- 10 Ekim 2019
- 3.077
- 2.455
- 133
- 35
Çok yorgunum çok. 2 saate bir git gel yapıyorum yol 15 dk amma günde 3 sefer ediyorum dizlerim bitti artık. Gece belli olmuyo bazen hiç uyumuyo bazen 2 saate bı kalkiyo sadece doğdu doğalı nasıl olduysa 1 gün 2 sefer kalktı onda da gece uyumak bilmedi ta 1 de yattı. İki çocuk iş ev isleri valla çok zormuş. Ne iş bitiyo ne bişey. Gündüz babannede orda 2 saate bı uyuyomus uzun da uyuyomus bazen 1 saat bazen 1 buçuk saat bazen 3 saate yakın. ben de anlamadım bana gelince niye böyle yapiyo iki gün evdeyim tatilde gündüz bende uyumuyo hiç bı iş yapamiyom yatiriyom 10 dk sonra kalkiyo uzun süre de uyumuyo anlamadımbu bı haftadir bişeylr oldu çocuğa ya uykuya direniyo uyutmak zorlasiyo bı hiysuz dişlerine bakiyom acaba mi diye yok da bı kabartı bile anlamadım
Canım bizde de yapmadı. Saat başı ateş ölçümü filan yaptım. Gözüm çok korktu ateş yapar dediklerindeBexsero olup ateş yapmayan oldu mu? Bu aşı çok ateş yapıyor diye biliyorum bizde yapmadı anlamadım?
hiç üzülme canım en çok canı sıkılan anneler en çok çabalayanlar bence. üstelik bir yavrun daha var ve bu ekonomik koşullarda çalışmak zorundasın. elinden gelenin kat kat fazlasını yapıyorsun kendine hiç yüklenmeyaaa .. bazen öyle çok üzülüyorum ki o kadar küçük ki o kadar muhtaç ki bana emzirmeye geldiğimde bile bazen tam karnını doyurmuyo. Hadi diyorum az daha oğlum bak yokum diyorum birazdan sanki ne anlayacaksa . Geciremedigimiz nice nice vakitlere üzülüyorum. Ama herşey De onlar için
ne zor ah annelik
bence 1 yaş ideal canım ölçülerine bakarak fikir yürütebilirsin eğer yazıyorsaKızlar e bebekte indirim varmış haberiniz olsun. Bu arada ben uyku tulumu alacağım. Uyku tutumunu da 1 yaş alsam sorun olur mu ? Bedenine göre mi almak.lazim.( dün tiktokta bir kadının bebegi battaniyeden kurtulamamjs ölmüş. Akşamda benimki yorganla cebellesti ilk defa gözüm korktu )
ben doğmadan green clean alıp depolamıştım birkaç kutu. sıvı diye çok gider dedim yanına rendelenmiş sabun aldım dalan’ın. ön yıkamaya sabunu koyuyorumBebek deterjanı hangi marka kullaniyirsunuz
1 yaş kullanıyorum ben kollarını bi tane kıvırınca iyi oluyorKızlar e bebekte indirim varmış haberiniz olsun. Bu arada ben uyku tulumu alacağım. Uyku tutumunu da 1 yaş alsam sorun olur mu ? Bedenine göre mi almak.lazim.( dün tiktokta bir kadının bebegi battaniyeden kurtulamamjs ölmüş. Akşamda benimki yorganla cebellesti ilk defa gözüm korktu )
Ben bir dalın bir de baby me almıştım ama omo markasının da varmış. Acaba nasıl yoksa yine bu markalardan mi devam etsemben doğmadan green clean alıp depolamıştım birkaç kutu. sıvı diye çok gider dedim yanına rendelenmiş sabun aldım dalan’ın. ön yıkamaya sabunu koyuyorum
bence 1 yaş ideal canım ölçülerine bakarak fikir yürütebilirsin eğer yazıyorsa
offf ondan ben de korkuyorum yine de üstünü örtmeden içim rahat etmiyor
Tog değeri ne aldinjz. bizim oda 22 derece ile 23der3ce arası değişiyor. Bu dereceye göre alacağım ama içimde yeterli olur mu düşüncesi var1 yaş kullanıyorum ben kollarını bi tane kıvırınca iyi oluyor
2.5 aldım 20-21 derecede içine tek sıfır kol zıbın giydirip yatırıyorumTog değeri ne aldinjz. bizim oda 22 derece ile 23der3ce arası değişiyor. Bu dereceye göre alacağım ama içimde yeterli olur mu düşüncesi var
eğer memnunsan değişme canım şimdi bi baktım da fiyatlar korkunçBen bir dalın bir de baby me almıştım ama omo markasının da varmış. Acaba nasıl yoksa yine bu markalardan mi devam etsem
bizim oda da aynı. ben yazın almıştım kundak gibi kullanabilirim diye ama durmadı. şimdi normal uyumuyorken giydiği kıyafetin (uzun kollu zıbın ve pantolon) üstüne geçiriyorum. üşümüyor. ama benimkinin kolları açıkta belki havalar daha soğursa üşüyebilir. belki ben de kollu bir tane alırımTog değeri ne aldinjz. bizim oda 22 derece ile 23der3ce arası değişiyor. Bu dereceye göre alacağım ama içimde yeterli olur mu düşüncesi var
Evet ya doktor daha aşıyı olmadan calpol verdi gözüm korktu. Hiç ateş olmayınca şaşırdım.Canım bizde de yapmadı. Saat başı ateş ölçümü filan yaptım. Gözüm çok korktu ateş yapar dediklerinde
Ben de alacağım battaniye istemiyor açıyor üstünü... 1 tog 2. Tog ne oluyor anlamıyorum.Kızlar e bebekte indirim varmış haberiniz olsun. Bu arada ben uyku tulumu alacağım. Uyku tutumunu da 1 yaş alsam sorun olur mu ? Bedenine göre mi almak.lazim.( dün tiktokta bir kadının bebegi battaniyeden kurtulamamjs ölmüş. Akşamda benimki yorganla cebellesti ilk defa gözüm korktu )
ben 1 yaş aldım marta kadar giydiririm diyeKızlar e bebekte indirim varmış haberiniz olsun. Bu arada ben uyku tulumu alacağım. Uyku tutumunu da 1 yaş alsam sorun olur mu ? Bedenine göre mi almak.lazim.( dün tiktokta bir kadının bebegi battaniyeden kurtulamamjs ölmüş. Akşamda benimki yorganla cebellesti ilk defa gözüm korktu )
Ben hiç ön yıkama yapmıyorum, zaten çıkardığım kıyafetleri temiz oluyor. Yapmak lazım mı? Gün aşırı duş aldırıp değiştiriyorum. Değiştirmesen bile olur ama ben huylanıyorum.ben doğmadan green clean alıp depolamıştım birkaç kutu. sıvı diye çok gider dedim yanına rendelenmiş sabun aldım dalan’ın. ön yıkamaya sabunu koyuyorum
yok canım benimkiler bazen kakalı oluyor kıyafetleri o zaman yapıyorum genelde. haftalık biriktirip yıkıyorum bi de bebek arabasına serdiğim battaniyeleri falan ekliyorumBen hiç ön yıkama yapmıyorum, zaten çıkardığım kıyafetleri temiz oluyor. Yapmak lazım mı? Gün aşırı duş aldırıp değiştiriyorum. Değiştirmesen bile olur ama ben huylanıyorum.
Bizimki de bu ara uykuya direniyo aynısını bende yaşıyorum anane ya da babannede hemen uyuyo uğraşmadan uyutuyolar benim denemediğim şey kalmıyo bazen ya ayakta hızlı hızlı turluyorum evde öyle uyuyo ya da meme de ama anane babanne kucakta bi pış pış tamam ya da ayakta sallıyolar hemen uyuyo bu işten bişi anlamadım valla bi de onlarda uzun uyuyo değişikÇok yorgunum çok. 2 saate bir git gel yapıyorum yol 15 dk amma günde 3 sefer ediyorum dizlerim bitti artık. Gece belli olmuyo bazen hiç uyumuyo bazen 2 saate bı kalkiyo sadece doğdu doğalı nasıl olduysa 1 gün 2 sefer kalktı onda da gece uyumak bilmedi ta 1 de yattı. İki çocuk iş ev isleri valla çok zormuş. Ne iş bitiyo ne bişey. Gündüz babannede orda 2 saate bı uyuyomus uzun da uyuyomus bazen 1 saat bazen 1 buçuk saat bazen 3 saate yakın. ben de anlamadım bana gelince niye böyle yapiyo iki gün evdeyim tatilde gündüz bende uyumuyo hiç bı iş yapamiyom yatiriyom 10 dk sonra kalkiyo uzun süre de uyumuyo anlamadımbu bı haftadir bişeylr oldu çocuğa ya uykuya direniyo uyutmak zorlasiyo bı hiysuz dişlerine bakiyom acaba mi diye yok da bı kabartı bile anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?