2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Ve hep beni yalancı çıkarıyo bu şapşik mesela anlatıyorum şöyle uyumadı uyutmadı mızmız hiç onlar varken öle olmuyo bazen eşime diyorum hergün beni görmekten bıktı heralde ya da bu evden bıktı

seni çok iyi anlıyorum. Ama geçecek bugünler sabir biraz. Ne yapmalı bu uyku sorununu bilmiyorum. Bunlarda böyle büyüyecek galiba. Bende hiç temizlik yapamıyorum mutfağı zor topluyorum.
Ev işini saldım ben iyice şuan uyudu bi buraya bakayım dedim kızıma çorba yapıcam zaten yapana kadar da uyanır muhtemelen adam akıllı bi mutfağı toplayabiliyorum bi de yemek diğer fırsatlarda kızıma ders yaptırıyorm zaman yok valla ama bugünler geçip gidecek

Çalışan annelere 2 kat kolaylıklar diliyorum. Allah yardımcınız olsun inşallah.

Mama sandalyesi alan var mı? Düşürmeyen, kaymayan, çok yer kaplamayan mama sandalyesi önerilerinizi bekliyorum.
Joie mimzy 2in1 aldık gecen hafta indirimlerden. Muadili kiwi koala ya da kanz bistro alınabilir. Ama biraz yer kaplıyo ve ağır. Diğer plastiklerden devrilir düşer diye almak istemedik. Benim oğlum kıpır kıpır.. Bir de konforsuz görünüyordu.

seni çok iyi anlıyorum. Ama geçecek bugünler sabir biraz. Ne yapmalı bu uyku sorununu bilmiyorum. Bunlarda böyle büyüyecek galiba. Bende hiç temizlik yapamıyorum mutfağı zor topluyorum.
Sağlık olsun diyorum ne yapalım çocuklarım iyi olsun da iyi kötü idare ediyorum ben bazen çok tükenmiş hissediyorum sadece işte. Senin bebiş ne kadarlık oldu kilosu boyu ne durumda

Bizi en iyi biz anlıyoruz dimi teşekkür ediyorum güzel anne. Rabbim
Bizi en çok biz anlıyoruz dimi çünkü ne yaşadığımız biliyoruz ne hissettiğimizi bilebiliyoruz teşekkür ederim güzel anne Rabbim her annenin evladına sağlık rahatlık huzur versin

Amannn kuzuma maşallah

Ben de alacağım battaniye istemiyor açıyor üstünü... 1 tog 2. Tog ne oluyor anlamıyorum.
canım tog değerleri şöyle anlatması biraz zor ama tulumun kalınlığı ve ev sıcaklığına göre bebişinin üstünü nasıl giydireceğine karar veriyorsun diyeym inş doğru ifade etmişimdir

Ben ne diye duymuştum biliyo musun annenin stresi bebeğe yansıyormus o yüzden bizde zor uyuyolarmis başkasında stressiz uyuyabiliyorlarmis

sağol canım galiba benim de işe başlamam lazım. evde kim var ve nasıl idare ediyor bebişi
Babannemiz bakıyor kendi evinde canım sabah çıkartıyoruz evden akşam işten sonra götürüyorum eve. Emzik kullanıyoruz iki saate bir de bazen ikibucuk üç saatte olabiliyo duruma göre gidip geliyorum eve. İlk zamanlar ilk 10 gün faln fazla sutlerimi sağol koymuştum arada çok acikirsa onlardan veriyordu. Ama onlar da bitti. Benim 13.gune kaldı dod sonrası kontrolüm bayram girdigi için araya . İşte ne yqpabildiysem o 12 13 günde yaptım sagdim. Benim kanamam 3 4 gün anca sürdü kesildi hemen. Konrole gittigimde doktor muayene etti rahimde kan birikmiş bunu halletmemiz gerek sonra iş açar başına dedi. Horman ilacı bide bı ilaç daha verdiydi rahmi sıkıştırıp kanı dışarı atmaya yardimciymis. İşte o ilacı kullandım benim sütüm çok azaldı bidaha da sagamadim hiç anca kendine yetiyo açıkçası bu beni epey zorladı. Yapabiliyosan sağım yap buzluğa at yetişemediği yerde nimet çünkü

Arkadaşlar selam nasılsınızz.. Benim boğazım şiş hiiiç halim yok kollarım ağrıyor bebek taşımaktan bugün hastayım diye fazla almamaya çalıştım hastayken herşey ne kadar da daha zormuş Anneee diye çığlık atasım geldi Bi ara

yaaaa çok geçmiş olsun şimdi nasılsın? rahimle alakalı sorun çözüldü mü? anne iyi değilse bebek de iyi olmuyor
ben yazın süt sağıp koymuştum biberonla tutmuyor bebişim. taze sağmayı denemedim belki o zaman işler değişir. katı gıdaya az kaldığı için annem onunla oyalar diyordum ama bu son bir aydır hiç durmuyor bende de durmuyor. annemin de kolları çok güçlü değil tutamıyor pek. napıcam bilemiyorum

annem bizde kalıyor ama bakmaya pek gönüllü değil gibi durmuyor diyo sürekli. eşim de beni bırakıp geri alacak onun dışında evde olmaya çalışır. ücretsiz izinle maddi olarak batmak mı bu şartlarda işe dönmek mi karar veremiyorum

çok geçmiş olsun soğuk mu aldın

Çözüldü ama sütüm azaldi epey malesef. Şükür bende sorun olmadı süt işi benim oğlan içti ama sütüm yok işte sagip koyacak kadar. Hemen sağıp buzluğa atınca bişey oluyodu bı asidik yapı mi
Çok sağol. Şükür çözüldü ama sonu çok iyi olmadi bebeis için. Benim sıkıntım çözüldü ama iste sütüm azaldi ya aklıma gelmiyo ne olduğu da şey vardı sutu sagdiktan hemen sonra soğumadan dondurucuya atarsak bişey oluyodu ama adı bı turlu aklima gelmiyo asidik mi oluyomus biseyi mi oluyomus neydi işte. O keskin bı koku ve tat aliyomus o yuzden dolapta biraz soğutup öyle atmak gerekiyormuş dondurucuya diye okudum bı kaç yerde. Taze sağım dene bence

canım tog değerleri şöyle anlatması biraz zor ama tulumun kalınlığı ve ev sıcaklığına göre bebişinin üstünü nasıl giydireceğine karar veriyorsun diyeym inş doğru ifade etmişimdir
Anladım bizim ev öyle çok sıcak olmuyor ılık orta oluyor 2 tog yeter gibi sanırım
Çok geçmiş olsun. 2 kez hastalandım yerlerde inliyor halde çocuğumu kucağıma bile alamıyordum. Çok iyi anlıyorum seni
Hiç sorma martta ücretsiz iznim bitiyor. Herkes bakarız ederiz diyenler yok oldu. Bakıcı bulmak güvenmek çok zor. Allah büyük göreceğiz artık.. ama bu gidiste tekrar ücretsiz iznimi uzatacagim gibi

Annen niye bakmak istemiyor ki. Valla destek varsa sağlanmalı . Tamam onlarda kendilerince haklı onlara doguruvermedik biz bu bebeleri ama onların rızkı için de çalışmak zorundayız. Zaman belli düzen belli tek maaşla bu devirde imkansız geçinmek hele bide evin kendinin değilse. Bizim kira mesela. Bı paket bez kaç para olmuş kıyafet desen ateş pahasi nereye yetiscen ki.. tabi bunun kararıni en iyi sen bilcen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…