- 16 Ekim 2022
- 84
- 82
- 8
- 30
Ağlama canım benim Rabbim yardım edecektir vardır bir bildiğiKızlar kan testi verdim, 430 çıktı hamileyimçok ağladım ama artık yapacak bir şey yok bebeğime haksızlık olduğunu kendime haksızlık olduğunu düşünüp sürekli ağlıyorum zamanla inşallah ferahlarım tek çocuk olarak kalır diye düşünüyordum hep korunsak da sonuçta artık o da bir can ve geliyorum dedi aldırmak söz konusu değil benim için o yüzden umarım herşey güzel olur hepimiz için
Hayırlı olsun canım. Sakin üzme kendini dikkat et. Beraber buyur giderler artikKızlar kan testi verdim, 430 çıktı hamileyimçok ağladım ama artık yapacak bir şey yok bebeğime haksızlık olduğunu kendime haksızlık olduğunu düşünüp sürekli ağlıyorum zamanla inşallah ferahlarım tek çocuk olarak kalır diye düşünüyordum hep korunsak da sonuçta artık o da bir can ve geliyorum dedi aldırmak söz konusu değil benim için o yüzden umarım herşey güzel olur hepimiz için
Evet biraz ürkütcü gibi görünüyor olabilir ama vardır bunda da hayırKızlar kan testi verdim, 430 çıktı hamileyimçok ağladım ama artık yapacak bir şey yok bebeğime haksızlık olduğunu kendime haksızlık olduğunu düşünüp sürekli ağlıyorum zamanla inşallah ferahlarım tek çocuk olarak kalır diye düşünüyordum hep korunsak da sonuçta artık o da bir can ve geliyorum dedi aldırmak söz konusu değil benim için o yüzden umarım herşey güzel olur hepimiz için
Hayırlı olsun inşallahKızlar kan testi verdim, 430 çıktı hamileyimçok ağladım ama artık yapacak bir şey yok bebeğime haksızlık olduğunu kendime haksızlık olduğunu düşünüp sürekli ağlıyorum zamanla inşallah ferahlarım tek çocuk olarak kalır diye düşünüyordum hep korunsak da sonuçta artık o da bir can ve geliyorum dedi aldırmak söz konusu değil benim için o yüzden umarım herşey güzel olur hepimiz için
Ahhh bir de 33 haftaya kadar ağladımKızlar kan testi verdim, 430 çıktı hamileyimçok ağladım ama artık yapacak bir şey yok bebeğime haksızlık olduğunu kendime haksızlık olduğunu düşünüp sürekli ağlıyorum zamanla inşallah ferahlarım tek çocuk olarak kalır diye düşünüyordum hep korunsak da sonuçta artık o da bir can ve geliyorum dedi aldırmak söz konusu değil benim için o yüzden umarım herşey güzel olur hepimiz içi
Kesinlikle haklısın Rabbim ne zaman ol derse o zaman geliyorlar senelerce düşük yaptım hiç ummadığım anda geldi hoşgeldi güzel çocuğumHayırlı olsun inşallah, bize sormadan geliyorlar. Hayatımın hiçbir döneminde bir bebeğim olacağını hayal dahi etmemiştim, kendimi hiçbir zaman anne olarak düşünmemiştim, özenmemiştim .Kedi anneliği yapıyordum hem de bir kaç tane .Tüm gebeliğimde de bu fikrim aynıydı hiç alışamayacakmışım gibi. Şimdi neredeyse 150 günlük. Sanki yıllardır hayatımızda.İyi ki gelmiş, hoşgelmiş diyorum şimdi.
Hiç üzmeyin kendinizi onun gelişinde de vardır bir hayır.. Rabbım böyle nasip etmiş her şey gönlünüzce olsun. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.Hepinize çok teşekkür ederiminşallah dediğiniz gibi arkadaş olurlar ben birkaç yıl beli doğrultamayacağım diye düşünüp çıldıracak gibi olsam da artık yapabileceğim bir şey yok yaşayıp göreceğim olacağı varmış diyorum artık. 5 yıldır evliyim istemeye başladığımızda 9 ay korunmadık 9. Ayın sonunda hamile kaldım şimdi tam ek gıda falan başlayacak belki uykuları düzelir de biraz uyurum diye düşünürken pat hamileyim uykular yine yalan oldu
Hayirli olsun ilk dişimizArkadaşlar ilk dişimiz bugün patladı cok sukur, ateş hastalık felan olmadı, rahat oldu gibi, yani bana çok bi sıkıntı çıkarmadı çocuğum, kendi icinde ne yaşadı onu bilmiyorum
Hayırlı olsunArkadaşlar ilk dişimiz bugün patladı cok sukur, ateş hastalık felan olmadı, rahat oldu gibi, yani bana çok bi sıkıntı çıkarmadı çocuğum, kendi icinde ne yaşadı onu bilmiyorum
Bir de bereketi ile geldi, 3 senedir satamadığımız arabamızı bebeğin 2. ayı dolmadan umduğumuzdan çok daha fazla paraya sattık, hayal ettiğimiz arabanın çok üstünde bir arabayı çok uygun fiyata aldık,Hepinize çok teşekkür ederiminşallah dediğiniz gibi arkadaş olurlar ben birkaç yıl beli doğrultamayacağım diye düşünüp çıldıracak gibi olsam da artık yapabileceğim bir şey yok yaşayıp göreceğim olacağı varmış diyorum artık. 5 yıldır evliyim istemeye başladığımızda 9 ay korunmadık 9. Ayın sonunda hamile kaldım şimdi tam ek gıda falan başlayacak belki uykuları düzelir de biraz uyurum diye düşünürken pat hamileyim uykular yine yalan oldu
İnşallah çok teşekkür ederimBir de bereketi ile geldi, 3 senedir satamadığımız arabamızı bebeğin 2. ayı dolmadan umduğumuzdan çok daha fazla paraya sattık, hayal ettiğimiz arabanın çok üstünde bir arabayı çok uygun fiyata aldık,
Satmak istediğimiz bunun gibi şeyleri beklediğimizden fazlasına sattık, alacaklarımızı çok uyguna aldık, hiç olmayacak yerlerden paralar geldi mesela.
Bu ay sıkışığız dediğimiz yerde bizi o kadar rahatlattı ki, Kısmeti ile sağlıkla, neşesi ile gelsin inşallah
Hayırlısı olsun artık olmuş üzülmeye hiç gerek yok. Beraber çok iyi anlaşırlar oynaya oynaya kolayca büyürler inşallahhhHepinize çok teşekkür ederiminşallah dediğiniz gibi arkadaş olurlar ben birkaç yıl beli doğrultamayacağım diye düşünüp çıldıracak gibi olsam da artık yapabileceğim bir şey yok yaşayıp göreceğim olacağı varmış diyorum artık. 5 yıldır evliyim istemeye başladığımızda 9 ay korunmadık 9. Ayın sonunda hamile kaldım şimdi tam ek gıda falan başlayacak belki uykuları düzelir de biraz uyurum diye düşünürken pat hamileyim uykular yine yalan oldu
inşallah hemencecik geçer canım belki de ilk tattığı için olmuşturBen de yiyordum hatta sütümden de bir şey olmadı ama kendi geldiğinde maalesef kızardı
Çoğu zaman yeniliyormuş en kötü 2 yaşında kendiliğinden geçermiş dedi doktorum
İnşallah 2 yaşına kadar kalmaz çünkü peynir yoğurt yağ olmadan zor olur
Yumurta denetmeye korkuyorum valla sıra ona geliyor
hiç kendini de bebişi de üzme canım olacağı varmış hayırlı olsun bence karalar bağlayacağın bir durum değil ne güzel oğluşun abi olacakKızlar kan testi verdim, 430 çıktı hamileyimçok ağladım ama artık yapacak bir şey yok bebeğime haksızlık olduğunu kendime haksızlık olduğunu düşünüp sürekli ağlıyorum zamanla inşallah ferahlarım tek çocuk olarak kalır diye düşünüyordum hep korunsak da sonuçta artık o da bir can ve geliyorum dedi aldırmak söz konusu değil benim için o yüzden umarım herşey güzel olur hepimiz için
aaa bizim de bugün patlamıştıArkadaşlar ilk dişimiz bugün patladı cok sukur, ateş hastalık felan olmadı, rahat oldu gibi, yani bana çok bi sıkıntı çıkarmadı çocuğum, kendi icinde ne yaşadı onu bilmiyorum
İnşallah geçer yoğurt da en faydalısı yaniinşallah hemencecik geçer canım belki de ilk tattığı için olmuşturben de bugün ilk defa avokado verdim 4 defa kaşığın ucuyla
Canım kaç aylık bebeğin tam olaraakArkadaşlar ilk dişimiz bugün patladı cok sukur, ateş hastalık felan olmadı, rahat oldu gibi, yani bana çok bi sıkıntı çıkarmadı çocuğum, kendi icinde ne yaşadı onu bilmiyorum
Sorma ya, ilk 3 aydan sonra çok çabuk büyümeye basladilar sanki, tepki veriyor, yemek yiyor, dişi çıkıyor, oyuncakla oynuyor, Rabbim sağlıklı mutlu büyümelerini nasip etsinaaa bizim de bugün patlamıştıyani 21 kasım.. ben çok duygusal oldum ya. bi daha dişsiz göremeyecek miyiz bu minnoşları? memem ağrımaya başladı nasıl dayanacağız? erken değil mi bi de off sanki bugün büyüdü de gurbete yolladım içim öyle bir değişik…
Bu ayin 30 da tam 6 ayimiz doluyor, 3o mayıs doğumluCanım kaç aylık bebeğin tam olaraak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?