2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Kızlar bebişlerin tek derdi diş çok araştırıdm doğum sancısı gibi diyorlar doğmadan bitmez ya onun gibi çıkmadan bitmiyor ve o minicik bebeklerimiz bu kaşıntıyla sızıyla yaşıyor o yüzden dişler gelene kadar biraz uğraşıcaz

yaaa o kadar ağrılı mıymış kötü bir haberim var dişler çıkınca da bitmiyor hani patlayınca geçer diyorlar ya. acaba tamamen çıkana kadar acıyor mu ya

bebeğim artık geceyle gündüzü mü karıştırıyor
ben anlamadım geceleri uyanıp 1-2 saat uyuyamıyor gündüz gibi takılıyoruz resmen

Mesajları düzeltebildiğimizi düşünüyordum daha önce öyle yapmıştım sanki rapor ettirdim ama Bi daha olmasın diye uyarı aldım
iyi yapmışsın canım ben bazen paylaşıyorum ya ama sonra arkadaşlar paylaşma diyorlar eskiden dğzenleniyordu şimdi kaldırılmış sanırım

kızlar af edersiniz azıcık özel olacak ama sormalıyım basurlar ne alemde? benim hamilelikten sonra oldu ve çok büyük
Benim doğumda çok kötü olmuştu annem ağlamıştı o derece gittikçe küçüldü şu an baya minicik o da kybolur diye umuyorum yoksa yine de rahatsız edici

Kızlar günde 4 5 defa kaka yapan bebeğim 4 gündür kakasını yapamıyor ıkınıyor baya zorlanıyor, fındık kadar 2 defa yapabildi, ek gıdaya hızlı girişince oluyormuş, porsiyonları biraz abarttık galiba istiyor diye, usulüne uygun vermek gerekiyormuş

Kızlar benim bebeğimden böyle bazen tutarken çatır çutur kemik sesi geliyo normal Mİ acaba
Garip soru oldu ama geliyo bazen böyle sesler

Bir tane gün kurusunu suda haşlayıp ezin,yoğurtla veya kefirle karıştırıp ya da sade şekilde verebilirsiniz. Yulaf lapasıyla da karıştırıp yedirebilirsiniz. Yemeye de istekliyse hemen yer, kabızlığı da geçer İnşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…