- 13 Ekim 2022
- 273
- 441
- 33
- 38
Benimki de 30 mayısSorma ya, ilk 3 aydan sonra çok çabuk büyümeye basladilar sanki, tepki veriyor, yemek yiyor, dişi çıkıyor, oyuncakla oynuyor, Rabbim sağlıklı mutlu büyümelerini nasip etsin
Bu ayin 30 da tam 6 ayimiz doluyor, 3o mayıs doğumlu
benimki şeftaliye saldırmıştı çok haklısın canımİnşallah geçer yoğurt da en faydalısı yani
Ben de vercem ama sever mi bilmem. Her şeyin içine zeytinyağı koyuyorum ben bi de kabız olur diye
Brokoli, bal kabağı sonra meyvelere başlıcam meyveler beni daha da heyecanlandırıyo tatlı diye daha da iştahlı yer belki
amiiiinn canım gerçekten öyle gözlerimizin önünde büyüyorlar…Sorma ya, ilk 3 aydan sonra çok çabuk büyümeye basladilar sanki, tepki veriyor, yemek yiyor, dişi çıkıyor, oyuncakla oynuyor, Rabbim sağlıklı mutlu büyümelerini nasip etsin
Bu ayin 30 da tam 6 ayimiz doluyor, 3o mayıs doğumlu
Ayyy hayırlı uğurlu olsun üzülme nolur bebişe bişey olmasın kardeş geliyo deseneKızlar kan testi verdim, 430 çıktı hamileyimçok ağladım ama artık yapacak bir şey yok bebeğime haksızlık olduğunu kendime haksızlık olduğunu düşünüp sürekli ağlıyorum zamanla inşallah ferahlarım tek çocuk olarak kalır diye düşünüyordum hep korunsak da sonuçta artık o da bir can ve geliyorum dedi aldırmak söz konusu değil benim için o yüzden umarım herşey güzel olur hepimiz için
Darısı başımıza inşallahh hayırlı olsun çok sevindirici bir durumArkadaşlar ilk dişimiz bugün patladı cok sukur, ateş hastalık felan olmadı, rahat oldu gibi, yani bana çok bi sıkıntı çıkarmadı çocuğum, kendi icinde ne yaşadı onu bilmiyorum
maalesef bizimki de epeydir öyle arada bir iki gün daha rahat oluyor sonra yine aynı… bugün bir tık rahattı yani rahat dediğim 11de uyudu dün gece 2 ye kadar kucağımdaydıOfff kızlar bu çocuk uyumak istemiyor akşamlarıdün sünnet olduk, onunla alakası yok ama 15 20 gündür böyle normalde uyurdu akşamlar bağıra bağıra yalandan ağlıyo ama uyku gözünden akıyo bir saate yakın uğraşıyoruz anca uyuyor ne yapıcam bilmiyorum gündüz daha kolay uyuyor gece zor
ben de öyleydimBu arada sünnetli pipiye bakmakta zormuş be içim acıyor çocuğun canı yanıyomu acaba diye düşünmekten hemen kapatıyorum
Benimki de aynı, o kadar çok direniyor ki uykuya. İyice yoruyoruz uyusun diye banamısın demiyor. Ee hadi geç uyudu, emzirmek için uyandırmayayım yatsın 6-7 saat aralıksız diyorum en fazla 4,5 saat sonra emmek için uyanıyor. Bir çözüm bulamadım.Offf kızlar bu çocuk uyumak istemiyor akşamlarıdün sünnet olduk, onunla alakası yok ama 15 20 gündür böyle normalde uyurdu akşamlar bağıra bağıra yalandan ağlıyo ama uyku gözünden akıyo bir saate yakın uğraşıyoruz anca uyuyor ne yapıcam bilmiyorum gündüz daha kolay uyuyor gece zor
Ne yedi acabazaman nasıl hızlı geçiyor emecek mi acaba telaşından yiyecek mi, beğenecek mi acabaya geldikniye duygusalım bu kadar beee Eki Görüntüle 3339596
Yaa ne kadar oldu yaptıralı geçmiş olsun şimdilik açık tutamıyorum çünkü elini götürür acıtır diye korkuyorumben de öyleydimsana tavsiyem yapabildiğiniz kadar açık tutmanız. benimki daha yeni yeni iyileşiyor sanki ya. inşallah hemencecik iyileşir küçük pipiler
Yormak işe yaramıyor hatta bence daha da hırçınlaştırıyor dün gece saat 3 de artık açtık ışığı dedim takıl bende oturdum hayatı sorguladım uyku gözümden akarkenBenimki de aynı, o kadar çok direniyor ki uykuya. İyice yoruyoruz uyusun diye banamısın demiyor. Ee hadi geç uyudu, emzirmek için uyandırmayayım yatsın 6-7 saat aralıksız diyorum en fazla 4,5 saat sonra emmek için uyanıyor. Bir çözüm bulamadım.
avokado verdim canım 2 gün. bence sevdi toplam 1 çay kaşığı kadar yemiştirNe yedi acaba, iştahla yemiş belli . Maşallah
bu arada 2 günden sonra mızmızlanması bile kalmadı ama tamamen iyileşmesi yeni yeni oluyor sanki bi tarafı yapışık gibiydi, 3 ay oldu neredeyseYaa ne kadar oldu yaptıralı geçmiş olsun şimdilik açık tutamıyorum çünkü elini götürür acıtır diye korkuyorum
bence de yormayın yorulunca uyuyamıyorlar benim eşim de çok yorayım ki uyusun diyor ama tam tersiYormak işe yaramıyor hatta bence daha da hırçınlaştırıyor dün gece saat 3 de artık açtık ışığı dedim takıl bende oturdum hayatı sorguladım uyku gözümden akarken
Afiyet bal şeker olsunavokado verdim canım 2 gün. bence sevdi toplam 1 çay kaşığı kadar yemiştir
sevdiğini şöyle anladım yoğurda ağzını açmıyor buna en azından ağzını açıyor
Ben dün gece saat 1 de yatırdım , 4:30 da emmek için uyandı. 5:30 da yatırdım 7 de uyandı. 8 de eşime pasladım kendim uyudum 11 e kadar. Onda hemen uyumuş saat 11 e kadar.bence de yormayın yorulunca uyuyamıyorlar benim eşim de çok yorayım ki uyusun diyor ama tam tersi
bizimki de gece 4 te uyandı 6yı geçiyordu zorla uyuttum. artık zorlamayacağım ya alıp evde gezeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?