- 7 Ocak 2014
- 3.159
- 4.451
- 333
- 39
Blenderi hiç bir dr önermiyor, yutmayı yemeyi öğrenemiyormuş bebiş, çatalla ez kaşığının ucuyla azcik azcik verBizmki 5.5 aylık. 2 gündür günde 1 defa 2 tatlı kaşığını geçmeyecek kadar kabak veriyorum. Buharlı pişiricide yapıp blenderından çekiyorum, onun buharı da tekrar sıvı olarak dibine çöktüğü için biraz sulu oluyor. Yarın da kabak verip sonra havuca falan geçeceğim.
Demir ilacından sonra biz öyle olduk, kesince düzeldi şuan demir ilacı veremiyorumBaya bir ara verdim buralara ama aklım hep burda.
Gece ağlamaları var bir iki gündür özellikle bu gece. Uykuda ağlıyor, uyanıp tekrar uyusa da yine tekrar ediyor bu.
Yaşayan var mı kızlar
var canım dişten önce daha sık oluyordu bence gün içinde korkarsa da oluyorBaya bir ara verdim buralara ama aklım hep burda.
Gece ağlamaları var bir iki gündür özellikle bu gece. Uykuda ağlıyor, uyanıp tekrar uyusa da yine tekrar ediyor bu.
Yaşayan var mı kızlar
evet benimki yiyor hatta. ama çok hareketli olduğu için olabilir eli dursa ayağı durmuyorKızlar sizin bebekler ayaklarını tutup ağzına götürüyor mu? Benimkinin ayaklarıyla hala ilgisi yok ama hep karşıma çıkıyo ayak konusu
Püre , pütür mükızlar bu arada tavsiyem püre yapmamanız bebiş püreye alışırsa dönüşü bazen zor olabiliyor.
ben ne verdiysem çatalla eziyorum. pütürlü veriyorum. amaç tattırmak olduğu için yese de yemese de önemli değil
bu arada sizde de memeye gelmede isteksizlik var mı? sanki meyveyle doydu dün
Eki Görüntüle 3342613
Kesinlikle kullanıyorlarbenim bebiş asla durmuyor sürekli söyleniyor. dün masada oyalansın diye kabuklu mandalina verdim önce onu yiyemiyor diye ağladı. sonra dilimleyip meyve süzgeciyle verdim sonra o bitti diye ağladı. sonra kaldırmıyoruz diye ağladı. isteklerine yönelik aşırı ağlıyor mesela kucağımda sadece onun durmak istediği şekilde tutabiliyorum. gün içinde yerde maksimum 30 dk duruyor hep kucakta ve kucakta da mızmız genel olarak ağlak bi bebiş oldu yaaa. acaba artık şımarıklık yapıp bizi kullanıyor olabilir mi
Merhaba hangi demir ilacını kullandınız acaba?Demir ilacından sonra biz öyle olduk, kesince düzeldi şuan demir ilacı veremiyorum
Bestiron kullandık nadir de olsa yaşayan varmış bu durumu. Araştırınca gördümMerhaba hangi demir ilacını kullandınız acaba?
Benim bebiş de 5 buçuk aylık ve gece 10-15 defa uyanıyor
Benim bebeğim de dönmüyor , kumaşa dokunmayı çok seviyor , her yere dokunmak istiyor, perdeler halılar kıyafetlerimiz yatak örtüleri, kılıflar . Oyuncak yerine veriyorum ben deHayırlı geceler kızlar. Uzun zamandan giremedim buralara. Bebisler nasıl? Ben bİzi özetleyeyim. 5 aylık olduğundan beri ek gidaya başladık. Yoğurt elma püresi muz havuç patates irmik tarhana çorbası balkabağı bezelye ıspanak mandalina bunlarin tadimini yaptık. Bir kere tadım yaptiktan sonra artık biz her yemek yerken ağlamaya başladı. Çok net bir şekilde yemek istemesi belliydi. Kilomuz da biraz fazla sanırım. 5 aylık kilo kontrolümüzde 8800 gram geldi.
Motor gelişimi ise hala dönemiyorkoca totosunu kaldırmak zor geliyor sanırım. Sadece poposunu açınca ayaklarını kaldırıp sağa dönüyor. Yüzüstü durmaktan nefret ediyor. Ama yine de tummy time yaptırıyorum. Çığlık atmayı öğrendi. Kahkahalar atıyor. Elleriyle nesneleri yakalayıp hemen ağza götürüyor. Parmaklarını daha iyi çalıştırması için minik oyunlar hazırladım ona. Çok seviyor onları. Desteksiz 15-20 sn oturabiliyor. Gece geç yatan bir bebek olsada uykuyu seviyor.
Emzirmeye asigim.Diğer çocuklarımde nefret etmiştim emzirmekten ama bu kızımda heran beni emsin istiyorum. Çok seviyorum emzirmeyi. Değişen ne acaba hiç bilmiyorum. Benden böyle
Benimki de götürmüyorKızlar sizin bebekler ayaklarını tutup ağzına götürüyor mu? Benimkinin ayaklarıyla hala ilgisi yok ama hep karşıma çıkıyo ayak konusu
acaba esnek mi değil yeterince diye düşünmüştüm ama demek ki zamanı gelmemiş dahaBenimki de götürmüyor
benimki de ağzına götürmüyor ama ayaklarını çoraplarını ellemeye başladıacaba esnek mi değil yeterince diye düşünmüştüm ama demek ki zamanı gelmemiş dahabugün gösterdim şöyle ayaklarını çoraplarını çıkarıp oralı bile olmadı
Aynen en azından normal oldu şükür.22 haziran doğumlu bebeğim fırıldak gibi dönüyor emekleyecek nerdeyseAllah şifa versin
iyi ki normal doğum,sezaryen olmuş olsaydınız zor olacaktı.Sağlıkla gelsin,ikiz annesi gibi olacaksınız bir az.Eşimin kuzenininde sizin gibi. 2.çocuğu bizim bebekler gibi haziranda doğdu.1.çocuğundan 1 yaş 7 gün küçük.Yani aralarında 1 yaş fark var,çok zor oluyor diyor,kayınvalidesiyle yaşıyorlar,o yardım ediyor büyük çocuğa o bakıyor.Size de inşallah yardım ederler.
3.5.aylikken götürmeye başladı. Hatta ben aldığı an başka bir şeyler veriyorum. Sürekli çorap değiştirmek zorunda kalıyorum. Bugün meme emer gibi ayağını cuk cuk emiyordu.Kızlar sizin bebekler ayaklarını tutup ağzına götürüyor mu? Benimkinin ayaklarıyla hala ilgisi yok ama hep karşıma çıkıyo ayak konusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?