2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Bende dayanamadım mandalina verdim, arada bi yudum su veriyorum bardakla icmeyi seviyor,
bisey yiyip içerken elini uzatiyor vermezsem ağlıyor, yavastan basliyoruz artik

Osman hoca blw yi 8 aydan önce önermiyor ben blw ye başlamiycam 8 aylık olsun öyle başlarım, 2 hafta kadar sonrada burda bi dr a götürür bilgi alırim 6 ay icin

emzirip yerine koyunca uyuyan bebiş bu saatte fal taşı gözlerle bana bakıyor ay artık sinirden gülüyorum

4te bi uyandı sanki sabah olmuş,gülücükler atıyor. 1 saat keyif yaptı, tekrar uyuttum. Uyudugu da 45 dk
Dün gece benimki de 1 de uyandı tekrar 4 de uyudu 3 saat oyladım gece, insanlar 3 aylık bebeklerinibırakıp nasıl çalışmaya başlıyor anlamıyorum, annem artık 1 aya işe dönersin diyor, işin garibi sanki dediğin gibi hiç uykusu olmaması sanki sabah uyanmış öyle mutlu, acaba bazı bebekler gerçekten uykuyu mu sevmiyor, tüm gün artı gece ilgilenmekten çok yoruldum

Ben de hayret ediyorum küçük bebeği olup çalışanlara. Ben ücretsiz izne ayrıldım yoksa nasıl okula gelip ders anlatırdım bu uykusuzlukla bilemiyorum..

O anda bir de gülüyorlar şapsikler Hiç oralı olmuyorum uyumuş rolü yaparak tekrar uyku modu.
evet ya aşırı enerjik oluyorlar
benim akşam erken yatsın diye yaptığım tüm taktikler ters tepsi ilk defa geceleri uyanıyor.

Hahha bizim bebe de gariban gibi kahvaltı da beni izliyor . Sanki cezalandirmisim gibi.

Benim bebeğim de uyku sevmiyor maal3sef . Gündüz uyutmaya çalışıyorum yarım saat uyursa süper bir şey benim için. Ama o da geceyi etkiliyirmus. Gündüz az uyuyup uyanan bebek gece de öyle devam ediyormuş. Ben de işe başlayacağım. Ne oalcqk bilmiyorum çünkü çok yoruyor bu olay

Ben de hayret ediyorum küçük bebeği olup çalışanlara. Ben ücretsiz izne ayrıldım yoksa nasıl okula gelip ders anlatırdım bu uykusuzlukla bilemiyorum..
El mahkum . Bu ayın sonunda işe başlayacağım. Ben bir anne olarak bebeğim bazen sinirlerimi yıpratıyor. Annemin ameliyat olmasi lazım. Nasıl bakılacak bilmiyorum

Kizlar bebeğim hep huysuz , mizmizdi ama ilk yaramazligini yapti. Yemek sofrasında kucağıma oturttum telefon da hemen önündeydi çekti yere düştü telefonu yeni yaptırdık. Erkek çocuğu yaramaz derler de bu biraz erken ol galiba

Aynene bende ilk 1 ay ezip vereyim,önüne mi koyayım kararsız kaldım.O konuda araştırma yapacağım
benim oğlum da önünde ne varsa çekmeye çalışıyor,10 gün önce babasının kucağındayken yandaki tabağı çekmişti

ilk ay ezip vermrk gerekiyormuş canım. ben işe başlama durumuna göre çorba ve yoğurt da vereceğim artık allah ne verdiyse

benimki de beni çok korkutuyor çektiğim her videonun sonu onun telefonu elleriyle yakalayıp ağzına çekmesinden ibaret

benimki de beni çok korkutuyor çektiğim her videonun sonu onun telefonu elleriyle yakalayıp ağzına çekmesinden ibaret
yaramaz bebeler. Ezme konusunda bir video izlemiştim. İki parmağınızın arasına alıp ezebuleceginuz kadar yumuşak olmalıymış.

El mahkum . Bu ayın sonunda işe başlayacağım. Ben bir anne olarak bebeğim bazen sinirlerimi yıpratıyor. Annemin ameliyat olmasi lazım. Nasıl bakılacak bilmiyorum
Allah yardımcınız olsun. Umarım bakacak biri bulunur. Ben ücretsiz izinde olmasam kim bakardı bilmiyorum. Annem de uygun değildi bebenin kırkından sonra. Şimdiden izin bitince ne olacak onu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…