- 30 Mayıs 2015
- 5.208
- 12.856
- 448
- 34
ah kıyamam ya anne hastalanırsa ev çöküyor bu gerçekten doğruymuşGaliba soğuk aldım canım çok teşekkür ederim sabahtan beri ıhlamur kış çayı pekmez her şeyi deniyorum
çok haklısın ya erkek tarafı da bakarız ederiz diyorlardı doğum zamanı hepsiyle tartışınca tek umudum annem kaldı o da pek gönüllü değil ama mecbur bakacak bu kadar küçük bebişi bakıcıya vermek istememAnnen niye bakmak istemiyor ki. Valla destek varsa sağlanmalı . Tamam onlarda kendilerince haklı onlara doguruvermedik biz bu bebeleri ama onların rızkı için de çalışmak zorundayız. Zaman belli düzen belli tek maaşla bu devirde imkansız geçinmek hele bide evin kendinin değilse. Bizim kira mesela. Bı paket bez kaç para olmuş kıyafet desen ateş pahasi nereye yetiscen ki..tabi bunun kararıni en iyi sen bilcen
evin derecesine bakarak al bence canım. bendeki 0.3 tog ev 22 derece civarı şimdilik iyi ama kışın ince gelebilirAnladım bizim ev öyle çok sıcak olmuyor ılık orta oluyor 2 tog yeter gibi sanırım
Çok geçmiş olsun. 2 kez hastalandım yerlerde inliyor halde çocuğumu kucağıma bile alamıyordum. Çok iyi anlıyorumseni
Hiç sorma martta ücretsiz iznim bitiyor. Herkes bakarız ederiz diyenler yok oldu. Bakıcı bulmak güvenmek çok zor. Allah büyük göreceğiz artık.. ama bu gidiste tekrar ücretsiz iznimi uzatacagim gibi
Evet zor ama çocuklarımız için çalışıyoruz. Çünkü kosullarimiz daha zor mecburuz çalışmaya. Çalışıp da aldığın paranın bı kısmını bakıcıya verdin mi eline cok bişey gevmiyo ki. Biz büyük paralara çalışan insan değiliz . Ben özel sektordeyim mesela. Biraz daha idare ediversin annen el kadar bebeği çok güvendiğim gozum arkada kalmadığı halde birakip giderken içim gidiyo çok küçük diye. En azından guvendigimiz biri bakarsa yüreğimize su serpiyo. Bide şunu bil ki canım evet dediğin gibi oluncaya kadar herkes ben ben diyo ama sonra dediğin gibi herkes bı köşeye cekiliveriyo. Allah sana ve eşine güç kuvvet versin sağlık versin versin ki çalışın canim.evet yorucu çok yorucu ama çocuklarimiz için çalışıyoruz napalim Rabbim bı başka kuvvet sagliyo o zman da sana . Bazı şeyleri de gormeyivercen artık herşeye yetil yetisemiyosun çünkü azcik arkana atcan. Korkma yaniçok haklısın ya erkek tarafı da bakarız ederiz diyorlardı doğum zamanı hepsiyle tartışınca tek umudum annem kaldı o da pek gönüllü değil ama mecbur bakacak bu kadar küçük bebişi bakıcıya vermek istemembiz de kiradayız depremden sonra kirayı çok arttırdılar kredi borçları falan da var hep çalışırım diye plan yaptım ama şimdi de çalışamam gibi geliyor yine de senin gibi çalışan anneleri gördükçe umutlanıyorum
çok haklısın ya erkek tarafı da bakarız ederiz diyorlardı doğum zamanı hepsiyle tartışınca tek umudum annem kaldı o da pek gönüllü değil ama mecbur bakacak bu kadar küçük bebişi bakıcıya vermek istemembiz de kiradayız depremden sonra kirayı çok arttırdılar kredi borçları falan da var hep çalışırım diye plan yaptım ama şimdi de çalışamam gibi geliyor yine de senin gibi çalışan anneleri gördükçe umutlanıyorum
çok haklısın ya erkek tarafı da bakarız ederiz diyorlardı doğum zamanı hepsiyle tartışınca tek umudum annem kaldı o da pek gönüllü değil ama mecbur bakacak bu kadar küçük bebişi bakıcıya vermek istemembiz de kiradayız depremden sonra kirayı çok arttırdılar kredi borçları falan da var hep çalışırım diye plan yaptım ama şimdi de çalışamam gibi geliyor yine de senin gibi çalışan anneleri gördükçe umutlanıyorum
Evet zor ama çocuklarımız için çalışıyoruz. Çünkü kosullarimiz daha zor mecburuz çalışmaya. Çalışıp da aldığın paranın bı kısmını bakıcıya verdin mi eline cok bişey gevmiyo ki. Biz büyük paralara çalışan insan değiliz . Ben özel sektordeyim mesela. Biraz daha idare ediversin annen el kadar bebeği çok güvendiğim gozum arkada kalmadığı halde birakip giderken içim gidiyo çok küçük diye. En azından guvendigimiz biri bakarsa yüreğimize su serpiyo. Bide şunu bil ki canım evet dediğin gibi oluncaya kadar herkes ben ben diyo ama sonra dediğin gibi herkes bı köşeye cekiliveriyo. Allah sana ve eşine güç kuvvet versin sağlık versin versin ki çalışın canim.evet yorucu çok yorucu ama çocuklarimiz için çalışıyoruz napalim Rabbim bı başka kuvvet sagliyo o zman da sana . Bazı şeyleri de gormeyivercen artık herşeye yetil yetisemiyosun çünkü azcik arkana atcan. Korkma yaniçok haklısın ya erkek tarafı da bakarız ederiz diyorlardı doğum zamanı hepsiyle tartışınca tek umudum annem kaldı o da pek gönüllü değil ama mecbur bakacak bu kadar küçük bebişi bakıcıya vermek istemembiz de kiradayız depremden sonra kirayı çok arttırdılar kredi borçları falan da var hep çalışırım diye plan yaptım ama şimdi de çalışamam gibi geliyor yine de senin gibi çalışan anneleri gördükçe umutlanıyorum
Sanırım aynı sorunu ben de yaşıyorum şuan anneannem vefat edince dedem anneme yerleşti dedeme bakıyor k.v çok bakası yok gibi annem de meşgul napcam acaba hayırlısıçok haklısın ya erkek tarafı da bakarız ederiz diyorlardı doğum zamanı hepsiyle tartışınca tek umudum annem kaldı o da pek gönüllü değil ama mecbur bakacak bu kadar küçük bebişi bakıcıya vermek istemembiz de kiradayız depremden sonra kirayı çok arttırdılar kredi borçları falan da var hep çalışırım diye plan yaptım ama şimdi de çalışamam gibi geliyor yine de senin gibi çalışan anneleri gördükçe umutlanıyorum
Almadım bende evde vardı. Yine indirim olur herhaldeeğer memnunsan değişme canım şimdi bi baktım da fiyatlar korkunç
bence 1 yaş ideal canım ölçülerine bakarak fikir yürütebilirsin eğer yazıyorsa
offf ondan ben de korkuyorum yine de üstünü örtmeden içim rahat etmiyor
E bebekte hep 2 tog vardı. Bir tog bulamadım almadım.2.5 aldım 20-21 derecede içine tek sıfır kol zıbın giydirip yatırıyorum
İlk defa gördün böyle. Benim baktiklarim bildiğin ayaklı filandi.bizim oda da aynı. ben yazın almıştım kundak gibi kullanabilirim diye ama durmadı. şimdi normal uyumuyorken giydiği kıyafetin (uzun kollu zıbın ve pantolon) üstüne geçiriyorum. üşümüyor. ama benimkinin kolları açıkta belki havalar daha soğursa üşüyebilir. belki ben de kollu bir tane alırım
tog değeri 0.3
Eki Görüntüle 3332203
2 aylık asilarinda bende aşıdan hemen sonra vermiştim. Ateşi olur anlamam filan diyeEvet ya doktor daha aşıyı olmadan calpol verdi gözüm korktu. Hiç ateş olmayınca şaşırdım.
Bende anladığımı zannettim ama anlamamışımBen de alacağım battaniye istemiyor açıyor üstünü... 1 tog 2. Tog ne oluyor anlamıyorum.
Canım benim elime bir tane geçmişti. Markası ne bilmiyorum . Ama duz basit modellerden.eger beğenmezse sevm3zse ona göre alacağımÇalışan annelere 2 kat kolaylıklar diliyorum. Allah yardımcınız olsun inşallah.
Mama sandalyesi alan var mı? Düşürmeyen, kaymayan, çok yer kaplamayan mama sandalyesi önerilerinizi bekliyorum.
Ben hiç ön yıkama yapmıyorum, zaten çıkardığım kıyafetleri temiz oluyor. Yapmak lazım mı? Gün aşırı duş aldırıp değiştiriyorum. Değiştirmesen bile olur ama ben huylanıyorum.
Benimkilerde çok nadir kakali oluyor ama yine de ö n yıkama yapmıyorum leke kalmıyor diye .Bir zararı olmaz.herhaldeyok canım benimkiler bazen kakalı oluyor kıyafetleri o zaman yapıyorum genelde. haftalık biriktirip yıkıyorum bi de bebek arabasına serdiğim battaniyeleri falan ekliyorum
Canım ben bir yöntem. Buldum . 10 dk hic durmadan evin içinde yürüyorum.ne piss pis ne sırtına vurma yapıyorum. 10 dk içinde uyuyor.Bizimki de bu ara uykuya direniyo aynısını bende yaşıyorum anane ya da babannede hemen uyuyo uğraşmadan uyutuyolar benim denemediğim şey kalmıyo bazen ya ayakta hızlı hızlı turluyorum evde öyle uyuyo ya da meme de ama anane babanne kucakta bi pış pış tamam ya da ayakta sallıyolar hemen uyuyo bu işten bişi anlamadım valla bi de onlarda uzun uyuyo değişik
Geçmiş olsun umarım hemen iyi olursunArkadaşlar selam nasılsınızz.. Benim boğazım şiş hiiiç halim yok kollarım ağrıyor bebek taşımaktan bugün hastayım diye fazla almamaya çalıştım hastayken herşey ne kadar da daha zormuşAnneee diye çığlık atasım geldi Bi ara
Annem geziyirkızlar evde sürekli dandini dandini dastana diye geziyor musunuz yoksa normal misiniz
Canım benim bebeğim 6900du gecen hafta doktor 5 aylık kilosunu yakalamis dedi. Boy 64.5 cm. Sağlık ocağı daha farklı ölcmustu sanki. Seninki nasıl boy kilo umarım iyidir gelisimiSağlık olsun diyorum ne yapalım çocuklarım iyi olsun da iyi kötü idare ediyorum ben bazen çok tükenmiş hissediyorum sadece işte. Senin bebiş ne kadarlık oldu kilosu boyu ne durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?