- 10 Ekim 2019
- 3.077
- 2.455
- 133
- 35
Yaaa gerçekten miben de uyutmak için çabaladım . Belim o kadar çok ağrıyor ki
Bebeğim 5 ten beri uyumuyor, mızmızlanıp duruyor. Ben de eşime dert yanıyorum ne kadar yorulduğumla alakalı . Bana bulduğu çözüm akşam eve geldiğinde kızı alıp gezmeye çıkacaklarmış, bir sahile gidip kahve içeceklermiş ben de o kadar süre evde kafamı dinleyecekmişim. Ben de siz evde kalın ben dışarı çıkacağım dedim. O kadar doluyum ki akşam eve geldiğinde bebeği besleyip , ona bırakıp arabayı alıp İstanbul’a kadar basıp gidesim var.
Kokuyorsizin bebelerin de ayağı kokuyor muhiç bu kadar güzel ter kokan bi ayak görmemiştim hahahahah
bunlar böyle ya. Takma kafana
Ohh iyi demişssin çıkıp gezmek lazım kafayı dağıtmak lazım
Benim eşim elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor , akşam işten çıkınca da kendini ona odaklayıp gelmiş . Kapıdan girer girmez ellerini yıkayıp bebeği bakmak için aldı. Dışarının çok soğuk olduğunu çok üşüdüğünü söyledi. 5 dk sonra evin de soğuk olduğunu söyledi . Ben de ondan ateşini ölçmesini istedim , dışarda uzun süre kaldığı için olduğunu söyledi. 45 dk içinde bu muhabbeti 3 kez tekrarladık ben ona sıcak su torbası filan verdim. Sonra ateşini kendim ölçtüm 38,5 üstü. Bu ateşle 45 -50 dk bebeğe yaklaştığına mı üzüleyim, bakmam gereken 2 bebek olduğu için kendime mi bilemedim. Allah tüm annelerin yardımcısı olsun.en iyisini demişsin dün ben de ilk defa yalnız markete gittim çok iyiydi
eşime çok yorulduğumu dayanamadığımı anlattığımda e ben de bakıyorum diyor ama bizim sorumluluk çok daha fazla kafamızda milyon tane sekme var. bebeği emzirirken mutfağı nasıl toplayabileceğini, uyuturken o yarım saat neler yapabileceğini düşünüyorsun bazen bi çay doldurmadan geri kalkıyor. tamamen ona bağlısın ve benim bebeğim tek başına oyalanmıyor da.
ben eşime şunu diyorum süte ihtiyacı olmasaydı 24 saat sizi yalnız bıraksaydım ve evin tüm yükünü de sana yükleseydim belki o zaman beni birazcık anlardın. aslında yine anlamazdı çünkü onun yorgunluğu 24 saat sonra bitecek ama bizimki bir ömür
Oğlum doğalı bu gün 172 gün oluyor.Benim de oğlum son 1 haftadır huysuz oldu bir az.Önceleri bebek arabasında oyuncağıyla oyalanırdı,şimdi artık durmak istemiyor,oturmak,her şeyi ellemek istiyor,eline bir şey verince de hemen ağzına götürüyor.Yan taraflara,aşağıya doğru uzanıyor,bir az sıkı tutmazsam elimden kayıp gidecek o derece yani.Uyku saatleri de değişik,bir gün 6da kalkıyor,bir gün 7de,gündüzleri bazen uzun bazen kısa uyuyor.Son günler çok hareketlendi,az önce de başını bebek arabasına çarptı,çizildi bir az.kızlar yarın 170 gün oluyor bebişim doğalı. son 2 haftadır çok zorlandım hem uykusu çok bozuldu hem çok mızmız kucakta bile ağlıyor. son 2 gündür biraz daha iyi. günü yaklaşan varsa söylemek istedim kendinizi yalnız hissetmeyin diye.
Bende hep ağrılı oldu,pek istekli biri de değilim,ağrılı olduğu için de pek gönlüm yok,eşim isterse,benim kaçma şansım olmuyor.Normal doğum yaptığınız için psikolojik ola bilir sizde.Kocam kaçmıyor. Ama zorla da yapamayacagi için bekliyor. Benim ilk ilişkim çok kolaydı, hamileyken ilişkim çok.kolaydi. doğumdan önce ben çok istekliydim . Ama doğumdan sonra bir şeyler oldu .haklısınız bende muyane olmam gerektiğini dusnuyirum
ay hem büyüyorlar diye seviniyorum hem üzülüyorum bu günler tekrar gelmeyecek.. sağlıkla güzellikle büyüsünler çok yormasınlar inşallahOğlum doğalı bu gün 172 gün oluyor.Benim de oğlum son 1 haftadır huysuz oldu bir az.Önceleri bebek arabasında oyuncağıyla oyalanırdı,şimdi artık durmak istemiyor,oturmak,her şeyi ellemek istiyor,eline bir şey verince de hemen ağzına götürüyor.Yan taraflara,aşağıya doğru uzanıyor,bir az sıkı tutmazsam elimden kayıp gidecek o derece yani.Uyku saatleri de değişik,bir gün 6da kalkıyor,bir gün 7de,gündüzleri bazen uzun bazen kısa uyuyor.Son günler çok hareketlendi,az önce de başını bebek arabasına çarptı,çizildi bir az.
Valla yaşamadım bilmiyorum ama Allah kolaylık versin gerçekten. Normal ağladığında bile panik yapıyordum ben başlardakolik bebegin yok ya ondandır. Allah düşmanıma vermesin valal
Seninle aynı gün doğum yapmıştık. Bizimki son 1,5 aydır böyle. Nezleydi ataktı dişti derken hep düzelecek diye bekledim ama artık çok yoruldum. Kızımı çok seviyorum tırnağına zarar gelsin istemiyorum ama artık sesini bile duymaya tahammül edemiyorum. Sesi derken ağlama sesi yani. Hani bebektir illa ki ağlar ama susar da ne bileyim döner yuvarlanır oynar güler yani bazen susar. Bu sürekli ağlıyor gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum doktora götürsem ne dicem onu da bilmiyorum velhasılı kelam ben hiç bişey bilmiyorumkızlar yarın 170 gün oluyor bebişim doğalı. son 2 haftadır çok zorlandım hem uykusu çok bozuldu hem çok mızmız kucakta bile ağlıyor. son 2 gündür biraz daha iyi. günü yaklaşan varsa söylemek istedim kendinizi yalnız hissetmeyin diye.
Ben bu bebeğimi on gün geçmesine rağmen böyle silik öğrenmiştim. Rabbim hayırlısını nasip etsin.Kızlar panik atak geçiriyorumdoğumum o kadar zor oldu ki resmen ilişkiye falan girmiyorduk zaten bebeğim de hiç uyumayan çok hareketli bi bebek.Bu ay bir iki kez ilişki oldu reglim de 7 gün gecikince test yaptım az önce. bu kadar gecikmeye pozitif olsa net ikisi de koyu olurdu dimi? Nolur negatif diyin böyle bişey yaşayan oldu muEki Görüntüle 3338396
Amin şuan öyle panik haldeyim ki daha 5 aylıkBen bu bebeğimi on gün geçmesine rağmen böyle silik öğrenmiştim. Rabbim hayırlısını nasip etsin.
testi yapar yapmaz 2ci çizgi çıktı mı?Kızlar panik atak geçiriyorumdoğumum o kadar zor oldu ki resmen ilişkiye falan girmiyorduk zaten bebeğim de hiç uyumayan çok hareketli bi bebek.Bu ay bir iki kez ilişki oldu reglim de 7 gün gecikince test yaptım az önce. bu kadar gecikmeye pozitif olsa net ikisi de koyu olurdu dimi? Nolur negatif diyin böyle bişey yaşayan oldu muEki Görüntüle 3338396
Kırmızı renkle doluyor ya komple, ardından hemen soldaki çizgi çıktı. 1 dk içinde de 2. Çizgi çok silik beliriyor şimdi dayanamayıp 2. Kez yaptım alttaki yeni yaptığımtesti yapar yapmaz 2ci çizgi çıktı mı?
Benim pozitif testim bu şekildeydi ama tabi kan değerin en doğrusu allah hayırlısını nasip etsin canını sıkmaKırmızı renkle doluyor ya komple, ardından hemen soldaki çizgi çıktı. 1 dk içinde de 2. Çizgi çok silik beliriyor şimdi dayanamayıp 2. Kez yaptım alttaki yeni yaptığım
O kadar iyi anlıyorum ki bence okuyan herkes aynı şekilde anlıyor emin ol ben bazen eski hayatımı çok özlüyorum sonra kendime kızıyorum bebeğim yoktu o zaman diyorum ama yine de deli gibi eski normal rutin hayatımı çok özlüyorum bence çocuklarımızın biraz büyüyüp birey moduna geçmesi lazım bu hissiyatın geçmesi için çünkü şu an biz birer bakıcıyız sadece kendi hayatı olmayan 7/24 bakıcıSeninle aynı gün doğum yapmıştık. Bizimki son 1,5 aydır böyle. Nezleydi ataktı dişti derken hep düzelecek diye bekledim ama artık çok yoruldum. Kızımı çok seviyorum tırnağına zarar gelsin istemiyorum ama artık sesini bile duymaya tahammül edemiyorum. Sesi derken ağlama sesi yani. Hani bebektir illa ki ağlar ama susar da ne bileyim döner yuvarlanır oynar güler yani bazen susar. Bu sürekli ağlıyor gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum doktora götürsem ne dicem onu da bilmiyorum velhasılı kelam ben hiç bişey bilmiyorum
Hayırlı olsun inşallah , tez zamanda şifa bulsun . Allah damatlığını da göstersinKızlar yarın sabah sünnetimiz var Allahın izniyle heyecandan uyuyamıyorum
Amin inşallah kolay atlatır teşekkür ederimHayırlı olsun inşallah , tez zamanda şifa bulsun . Allah damatlığını da göstersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?