Reflüsü olabilir mi? Ya da hazımsızlığıHanımlar dört ay 2-3 kez uyanan bebeğim beşinci ayın başından beri geceleri sık sık uyanıyor. Yatırıyorum yarım saat ya da her saat başı uyanıyor. Ya emziriyorum ya da ana kucağında sallayıp yatırıyorum. Gece en az 10 kere uyanıyor. Bir rahatsızlığı da yok diş de çıkarmıyor. Yani diş yerinde şişlik vs yok. Ek gıda tadımı yapıyoruz ama öncesinde başlamıştı. Eşimle gece nöbet tutuyoruz artık. Demir ilacını kestim işe yaramadı. Oda sıcaklığı iyi ne soğuk ne sıcak. Ev sessiz karanlık. Aç olur diye mama da veriyorum. Uyku rutinimiz var. Uykuya çok çabuk dalınıyor ama gece perişanız. Bir öneriniz var mı?
Reflüsü olabilir mi? Ya da hazımsızlığı
Her zamanki gibi emiyor bilemiyorum doktor da birşey demediReflüsü olabilir mi? Ya da hazımsızlığı
Merhabamerhaba bana uyku gerilemesi gibi geldi başka bir sebebi olmadığını söylediğin için
Oglum ve kızım kopyalanmış gibi, kızım abisinin küçüklüğüne o kadar benziyorki, gerci tup bebek embriyolar ayni donemin, ikiz gibiler, akrabalara resimlerini gosteriyorum hangisi olduğunu karıştırıyorlar o yüzden ikiside 8.Ayda olsun komik olsun diye bekliyorumkız bu neeee çok tatlı maşallahgüzel bir anı kalmış çok iyi yapmışsın ben de 6 ayda heveslendim ama daha küçük sanırım fotoğraf çekimi için. belki evde bir şeyler yaparım
Benim kızımda öyle, gecede 1 en fazla 2 uyanırdı,şimdi 7 8 defa uyaniyorHanımlar dört ay 2-3 kez uyanan bebeğim beşinci ayın başından beri geceleri sık sık uyanıyor. Yatırıyorum yarım saat ya da her saat başı uyanıyor. Ya emziriyorum ya da ana kucağında sallayıp yatırıyorum. Gece en az 10 kere uyanıyor. Bir rahatsızlığı da yok diş de çıkarmıyor. Yani diş yerinde şişlik vs yok. Ek gıda tadımı yapıyoruz ama öncesinde başlamıştı. Eşimle gece nöbet tutuyoruz artık. Demir ilacını kestim işe yaramadı. Oda sıcaklığı iyi ne soğuk ne sıcak. Ev sessiz karanlık. Aç olur diye mama da veriyorum. Uyku rutinimiz var. Uykuya çok çabuk dalınıyor ama gece perişanız. Bir öneriniz var mı?
bence yok bizde de durum öyleydi ama diş çıkardı. eğer hasta falan da değilse sanırım zamana bırakmak gerekiyorMerhaba
Olabilir belkide bir çözümü de yok sanırım
çok tatlılar eminim kızın da öyledir gözlerini kimden almış?Oglum ve kızım kopyalanmış gibi, kızım abisinin küçüklüğüne o kadar benziyorki, gerci tup bebek embriyolar ayni donemin, ikiz gibiler, akrabalara resimlerini gosteriyorum hangisi olduğunu karıştırıyorlar o yüzden ikiside 8.Ayda olsun komik olsun diye bekliyorum
Bugün benim bebeğim de öyle. Huzursuzluğu yok keyfi yerinde. Tüm şartlar uygun ama sadece kucağımda uyumak istiyor. Kaç defa uyuttuğumu saymadım ama yerine koyunca en fazla 2 dk içinde uyanıyor . Şu saatte ben oturuyorum o kucağımda uyuyor. Yavrumun varsa bir sıkıntısı belki de ben çözemedimHanımlar dört ay 2-3 kez uyanan bebeğim beşinci ayın başından beri geceleri sık sık uyanıyor. Yatırıyorum yarım saat ya da her saat başı uyanıyor. Ya emziriyorum ya da ana kucağında sallayıp yatırıyorum. Gece en az 10 kere uyanıyor. Bir rahatsızlığı da yok diş de çıkarmıyor. Yani diş yerinde şişlik vs yok. Ek gıda tadımı yapıyoruz ama öncesinde başlamıştı. Eşimle gece nöbet tutuyoruz artık. Demir ilacını kestim işe yaramadı. Oda sıcaklığı iyi ne soğuk ne sıcak. Ev sessiz karanlık. Aç olur diye mama da veriyorum. Uyku rutinimiz var. Uykuya çok çabuk dalınıyor ama gece perişanız. Bir öneriniz var mı?
bugün hep beraber nöbetçiyiz deseneBugün benim bebeğim de öyle. Huzursuzluğu yok keyfi yerinde. Tüm şartlar uygun ama sadece kucağımda uyumak istiyor. Kaç defa uyuttuğumu saymadım ama yerine koyunca en fazla 2 dk içinde uyanıyor . Şu saatte ben oturuyorum o kucağımda uyuyor. Yavrumun varsa bir sıkıntısı belki de ben çözemedim
Evetbugün hep beraber nöbetçiyiz desene
jaBugün benim bebeğim de öyle. Huzursuzluğu yok keyfi yerinde. Tüm şartlar uygun ama sadece kucağımda uyumak istiyor. Kaç defa uyuttuğumu saymadım ama yerine koyunca en fazla 2 dk içinde uyanıyor . Şu saatte ben oturuyorum o kucağımda uyuyor. Yavrumun varsa bir sıkıntısı belki de ben çözemedim
Uyku gerilemesi bu oluyor sanırım ve çözümü yok gibi şimdilik çok zor Allah yardımcımız olsunBizde nöbetteyiz on gündür gece uykları bozulmuştu biraz sık uyanıp emip uyuyordu ama iki gündür asla uyumak istemiyor uyumamasına da razıyım ağlıyor ne yapıcağımızı şaşırdık şimdi dışardan geldik arabayla tur attık rahatladı sustu uyudu yatırdım ağladı emdirdim uyudu beşiğine koydum ama her an uyancak ağlıcak diye ödüm kopuyor inşallah hepimizinki normal uyku düzenine döner.o ara memeyi bile istemiyor göz açık böle bile bi ağlama yok asla susturamıyoruz
Tabiki bendençok tatlılar eminim kızın da öyledir gözlerini kimden almış?
Benim bebeğim de yorgun olunca ya da başka biri yanında olunca göz teması kurmuyor benimle.Merhaba ben pek aktif olamiyorum… benim
Kizim bugün 5 ay 15 günlük oödu ve biz tadimlara bugün basladik. Habuc püresi yaptim cok sevdidün de ilk asimizi olduk5li karma
Yaptirdik hafif ateslendk ama biraz da mizmiz… benim kiz bu ara etrafi incelemekten göz temasi azaltti biraz da tedirgin ediyor beni malum hastalik insanin aklina geliyor… ismine de bazen bakiyor bazen bakmiyor sizinkiler nasil
Çekim fiyatlarını duyunca kendi kendime böyle şeyler yaptımyarın 6 aylık oluyoruz hatta saat geçmiş bugün olduk bile:) fotoğraf çekmeyi düşünen var mı?
selam bu ne aşısı 5.ayda aşı yok diye hatırlıyorumMerhaba ben pek aktif olamiyorum… benim
Kizim bugün 5 ay 15 günlük oödu ve biz tadimlara bugün basladik. Habuc püresi yaptim cok sevdidün de ilk asimizi olduk5li karma
Yaptirdik hafif ateslendk ama biraz da mizmiz… benim kiz bu ara etrafi incelemekten göz temasi azaltti biraz da tedirgin ediyor beni malum hastalik insanin aklina geliyor… ismine de bazen bakiyor bazen bakmiyor sizinkiler nasil
ay bayıldım çok tatlı olmuş en iyisini yapmışsın ben de evde çektimÇekim fiyatlarını duyunca kendi kendime böyle şeyler yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?