2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Kızlar kan testi verdim, 430 çıktı hamileyim çok ağladım ama artık yapacak bir şey yok bebeğime haksızlık olduğunu kendime haksızlık olduğunu düşünüp sürekli ağlıyorum zamanla inşallah ferahlarım tek çocuk olarak kalır diye düşünüyordum hep korunsak da sonuçta artık o da bir can ve geliyorum dedi aldırmak söz konusu değil benim için o yüzden umarım herşey güzel olur hepimiz için

Ağlama canım benim Rabbim yardım edecektir vardır bir bildiği

Hayırlı olsun canım. Sakin üzme kendini dikkat et. Beraber buyur giderler artik

Evet biraz ürkütcü gibi görünüyor olabilir ama vardır bunda da hayır Gözün aydın yine de canımm iler de iyi ki olmuş diceksin çünkü hep birbirlerine destek olurlar,arkadaş gibi olurlar evet yorucu olur ama çokta güzel olur moralini bozma,stres olma o bu zamanı seçmiş

Hayırlı olsun inşallah , bize sormadan geliyorlar. Hayatımın hiçbir döneminde bir bebeğim olacağını hayal dahi etmemiştim, kendimi hiçbir zaman anne olarak düşünmemiştim, özenmemiştim .Kedi anneliği yapıyordum hem de bir kaç tane .Tüm gebeliğimde de bu fikrim aynıydı hiç alışamayacakmışım gibi. Şimdi neredeyse 150 günlük. Sanki yıllardır hayatımızda.İyi ki gelmiş, hoşgelmiş diyorum şimdi.

Ahhh bir de 33 haftaya kadar ağladım , bebeğe dair tek bir eşya dahi heves edip almamıştım da takipli doktorum çok şaşırmıştı

Hepinize çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi arkadaş olurlar ben birkaç yıl beli doğrultamayacağım diye düşünüp çıldıracak gibi olsam da artık yapabileceğim bir şey yok yaşayıp göreceğim olacağı varmış diyorum artık. 5 yıldır evliyim istemeye başladığımızda 9 ay korunmadık 9. Ayın sonunda hamile kaldım şimdi tam ek gıda falan başlayacak belki uykuları düzelir de biraz uyurum diye düşünürken pat hamileyim uykular yine yalan oldu

Kesinlikle haklısın Rabbim ne zaman ol derse o zaman geliyorlar senelerce düşük yaptım hiç ummadığım anda geldi hoşgeldi güzel çocuğum İyi ki varlar

Hiç üzmeyin kendinizi onun gelişinde de vardır bir hayır.. Rabbım böyle nasip etmiş her şey gönlünüzce olsun. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Arkadaşlar ilk dişimiz bugün patladı cok sukur, ateş hastalık felan olmadı, rahat oldu gibi, yani bana çok bi sıkıntı çıkarmadı çocuğum, kendi icinde ne yaşadı onu bilmiyorum
Hayirli olsun ilk dişimiz

Bir de bereketi ile geldi, 3 senedir satamadığımız arabamızı bebeğin 2. ayı dolmadan umduğumuzdan çok daha fazla paraya sattık, hayal ettiğimiz arabanın çok üstünde bir arabayı çok uygun fiyata aldık,
Satmak istediğimiz bunun gibi şeyleri beklediğimizden fazlasına sattık, alacaklarımızı çok uyguna aldık, hiç olmayacak yerlerden paralar geldi mesela.
Bu ay sıkışığız dediğimiz yerde bizi o kadar rahatlattı ki, Kısmeti ile sağlıkla, neşesi ile gelsin inşallah

İnşallah çok teşekkür ederim 5 aylık bebişim abi oldu iyi mi ..

Hayırlısı olsun artık olmuş üzülmeye hiç gerek yok. Beraber çok iyi anlaşırlar oynaya oynaya kolayca büyürler inşallahhh Yanınızda yakında yardım edecek biri varsa kayınvalide anne vs daha da kolaylaşır .
Bir de doğumunuz sezaryen miydi acaba? Ben de istiyorum ikinci bebiş ama sezaryen olduğum için korkuyorum bi de benim kötü bi doğum öyküm olduğu için falan…. Normal doğumsa beklemek gerekmiyor sanırım

inşallah hemencecik geçer canım belki de ilk tattığı için olmuştur ben de bugün ilk defa avokado verdim 4 defa kaşığın ucuyla

hiç kendini de bebişi de üzme canım olacağı varmış hayırlı olsun bence karalar bağlayacağın bir durum değil ne güzel oğluşun abi olacak tebrik ederim

Arkadaşlar ilk dişimiz bugün patladı cok sukur, ateş hastalık felan olmadı, rahat oldu gibi, yani bana çok bi sıkıntı çıkarmadı çocuğum, kendi icinde ne yaşadı onu bilmiyorum
aaa bizim de bugün patlamıştı yani 21 kasım.. ben çok duygusal oldum ya. bi daha dişsiz göremeyecek miyiz bu minnoşları? memem ağrımaya başladı nasıl dayanacağız? erken değil mi bi de off sanki bugün büyüdü de gurbete yolladım içim öyle bir değişik…

inşallah hemencecik geçer canım belki de ilk tattığı için olmuştur ben de bugün ilk defa avokado verdim 4 defa kaşığın ucuyla
İnşallah geçer yoğurt da en faydalısı yani
Ben de vercem ama sever mi bilmem. Her şeyin içine zeytinyağı koyuyorum ben bi de kabız olur diye
Brokoli, bal kabağı sonra meyvelere başlıcam meyveler beni daha da heyecanlandırıyo tatlı diye daha da iştahlı yer belki

Sorma ya, ilk 3 aydan sonra çok çabuk büyümeye basladilar sanki, tepki veriyor, yemek yiyor, dişi çıkıyor, oyuncakla oynuyor, Rabbim sağlıklı mutlu büyümelerini nasip etsin
Canım kaç aylık bebeğin tam olaraak
Bu ayin 30 da tam 6 ayimiz doluyor, 3o mayıs doğumlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…