Teşekkür ederim iyiyiz ana kız, baba hasta onu izole ettik kendi kendine bakıyorAmin inşallah kolay atlatır teşekkür ederimsen nasılsın
Teşekkür ederim iyiyiz ana kız, baba hasta onu izole ettik kendi kendine bakıyornazlanma fırsatı vermiyorum ona
ah gerçekten tam anlattığın gibiyiz biz de. tek başıma çok tükeniyorum anneme eşime sürekli söyleniyorum istediğim gibi destek göremiyorum. ne doğru düzgün dışarı çıkarabiliyorum ne evde kalabiliyorum. benim bebeğim de yerde falan hiç oyalanmıyor bi tane taşıyabilmek için kemer aldım inşallah işe yararsa sizinle paylaşırımSeninle aynı gün doğum yapmıştık. Bizimki son 1,5 aydır böyle. Nezleydi ataktı dişti derken hep düzelecek diye bekledim ama artık çok yoruldum. Kızımı çok seviyorum tırnağına zarar gelsin istemiyorum ama artık sesini bile duymaya tahammül edemiyorum. Sesi derken ağlama sesi yani. Hani bebektir illa ki ağlar ama susar da ne bileyim döner yuvarlanır oynar güler yani bazen susar. Bu sürekli ağlıyor gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum doktora götürsem ne dicem onu da bilmiyorum velhasılı kelam ben hiç bişey bilmiyorum
şimdiden hayırlı uğurlu olsun canımKızlar yarın sabah sünnetimiz var Allahın izniyle heyecandan uyuyamıyorum
ah canım korunmuş muydunuz hakkınızda hayırlısı olsun sıkma canını bi kan ver bakalım belki yanlıştır testKırmızı renkle doluyor ya komple, ardından hemen soldaki çizgi çıktı. 1 dk içinde de 2. Çizgi çok silik beliriyor şimdi dayanamayıp 2. Kez yaptım alttaki yeni yaptığım
ben oğlumda adetten 9 gün sonra test yapmıştım,kıpkırmızıydı.Kimyasal gebelikte böyle çıkmıştı bende.Onu da adettin 40.günü yaptığımda öğrenmiştim.Adet gecikmeleri yaşadığım için testleri geç yapıyordum.Kan testi yaptırın ey iyisi.Hayırlısı olsunKırmızı renkle doluyor ya komple, ardından hemen soldaki çizgi çıktı. 1 dk içinde de 2. Çizgi çok silik beliriyor şimdi dayanamayıp 2. Kez yaptım alttaki yeni yaptığım
Hayırlı olsun.Çabuk iyileşsinKızlar yarın sabah sünnetimiz var Allahın izniyle heyecandan uyuyamıyorum
Ben de tekrar hamile kalırım falan diye kaçıyorum vallaGeçmiş olsun. Ben kaçıyorum kocamdan korkudan . Doktora gitsem iyi olacak belkide
Aa daha şimdi hamilelikten korkuyorum diye mesaj atmıştım bunu gördüm. Bana pozitif gibi geldi eğer test hatalı değilse. (Pozitifte hata oranı çok az diye biliyorum) hakkında hayırlısı olsun inşallahKızlar panik atak geçiriyorumdoğumum o kadar zor oldu ki resmen ilişkiye falan girmiyorduk zaten bebeğim de hiç uyumayan çok hareketli bi bebek.Bu ay bir iki kez ilişki oldu reglim de 7 gün gecikince test yaptım az önce. bu kadar gecikmeye pozitif olsa net ikisi de koyu olurdu dimi? Nolur negatif diyin böyle bişey yaşayan oldu muEki Görüntüle 3338396
Korunmadin mi canım kan testi verKızlar panik atak geçiriyorumdoğumum o kadar zor oldu ki resmen ilişkiye falan girmiyorduk zaten bebeğim de hiç uyumayan çok hareketli bi bebek.Bu ay bir iki kez ilişki oldu reglim de 7 gün gecikince test yaptım az önce. bu kadar gecikmeye pozitif olsa net ikisi de koyu olurdu dimi? Nolur negatif diyin böyle bişey yaşayan oldu muEki Görüntüle 3338396
ay yoğurt muuuu ben yoğurda bayılırım hamileyken her gün yiyordumBu arada bebeğimin yoğurda alerjisi çıktı üffff. En korktuğum besindi zaten
15 gün bekleyip tekrar deneyeceğiz eğer yine alerji belirtisi olursa 1 ay bekleyeceğiz öyle öyle devam edecekmişiz
Ben de yiyordum hatta sütümden de bir şey olmadı ama kendi geldiğinde maalesef kızardıay yoğurt muuuu ben yoğurda bayılırım hamileyken her gün yiyordumpeki böyle ara ara denersek alerjiyi yenebiliyor muyuz?
Seni panik etmek istemem ama benimki de böyleydi hayırlısıKızlar panik atak geçiriyorumdoğumum o kadar zor oldu ki resmen ilişkiye falan girmiyorduk zaten bebeğim de hiç uyumayan çok hareketli bi bebek.Bu ay bir iki kez ilişki oldu reglim de 7 gün gecikince test yaptım az önce. bu kadar gecikmeye pozitif olsa net ikisi de koyu olurdu dimi? Nolur negatif diyin böyle bişey yaşayan oldu muEki Görüntüle 3338396
Aynen bu şekilde cuma günü çıktı benim kızımın yanağında ve alnında toplam 3 tane, evde sivrisinek vardı , bir de yoğurt denemiştim o gün. İkisinden biri yaptı diye düşündüm . Biraz söndüler ama hala geçmedi . Sonraki gün de yoğurt verdim ama yeniler çıkmadı . BilemedimArkadaşlar merhabalar bebeğimin alnında 3 tane kırmızı nokta belirdi yaşayan var mıdır neden olur bu ilk kez oldu da
Ben bişey yedirmedim sinekten de şüphe ettim ama bilemedim 3 yerden ısırmış olabilir mi şerefsiz sinek acaba takip diyimAynen bu şekilde cuma günü çıktı benim kızımın yanağında ve alnında toplam 3 tane, evde sivrisinek vardı , bir de yoğurt denemiştim o gün. İkisinden biri yaptı diye düşündüm . Biraz söndüler ama hala geçmedi . Sonraki gün de yoğurt verdim ama yeniler çıkmadı . Bilemedim
Sinek geçen ay sıcak gecelerde benim oğlumun kafasından 3-4 yerden ısırmıştı.Emzirdiğim zaman ısırdığı için kafasının arkasını ısırmıştı.Sinek ola bilir.Arkadaşlar merhabalar bebeğimin alnında 3 tane kırmızı nokta belirdi yaşayan var mıdır neden olur bu ilk kez oldu da
Ben 1 defa temmuzda adet oldum,doğumdan 51 gün geçtiğinde başlamışdı.Ondan sonra adet olmadım.Doğumdan sonra zayıfladığım ve süt verdiğim için regl olmuyorum diye düşünüyorum,böyle de birden hamile kalma korkusu var,zor hamile kalan birisi olsam daKızlar bizde 5 ay 21 günlüğüz tadımlara başladım iki gündür yoğurt veriyorum ilk gün bir çay kaşığı,2.gün bi tatlı kaşığı bugün ise 1çk vericem iki gündür bi sıkıntı yaşamadım yoğurdu sevdi hatta devamını vermiyorum diye ağladı sıpam
Aslında bu ay başında başlıcaktım ama hastaydı iyileşsin istedi baktım tam geçmiyo başladım,onun dışında uyku reddi yaşıypruz hala öksürk,balgam tıkanıklıktı derken uyku düzwni hep sarsıldı aşırı mızmız bir bebek oldu bazen aşırı geriliyorum sonra kendime kızıyorum damaklarıda kaşınıyo herşey bi arada bunalımın eşiğindeyim birde 1.sınıfa giden bi kzım var onunla ilgilenmem gerekiyo ders yaptırmam gerekiyo onada patlıyorm kendimi sorguluyorum yine de şükürler olsun diyelim napalım
Bu arada hala regl olmadım ben hiç olmayan var mı benim gibi doğumdan sonra
Teşekkür ederim canım önemli bişey olmasın da sineği yakalarız,Sinek geçen ay sıcak gecelerde benim oğlumun kafasından 3-4 yerden ısırmıştı.Emzirdiğim zaman ısırdığı için kafasının arkasını ısırmıştı.Sinek ola bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?