- 30 Mayıs 2015
- 5.208
- 12.855
- 448
- 34
seninkiler daha güzelmiş ben zaten hep anneden yanayım bebişler de anneye çeksin özellikle huylarıTabiki bendenbabanın da ela
Ben hic yaptirmamistim birsz büyüsün diye daha ilk kez oldu kizimselam bu ne aşısı 5.ayda aşı yok diye hatırlıyorum
ayyy anlamadım her aşı kendi döneminde olmuyor muyduBen hic yaptirmamistim birsz büyüsün diye daha ilk kez oldu kizim
yaaa o kadar ağrılı mıymışKızlar bebişlerin tek derdi diş çok araştırıdm doğum sancısı gibi diyorlar doğmadan bitmez ya onun gibi çıkmadan bitmiyor ve o minicik bebeklerimiz bu kaşıntıyla sızıyla yaşıyor o yüzden dişler gelene kadar biraz uğraşıcaz
fotoları sildin miii? şimdi çıkmadı da. siliniyor mu diye merak ettimÇekim fiyatlarını duyunca kendi kendime böyle şeyler yaptım
Mesajları düzeltebildiğimizi düşünüyordum daha önce öyle yapmıştım sanki rapor ettirdim ama Bi daha olmasın diye uyarı aldımfotoları sildin miii? şimdi çıkmadı da. siliniyor mu diye merak ettim
iyi yapmışsın canım ben bazen paylaşıyorum ya ama sonra arkadaşlar paylaşma diyorlarMesajları düzeltebildiğimizi düşünüyordum daha önce öyle yapmıştım sanki rapor ettirdim ama Bi daha olmasın diye uyarı aldım
Kaldırıldığından haberim yoktu. Foto paylaşırken sadece seninle paylaştığımı düşündüm bi aniyi yapmışsın canım ben bazen paylaşıyorum ya ama sonra arkadaşlar paylaşma diyorlareskiden dğzenleniyordu şimdi kaldırılmış sanırım
yaaaKaldırıldığından haberim yoktu. Foto paylaşırken sadece seninle paylaştığımı düşündüm bi an
Bizde ocean alerji yapmıştı ağzının kenarı kızarmıştı, gittim iade ettim valla ucuz değil dediğin gibiDoktora gidip soracağım artık. İnş kan damlasından değildir. Saçma sapan fiyatlarda ilaçlar ve elimizde patliyor
Benim doğumda çok kötü olmuştu annem ağlamıştı o derecekızlar af edersiniz azıcık özel olacak ama sormalıyım basurlar ne alemde? benim hamilelikten sonra oldu ve çok büyük
ah kıyamam yazık bize hem doğum bebek hem basur çok zorBenim doğumda çok kötü olmuştu annem ağlamıştı o derecegittikçe küçüldü şu an baya minicik o da kybolur diye umuyorum yoksa yine de rahatsız edici
Aynısı bizde de oldu, sidefer e geçtim onda sorun olmadıBizde ocean alerji yapmıştı ağzının kenarı kızarmıştı, gittim iade ettim valla ucuz değil dediğin gibi
Bir tane gün kurusunu suda haşlayıp ezin,yoğurtla veya kefirle karıştırıp ya da sade şekilde verebilirsiniz. Yulaf lapasıyla da karıştırıp yedirebilirsiniz. Yemeye de istekliyse hemen yer, kabızlığı da geçer İnşallah.Kızlar günde 4 5 defa kaka yapan bebeğim 4 gündür kakasını yapamıyor ıkınıyor baya zorlanıyor, fındık kadar 2 defa yapabildi, ek gıdaya hızlı girişince oluyormuş, porsiyonları biraz abarttık galiba istiyor diye, usulüne uygun vermek gerekiyormuş
Normal. Osman gönülal'ın bu konuda bir videosu da vardı hatta. Normal oldugunu söylüyorduKızlar benim bebeğimden böyle bazen tutarken çatır çutur kemik sesi geliyo normal Mİ acaba
Garip soru oldu ama geliyo bazen böyle sesler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?