2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
çok haklısın ya erkek tarafı da bakarız ederiz diyorlardı doğum zamanı hepsiyle tartışınca tek umudum annem kaldı o da pek gönüllü değil ama mecbur bakacak bu kadar küçük bebişi bakıcıya vermek istemem biz de kiradayız depremden sonra kirayı çok arttırdılar kredi borçları falan da var hep çalışırım diye plan yaptım ama şimdi de çalışamam gibi geliyor yine de senin gibi çalışan anneleri gördükçe umutlanıyorum

evin derecesine bakarak al bence canım. bendeki 0.3 tog ev 22 derece civarı şimdilik iyi ama kışın ince gelebilir
ay gerçekten çalışmak hem iyi hem kötü ya. kendimi daima evde hayal edemiyorum ama bırakıp gitmeyi de gözüm kesmiyor. allah bir yol gösterir inşallah bize

Evet zor ama çocuklarımız için çalışıyoruz. Çünkü kosullarimiz daha zor mecburuz çalışmaya. Çalışıp da aldığın paranın bı kısmını bakıcıya verdin mi eline cok bişey gevmiyo ki. Biz büyük paralara çalışan insan değiliz . Ben özel sektordeyim mesela. Biraz daha idare ediversin annen el kadar bebeği çok güvendiğim gozum arkada kalmadığı halde birakip giderken içim gidiyo çok küçük diye. En azından guvendigimiz biri bakarsa yüreğimize su serpiyo. Bide şunu bil ki canım evet dediğin gibi oluncaya kadar herkes ben ben diyo ama sonra dediğin gibi herkes bı köşeye cekiliveriyo. Allah sana ve eşine güç kuvvet versin sağlık versin versin ki çalışın canim.evet yorucu çok yorucu ama çocuklarimiz için çalışıyoruz napalim Rabbim bı başka kuvvet sagliyo o zman da sana . Bazı şeyleri de gormeyivercen artık herşeye yetil yetisemiyosun çünkü azcik arkana atcan. Korkma yani

AdChoices
ADVERTISING​

Evet zor ama çocuklarımız için çalışıyoruz. Çünkü kosullarimiz daha zor mecburuz çalışmaya. Çalışıp da aldığın paranın bı kısmını bakıcıya verdin mi eline cok bişey gevmiyo ki. Biz büyük paralara çalışan insan değiliz . Ben özel sektordeyim mesela. Biraz daha idare ediversin annen el kadar bebeği çok güvendiğim gozum arkada kalmadığı halde birakip giderken içim gidiyo çok küçük diye. En azından guvendigimiz biri bakarsa yüreğimize su serpiyo. Bide şunu bil ki canım evet dediğin gibi oluncaya kadar herkes ben ben diyo ama sonra dediğin gibi herkes bı köşeye cekiliveriyo. Allah sana ve eşine güç kuvvet versin sağlık versin versin ki çalışın canim.evet yorucu çok yorucu ama çocuklarimiz için çalışıyoruz napalim Rabbim bı başka kuvvet sagliyo o zman da sana . Bazı şeyleri de gormeyivercen artık herşeye yetil yetisemiyosun çünkü azcik arkana atcan. Korkma yani

Merhabalar kizlarr hasta olan annelere cok cok geçmiş olsun Rabbim şifanızı versin, anne hasta olunca hersey cok daha zor oluyor bende işe başladım simdilik pazartesileri çalışıp dort gun izin yazdırıyorum iznim bitene kadar böyle yapacagim, ocakta tam olarak başlayacagim artik. Bu süreçte süt sağıp dolaba koymaya çalışıyorum size tavsiyem is yerinde sağım yapabiliyorsaniz muhakkak sağın daha cok süt çıkıyor bebek emmedigi için.

Sanırım aynı sorunu ben de yaşıyorum şuan anneannem vefat edince dedem anneme yerleşti dedeme bakıyor k.v çok bakası yok gibi annem de meşgul napcam acaba hayırlısı

İlk defa gördün böyle. Benim baktiklarim bildiğin ayaklı filandi.

Çalışan annelere 2 kat kolaylıklar diliyorum. Allah yardımcınız olsun inşallah.

Mama sandalyesi alan var mı? Düşürmeyen, kaymayan, çok yer kaplamayan mama sandalyesi önerilerinizi bekliyorum.
Canım benim elime bir tane geçmişti. Markası ne bilmiyorum . Ama duz basit modellerden.eger beğenmezse sevm3zse ona göre alacağım

Ben hiç ön yıkama yapmıyorum, zaten çıkardığım kıyafetleri temiz oluyor. Yapmak lazım mı? Gün aşırı duş aldırıp değiştiriyorum. Değiştirmesen bile olur ama ben huylanıyorum.
yok canım benimkiler bazen kakalı oluyor kıyafetleri o zaman yapıyorum genelde. haftalık biriktirip yıkıyorum bi de bebek arabasına serdiğim battaniyeleri falan ekliyorum
Benimkilerde çok nadir kakali oluyor ama yine de ö n yıkama yapmıyorum leke kalmıyor diye .Bir zararı olmaz.herhalde

Canım ben bir yöntem. Buldum . 10 dk hic durmadan evin içinde yürüyorum.ne piss pis ne sırtına vurma yapıyorum. 10 dk içinde uyuyor.

Geçmiş olsun umarım hemen iyi olursun

Sağlık olsun diyorum ne yapalım çocuklarım iyi olsun da iyi kötü idare ediyorum ben bazen çok tükenmiş hissediyorum sadece işte. Senin bebiş ne kadarlık oldu kilosu boyu ne durumda
Canım benim bebeğim 6900du gecen hafta doktor 5 aylık kilosunu yakalamis dedi. Boy 64.5 cm. Sağlık ocağı daha farklı ölcmustu sanki. Seninki nasıl boy kilo umarım iyidir gelisimi

Dün bütün gün rezaletti. Sürekli ağladı. Ve Sürekli kusturdum oğlumu. Kucağımda oturtmaya çalışırken filan. Gecesi daha kötüydü 45 dk bir uyandı. Geçsin artık bugünler. Gün içinde uyumuyor gece de uyumuyor.gece uyusa bende dinlenrim en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…