliyordu. Tabi ben yine anlamamistim

Dk tut düzenli olduğunda aralıklar sıklaştığında fark ediyorsun herkesin sancı farklı geliyor benim belden bacaklarıma vuruyordu kiminin karnı kiminin beli ağrıyor sancı gelip geçiyor gelip geçiyor açılma arttıkça zaten sıklaşıyor her zaman suda gelmiyor benim 9 cm açıklığımda bile suyum gelmemişti ebe 10 cm olunca kendi patlattı kimininde sancısız birden bire suyu geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…