- 30 Mayıs 2015
- 5.208
- 12.855
- 448
- 34
aa senin bebiş kız mıTemassıza güvenmiyorum,koltuk altından ölçüyorum ateşini .
kendimizden bir fazla giydirdim yine ısınmadı bebeğim. Yoksa çok sıcağa alıştırmak istemiyorum ben de. Astronot montu civilden aldım , çok güzel. Ama 5 aylık bebeğime 9-12 ay aldım .ancak oldukalıbı küçük. Civil Baby Kız Bebek Astronot Tulum 6-18 Ay Somon Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Oglum oldugunda hiç guzel seyler bulamazdim, kızlara ne güzel yapıyorlar, erkeklere guzel bi kıyafet bulunmuyor diye hayıflanırdım. Şimdi kızım oldu güzel bisey bulamıyorum, erkek cocuk kıyafetleri hoşuma gidiyoraa senin bebiş kız mıkız için çok güzel şeyler var ya e bebekte de vardı bugün gördüm. erkek için bulamamıştım bi civile bakayım çok sağ ol
yaaa öyle mi oluyorOglum oldugunda hiç guzel seyler bulamazdim, kızlara ne güzel yapıyorlar, erkeklere guzel bi kıyafet bulunmuyor diye hayıflanırdım. Şimdi kızım oldu güzel bisey bulamıyorum, erkek cocuk kıyafetleri hoşuma gidiyor
Bilmedim canım bir doktora gidince sorsana. Kışın ne giydirsem nasılsın giydirsem konusu beni de yoruyor. Üşüyor mu .çok mu kalın giydirdim. Benim bebenin de yüzleri uyurken soğuk. Belki bende sorarimBen şu bebek giydirme tablosuna göre giydiriyordum ama eli ayağı vücudu çok soğuk, vücut ısısı en fazla 35,6 oluyor. kendimden bir fazla giydirdim onda da ısınmadı.( gündüz için yazıyorum) şimdi bir kısa kollu çıtçıtlı, bir uzun kollu çıtçıtlı, penye kazak, penye pantolon bir de normal tulum giydiriyorum. İnce pamuklu giydirmediğimde sweat ya da kazak + pantolon giydiriyorum. Üst kimi zaman 3kimi zaman 4 kat oluyor, pantolon ve çorapta 2 oluyor. Ancak ısınıyor bebeğim.
Mini tencere derken kız?. Valla belki bir ay filan pureden giderim 7 aylık filanken bizim yediklerimizden veririm.bizim içtiğimiz çorbalardananneler bebişler için mini tencere alan var mı? çorba falan nerede yapacaksınız? indirim varken bakayım dedim ama pek bulamadım
şöyle sosluk gibi tencereler oluyor ya canım ondan alıcam ben ya. bizdeki tencereler hep büyük tek porsiyonluk olmazlarMini tencere derken kız?. Valla belki bir ay filan pureden giderim 7 aylık filanken bizim yediklerimizden veririm.bizim içtiğimiz çorbalardan
Yaa ben de erkek çocuk kıyafetlerini beğeniyorum bazen renkleri , dokuları çok güzel oluyor. Yalan değil bir kaç parça da aldım. Pijama, sweat filan (turuncu, mavi renkli filan )Oglum oldugunda hiç guzel seyler bulamazdim, kızlara ne güzel yapıyorlar, erkeklere guzel bi kıyafet bulunmuyor diye hayıflanırdım. Şimdi kızım oldu güzel bisey bulamıyorum, erkek cocuk kıyafetleri hoşuma gidiyor
Takibe gittiğimiz özel dr yok, üniversite hastanesine gidiyoruz bir de aile hekimliğine. Oralar da çok kalabalık oluyor hastalık kapmasın diye bu ay götürmedim , ancak önümüzdeki ay sonu sorabilirim.Bilmedim canım bir doktora gidince sorsana. Kışın ne giydirsem nasılsın giydirsem konusu beni de yoruyor. Üşüyor mu .çok mu kalın giydirdim. Benim bebenin de yüzleri uyurken soğuk. Belki bende sorarim
Ben de sos tavası var onda yapmayı düşünüyorum hiç tencere almak aklıma gelmedi. Daha kaşık , tabak , önlük filan da almadım çay kaşığı ile veriyorum , ağız mendili kullanıyorum. Bir rahatlık var ben deşöyle sosluk gibi tencereler oluyor ya canım ondan alıcam ben ya. bizdeki tencereler hep büyük tek porsiyonluk olmazlar
bak işte ben de neden hiçbir şey bulamıyorum diyorumYaa ben de erkek çocuk kıyafetlerini beğeniyorum bazen renkleri , dokuları çok güzel oluyor. Yalan değil bir kaç parça da aldım. Pijama, sweat filan (turuncu, mavi renkli filan )
en iyisini yapmışsın aslında hiç gerek yokBen de sos tavası var onda yapmayı düşünüyorum hiç tencere almak aklıma gelmedi. Daha kaşık , tabak , önlük filan da almadım çay kaşığı ile veriyorum , ağız mendili kullanıyorum. Bir rahatlık var ben de
Benim daha önceden küçük tencerem sos tavam vardı onlarla yapıyorum işimi görüyor ayrıca bişe almadım oyüzden kaşık ve suluk dışında henüz almadım bişe zaten kendi yemeye başlayınca tabak falan alıcamanneler bebişler için mini tencere alan var mı? çorba falan nerede yapacaksınız? indirim varken bakayım dedim ama pek bulamadım
Bende evlenirken küçük almıştım. Büyük tencereler hala saklanıyorşöyle sosluk gibi tencereler oluyor ya canım ondan alıcam ben ya. bizdeki tencereler hep büyük tek porsiyonluk olmazlar
Ben bu işi tog ayarlı bi tulumla çözdüm waikikiden 1.6 tog bi tulum aldım içinde sadece kolsuz ince zıbın oda sıcak oluyor peteği açmıyorum bile üzerine örtü mörtü hiçbişey koymadan sadece tulum ve zıbınla uyuyor terleme veya üşüme yokBilmedim canım bir doktora gidince sorsana. Kışın ne giydirsem nasılsın giydirsem konusu beni de yoruyor. Üşüyor mu .çok mu kalın giydirdim. Benim bebenin de yüzleri uyurken soğuk. Belki bende sorarim
1 ay önce falan bime gelmişti minik tencere canim. Bn o zaman almıştım bitane. Şimdi haşlama falan onda yapıyorum.anneler bebişler için mini tencere alan var mı? çorba falan nerede yapacaksınız? indirim varken bakayım dedim ama pek bulamadım
Yani kan damlası uykuda aniden ağlayarak uyanma şeklinde kendini gösterdi ekstra bir belirtimiz yok canımAlerji de neler oldu. Benim bebeğimin yanagi kıpkırmızı. Sanki sıkıp öpmüş gibi. Naylongibi duruyor. Aklımda üç seçenek var kefir ve süt içiyorum ya da Ka damalsi .üçünü de aynı anda bırakınca hangisinden oldu anlamadım
Ben ikeanın antilop modelini aldım içine minderi ve kılıfıyla birlikte. Memnunum ama şuan sanki tam oluyor biraz daha büyüynce minderi çıkarmak gerekebilirMama sandaliyesi alan var mı kızlar hangisini tercih etmeli acaba?
Ben artık kucağımda tutup başını biraz lavaboya doğru eğip öyle yapıyorum hiç ağlamıyor tabi aynaya bakarak yapıyorum daha kolay oluyor burnunu da acıtmamış oluyorum canım.kızlar burun temizlemekle ilgili rahat eden var mı ya? sanki etini koparıyorum gibi yapmaya başladı bizimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?