2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
püre olan pütürsz demek bence canım
ben de ağırdan almaya çalışıyorum ama meyveyi seviyor veriyorum artık ya ne olacaksa olsun

Mama sandaliyesi alan var mı kızlar hangisini tercih etmeli acaba?
Ben kiwi koala aldım buradan bir arkadaşın önerisi ile , çok memnun kaldım . Bebeğim de sevdi bizimle masaya da oturabiliyor, uyumayıp oturmak istediğinde camın. önüne koyuyorum bir kaç tane de oyuncak veriyorum eline , hem yolu izliyor hem de oynuyor.Oyalanıyor ben de işimi yapıyorum

Bestiron kullandık nadir de olsa yaşayan varmış bu durumu. Araştırınca gördüm
Alerji de neler oldu. Benim bebeğimin yanagi kıpkırmızı. Sanki sıkıp öpmüş gibi. Naylongibi duruyor. Aklımda üç seçenek var kefir ve süt içiyorum ya da Ka damalsi .üçünü de aynı anda bırakınca hangisinden oldu anlamadım

Benim bebegimde ayagini ağzına götürüyor . Sonra çorabı çıkarıp onunla.devam ediyor. Her bebek aynı değil bence. Mesela benim bebegimde huysuz ve bez değiştirirken yarım dönebiliyor. Ama çoğu arkadaşın bebeği 5 aylıkken tam dönüyordu

Bebeklerinize uyurken şapka takıyor musunuz? Oda sıcaklığımız 22-24 derece arası , ama bebeğim uyurken yüzü kafası buz gibi, şapkayı da pek istemiyor

Bebeklerinize uyurken şapka takıyor musunuz? Oda sıcaklığımız 22-24 derece arası , ama bebeğim uyurken yüzü kafası buz gibi, şapkayı da pek istemiyor
Benim odam da 22 derece hep yanakları soğuk oluyor ama şapka takmıyorum. Takmam da zaten nasıl alışırsam öyle gider

peki vücudu soğuksa, bir kat daha giydiriyor musunuz?
Zibin artı üste bir penye kazak . Alta da iki penye pijama sekl8nde giydiryorum.(alt pantolon pijama kalinsa bir tane) külotlu çorap aldım oğluma ama kalça cikikligina yol açıyormuş. O yüzden giydirmiyirum

Zibin artı üste bir penye kazak . Alta da iki penye pijama sekl8nde giydiryorum.(alt pantolon pijama kalinsa bir tane) külotlu çorap aldım oğluma ama kalça cikikligina yol açıyormuş. O yüzden giydirmiyirum
Ben şu bebek giydirme tablosuna göre giydiriyordum ama eli ayağı vücudu çok soğuk, vücut ısısı en fazla 35,6 oluyor. kendimden bir fazla giydirdim onda da ısınmadı.( gündüz için yazıyorum) şimdi bir kısa kollu çıtçıtlı, bir uzun kollu çıtçıtlı, penye kazak, penye pantolon bir de normal tulum giydiriyorum. İnce pamuklu giydirmediğimde sweat ya da kazak + pantolon giydiriyorum. Üst kimi zaman 3kimi zaman 4 kat oluyor, pantolon ve çorapta 2 oluyor. Ancak ısınıyor bebeğim.

hiç takmıyorum bizim evin ısısı da o civarlarda. uyurken yüzü ve el ayakları soğuk oluyor ama önemsemiyorum. göğsüne ve sırtına bakmak gerekiyormuş. bebişin oralar mı soğuk oluyor?
ben tek kat giydiriyorum evde. dışarı çıkarken üstüne 1 veya 2 kat daha giydiriyorum. bere takıyorum

kızlar burun temizlemekle ilgili rahat eden var mı ya? sanki etini koparıyorum gibi yapmaya başladı bizimki

Evet sırtı, göğsü de soğuk oluyor.Keyfi de olmuyor öyle olunca. Biz dışarı çıkarken hava durumuna göre astronot mont ya da welsoft mont giydiriyorum , kendimiz de mont giyiyoruz çünkü . Abartıyor muyum ki?

kızlar burun temizlemekle ilgili rahat eden var mı ya? sanki etini koparıyorum gibi yapmaya başladı bizimki
Şimdi temizledim uyanmadı bile. O kadar sf sıktım , burun deliğine isabet ettiremedim yüzü gözü ıslandı bana mısın demedi çok yorulmuş.

eğer evde şu silah gibi ateşölçerle ölçüyorsan ben artık onlara güvenemiyorum bizde de var her noktada farklı ölçüyor. diğeriyle ölçüp de 35 buluyorsan kalın giydirmekte haklısın üşümek onu keyifsiz yapar doğru
ben yatarken çorapsız yatırmaya çalışıyorum ayakları hava alsın diye. annem ve eşime kalsa birer kat hatta iki çorap falan giydir diyorlar. nasıl alışırsa öyle gidermiş diye üşüdüğğnü görene kadar kalın giydirmemeye çalışıyorum.
mesela ben saçım hafif nemli kalsa hasta oluyorum. bazı insanlar hiç kurutmadan kış günü dışarı bile çıkıyorlar. o yüzden alışkanlık olduğunu düşünüyorum bizimle aynı ya da bir kat fazla giydiriyorum bence sen de bi dene
astronot montu nereden aldın bi türlü istediğim gibi bulamadım

Şimdi temizledim uyanmadı bile. O kadar sf sıktım , burun deliğine isabet ettiremedim yüzü gözü ıslandı bana mısın demedi çok yorulmuş.
maşallahhhh uyurken mi temizliyorsun? ben nefes almaya korkuyorum uyanmasın diye zorla tırnaklarını kesiyorum diken üstünde

Temassıza güvenmiyorum,koltuk altından ölçüyorum ateşini .
kendimizden bir fazla giydirdim yine ısınmadı bebeğim. Yoksa çok sıcağa alıştırmak istemiyorum ben de. Astronot montu civilden aldım , çok güzel. Ama 5 aylık bebeğime 9-12 ay aldım .ancak oldu kalıbı küçük. Civil Baby Kız Bebek Astronot Tulum 6-18 Ay Somon Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Kızlar sizin bebekler ayaklarını tutup ağzına götürüyor mu? Benimkinin ayaklarıyla hala ilgisi yok ama hep karşıma çıkıyo ayak konusu
Benim kızımda oturunca çoraplar dikkatini çekiyor, iki büklüm eğilipağzına sokmaya çalışıyor, tabi o kadar eğilmesine musade etmiyorum, korkuyorum, eline ne geçse ağzına giriyor bi, ağzına girmeyecek kadar büyükse sinirlenip atiyor
Isteksizlik olmaz aslında, damak meme ıster, benimki yiyor ama sonunda yine memeye saldırıyor, yinede ahkam kesmeyim, benim kiz aç gozlu diye hepsi oyle olacak degil ya
Biraz akışına bırakmak lazım, hayat bu kadar hızlı akarken, bebekler koşarken önünde durmayin, tabiki dikkat etmek gerek ama istahi hevesi varsa kırmamak gerek, azar azar musade etmeli gibi
Mama sandaliyesi alan var mı kızlar hangisini tercih etmeli acaba?
Bize hediye geldi, normal basit bir mama sandalyesi gayet işimizi görüyor, puset minderini koydum icine tam geldi, önüne oyuncakta koyuyorum, oynuyor oyalanıyor, alandan Allah razı olsun, bence çok para vermeye gerek yok hepsi aynı işi görüyor
Şapka yıkandığı zaman uyanana kadar takıyorum, ben testinin üzerine küçük havlu serdim, biraz yukarda pay bırakıyorum, biraktigim havluyu kafasına dogru örtüyorum. Ben derece kullanmiyorum hislerimle hareket ediyorum, derece şaşırtır ama annelik hislerim şaşırtmaz, bi uzun kollu zıbın, üzerine 2 iplik bluz giyerse kalın yelek, 3 iplik bluz giyerse orta kalın yelek, altına bi tayt bi alt eşofman giyiyor, bi ince çorap, üzerine havlu çorap giydiriyorum, dışarda 2 gündür 6 7 derece en yüksek sıcaklık, ev yalıtımlı ama müstakil, alt ust yanmıyor kombiyi 35 dereceye ayarladim üşümüyorda terlemiyorda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…