- 30 Mayıs 2015
- 5.208
- 12.856
- 448
- 34
Bende dayanamadım mandalina verdim, arada bi yudum su veriyorum bardakla icmeyi seviyor,bugün bebeğime dayanamadım şeftali verdim. emziğe koyup. resmen saldırdı ya ben artık böyle az az vereceğim kendini hazır hissediyor demek ki bebişim. 6.aydan önce vermem diyordum ama gün boyu hiç durmadı bi vereyim dedim
Osman hoca blw yi 8 aydan önce önermiyor ben blw ye başlamiycam 8 aylık olsun öyle başlarım, 2 hafta kadar sonrada burda bi dr a götürür bilgi alırim 6 ay icinaynen canım bizde de tek eksik desteksiz oturabilmesi. tülin ebe de destek vererek mama sandalyesinde oturtabilirsiniz diyor
ben blw yapmak istiyorum allah yardımcımız olsun azıcık stres sardı haşlama derecesini falan iyi ayarlamak lazımama sanırım ilk 1 ay çatalla ezerek vermemiz gerekiyor. direkt eline vermemeliyiz yanlış biliyor da olabilirim
Aynen canım bizim de çişler normal. Önceki aylara göre daha çok hareketlendiler dolayısıyla azalacak kilo alımlarıüzülme benimki ayda 200 gr almıştı şimdi daha iyi ve çişli bezleri full doluydu yani aç kalmıyorlar
4te bi uyandı sanki sabah olmuş,gülücükler atıyor. 1 saat keyif yaptı, tekrar uyuttum. Uyudugu da 45 dkemzirip yerine koyunca uyuyan bebiş bu saatte fal taşı gözlerle bana bakıyoray artık sinirden gülüyorum
Dün gece benimki de 1 de uyandı tekrar 4 de uyudu 3 saat oyladım gece, insanlar 3 aylık bebeklerinibırakıp nasıl çalışmaya başlıyor anlamıyorum, annem artık 1 aya işe dönersin diyor, işin garibi sanki dediğin gibi hiç uykusu olmaması sanki sabah uyanmış öyle mutlu, acaba bazı bebekler gerçekten uykuyu mu sevmiyor, tüm gün artı gece ilgilenmekten çok yoruldum4te bi uyandı sanki sabah olmuş,gülücükler atıyor. 1 saat keyif yaptı, tekrar uyuttum. Uyudugu da 45 dk
O anda bir de gülüyorlar şapsikleremzirip yerine koyunca uyuyan bebiş bu saatte fal taşı gözlerle bana bakıyoray artık sinirden gülüyorum
Ben de hayret ediyorum küçük bebeği olup çalışanlara. Ben ücretsiz izne ayrıldım yoksa nasıl okula gelip ders anlatırdım bu uykusuzlukla bilemiyorum..Dün gece benimki de 1 de uyandı tekrar 4 de uyudu 3 saat oyladım gece, insanlar 3 aylık bebeklerinibırakıp nasıl çalışmaya başlıyor anlamıyorum, annem artık 1 aya işe dönersin diyor, işin garibi sanki dediğin gibi hiç uykusu olmaması sanki sabah uyanmış öyle mutlu, acaba bazı bebekler gerçekten uykuyu mu sevmiyor, tüm gün artı gece ilgilenmekten çok yoruldum
kesinlikle katılıyorum ben de ayrıldımBen de hayret ediyorum küçük bebeği olup çalışanlara. Ben ücretsiz izne ayrıldım yoksa nasıl okula gelip ders anlatırdım bu uykusuzlukla bilemiyorum..
evet ya aşırı enerjik oluyorlarO anda bir de gülüyorlar şapsiklerHiç oralı olmuyorum uyumuş rolü yaparak tekrar uyku modu.
Dedim sana istebu olabilir inşallah olmazşimdi izledim osman gönülal da tatsız şeylerden başlayın demiş
Hahha bizim bebe de gariban gibi kahvaltı da beni izliyor . Sanki cezalandirmisim gibi.ben izledim,ben de tavsiye ederim.Oğlum 3-4 gün önce elimdeki trabzon hurmasını ağzına doğru çekerek suyunu içti,ben çekince ağladı,o yüzden bir az daha sömürmesine izin verdim.Ne yersem de dikkatlice izliyor,içim acıyor.6 ayı bitse de başlasak.Oturmadan başlamak istemiyorum.
Benim bebeğim de uyku sevmiyor maal3sef . Gündüz uyutmaya çalışıyorum yarım saat uyursa süper bir şey benim için. Ama o da geceyi etkiliyirmus. Gündüz az uyuyup uyanan bebek gece de öyle devam ediyormuş. Ben de işe başlayacağım. Ne oalcqk bilmiyorum çünkü çok yoruyor bu olayDün gece benimki de 1 de uyandı tekrar 4 de uyudu 3 saat oyladım gece, insanlar 3 aylık bebeklerinibırakıp nasıl çalışmaya başlıyor anlamıyorum, annem artık 1 aya işe dönersin diyor, işin garibi sanki dediğin gibi hiç uykusu olmaması sanki sabah uyanmış öyle mutlu, acaba bazı bebekler gerçekten uykuyu mu sevmiyor, tüm gün artı gece ilgilenmekten çok yoruldum
El mahkum . Bu ayın sonunda işe başlayacağım. Ben bir anne olarak bebeğim bazen sinirlerimi yıpratıyor. Annemin ameliyat olmasi lazım. Nasıl bakılacak bilmiyorumBen de hayret ediyorum küçük bebeği olup çalışanlara. Ben ücretsiz izne ayrıldım yoksa nasıl okula gelip ders anlatırdım bu uykusuzlukla bilemiyorum..
Aynene bende ilk 1 ay ezip vereyim,önüne mi koyayım kararsız kaldım.O konuda araştırma yapacağımaynen canım bizde de tek eksik desteksiz oturabilmesi. tülin ebe de destek vererek mama sandalyesinde oturtabilirsiniz diyor
ben blw yapmak istiyorum allah yardımcımız olsun azıcık stres sardı haşlama derecesini falan iyi ayarlamak lazımama sanırım ilk 1 ay çatalla ezerek vermemiz gerekiyor. direkt eline vermemeliyiz yanlış biliyor da olabilirim
benim oğlum da önünde ne varsa çekmeye çalışıyor,10 gün önce babasının kucağındayken yandaki tabağı çekmiştiKizlar bebeğim hep huysuz , mizmizdi ama ilk yaramazligini yapti. Yemek sofrasında kucağıma oturttum telefon da hemen önündeydi çekti yere düştütelefonu yeni yaptırdık. Erkek çocuğu yaramaz derler de bu biraz erken ol galiba
ilk ay ezip vermrk gerekiyormuş canım. ben işe başlama durumuna göre çorba ve yoğurt da vereceğim artık allah ne verdiyseAynene bende ilk 1 ay ezip vereyim,önüne mi koyayım kararsız kaldım.O konuda araştırma yapacağım
benim oğlum da önünde ne varsa çekmeye çalışıyor,10 gün önce babasının kucağındayken yandaki tabağı çekmişti
benimki de beni çok korkutuyor çektiğim her videonun sonu onun telefonu elleriyle yakalayıp ağzına çekmesinden ibaretKizlar bebeğim hep huysuz , mizmizdi ama ilk yaramazligini yapti. Yemek sofrasında kucağıma oturttum telefon da hemen önündeydi çekti yere düştütelefonu yeni yaptırdık. Erkek çocuğu yaramaz derler de bu biraz erken ol galiba
Aynene bende ilk 1 ay ezip vereyim,önüne mi koyayım kararsız kaldım.O konuda araştırma yapacağım
benim oğlum da önünde ne varsa çekmeye çalışıyor,10 gün önce babasının kucağındayken yandaki tabağı çekmişti
benimki de beni çok korkutuyor çektiğim her videonun sonu onun telefonu elleriyle yakalayıp ağzına çekmesinden ibaret
Allah yardımcınız olsun. Umarım bakacak biri bulunur. Ben ücretsiz izinde olmasam kim bakardı bilmiyorum. Annem de uygun değildi bebenin kırkından sonra. Şimdiden izin bitince ne olacak onu düşünüyorumEl mahkum . Bu ayın sonunda işe başlayacağım. Ben bir anne olarak bebeğim bazen sinirlerimi yıpratıyor. Annemin ameliyat olmasi lazım. Nasıl bakılacak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?