Biz bestiron kullanıyoruz onda da 4-10 yaş yazıyor.Kızlar doktor demir ilacı başladı. Bir de sağlık ocağının verdiği d vitaminin tarihi geçmiş ( hep beni bulur bunlar) yeni d vit markası istedim doktordan. İki kutunun üstünde de 4 _ 10 yaş arası uygundur diyor. Sıkıntı olmaz herhalde doktor verdi sonuçta. Sizlerin ilaç kutusunda da öyle mi yaziyor
Bebeği kaç aylık canım. Benim bebegim dört buçuk aylık 7100 geldi. Doktor beş aylık kilosunu yakalamış dedi. Biraz kiloluya getirdi laafi
Canım ne zamandan beri kullanıyorsun. Ben dün ilk defa kullandım. Kakasinda bir sürü kirmiziliklar var kan mı değil mi bilemedim. İlaç siz de böyle bir etki yaptı miBiz bestiron kullanıyoruz onda da 4-10 yaş yazıyor.
5 aylık, 6 aylıkken doğum kilosunun 2 katı olması gerekiyormuş, olacak gibi değil ama sankiBebeği kaç aylık canım. Benim bebegim dört buçuk aylık 7100 geldi. Doktor beş aylık kilosunu yakalamış dedi. Biraz kiloluya getirdi laafi
4. Ayda başladık, öyle bi şey görmedim benCanım ne zamandan beri kullanıyorsun. Ben dün ilk defa kullandım. Kakasinda bir sürü kirmiziliklar var kan mı değil mi bilemedim. İlaç siz de böyle bir etki yaptı mi
Valla her doktor fark bir şey mi söylüyor. Benim bebeğimin kilosuna 5 ayı yakalamış dediğine gör sizin bebegin kilosu da normal.olmasi Lazım gibi geldi. Canını sıkma sağlığı yerinde mi. Kiloyu elbet alir.5 aylık, 6 aylıkken doğum kilosunun 2 katı olması gerekiyormuş, olacak gibi değil ama sanki
Bugun yine verdim bakalım kakasinda bir şey olacak mı?4. Ayda başladık, öyle bi şey görmedim ben
Dikkatli bak kan mı diye canım, içinde C vitamini var o alerji yapabilir, ocean marka bizde alerji yapmıştı.Bugun yine verdim bakalım kakasinda bir şey olacak mı?
Şeftali bilemedim ya . Ek gıdaya başlayınca bile bir kaşık yoğurt ile başlanıyor tatsız tuzsuz bir şeyle. Şeftaliden sonra su da vermek gerekir sankibugün bebeğime dayanamadım şeftali verdim. emziğe koyup. resmen saldırdı ya ben artık böyle az az vereceğim kendini hazır hissediyor demek ki bebişim. 6.aydan önce vermem diyordum ama gün boyu hiç durmadı bi vereyim dedim
ben biraz salarak ilerlemeye karar verdim anladığım kadarıyla kesin bir kural yok herkes kafasına göre yorumlamış bu dönemi tahılla başlayan bile varŞeftali bilemedim ya . Ek gıdaya başlayınca bile bir kaşık yoğurt ile başlanıyor tatsız tuzsuz bir şeyle. Şeftaliden sonra su da vermek gerekir sanki
çok geçmiş olsun prospektüsünü okuyun benceKızlar boğazım çok kötü faranjit olmuşum emzirme doneminde hangi antibiyotik kullanılıyor bebege zararı olmayan mahrumiyet bölgesindeyim şehre baya uzağım evde amoklavin 1000 lik antibiyotik var ama bilemiyorum daha önce benim durumumda olup antibiyotik kullanan oldumu
Ben mastit olduğum da agumentin kullanmıştım. Ama dr görmesi en sağlıklısı bilemedim şimdi.Kızlar boğazım çok kötü faranjit olmuşum emzirme doneminde hangi antibiyotik kullanılıyor bebege zararı olmayan mahrumiyet bölgesindeyim şehre baya uzağım evde amoklavin 1000 lik antibiyotik var ama bilemiyorum daha önce benim durumumda olup antibiyotik kullanan oldumu
Demir ilaçlarını 1 yaşına kadar kullanacaklar diye biliyorum. İndirim varsa kaçırma derim 2ci yi alırdım.kızlar ocean ürünleri hepsi buradada indirimde acaba 1 kutu demir yeter mi yoksa 2.kutu alınmalı mı
Ohaa tahıl mi ? Su ihtiyacına dikkat et canım. Ben biraz labne peynir sürdüm ama oralı olmadı. Sutten devamben biraz salarak ilerlemeye karar verdim anladığım kadarıyla kesin bir kural yok herkes kafasına göre yorumlamış bu dönemi tahılla başlayan bile var
Canım doktora sormak en mantıklısı. Sütten geçerken en az zararlı olanı veriyorlar diye biliyorum. Online doktorlar oluyor bir sor istersenKızlar boğazım çok kötü faranjit olmuşum emzirme doneminde hangi antibiyotik kullanılıyor bebege zararı olmayan mahrumiyet bölgesindeyim şehre baya uzağım evde amoklavin 1000 lik antibiyotik var ama bilemiyorum daha önce benim durumumda olup antibiyotik kullanan oldumu
Canım bizim mahalle de çok bebek olmadığı için doğru düzgün ne d vit ne demir ilacı var. Verdikleri d vit tarihi geçmişti. Özel doktora götürüp istedik ilaç markasiCesaret edemiyorum kullanmaya antibiyotigi
Bir sorum daha olacak saglik ocagi bize ferrum demir damlasi verdi onu kullanan varmi acaba
Ben de avokado verdim çok azıcık yedi canımbugün bebeğime dayanamadım şeftali verdim. emziğe koyup. resmen saldırdı ya ben artık böyle az az vereceğim kendini hazır hissediyor demek ki bebişim. 6.aydan önce vermem diyordum ama gün boyu hiç durmadı bi vereyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?