- 10 Ekim 2019
- 3.077
- 2.455
- 133
- 35
Annem bakacak . Ama memur olsaydım bende ücretsiz izin rapor be yapıyorsam yapardım. Şu şartlarda herkese kolaylık versinAllah yardımcınız olsun. Umarım bakacak biri bulunur. Ben ücretsiz izinde olmasam kim bakardı bilmiyorum. Annem de uygun değildi bebenin kırkından sonra. Şimdiden izin bitince ne olacak onu düşünüyorum
ilk ay yani 7. ay tadım ayı olacak,ondan sonra bir kaç sebzeyi birlikte vere bileceğiz,çorbayı daha sonra vermeliyiz herhaldeilk ay ezip vermrk gerekiyormuş canım. ben işe başlama durumuna göre çorba ve yoğurt da vereceğim artık allah ne verdiyse
evet,tam pişmiş olmalı,yoksa boğazında kalır Allah korusun.yaramaz bebeler. Ezme konusunda bir video izlemiştim. İki parmağınızın arasına alıp ezebuleceginuz kadar yumuşak olmalıymış.
4 haftalık yazıyor ya 4 aylık içinde aynı rutin mi ? Ya da siz ilk başta mi bunu yapyiniz
Paylasmissin yeni gördüm. Kusura bakma4. aydan sonra 4 saatlik easy uygulanmalı,bebekler 4 saatte 1 beslene bilir diyor,benim oğlumda beslenmeler arasında daha yeni 4 saatlik aralar oluşmaya başladı,o da her zaman değil.
Eki Görüntüle 3331267
Ben uyanınca besliyorum,sonra aktivite zamanı oluyor,sonra da uyku.Doğduğindan beri böyle yaptım.Bazen emip yatdığı da oldu tabi.2 ay kitap benim yanımda olmadığı için dikkatlice okuyamadım,ben akşama kadar böyle devam etdim,mama yüklemesi,gece öğünü olmadı bizde.Olsaydı,belki geceler daha az uyanırdı. Benim oğlum 2.ve 3.ay gündüzler en fazla 40-45 dk uyuyordu.Kitap 4 aylıktan sonra bütün geceyi bevek uyuya bilir diyor.4 haftalık yazıyor ya 4 aylık içinde aynı rutin mi ? Ya da siz ilk başta mi bunu yapyiniz
Nasılsın canım. Ne var ne yok. Epeydir görmedim uzak kaldım bebiş nasıl buyudunuz mu epeyAnnem bakacak . Ama memur olsaydım bende ücretsiz izin rapor be yapıyorsam yapardım. Şu şartlarda herkese kolaylık versin
Benimki de aynıydı bi kaç gün sürdü şimdi biraz normalledi değişebilir bence canınızı sıkmayınmerhaba bebeğim son 2 gündür gündüzleri uykuya dalmak istemiyor aşırı ağlıyor canım çıkıyor asla sakinleştiremiyorum bu durumu yaşayan var mı
Benim kızım da öyle,çok uykusu var uyumak istemiyor. Allah tan bu hafta ev kalabalık , ağlama yükünü paylaşıyoruz, yormuyor. Çok huzursuz olduğunda dışarı çıkıyoruz, nerede uykusu gelirse uyuma süresini orada tamamlıyoruz, bazen bank , bazen cafe, bazen lokanta, bazen de araba.merhaba bebeğim son 2 gündür gündüzleri uykuya dalmak istemiyor aşırı ağlıyor canım çıkıyor asla sakinleştiremiyorum bu durumu yaşayan var mı
Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum. Emzirdiğinizi söylediniz mi? Süte geçmeyen ya da bebeğe zarar vermeyen ilaçlar veriliyor hastalık durumunda.Kızlar selaaam
Cumartesi günü istanbulda hava çok güzeldi bizde gezmeye çıktık ama benim neyime gezmek akşam hava bozdu gündüzden terli kalınca dün baya burun kapalı ve boğaz ağrısı başladı bugün serum almaya gittim crp bayaaa yükselmiş ve antibiyotik augmentin başlattı ama içim nasıl huzursuz acaba içen var mı emzirirken
Tabi tabi ona göre antibiyotik verdi ama ben okuduğumda her türlü oranı azda olsa geçiyormuş bebiş artık beş ayını bitirdi gebelikteki gibi bir tehlike olmazmış ama yine de huzursuz etti tabii ki bu arada çok teşekkür ediyorum hızlıca geçer inşallah baya baya kötüyüm annemlerdeyim oğlumu kucağıma alamıyorum çok üzüyor inanınÇok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum. Emzirdiğinizi söylediniz mi? Süte geçmeyen ya da bebeğe zarar vermeyen ilaçlar veriliyor hastalık durumunda.
Evet çok üzücü bir durumTabi tabi ona göre antibiyotik verdi ama ben okuduğumda her türlü oranı azda olsa geçiyormuş bebiş artık beş ayını bitirdi gebelikteki gibi bir tehlike olmazmış ama yine de huzursuz etti tabii ki bu arada çok teşekkür ediyorum hızlıca geçer inşallah baya baya kötüyüm annemlerdeyim oğlumu kucağıma alamıyorum çok üzüyor inanın
Var var benimki de öyle ya noluyo bunlara toplu özellik mi yükleniyo durup durupmerhaba bebeğim son 2 gündür gündüzleri uykuya dalmak istemiyor aşırı ağlıyor canım çıkıyor asla sakinleştiremiyorum bu durumu yaşayan var mı
3-4 saat emmeden duruyor mu. Benimki hala yenidoğan gibi sürekli memede. Mızmızlanıyor meme vermeden susmuyor aslaBen uyanınca besliyorum,sonra aktivite zamanı oluyor,sonra da uyku.Doğduğindan beri böyle yaptım.Bazen emip yatdığı da oldu tabi.2 ay kitap benim yanımda olmadığı için dikkatlice okuyamadım,ben akşama kadar böyle devam etdim,mama yüklemesi,gece öğünü olmadı bizde.Olsaydı,belki geceler daha az uyanırdı. Benim oğlum 2.ve 3.ay gündüzler en fazla 40-45 dk uyuyordu.Kitap 4 aylıktan sonra bütün geceyi bevek uyuya bilir diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?