2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Reflüsü olabilir mi? Ya da hazımsızlığı

kız bu neeee çok tatlı maşallah güzel bir anı kalmış çok iyi yapmışsın ben de 6 ayda heveslendim ama daha küçük sanırım fotoğraf çekimi için. belki evde bir şeyler yaparım
Oglum ve kızım kopyalanmış gibi, kızım abisinin küçüklüğüne o kadar benziyorki, gerci tup bebek embriyolar ayni donemin, ikiz gibiler, akrabalara resimlerini gosteriyorum hangisi olduğunu karıştırıyorlar o yüzden ikiside 8.Ayda olsun komik olsun diye bekliyorum

Son düzenleme:
Benim kızımda öyle, gecede 1 en fazla 2 uyanırdı,şimdi 7 8 defa uyaniyor

çok tatlılar eminim kızın da öyledir gözlerini kimden almış?

Bugün benim bebeğim de öyle. Huzursuzluğu yok keyfi yerinde. Tüm şartlar uygun ama sadece kucağımda uyumak istiyor. Kaç defa uyuttuğumu saymadım ama yerine koyunca en fazla 2 dk içinde uyanıyor . Şu saatte ben oturuyorum o kucağımda uyuyor. Yavrumun varsa bir sıkıntısı belki de ben çözemedim

bugün hep beraber nöbetçiyiz desene

Bizde nöbetteyiz on gündür gece uykları bozulmuştu biraz sık uyanıp emip uyuyordu ama iki gündür asla uyumak istemiyor uyumamasına da razıyım ağlıyor ne yapıcağımızı şaşırdık şimdi dışardan geldik arabayla tur attık rahatladı sustu uyudu yatırdım ağladı emdirdim uyudu beşiğine koydum ama her an uyancak ağlıcak diye ödüm kopuyor inşallah hepimizinki normal uyku düzenine döner.o ara memeyi bile istemiyor göz açık böle bile bi ağlama yok asla susturamıyoruz

Allah yardımcımız olsun
ja

Uyku gerilemesi bu oluyor sanırım ve çözümü yok gibi şimdilik çok zor Allah yardımcımız olsun

Merhaba ben pek aktif olamiyorum… benim
Kizim bugün 5 ay 15 günlük oödu ve biz tadimlara bugün basladik. Habuc püresi yaptim cok sevdi dün de ilk asimizi olduk5li karma
Yaptirdik hafif ateslendk ama biraz da mizmiz… benim kiz bu ara etrafi incelemekten göz temasi azaltti biraz da tedirgin ediyor beni malum hastalik insanin aklina geliyor… ismine de bazen bakiyor bazen bakmiyor sizinkiler nasil

Benim bebeğim de yorgun olunca ya da başka biri yanında olunca göz teması kurmuyor benimle.

Wee emzik kullanan var ise Carrefour da 13 tl olmuş arkadaşlar, bilginiz olsun. Bebek bakım ürünlerinde de bayağı indirim vardı.

selam bu ne aşısı 5.ayda aşı yok diye hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…