2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
134 tlye inmişti geri 178 olmuş burda eczaneden 230 a almıştık

Ohaa tahıl mi ? Su ihtiyacına dikkat et canım. Ben biraz labne peynir sürdüm ama oralı olmadı. Sutten devam
evet canım ben de çok şaşırdım ama kesin bir kuralı yokmuş ben tadımlara sebzeyle başlayacağım annemin vermesi için çorba karışımları aldım. annem bir de yoğurt verecek evde kendi mayaladığımız. bunlar için 6.ayı bekliyorum inşallah

Çorba karışımı derken canım nasıl oluyor anlamdim

kızlar mutlaka izleyin dr osman gönülal’ın katı gıda videosunu. bayağı yol gösterici oldu mesela 9.aya kadar su vermeye gerek yokmuş

Tembellik edip aynı göğsümü vermişim galiba uzun zaman sonra tekrardan merhaba mastit
sağol canım sana da çok geçmiş olsun.. benimki doğru düzgün tutmadığı için çok değiştiriyorum ve memelerim minicik kaldı

kızlar mutlaka izleyin dr osman gönülal’ın katı gıda videosunu. bayağı yol gösterici oldu mesela 9.aya kadar su vermeye gerek yokmuş
ben izledim,ben de tavsiye ederim.Oğlum 3-4 gün önce elimdeki trabzon hurmasını ağzına doğru çekerek suyunu içti,ben çekince ağladı,o yüzden bir az daha sömürmesine izin verdim.Ne yersem de dikkatlice izliyor,içim acıyor.6 ayı bitse de başlasak.Oturmadan başlamak istemiyorum.

aynen canım bizde de tek eksik desteksiz oturabilmesi. tülin ebe de destek vererek mama sandalyesinde oturtabilirsiniz diyor
ben blw yapmak istiyorum allah yardımcımız olsun azıcık stres sardı haşlama derecesini falan iyi ayarlamak lazım ama sanırım ilk 1 ay çatalla ezerek vermemiz gerekiyor. direkt eline vermemeliyiz yanlış biliyor da olabilirim

sağol canım sana da çok geçmiş olsun.. benimki doğru düzgün tutmadığı için çok değiştiriyorum ve memelerim minicik kaldı
Teşekkür ederim canım. Benim ki de zor tutuyor bazen uzanarak, bazen yürüyerek, bazen naparsam yapiyim inat ediyor. Parmağını emdiği kadar beni emse tosbiş olurdu galiba

Teşekkür ederim canım. Benim ki de zor tutuyor bazen uzanarak, bazen yürüyerek, bazen naparsam yapiyim inat ediyor. Parmağını emdiği kadar beni emse tosbiş olurdu galiba
aynen öyle ya eli ve eline geçirdiği her şeyi ağzına alıyor meme hariç

Aynen 2 haftada 200 gr falan almış doğru düzgün emmiyor ki iyi olsun da napalım düzene biner inşallah
üzülme benimki ayda 200 gr almıştı şimdi daha iyi ve çişli bezleri full doluydu yani aç kalmıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…