2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
seni çok iyi anlıyorum. Ama geçecek bugünler sabir biraz. Ne yapmalı bu uyku sorununu bilmiyorum. Bunlarda böyle büyüyecek galiba. Bende hiç temizlik yapamıyorum mutfağı zor topluyorum.

Kızlar e bebekte indirim varmış haberiniz olsun. Bu arada ben uyku tulumu alacağım. Uyku tutumunu da 1 yaş alsam sorun olur mu ? Bedenine göre mi almak.lazim.( dün tiktokta bir kadının bebegi battaniyeden kurtulamamjs ölmüş. Akşamda benimki yorganla cebellesti ilk defa gözüm korktu )

hiç üzülme canım en çok canı sıkılan anneler en çok çabalayanlar bence. üstelik bir yavrun daha var ve bu ekonomik koşullarda çalışmak zorundasın. elinden gelenin kat kat fazlasını yapıyorsun kendine hiç yüklenme
bebişlerimiz de artık diş mi çıkarıyor atak mı bu dönem en çok zor günlerinin olduğu zamandı valla ben de çok zorlanıyorum ama geçecek ve her geçen gün biz daha güçlü olacağız

bence 1 yaş ideal canım ölçülerine bakarak fikir yürütebilirsin eğer yazıyorsa
offf ondan ben de korkuyorum yine de üstünü örtmeden içim rahat etmiyor

1 yaş kullanıyorum ben kollarını bi tane kıvırınca iyi oluyor

ben doğmadan green clean alıp depolamıştım birkaç kutu. sıvı diye çok gider dedim yanına rendelenmiş sabun aldım dalan’ın. ön yıkamaya sabunu koyuyorum
Ben bir dalın bir de baby me almıştım ama omo markasının da varmış. Acaba nasıl yoksa yine bu markalardan mi devam etsem

bence 1 yaş ideal canım ölçülerine bakarak fikir yürütebilirsin eğer yazıyorsa
offf ondan ben de korkuyorum yine de üstünü örtmeden içim rahat etmiyor
1 yaş kullanıyorum ben kollarını bi tane kıvırınca iyi oluyor
Tog değeri ne aldinjz. bizim oda 22 derece ile 23der3ce arası değişiyor. Bu dereceye göre alacağım ama içimde yeterli olur mu düşüncesi var

Tog değeri ne aldinjz. bizim oda 22 derece ile 23der3ce arası değişiyor. Bu dereceye göre alacağım ama içimde yeterli olur mu düşüncesi var
bizim oda da aynı. ben yazın almıştım kundak gibi kullanabilirim diye ama durmadı. şimdi normal uyumuyorken giydiği kıyafetin (uzun kollu zıbın ve pantolon) üstüne geçiriyorum. üşümüyor. ama benimkinin kolları açıkta belki havalar daha soğursa üşüyebilir. belki ben de kollu bir tane alırım
tog değeri 0.3

Ben de alacağım battaniye istemiyor açıyor üstünü... 1 tog 2. Tog ne oluyor anlamıyorum.

Günaydın anneler
ben 1 yaş aldım marta kadar giydiririm diye

Çalışan annelere 2 kat kolaylıklar diliyorum. Allah yardımcınız olsun inşallah.

Mama sandalyesi alan var mı? Düşürmeyen, kaymayan, çok yer kaplamayan mama sandalyesi önerilerinizi bekliyorum.

ben doğmadan green clean alıp depolamıştım birkaç kutu. sıvı diye çok gider dedim yanına rendelenmiş sabun aldım dalan’ın. ön yıkamaya sabunu koyuyorum
Ben hiç ön yıkama yapmıyorum, zaten çıkardığım kıyafetleri temiz oluyor. Yapmak lazım mı? Gün aşırı duş aldırıp değiştiriyorum. Değiştirmesen bile olur ama ben huylanıyorum.

Ben hiç ön yıkama yapmıyorum, zaten çıkardığım kıyafetleri temiz oluyor. Yapmak lazım mı? Gün aşırı duş aldırıp değiştiriyorum. Değiştirmesen bile olur ama ben huylanıyorum.
yok canım benimkiler bazen kakalı oluyor kıyafetleri o zaman yapıyorum genelde. haftalık biriktirip yıkıyorum bi de bebek arabasına serdiğim battaniyeleri falan ekliyorum

Bizimki de bu ara uykuya direniyo aynısını bende yaşıyorum anane ya da babannede hemen uyuyo uğraşmadan uyutuyolar benim denemediğim şey kalmıyo bazen ya ayakta hızlı hızlı turluyorum evde öyle uyuyo ya da meme de ama anane babanne kucakta bi pış pış tamam ya da ayakta sallıyolar hemen uyuyo bu işten bişi anlamadım valla bi de onlarda uzun uyuyo değişik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…