2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
benimki şeftaliye saldırmıştı çok haklısın canım
avokadoyu kaşığın ucuyla 3 defa yedi
bugün annem yoğurt verdi yememiş

amiiiinn canım gerçekten öyle gözlerimizin önünde büyüyorlar…

Offf kızlar bu çocuk uyumak istemiyor akşamları dün sünnet olduk, onunla alakası yok ama 15 20 gündür böyle normalde uyurdu akşamlar bağıra bağıra yalandan ağlıyo ama uyku gözünden akıyo bir saate yakın uğraşıyoruz anca uyuyor ne yapıcam bilmiyorum gündüz daha kolay uyuyor gece zor

Bu arada sünnetli pipiye bakmakta zormuş be içim acıyor çocuğun canı yanıyomu acaba diye düşünmekten hemen kapatıyorum

Ayyy hayırlı uğurlu olsun üzülme nolur bebişe bişey olmasın kardeş geliyo desene

maalesef bizimki de epeydir öyle arada bir iki gün daha rahat oluyor sonra yine aynı… bugün bir tık rahattı yani rahat dediğim 11de uyudu dün gece 2 ye kadar kucağımdaydı zamanla geçecek diye umuyorum

Bu arada sünnetli pipiye bakmakta zormuş be içim acıyor çocuğun canı yanıyomu acaba diye düşünmekten hemen kapatıyorum
ben de öyleydim sana tavsiyem yapabildiğiniz kadar açık tutmanız. benimki daha yeni yeni iyileşiyor sanki ya. inşallah hemencecik iyileşir küçük pipiler

Benimki de aynı, o kadar çok direniyor ki uykuya. İyice yoruyoruz uyusun diye banamısın demiyor. Ee hadi geç uyudu, emzirmek için uyandırmayayım yatsın 6-7 saat aralıksız diyorum en fazla 4,5 saat sonra emmek için uyanıyor. Bir çözüm bulamadım.

ben de öyleydim sana tavsiyem yapabildiğiniz kadar açık tutmanız. benimki daha yeni yeni iyileşiyor sanki ya. inşallah hemencecik iyileşir küçük pipiler
Yaa ne kadar oldu yaptıralı geçmiş olsun şimdilik açık tutamıyorum çünkü elini götürür acıtır diye korkuyorum

Yormak işe yaramıyor hatta bence daha da hırçınlaştırıyor dün gece saat 3 de artık açtık ışığı dedim takıl bende oturdum hayatı sorguladım uyku gözümden akarken

Ne yedi acaba , iştahla yemiş belli . Maşallah
avokado verdim canım 2 gün. bence sevdi toplam 1 çay kaşığı kadar yemiştir
sevdiğini şöyle anladım yoğurda ağzını açmıyor buna en azından ağzını açıyor

Yaa ne kadar oldu yaptıralı geçmiş olsun şimdilik açık tutamıyorum çünkü elini götürür acıtır diye korkuyorum
bu arada 2 günden sonra mızmızlanması bile kalmadı ama tamamen iyileşmesi yeni yeni oluyor sanki bi tarafı yapışık gibiydi, 3 ay oldu neredeyse

Yormak işe yaramıyor hatta bence daha da hırçınlaştırıyor dün gece saat 3 de artık açtık ışığı dedim takıl bende oturdum hayatı sorguladım uyku gözümden akarken
bence de yormayın yorulunca uyuyamıyorlar benim eşim de çok yorayım ki uyusun diyor ama tam tersi

bizimki de gece 4 te uyandı 6yı geçiyordu zorla uyuttum. artık zorlamayacağım ya alıp evde gezeceğim

bence de yormayın yorulunca uyuyamıyorlar benim eşim de çok yorayım ki uyusun diyor ama tam tersi

bizimki de gece 4 te uyandı 6yı geçiyordu zorla uyuttum. artık zorlamayacağım ya alıp evde gezeceğim
Ben dün gece saat 1 de yatırdım , 4:30 da emmek için uyandı. 5:30 da yatırdım 7 de uyandı. 8 de eşime pasladım kendim uyudum 11 e kadar. Onda hemen uyumuş saat 11 e kadar.
Öğleden sonra da resmen savaş verdim uyutmak için , çok uykusu var uyumak istemiyor ( arada el kol sallıyor, yüzüme geliyor valla eli çok ağır , acıtıyor
Saçımı çekiyor filan ,) yine eşime verdim 15 dk içinde uyuttu, 2,5 saat uyudu. Bence bizim gerginliğimizi alıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…