2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Allah yardımcınız olsun. Umarım bakacak biri bulunur. Ben ücretsiz izinde olmasam kim bakardı bilmiyorum. Annem de uygun değildi bebenin kırkından sonra. Şimdiden izin bitince ne olacak onu düşünüyorum
Annem bakacak . Ama memur olsaydım bende ücretsiz izin rapor be yapıyorsam yapardım. Şu şartlarda herkese kolaylık versin

ilk ay ezip vermrk gerekiyormuş canım. ben işe başlama durumuna göre çorba ve yoğurt da vereceğim artık allah ne verdiyse
ilk ay yani 7. ay tadım ayı olacak,ondan sonra bir kaç sebzeyi birlikte vere bileceğiz,çorbayı daha sonra vermeliyiz herhalde

Uyku ve beslenme sorunları için bu kitaba baka bilirsiniz.Ben bu kitabtaki easy yöntemi ile günlük rutin kurdum,tam uygulamasam da,sıralamaya uyuyoruz.

4. aydan sonra 4 saatlik easy uygulanmalı,bebekler 4 saatte 1 beslene bilir diyor,benim oğlumda beslenmeler arasında daha yeni 4 saatlik aralar oluşmaya başladı,o da her zaman değil.

4 haftalık yazıyor ya 4 aylık içinde aynı rutin mi ? Ya da siz ilk başta mi bunu yapyiniz
Ben uyanınca besliyorum,sonra aktivite zamanı oluyor,sonra da uyku.Doğduğindan beri böyle yaptım.Bazen emip yatdığı da oldu tabi.2 ay kitap benim yanımda olmadığı için dikkatlice okuyamadım,ben akşama kadar böyle devam etdim,mama yüklemesi,gece öğünü olmadı bizde.Olsaydı,belki geceler daha az uyanırdı. Benim oğlum 2.ve 3.ay gündüzler en fazla 40-45 dk uyuyordu.Kitap 4 aylıktan sonra bütün geceyi bevek uyuya bilir diyor.

Kızlar selaaam
Cumartesi günü istanbulda hava çok güzeldi bizde gezmeye çıktık ama benim neyime gezmek akşam hava bozdu gündüzden terli kalınca dün baya burun kapalı ve boğaz ağrısı başladı bugün serum almaya gittim crp bayaaa yükselmiş ve antibiyotik augmentin başlattı ama içim nasıl huzursuz acaba içen var mı emzirirken

merhaba bebeğim son 2 gündür gündüzleri uykuya dalmak istemiyor aşırı ağlıyor canım çıkıyor asla sakinleştiremiyorum bu durumu yaşayan var mı
Benim kızım da öyle,çok uykusu var uyumak istemiyor. Allah tan bu hafta ev kalabalık , ağlama yükünü paylaşıyoruz, yormuyor. Çok huzursuz olduğunda dışarı çıkıyoruz, nerede uykusu gelirse uyuma süresini orada tamamlıyoruz, bazen bank , bazen cafe, bazen lokanta, bazen de araba.

Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum. Emzirdiğinizi söylediniz mi? Süte geçmeyen ya da bebeğe zarar vermeyen ilaçlar veriliyor hastalık durumunda.

Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum. Emzirdiğinizi söylediniz mi? Süte geçmeyen ya da bebeğe zarar vermeyen ilaçlar veriliyor hastalık durumunda.
Tabi tabi ona göre antibiyotik verdi ama ben okuduğumda her türlü oranı azda olsa geçiyormuş bebiş artık beş ayını bitirdi gebelikteki gibi bir tehlike olmazmış ama yine de huzursuz etti tabii ki bu arada çok teşekkür ediyorum hızlıca geçer inşallah baya baya kötüyüm annemlerdeyim oğlumu kucağıma alamıyorum çok üzüyor inanın

Evet çok üzücü bir durum , ellerinizi sık yıkayarak çift maske ile alabilirsiniz zor durumda kalınca, bebeğiniz annesinden mahrum kalmasın

3-4 saat emmeden duruyor mu. Benimki hala yenidoğan gibi sürekli memede. Mızmızlanıyor meme vermeden susmuyor asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…