2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
bunlar böyle ya. Takma kafana

bunlar böyle ya. Takma kafana
Ohh iyi demişssin çıkıp gezmek lazım kafayı dağıtmak lazım
Benim eşim elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor , akşam işten çıkınca da kendini ona odaklayıp gelmiş . Kapıdan girer girmez ellerini yıkayıp bebeği bakmak için aldı. Dışarının çok soğuk olduğunu çok üşüdüğünü söyledi. 5 dk sonra evin de soğuk olduğunu söyledi . Ben de ondan ateşini ölçmesini istedim , dışarda uzun süre kaldığı için olduğunu söyledi. 45 dk içinde bu muhabbeti 3 kez tekrarladık ben ona sıcak su torbası filan verdim. Sonra ateşini kendim ölçtüm 38,5 üstü. Bu ateşle 45 -50 dk bebeğe yaklaştığına mı üzüleyim, bakmam gereken 2 bebek olduğu için kendime mi bilemedim. Allah tüm annelerin yardımcısı olsun.

Oğlum doğalı bu gün 172 gün oluyor.Benim de oğlum son 1 haftadır huysuz oldu bir az.Önceleri bebek arabasında oyuncağıyla oyalanırdı,şimdi artık durmak istemiyor,oturmak,her şeyi ellemek istiyor,eline bir şey verince de hemen ağzına götürüyor.Yan taraflara,aşağıya doğru uzanıyor,bir az sıkı tutmazsam elimden kayıp gidecek o derece yani.Uyku saatleri de değişik,bir gün 6da kalkıyor,bir gün 7de,gündüzleri bazen uzun bazen kısa uyuyor.Son günler çok hareketlendi,az önce de başını bebek arabasına çarptı,çizildi bir az.

Bende hep ağrılı oldu,pek istekli biri de değilim,ağrılı olduğu için de pek gönlüm yok,eşim isterse,benim kaçma şansım olmuyor.Normal doğum yaptığınız için psikolojik ola bilir sizde.

ay hem büyüyorlar diye seviniyorum hem üzülüyorum bu günler tekrar gelmeyecek.. sağlıkla güzellikle büyüsünler çok yormasınlar inşallah

Kızlar bebeğime 2 gündür yoğurt yediriyorum tadımda yoğurt sırasına geçtik
Yanağının biri kıpkırmızı oldu ve 2 gündür ağlıyor çok huzursuz normalde ağlayan bi bebek değil atak vs hariç
Doktora da mesaj attım ama sizce alerji olabilir mi

Seninle aynı gün doğum yapmıştık. Bizimki son 1,5 aydır böyle. Nezleydi ataktı dişti derken hep düzelecek diye bekledim ama artık çok yoruldum. Kızımı çok seviyorum tırnağına zarar gelsin istemiyorum ama artık sesini bile duymaya tahammül edemiyorum. Sesi derken ağlama sesi yani. Hani bebektir illa ki ağlar ama susar da ne bileyim döner yuvarlanır oynar güler yani bazen susar. Bu sürekli ağlıyor gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum doktora götürsem ne dicem onu da bilmiyorum velhasılı kelam ben hiç bişey bilmiyorum

Kızlar panik atak geçiriyorum doğumum o kadar zor oldu ki resmen ilişkiye falan girmiyorduk zaten bebeğim de hiç uyumayan çok hareketli bi bebek.Bu ay bir iki kez ilişki oldu reglim de 7 gün gecikince test yaptım az önce. bu kadar gecikmeye pozitif olsa net ikisi de koyu olurdu dimi? Nolur negatif diyin böyle bişey yaşayan oldu mu

Ben bu bebeğimi on gün geçmesine rağmen böyle silik öğrenmiştim. Rabbim hayırlısını nasip etsin.

testi yapar yapmaz 2ci çizgi çıktı mı?

testi yapar yapmaz 2ci çizgi çıktı mı?
Kırmızı renkle doluyor ya komple, ardından hemen soldaki çizgi çıktı. 1 dk içinde de 2. Çizgi çok silik beliriyor şimdi dayanamayıp 2. Kez yaptım alttaki yeni yaptığım

Eklentiler

• C8B4AA1F-EAB2-4035-B300-E8B945FEBCB9.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 69
Kırmızı renkle doluyor ya komple, ardından hemen soldaki çizgi çıktı. 1 dk içinde de 2. Çizgi çok silik beliriyor şimdi dayanamayıp 2. Kez yaptım alttaki yeni yaptığım
Benim pozitif testim bu şekildeydi ama tabi kan değerin en doğrusu allah hayırlısını nasip etsin canını sıkma

O kadar iyi anlıyorum ki bence okuyan herkes aynı şekilde anlıyor emin ol ben bazen eski hayatımı çok özlüyorum sonra kendime kızıyorum bebeğim yoktu o zaman diyorum ama yine de deli gibi eski normal rutin hayatımı çok özlüyorum bence çocuklarımızın biraz büyüyüp birey moduna geçmesi lazım bu hissiyatın geçmesi için çünkü şu an biz birer bakıcıyız sadece kendi hayatı olmayan 7/24 bakıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…