- 30 Mayıs 2015
- 5.208
- 12.856
- 448
- 34
134 tlye inmişti geri 178 olmuş burda eczaneden 230 a almıştıkBen mastit olduğum da agumentin kullanmıştım. Ama dr görmesi en sağlıklısı bilemedim şimdi.
Demir ilaçlarını 1 yaşına kadar kullanacaklar diye biliyorum. İndirim varsa kaçırma derim 2ci yi alırdım.
ay çok hoşuma gitti benim yaBen de avokado verdim çok azıcık yedi canım
evet canım ben de çok şaşırdım ama kesin bir kuralı yokmuş ben tadımlara sebzeyle başlayacağım annemin vermesi için çorba karışımları aldım. annem bir de yoğurt verecek evde kendi mayaladığımız. bunlar için 6.ayı bekliyorum inşallahOhaa tahıl mi ? Su ihtiyacına dikkat et canım. Ben biraz labne peynir sürdüm ama oralı olmadı. Sutten devam
Ben meyve vermeye çekiniyorum ya tatlı iya alışır da çorbaları falan içmezse diyeay çok hoşuma gitti benim ya
Çorba karışımı derken canım nasıl oluyor anlamdimevet canım ben de çok şaşırdım ama kesin bir kuralı yokmuş ben tadımlara sebzeyle başlayacağım annemin vermesi için çorba karışımları aldım. annem bir de yoğurt verecek evde kendi mayaladığımız. bunlar için 6.ayı bekliyorum inşallah
makarna lütfen diye bir marka var oradan aldımÇorba karışımı derken canım nasıl oluyor anlamdim
bu olabilir inşallah olmazBen meyve vermeye çekiniyorum ya tatlı iya alışır da çorbaları falan içmezse diye
Ayyy 5 aydır herkesin su ver su ver su ver susuz bıraktın demesinden illallah geldiiiii yetoookızlar mutlaka izleyin dr osman gönülal’ın katı gıda videosunu. bayağı yol gösterici oldu mesela 9.aya kadar su vermeye gerek yokmuş
evet ya ben bi defa pes edip verdim oğlum su kustuAyyy 5 aydır herkesin su ver su ver su ver susuz bıraktın demesinden illallah geldiiiii yetooo
Allah korusunn çok geçmiş olsun. Minnacık mideleri var suyla mı dolduralım anlamıyorlar yaevet ya ben bi defa pes edip verdim oğlum su kustusu besin zehirlenmesi yapabilirmiş sonradan öğrendim
sağol canım sana da çok geçmiş olsun.. benimki doğru düzgün tutmadığı için çok değiştiriyorum ve memelerim minicik kaldıTembellik edip aynı göğsümü vermişim galiba uzun zaman sonra tekrardan merhaba mastit
ben izledim,ben de tavsiye ederim.Oğlum 3-4 gün önce elimdeki trabzon hurmasını ağzına doğru çekerek suyunu içti,ben çekince ağladı,o yüzden bir az daha sömürmesine izin verdim.Ne yersem de dikkatlice izliyor,içim acıyor.6 ayı bitse de başlasak.Oturmadan başlamak istemiyorum.kızlar mutlaka izleyin dr osman gönülal’ın katı gıda videosunu. bayağı yol gösterici oldu mesela 9.aya kadar su vermeye gerek yokmuş
aynen canım bizde de tek eksik desteksiz oturabilmesi. tülin ebe de destek vererek mama sandalyesinde oturtabilirsiniz diyorben izledim,ben de tavsiye ederim.Oğlum 3-4 gün önce elimdeki trabzon hurmasını ağzına doğru çekerek suyunu içti,ben çekince ağladı,o yüzden bir az daha sömürmesine izin verdim.Ne yersem de dikkatlice izliyor,içim acıyor.6 ayı bitse de başlasak.Oturmadan başlamak istemiyorum.
Teşekkür ederim canım. Benim ki de zor tutuyor bazen uzanarak, bazen yürüyerek, bazen naparsam yapiyim inat ediyor. Parmağını emdiği kadar beni emse tosbiş olurdu galibasağol canım sana da çok geçmiş olsun.. benimki doğru düzgün tutmadığı için çok değiştiriyorum ve memelerim minicik kaldı
aynen öyle ya eli ve eline geçirdiği her şeyi ağzına alıyorTeşekkür ederim canım. Benim ki de zor tutuyor bazen uzanarak, bazen yürüyerek, bazen naparsam yapiyim inat ediyor. Parmağını emdiği kadar beni emse tosbiş olurdu galiba
üzülme benimki ayda 200 gr almıştı şimdi daha iyi ve çişli bezleri full doluydu yani aç kalmıyorlarAynen 2 haftada 200 gr falan almış doğru düzgün emmiyor ki iyi olsun da napalım düzene biner inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?