2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
aa senin bebiş kız mı kız için çok güzel şeyler var ya e bebekte de vardı bugün gördüm. erkek için bulamamıştım bi civile bakayım çok sağ ol

aa senin bebiş kız mı kız için çok güzel şeyler var ya e bebekte de vardı bugün gördüm. erkek için bulamamıştım bi civile bakayım çok sağ ol
Oglum oldugunda hiç guzel seyler bulamazdim, kızlara ne güzel yapıyorlar, erkeklere guzel bi kıyafet bulunmuyor diye hayıflanırdım. Şimdi kızım oldu güzel bisey bulamıyorum, erkek cocuk kıyafetleri hoşuma gidiyor

yaaa öyle mi oluyor

anneler bebişler için mini tencere alan var mı? çorba falan nerede yapacaksınız? indirim varken bakayım dedim ama pek bulamadım

bu arada 6 aya yaklaştık özel bi fotoğraf çekmek istiyorum fikri olan varsa sevinirim

Bilmedim canım bir doktora gidince sorsana. Kışın ne giydirsem nasılsın giydirsem konusu beni de yoruyor. Üşüyor mu .çok mu kalın giydirdim. Benim bebenin de yüzleri uyurken soğuk. Belki bende sorarim

Mini tencere derken kız?. Valla belki bir ay filan pureden giderim 7 aylık filanken bizim yediklerimizden veririm.bizim içtiğimiz çorbalardan
şöyle sosluk gibi tencereler oluyor ya canım ondan alıcam ben ya. bizdeki tencereler hep büyük tek porsiyonluk olmazlar

Yaa ben de erkek çocuk kıyafetlerini beğeniyorum bazen renkleri , dokuları çok güzel oluyor. Yalan değil bir kaç parça da aldım. Pijama, sweat filan (turuncu, mavi renkli filan )

Bilmedim canım bir doktora gidince sorsana. Kışın ne giydirsem nasılsın giydirsem konusu beni de yoruyor. Üşüyor mu .çok mu kalın giydirdim. Benim bebenin de yüzleri uyurken soğuk. Belki bende sorarim
Takibe gittiğimiz özel dr yok, üniversite hastanesine gidiyoruz bir de aile hekimliğine. Oralar da çok kalabalık oluyor hastalık kapmasın diye bu ay götürmedim , ancak önümüzdeki ay sonu sorabilirim.

şöyle sosluk gibi tencereler oluyor ya canım ondan alıcam ben ya. bizdeki tencereler hep büyük tek porsiyonluk olmazlar
Ben de sos tavası var onda yapmayı düşünüyorum hiç tencere almak aklıma gelmedi. Daha kaşık , tabak , önlük filan da almadım çay kaşığı ile veriyorum , ağız mendili kullanıyorum. Bir rahatlık var ben de

Yaa ben de erkek çocuk kıyafetlerini beğeniyorum bazen renkleri , dokuları çok güzel oluyor. Yalan değil bir kaç parça da aldım. Pijama, sweat filan (turuncu, mavi renkli filan )
bak işte ben de neden hiçbir şey bulamıyorum diyorum hep senin gibi kızını mavi giydirenler yüzünden benim oğlanı hep kız zannediyorlar

en iyisini yapmışsın aslında hiç gerek yok

anneler bebişler için mini tencere alan var mı? çorba falan nerede yapacaksınız? indirim varken bakayım dedim ama pek bulamadım
Benim daha önceden küçük tencerem sos tavam vardı onlarla yapıyorum işimi görüyor ayrıca bişe almadım oyüzden kaşık ve suluk dışında henüz almadım bişe zaten kendi yemeye başlayınca tabak falan alıcam

Ben bu işi tog ayarlı bi tulumla çözdüm waikikiden 1.6 tog bi tulum aldım içinde sadece kolsuz ince zıbın oda sıcak oluyor peteği açmıyorum bile üzerine örtü mörtü hiçbişey koymadan sadece tulum ve zıbınla uyuyor terleme veya üşüme yok

Yani kan damlası uykuda aniden ağlayarak uyanma şeklinde kendini gösterdi ekstra bir belirtimiz yok canım

kızlar burun temizlemekle ilgili rahat eden var mı ya? sanki etini koparıyorum gibi yapmaya başladı bizimki
Ben artık kucağımda tutup başını biraz lavaboya doğru eğip öyle yapıyorum hiç ağlamıyor tabi aynaya bakarak yapıyorum daha kolay oluyor burnunu da acıtmamış oluyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…