2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Biz bestiron kullanıyoruz onda da 4-10 yaş yazıyor.

5 aylık, 6 aylıkken doğum kilosunun 2 katı olması gerekiyormuş, olacak gibi değil ama sanki
Valla her doktor fark bir şey mi söylüyor. Benim bebeğimin kilosuna 5 ayı yakalamış dediğine gör sizin bebegin kilosu da normal.olmasi Lazım gibi geldi. Canını sıkma sağlığı yerinde mi. Kiloyu elbet alir.

kızlar ocean ürünleri hepsi buradada indirimde acaba 1 kutu demir yeter mi yoksa 2.kutu alınmalı mı

bugün bebeğime dayanamadım şeftali verdim. emziğe koyup. resmen saldırdı ya ben artık böyle az az vereceğim kendini hazır hissediyor demek ki bebişim. 6.aydan önce vermem diyordum ama gün boyu hiç durmadı bi vereyim dedim

Şeftali bilemedim ya . Ek gıdaya başlayınca bile bir kaşık yoğurt ile başlanıyor tatsız tuzsuz bir şeyle. Şeftaliden sonra su da vermek gerekir sanki

Kızlar boğazım çok kötü faranjit olmuşum emzirme doneminde hangi antibiyotik kullanılıyor bebege zararı olmayan mahrumiyet bölgesindeyim şehre baya uzağım evde amoklavin 1000 lik antibiyotik var ama bilemiyorum daha önce benim durumumda olup antibiyotik kullanan oldumu

Şeftali bilemedim ya . Ek gıdaya başlayınca bile bir kaşık yoğurt ile başlanıyor tatsız tuzsuz bir şeyle. Şeftaliden sonra su da vermek gerekir sanki
ben biraz salarak ilerlemeye karar verdim anladığım kadarıyla kesin bir kural yok herkes kafasına göre yorumlamış bu dönemi tahılla başlayan bile var

çok geçmiş olsun prospektüsünü okuyun bence

Ben mastit olduğum da agumentin kullanmıştım. Ama dr görmesi en sağlıklısı bilemedim şimdi.
kızlar ocean ürünleri hepsi buradada indirimde acaba 1 kutu demir yeter mi yoksa 2.kutu alınmalı mı
Demir ilaçlarını 1 yaşına kadar kullanacaklar diye biliyorum. İndirim varsa kaçırma derim 2ci yi alırdım.

Cesaret edemiyorum kullanmaya antibiyotigi
Bir sorum daha olacak saglik ocagi bize ferrum demir damlasi verdi onu kullanan varmi acaba

ben biraz salarak ilerlemeye karar verdim anladığım kadarıyla kesin bir kural yok herkes kafasına göre yorumlamış bu dönemi tahılla başlayan bile var
Ohaa tahıl mi ? Su ihtiyacına dikkat et canım. Ben biraz labne peynir sürdüm ama oralı olmadı. Sutten devam

Son düzenleme:
Canım doktora sormak en mantıklısı. Sütten geçerken en az zararlı olanı veriyorlar diye biliyorum. Online doktorlar oluyor bir sor istersen

Cesaret edemiyorum kullanmaya antibiyotigi
Bir sorum daha olacak saglik ocagi bize ferrum demir damlasi verdi onu kullanan varmi acaba
Canım bizim mahalle de çok bebek olmadığı için doğru düzgün ne d vit ne demir ilacı var. Verdikleri d vit tarihi geçmişti. Özel doktora götürüp istedik ilaç markasi

Ben de avokado verdim çok azıcık yedi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…