2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
3-4 saat emmeden duruyor mu. Benimki hala yenidoğan gibi sürekli memede. Mızmızlanıyor meme vermeden susmuyor asla
Benim bebeğim de öyle. Gündüz 2,5 saati geçti mi söylenmeye başlıyor , gece de en fazla 3,5 saatte bir emziriyorum. Gece emzirme aralarını açmaya çalışsam da yapamıyorum çünkü uykusu açılıyor, uyutmak için uğraşmak zorunda kalıyorum.

3-4 saat emmeden duruyor mu. Benimki hala yenidoğan gibi sürekli memede. Mızmızlanıyor meme vermeden
Evet.Gündüzler 3 saatten erken emzirmiyorum.Uzun uyuduğu zaman da 4 saat ara oluyor.Gece uyandığında emziğini veiyorum geri uyumazsa emziriyorum.
Sizin bebeğiniz gibi bebeklere kitapta atıştırmacı bebek deniliyor.4+ aylık bebekler hızlı büyüme döneminde değilse 4 saatten önce acıkmaz diyor.Sizinkinde de alışkanlık sanırım.Son atdığım fotoğraflardakileri okuyun.

Benimki de aynı modelden tıpatıp şimdi hastayım diye annemle yatıyor ben emzirmeye gidiyorum maske takıp 2,buçuk saatte bir oldu bu saate kadar şanslıysam 3 olur ama 4 mümkün değiaslında uyanınca memesiz uyutmaya çalışıyorum doktor gece aralığını 4 saat yap dedi ama ne mümkün uykusu bi açılınca onu uyutan tek şey memede yorulmak

Merhabalar güzel anneler
Bu beş ay nasıl geçti anlamadım
Bugün 5 ay kontrolümüz vardı 3.250 doğmuştu benim oğlum şuan 8 kilo olmuş birazcık tombikmiş ama anormal bi durum yokmuş sadece anne sütü olduğu için dedi normal şimdi hareketlenicek ek gıda falan zaten kilo alımı yavaşlarmış
Onun dışında d vitamini günde 5 damla devam dedi,demiri de artık her kiloya bi damla olacak dedi yani biz artık 8 damla vericez
Birde hırıltısı oluyodu arada onu sorduk diş döneminde olır dedi hatta öksürükte yapar dedi hasta baktı yinede bişeyi yok
Uyku olaymızda 4.ayda bi red başladı öncesi herşey normaldi şimdi zorla uyutuyorum gezerek dik vaziyette kafasını göğsüme dayıyo yüzü kapancak şekilde öyle uyuyorz yatırıyorm ağlıyo bazen emerken uyuyo değişik bi hallerdeyiz gece bi çığlıkla uyanıyo bazen ağlıyo ama göz kapalı yani bazen çok sinirim bozuluyo ama hemen aklıma daha beterleri var şükret falan diyırum kendime sakinleşiyorym biz böyleyiz her yazılanı okuyorum aslında hepimiz hemen hemen aynıyız
Ben çok bunaldığımda zamanın çok hızlı olduğunu hatırlatıyorum ve daha kötü durumda olanları düşünüyorum o zaman kendime kızıyorum ama duygu değişimlerimiz çok normal hepimiz çok özeliz ve hepsi geçici

Nasılsın canım. Ne var ne yok. Epeydir görmedim uzak kaldım bebiş nasıl buyudunuz mu epey
Valla tımarhanelik oldum gündüzleri uyutmaya çalışıyorum gece iki saatlik uykuları da bozuldu. Bende seni merak ediyordum. Çalıştığın için giremdiginj düşündüm
. Senin bebis nasil.

Müsait bir zamanda okuyacağım paylaştıklarını. Kitabı almak istemedim . Baktım olmuyor kitabı da alirim

Aile hekimine sor istersen

Hepimiz aynıyız ya. Aslında hepimizin aynı olduğunu duyunca rahatlıyorum ben. Yoksa bir sorun mu var diye hastaneden çıkmazdım

kızlar merhaba, hepiniz ve bebekleriniz iyidir sağlıklıdır inşallah.
bayadır yazamadım.
benim bebeğim de gece 2-3 saatte bir emiyor ve baya yoruyor bu beni.
sürünmeye başlayan oldu mu? benim ki yüzüstü koyunca ağlıyor hala.
yürüme peşinde, sürünmeye niyeti hiç yok gibi minnoşumun.

Valla tımarhanelik oldum gündüzleri uyutmaya çalışıyorum gece iki saatlik uykuları da bozuldu. Bende seni merak ediyordum. Çalıştığın için giremdiginj düşündüm
. Senin bebis nasil.
Çok yorgunum çok. 2 saate bir git gel yapıyorum yol 15 dk amma günde 3 sefer ediyorum dizlerim bitti artık. Gece belli olmuyo bazen hiç uyumuyo bazen 2 saate bı kalkiyo sadece doğdu doğalı nasıl olduysa 1 gün 2 sefer kalktı onda da gece uyumak bilmedi ta 1 de yattı. İki çocuk iş ev isleri valla çok zormuş. Ne iş bitiyo ne bişey. Gündüz babannede orda 2 saate bı uyuyomus uzun da uyuyomus bazen 1 saat bazen 1 buçuk saat bazen 3 saate yakın. ben de anlamadım bana gelince niye böyle yapiyo iki gün evdeyim tatilde gündüz bende uyumuyo hiç bı iş yapamiyom yatiriyom 10 dk sonra kalkiyo uzun süre de uyumuyo anlamadım bu bı haftadir bişeylr oldu çocuğa ya uykuya direniyo uyutmak zorlasiyo bı hiysuz dişlerine bakiyom acaba mi diye yok da bı kabartı bile anlamadım

Sürünme için daha çok erken canım, 8 aydan önce başlamaz sürünme

sende durmamasının sebebi ne biliyor musun bebiş gün içinde yaşadığı bütün stres sıkıntıyı annelerinde atarmış. terapiye gidip yaşadıklarını anlatırken ağladığını düşün. bu bilgiyi hiç atamıyorum öyle hüzünlü ve mantıklı ki

Aynen benimki azar azar atıştırıyor resmen. Ama karnı hiç tam doymadığı için sürekli emme derdinde. Arayı uzatmaya çalışıcam ben de

yaaa .. bazen öyle çok üzülüyorum ki o kadar küçük ki o kadar muhtaç ki bana emzirmeye geldiğimde bile bazen tam karnını doyurmuyo. Hadi diyorum az daha oğlum bak yokum diyorum birazdan sanki ne anlayacaksa . Geciremedigimiz nice nice vakitlere üzülüyorum. Ama herşey De onlar için
ne zor ah annelik

Benimki dönmeye bile baslamdi bu gece yine yarım saatte bir uyandik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…