2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Biz de tam 6. Ayda başlayacağız, geçenlerde yedigim biseyden galiba alerjik döküntü oldu kızımda doktor muhakkak 3 Gün kuralına uyarak git dedi. Dis konusuna gelince de baya kaşınıyor parmağımı ısırıyor resmen ama daha ortada dis yok. Ek gıda icin alışveriş yapmam lazım önlük kaşık tabak falan sizler aldınız mi?
Bir de su vermeye ben başladım kan damlası verdikten sonra bir çay kaşığı veriyorum ağzını biraz da yıkasın diye.
Kan damlasi olarak ne kullanıyorsunuz hanimlar
Bestiron kullanıyorum.

dün sabah selim 7de kalkınca tamam işte düzen kuracağımız gün bugün dedim. gece 2de uyudu
Allah güç kuvvet versin.
sizin bebelerin de ayağı kokuyor mu hiç bu kadar güzel ter kokan bi ayak görmemiştim hahahahah
Geçenler de ben de kokladım hafif ayağı kokuyordu. Amaa o kokuları bile güzel öptüm öptüm miss
Kan damlasi olarak ne kullanıyorsunuz hanimlar
Bestiron kullanıyorum çok da memnunum.

Bebeğim 5 ten beri uyumuyor, mızmızlanıp duruyor. Ben de eşime dert yanıyorum ne kadar yorulduğumla alakalı . Bana bulduğu çözüm akşam eve geldiğinde kızı alıp gezmeye çıkacaklarmış, bir sahile gidip kahve içeceklermiş ben de o kadar süre evde kafamı dinleyecekmişim . Ben de siz evde kalın ben dışarı çıkacağım dedim. O kadar doluyum ki akşam eve geldiğinde bebeği besleyip , ona bırakıp arabayı alıp İstanbul’a kadar basıp gidesim var.

Anne sütüyle yoğurt mayalayan var mı acaba?
Anne sütü pişirmeye uygun değil yüksek ısıya maruz kalınca içerisindeki yararlı şeyler ölüyor oyüzden direk pişirme kaynatma pişirerek birşeyler katmaya uygun bulmuyor doktorlar ısıtırkn bile benmari yaptırıyorlar bu yüzden

Yok ya evin için içinde gündüz gece bebekle yaşamadan anlamaları mümkün değil ben bir iki hafatda bir bırakıp çıkıyorum 3 4 saat dört gözle beni bekliyolar ama yine de yaptığın iş cidden çok zor demiyor dese ölür

Ohh iyi demişssin çıkıp gezmek lazım kafayı dağıtmak lazım

Geçmiş olsun. Ben kaçıyorum kocamdan korkudan . Doktora gitsem iyi olacak belkide
Kocanız da mı istemiyor,yakınlaşmıyor mu?
ilk birlikteliğimizde sanki bakireymiş gibiydi orası.İlk evlendiğim zamanlardakı gibi zor oldu,kuruluk çoktu,orgazm olamıyordum.Müayine olunun en kısa zamanda, problem yoksa kocanızdan kaçmayın.

benim oğlum da elindeki oyuncakları yere atmaya başladı,bu ayda bu hareketi yapması normalmiş.
Kizlar bebisler isimlerini seslenince bakiyor mu benimki bazen bakiyor bazen degil
bazen evet,bazen hayır
sizin bebelerin de ayağı kokuyor mu hiç bu kadar güzel ter kokan bi ayak görmemiştim hahahahah
ben hiç derinden içime çekerek koklamadım,bir deneyeyim bakalım kokuyor mu

Hanımlar ben saçlarımı hala boyatamadim bebegime zarar olur diye saçlarım çok beyaz saç boyatan oldumu oğlum 5 aylik

Hanımlar ben saçlarımı hala boyatamadim bebegime zarar olur diye saçlarım çok beyaz saç boyatan oldumu oğlum 5 aylik
hamileyken bile boyatanlar bu konuda kanıtlanmış bir bilgi yok zararlı diye. bence boyatabilirsin

en iyisini demişsin dün ben de ilk defa yalnız markete gittim çok iyiydi
eşime çok yorulduğumu dayanamadığımı anlattığımda e ben de bakıyorum diyor ama bizim sorumluluk çok daha fazla kafamızda milyon tane sekme var. bebeği emzirirken mutfağı nasıl toplayabileceğini, uyuturken o yarım saat neler yapabileceğini düşünüyorsun bazen bi çay doldurmadan geri kalkıyor. tamamen ona bağlısın ve benim bebeğim tek başına oyalanmıyor da.
ben eşime şunu diyorum süte ihtiyacı olmasaydı 24 saat sizi yalnız bıraksaydım ve evin tüm yükünü de sana yükleseydim belki o zaman beni birazcık anlardın. aslında yine anlamazdı çünkü onun yorgunluğu 24 saat sonra bitecek ama bizimki bir ömür

kızlar yarın 170 gün oluyor bebişim doğalı. son 2 haftadır çok zorlandım hem uykusu çok bozuldu hem çok mızmız kucakta bile ağlıyor. son 2 gündür biraz daha iyi. günü yaklaşan varsa söylemek istedim kendinizi yalnız hissetmeyin diye.

Kocam kaçmıyor. Ama zorla da yapamayacagi için bekliyor. Benim ilk ilişkim çok kolaydı, hamileyken ilişkim çok.kolaydi. doğumdan önce ben çok istekliydim . Ama doğumdan sonra bir şeyler oldu .haklısınız bende muyane olmam gerektiğini dusnuyirum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…