Çok geçmiş olsun ben de doğum sırasında oldu, fitil ve krem vermişlerdi 10 gün içinde geçti.kızlar af edersiniz azıcık özel olacak ama sormalıyım basurlar ne alemde? benim hamilelikten sonra oldu ve çok büyük
ay benim de doğumdan önce çok minicikti acı falan yemezsem ortaya çıkmıyordu. doğumdan sonra korkunç oldu. teşekkür ederim doktora gitmeye korkuyorumÇok geçmiş olsun ben de doğum sırasında oldu, fitil ve krem vermişlerdi 10 gün içinde geçti.
İhmal etmeyin çünkü yaşamı çok zorlaştırıyor.Allah şifalar versinay benim de doğumdan önce çok minicikti acı falan yemezsem ortaya çıkmıyordu. doğumdan sonra korkunç oldu. teşekkür ederim doktora gitmeye korkuyorum
Ben hamileyken ağlaya ağlaya gitmiştim acıdan doktora bana kremler fitil falan verdi baya bi tedavi süreciydi o zamanlar sorun şuydu bence büyüyodu ama kanama yoktu kanama olmadığından ben acı çekiyodun doğumdan aonra kanama olmya başladı eskisi gibi yani şişip kanayınca şişlik iniyo uzun süre o şekilde gitti şu an küçük ama azıcık zorlansın kanama ve şişme devam doktor onu küçük bi kesiyle alalım doğumdan sonra dedi ama hiç bulaşmak istemiyorumay benim de doğumdan önce çok minicikti acı falan yemezsem ortaya çıkmıyordu. doğumdan sonra korkunç oldu. teşekkür ederim doktora gitmeye korkuyorum
Ama doktordan korkmayın çünkü ilk etap ilaçlı kremli tedavi onu yapmasaydım ben o süreci atlatamazdım oturamıyodum bile zaten karnım burnumdaydı felakettiay benim de doğumdan önce çok minicikti acı falan yemezsem ortaya çıkmıyordu. doğumdan sonra korkunç oldu. teşekkür ederim doktora gitmeye korkuyorum
Evet evet sonra peceteyle alıyorum aspiratörle çekmeme gerek kalmıyor çoğu zaman canımşırıngayla serum sıkıyorsun demi canım?
Bende hamilelikten olmuştu felaket bir süreçten geçmiştim ama doktora gittim kremler verdi kullandım geçmişti sana bir tavsiye vereyim ben o bölgenin fotoğrafını çekip gitmiştim doktora gösterebilmek için muayene etmek isterse fotoğrafı gösteririm diyekızlar af edersiniz azıcık özel olacak ama sormalıyım basurlar ne alemde? benim hamilelikten sonra oldu ve çok büyük
Ben oğlumu 8 aylıkken cektirmistim, yine aynı döneme gelsin istiyorum, nasıp olursa 8 aylık cektircegim, bu senin 8 aylık resmin, bu da senin demek içinyarın 6 aylık oluyoruz hatta saat geçmiş bugün olduk bile:) fotoğraf çekmeyi düşünen var mı?
Doğaçlama gidiyorum genelde ben, önce tek tek tadım yapıyorum 3 er gün, tek olarak, eger yemekte zorlanmissa, mesela yumurta sarisini tek olarak yemek istemedi içine yarım çay kaşığı tuzsuz lor peyniri koydum, 2 damla sıcak su koyup ezdim bebegin yiyebilecegi şekilde olsun diye, midesini çok doldurmamak gerek aa hoşuna gitti deyip kaşık kasık verme 3 4 cay kaşığını geçmesin, kaşığın ucuyla az az verip süreyi uzatırsan çok yedim sanıyor bebek eline saldırmıyorSiz bizden erken başlamışsınız, böyle yaptıklarınızı yazarsanız bana da fikir olur, yaparım . Bugün yumurta sarısı tattırdım yarın biraz daha arttırıp sonra ki gün yoğurtla birlikte vermeyi düşünüyorum
Bu şekilde oldu ama ben beğenmemiştim, fotoğrafcı kendi başına seçmiş, çıkarmıştı, görünce şok oldum, bastan savma gibi olmuş, fotonun birinde yan yana oturmuş ikiz kardeşler gibi duruyor, arkadaki çizgi film karakterleri çok baskın olmuş, karanlık duruyor foto, oglumun gozleri iri iridir ama burda küçücük cikmis, eşimin arkadaşıydı bisey diyemedim ama uzun süre üzüldüm, sonra dedimki aman bi hatıra sanki, olan olmuş artık diye teselli verdim kendime, çok şükür evlâmın sagligi yerinde foto da oyle oluversin, 3 yaşındayken daha guzellerini yaptirdimyarın 6 aylık oluyoruz hatta saat geçmiş bugün olduk bile:) fotoğraf çekmeyi düşünen var mı?
Yaaa maşallah çok bal çocuklar Allah bağışlasınBu şekilde oldu ama ben beğenmemiştim, fotoğrafcı kendi başına seçmiş, çıkarmıştı, görünce şok oldum, bastan savma gibi olmuş, fotonun birinde yan yana oturmuş ikiz kardeşler gibi duruyor, arkadaki çizgi film karakterleri çok baskın olmuş, karanlık duruyor foto, oglumun gozleri iri iridir ama burda küçücük cikmis, eşimin arkadaşıydı bisey diyemedim ama uzun süre üzüldüm, sonra dedimki aman bi hatıra sanki, olan olmuş artık diye teselli verdim kendime, çok şükür evlâmın sagligi yerinde foto da oyle oluversin, 3 yaşındayken daha guzellerini yaptirdim
Bende Ikea alacaktim ama ilerde bebeğim biraz kilolu olduğu için bebegin sığmaz dediler. Ne alacağımı bilmiyorum kararsız kaldım 2000 altında birşey almak istiyorum ama aklıma yatan olmadı.Ben ikeanın antilop modelini aldım içine minderi ve kılıfıyla birlikte. Memnunum ama şuan sanki tam oluyor biraz daha büyüynce minderi çıkarmak gerekebilir
Sakın üzerine gitme bu hafta hiçbirsey vermedim hasta olduğu için. Çok iştahlı gibi değildi ısrar bile etmedim. Sadece anne sütüyle devam ettik. Bugün en beğendiğini yaptım ispanak havuç soğan kavurdum. Bunu yedi .. eğer üzerlerine gidersek daha çok redederler. Siz rahat olun o da rahat olurMerhaba kızlar. Ek gıdayla savaşımız devam ediyor bizim. İlk başlarda çok güzel tadım yapan çocugum artık pek isteksiz. Beğenmediği her şeye ağlıyor,ağzını kilitliyor. Oysa başta havuç kabak avakado yoğurt püreli püresiz demeden yiyordu. Geçen hafta 2 gün ateşlendi ondan sonra iştahı da gitti. Sadece meyvelere hevesli artık.
Bugün biraz irmik pişirdim içine çeyrek avakado yumurta sarısı ezdim dövmüşüm gibi ağladı yememek için. İlla emecek
Birçok şeyi de tattık. Brokoli,patates,elma,armut,soğan,havuç,kabak,avakado,yumurta sarısı,üzüm,tarhana,taze fasulye,çökelek,dut-üzüm pekmezi,kapya biber.
Ama iştahsız olacak gibi.
Demir ilacı da vermiyorum midesi çok rahatsız oluyor reflüsü artıyor. Ne hevesle mama hazırlıyorum, yemiyor
Ya bi oğlum şuan 7 buçuk yaşında bu sevimlilik yok artıkYaaa maşallah çok bal çocuklar Allah bağışlasın
Irmik bildigimiz irmik degilmi bebeklere ozel degil, bazı ek gida sayfalarinda gordum bebek irmigi felan diyorlardı, farklı bi ürün diye düşündüm amaMerhaba kızlar. Ek gıdayla savaşımız devam ediyor bizim. İlk başlarda çok güzel tadım yapan çocugum artık pek isteksiz. Beğenmediği her şeye ağlıyor,ağzını kilitliyor. Oysa başta havuç kabak avakado yoğurt püreli püresiz demeden yiyordu. Geçen hafta 2 gün ateşlendi ondan sonra iştahı da gitti. Sadece meyvelere hevesli artık.
Bugün biraz irmik pişirdim içine çeyrek avakado yumurta sarısı ezdim dövmüşüm gibi ağladı yememek için. İlla emecek
Birçok şeyi de tattık. Brokoli,patates,elma,armut,soğan,havuç,kabak,avakado,yumurta sarısı,üzüm,tarhana,taze fasulye,çökelek,dut-üzüm pekmezi,kapya biber.
Demir ilacı da vermiyorum midesi çok rahatsız oluyor reflüsü artıyor. Ne hevesle mama hazırlıyorum, yemiyor
İhmal etmeyin çünkü yaşamı çok zorlaştırıyor.Allah şifalar versin
Ben hamileyken ağlaya ağlaya gitmiştim acıdan doktora bana kremler fitil falan verdi baya bi tedavi süreciydi o zamanlar sorun şuydu bence büyüyodu ama kanama yoktu kanama olmadığından ben acı çekiyodun doğumdan aonra kanama olmya başladı eskisi gibi yani şişip kanayınca şişlik iniyo uzun süre o şekilde gitti şu an küçük ama azıcık zorlansın kanama ve şişme devam doktor onu küçük bi kesiyle alalım doğumdan sonra dedi ama hiç bulaşmak istemiyorum
ay kızlar çok teşekkür ederim aslında ağrı ve kanama yok ama ya olursa diye korkuyorumEvet evet sonra peceteyle alıyorum aspiratörle çekmeme gerek kalmıyor çoğu zaman canım
Bende hamilelikten olmuştu felaket bir süreçten geçmiştim ama doktora gittim kremler verdi kullandım geçmişti sana bir tavsiye vereyim ben o bölgenin fotoğrafını çekip gitmiştim doktora gösterebilmek için muayene etmek isterse fotoğrafı gösteririm diyebu da bir seçenek yani aklında bulunsun.
kız bu neeee çok tatlı maşallahBu şekilde oldu ama ben beğenmemiştim, fotoğrafcı kendi başına seçmiş, çıkarmıştı, görünce şok oldum, bastan savma gibi olmuş, fotonun birinde yan yana oturmuş ikiz kardeşler gibi duruyor, arkadaki çizgi film karakterleri çok baskın olmuş, karanlık duruyor foto, oglumun gozleri iri iridir ama burda küçücük cikmis, eşimin arkadaşıydı bisey diyemedim ama uzun süre üzüldüm, sonra dedimki aman bi hatıra sanki, olan olmuş artık diye teselli verdim kendime, çok şükür evlâmın sagligi yerinde foto da oyle oluversin, 3 yaşındayken daha guzellerini yaptirdim
canım hiç canını sıkma çünkü bebekler için de farklı bir süreç. sadece anne memesiyle iletişimdeydi kuzular şimdi mideye değişik şeyler gidiyor.. bence biraz ara ver ve uzun uğraşlarla bir şeyler hazırlayacağına tadımlara devam et yemezse üzülmezsin. hem sadece süt veya mamayla doyuyorlar o kadar şey hazırlamaya bence gerek yok yine de benim fikrimMerhaba kızlar. Ek gıdayla savaşımız devam ediyor bizim. İlk başlarda çok güzel tadım yapan çocugum artık pek isteksiz. Beğenmediği her şeye ağlıyor,ağzını kilitliyor. Oysa başta havuç kabak avakado yoğurt püreli püresiz demeden yiyordu. Geçen hafta 2 gün ateşlendi ondan sonra iştahı da gitti. Sadece meyvelere hevesli artık.
merhaba bana uyku gerilemesi gibi geldi başka bir sebebi olmadığını söylediğin içinHanımlar dört ay 2-3 kez uyanan bebeğim beşinci ayın başından beri geceleri sık sık uyanıyor. Yatırıyorum yarım saat ya da her saat başı uyanıyor. Ya emziriyorum ya da ana kucağında sallayıp yatırıyorum. Gece en az 10 kere uyanıyor. Bir rahatsızlığı da yok diş de çıkarmıyor. Yani diş yerinde şişlik vs yok. Ek gıda tadımı yapıyoruz ama öncesinde başlamıştı. Eşimle gece nöbet tutuyoruz artık. Demir ilacını kestim işe yaramadı. Oda sıcaklığı iyi ne soğuk ne sıcak. Ev sessiz karanlık. Aç olur diye mama da veriyorum. Uyku rutinimiz var. Uykuya çok çabuk dalınıyor ama gece perişanız. Bir öneriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?